5 Vragen over mobiele kachel

infrarood verwarming mobiele kachel werkkamer

Mobiele kachel kan je overal neerzetten

Een mobiele kachel is ontzettend handig, want je kan deze mobiele infrarood verwarming overal in huis plaatsen waar extra warmte gewenst is. Een infrarood verwarming mobiel kan je daarom inzetten als bijverwarming bij je huidige verwarmingssysteem.

infrarood verwarming mobiele kachel werkkamer

Bijvoorbeeld in een koude hoek in de woonkamer of bij je bureau omdat je vandaag een dagje thuiswerkt. Een mobiele kachel verplaats je eenvoudig van de ene naar de andere kamer. Maar net waar je de warmte wilt hebben. Bovendien is deze mobiele uitvoering, net als andere infrarood panelen, binnen 5 tot 12 minuten warm.

Je kan de mobiele verwarming bovendien ook aan de muur monteren, indien je dat wenst. Eenvoudig haal je het verwarmingspaneel weer van de muur en plaats je deze op de daarvoor bestemde voetjes of wielen, zodat je weer een mobiele versie hebt.

Mobiele verwarming met wielen of voeten

Welltherm mobiele verwarming

Een mobiel verwarming staat stevig op een standaard die voorzien is van voetjes of wielen, zodat je deze eenvoudig kan verplaatsen. Heb je de verwarming niet meer nodig, dan berg je de infrarood kachel gewoon weer op. Infrarood Verwarming heeft voor iedere situatie een oplossing.

Een mobiele infrarood verwarming is verkrijgbaar in diverse mooie designs. Net als bij de wandpanelen zijn de ontwerp mogelijkheden zeer groot. Een krijtbord verwarming welke je met echt krijt beschrijft of een gekleurd paneel die past bij de inrichting.

Je hebt een mobiel kacheltje al vanaf 60×60 cm variërend in wattages van 200 tot en met 2000 watt. Een flexibel infrarood paneel past in iedere ruimte. Verkrijgbaar op een stevige voet of met een standaard op wieltjes.

Het voordeel van wielen is dat je deze eenvoudig van de ene ruimte naar de andere kamer verplaatst. Welke verwarming je ook kiest, ze hebben allemaal één ding hebben ze gemeen dat ze energiezuinig en duurzaam in verbruik zijn.

5 Vragen over mobiele verwarming

Infrarood Verwarming beantwoord 5 meest gestelde vragen over mobiele kachel.

#1 Wat is een mobiele infrarood verwarming?

Een mobiele infrarood verwarming is een elektrische kachel die je makkelijk kan verplaatsen. De mobiele infrarood verwarming heeft een stevige voet, zodat je de kachel overal in huis kan plaatsen. Ook beschikbaar op wieltjes, zodat de kachel makkelijk te verplaatsen is. Je sluit het warmtepaneel middels de stekker aan op het stopcontact, en voilà je hebt direct warmte!

#2 Waarom is een mobiel kacheltje handig?

Een mobiel kacheltje is handig omdat je deze neerzet waar de warmtebehoefte is. Het flexibele paneel heeft een stevige voet, zodat je de kachel overal in huis kan plaatsen. Ook beschikbaar op wieltjes, zodat de IR verwarming makkelijk te verplaatsen is.

#3 Voor wie is een mobiele verwarming geschikt?

Een mobiele verwarming met infraroodstraling is geschikt voor personen die aangename warmte willen tegen een zuinig verbruik. Zodra je het paneel aanzet geniet je van de intense warmtestralen die jouw lichaam opwarmen. Waar dan ook in huis.

#4 Waar plaats je een mobiel infrarood paneel?

Een mobiel infrarood paneel plaats je in ruimtes die je niet vaak gebruikt of als extra bijverwarming voor de koudere zones in de woning. Bijvoorbeeld bij het bureau in de woonkamer, de kelder, garage, slaapkamer of in de hobbykamer.

#5 Hoe verplaats je een mobiele infrarood verwarming?

mobiele kachel

Een mobiele infrarood verwarming van Welltherm verplaats je via de voet met wieltjes. Deze kan je eenvoudig verrijden. Daarnaast kan je kiezen voor een elegante witte voeten standaard zonder wielen voor de Alkari en Ecaros infrarood panelen. Deze kan je ook verplaatsen, maar middels de handige handvatten.

Meer informatie over elektrisch bij verwarmen

mobiele verwarming

Elektrisch bij verwarmen met een mobiele kachel is ideaal. Heb je nog vragen over huis verwarmen zonder gas, dan kan je voor mobiele kachel contact opnemen met onze infrarood deskundigen. Elke vraag over mobiel verwarmen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine ook alles over wat is hybride verwarming vinden. Lees meer over badkamer verwarming als bijverwarming.

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarming.

Laatste Magazine artikelen