HeatXL Logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Infrarood verwarming Krijtbord

Infrarood verwarming krijtbord kopen

Een infrarood verwarming krijtbord is een aanvulling voor de ruimte. Naast warmt kan je met echt krijgt op het oppervlak van de zwarte verwarming schrijven. Het krijtbord infrarood warmte paneel is uitgevoerd in mat zwart. De infrarood verwarming krijtbord is beschikbaar in metalen of glazen panelen.

De metalen aluminium panelen zijn afgewerkt met een poedercoat laag. De infrarood glazen panelen zijn gemaakt van ESH veiligheidsglas en daardoor stevig, kras- en zuurvast. Een infrarood verwarming combineert een stijlvol design met een hoge efficiëntie. Het hittebestendige gehard glas paneel maakt gebruik van de ESHC-technologie.

Infrarood verwarming krijtbord is een originele keuze voor aan de muur. Het is een infrarood verwarming en schoolbord in één. Het krijtbord paneel van Infrarood Verwarming is als een schoolbord, waar je dan ook met echt krijt op kan schrijven of tekenen. Comfortabele warmte in een originele verpakking.

Een infrarood verwarming krijtbord is gemaakt van gehard glas en in een matte kleur zwart afgewerkt. Doordat de verwarming slechts 2,2 centimeter dik is, bespaar je veel ruimte in de kamer. Je ziet niet eens dat er een verwarming hangt, zo onzichtbaar en dun is het Infrarood Verwarming verwarmingspaneel.

De infrarood panelen krijtbord van Infrarood Verwarming zijn gemaakt van ESG-H veiligheidglas. Ze zijn robuust en onverslaanbaar. Ze zijn verkrijgbaar in rechthoekige en vierkante vorm en zijn eenvoudig en snel te monteren aan de muur. Je kan het krijtbord infrarood verwarmingspaneel verticaal of horizontaal monteren aan de muur.

Krijtbord keuken woonkamer radiator lage temperatuur

Een geschikte plek voor krijtbord paneel is in de keuken. Schrijf de boodschappenlijst erop of laat een lief bericht achter voor je kinderen. Een andere ruimte waar een krijtbord verwarming mooi staat, is de kinderkamer. De kinderen kunnen er heerlijk op tekenen en de temperatuur in de kamer is altijd op het juiste niveau.

Een infrarood verwarming is ook geschikt voor ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant waar het dagmenu op de infrarood verwarming wordt getoond. Of in een kantoorruimte als brainstorm paneel. De mogelijkheden zijn ongeteld.

Zwarte infrarood verwarming

Een zwart infrarood verwarming in de keuken waar je met echt krijt op kan schrijven. Met een infrarood verwarming krijtbord in de keuken heb je nooit meer een koude ruimte. Met de slimme thermostaat die geïntegreerd zit in de krijtbord verwarming stel je eenvoudig de tijd in hoe laat de verwarming aan moet gaan. Je bedient de verwarming heel gemakkelijk met de app op je mobiele telefoon.

Met een slimme thermostaat op je infrarood verwarmingspaneel programmeer je de tijden voor iedere dag van de week. Een infrarood verwarming heeft een zeer snelle opwarmtijd, in slechts 8 tot 15 minuten is de verwarming op volle kracht.

Zodra je ‘s morgens na het douchen de keuken inloopt, voel je de heerlijke warme infrarood stralen op je lichaam. Je kan je eerste kop koffie in aangename warmte opdrinken.

Een zwart verwarming met krijtbord functie in de keuken is daarom ideaal. Omdat het ontwerp slechts 2,2 centimeter dik is, zie je niet dat het schoolbord een verwarming is.

Toepassing krijtbord verwarming

Krijtbord verwarming van Infrarood Verwarming is een ander product dat wordt gebruikt in woningen, maar ook in kleuterscholen, vergaderzalen en restaurants.

In de woning staat een krijtbord paneel leuk in de keuken. Dankzij het geëmailleerde oppervlak kan het frame loze verwarmingspaneel als echt schoolbord worden gebruikt. Zo heb je de mogelijkheid om kleine berichtjes te schrijven, recepten en boodschappenlijstjes te plaatsen. Of maak een mooie tekening.

Een krijtbord infrarood kachel van Infrarood Verwarming is geschikt voor meerdere ruimtes. In woningen is de keuken en de kinderkamer de favoriet. Voor ondernemers zijn horeca gelegenheden erg blijf met onze krijtbord infrarood panelen. Ze schrijven het dagmenu erop en bieden bovendien de gasten aangename warmte. Op kantoor wordt het krijtbord paneel ingezet als white board paneel.

Of het nu gaat om de keuken, kinderkamer, restaurant of kantoor de verschillende maten garanderen dat je voor iedere ruimte de juiste infrarood krijtbord verwarming vindt. 

kantoor krijtbord infrarood verwarming

Kinderkamer krijtbord

De krijtbord verwarming van Infrarood Verwarming is geschikt voor kinderkamer verwarmen vanaf een bepaalde kinderleeftijd. De kinderen mogen de panelen niet constant met de blote hand aanraken. Als ze dit begrijpen, kunnen ze veilig in de kinderkamer worden gemonteerd. 

Het oppervlak van het schoolbord paneel wordt maximaal 110 graden Celsius en daardoor aanraak veilig. De panelen hebben geen scherpe randen, waardoor ze veilig zijn om in de kinderkamer aan de muur te monteren. Bovendien zijn de warmtepanelen beveiligd met overhitting sensoren. Mocht het infrarood paneel van Infrarood Verwarming te warm worden, dan schakelt deze automatisch uit. 

De kinderen kunnen erop tekenen en mee spelen met echt krijt. Neem gekleurd krijt voor een nog beter resultaat van de tekening. De krijtbord infrarood panelen kan je online via onze shop kopen of kom langs bij één van de showrooms.

Waar krijtbord infrarood panelen toepassen?

De krijtbord infrarood panelen zijn op meerdere plaatsen sfeervol toe te passen. Het is de ideale verwarming voor veel verschillende ruimtes. Bijvoorbeeld in de keuken, eetkamer, kinderkamer, een restaurant, kantoor en wellness ruimtes.

Krijtbord infrarood panelen in wellness centra. Onze krijtbord panelen zijn dankzij de IP-klasse spatwaterdicht. Hierdoor zijn ze ook te installeren in vochtige ruimtes. Zoals in badkamers, maar ook in wellness omgevingen.

Schrijf op de voorkant van het infrarood paneel de behandeling die je aanbiedt, en geniet gelijk van de warme ir stralen. De warmtestralen geven je onmiddellijk een ontspannen gevoel.

Met de speciale ophangpunten aan de achterkant zijn de infrarood panelen geschikt voor montage van handdoekbeugels. Niet alleen is de ruimte warm, maar de handdoeken ook. Een allround product voor ieder spa.

Als je eenmaal infrarood stralen hebt ervaren, wil je niet meer anders. Waardoor je de infrarood panelen blijft gebruiken. Zowel voor de warmte, als het moderne design en als laatste omdat ze energiezuinig zijn.

Krijtbord infrarood panelen in restaurants. De infrarood krijtbord panelen zijn ook perfect te gebruiken in restaurants of bars. Je kan gelijk het menu of aanbieding van de week op het schoolbord schrijven en daarnaast genieten de gasten van aangename warmte.

Krijtbord infrarood paneel op kantoor
Op kantoor zijn de krijtbord infrarood panelen ook heel handig. Naast dat ze direct warmte geven, kan je ook direct de agendaplanning opschrijven. Of als je met collega’s aan het samenwerken bent, gebruik je het krijtbord warmtepaneel om aantekeningen te maken.

Muur montage krijtbord

De montage van een krijtbord verwarming is eenvoudig en snel. Je monteert het warmtepaneel verticaal of horizontaal aan de wand. Dankzij de meegeleverde muurbeugel, pluggen en schroeven gaat dit snel en eenvoudig. Bij de installatie kit is ook een boormaal meegeleverd.

Dankzij het goede montage systeem bieden de warmtepanelen een stabiele en veilige ophanging. Per infrarood paneel kan je tevens kiezen uit verschillende frame maten. Zodat het altijd bij je interieur past. Tevens verkrijgbaar als krijtbord verwarming met led-verlichting.

Plafond montage is ook mogelijk, echter is het lastig om het infrarood paneel aan het plafond te beschrijven. Voor plafondmontage is de infrarood verwarming van metaal of glas uiterst geschikt. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, opvallend of onopvallend. Of koop een infrarood verwarming afbeelding. Alleen even mooi en zuinig in verbruik.

Een krijtbord verwarming is geen magneetbord. Omdat het oppervlak een temperatuur van 100 graden bereikt, mag het nooit beplakt worden met tape. Gebruik van magneten is ook niet toegestaan. Het oppervlak van het warmtepaneel mag nooit geblokkeerd worden, dit verminderd namelijk de warmte-afgifte. 

Kenmerken infrarood verwarming krijtbord

 • Je beschrijft het krijtbord paneel met echt krijt.
 • Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.
 • Ideaal voor ruimtes, zoals de keuken, kinderkamer, scholen en restaurants.
 • Gemakkelijk installatie dankzij de Infrarood Verwarming muurbeugel.
 • Efficiënte en directe warmte. 
 • Zuinig in verbruik. 
 • Geen onderhoudskosten.
 • Infrarood verwarming maakt geen geluid.
 • Geurloos verwarmen. 
 • Geen scherpe hoeken of randen.
 • Ook verkrijgbaar met LED-verlichting.
 • Beveiligd met oververhitting sensoren.

Krijtbord paneel is geen magneetbord

De krijtbord infrarood paneel is géén magneetbord. Omdat het oppervlak een temperatuur van 110 graden bereikt. Mag het nooit worden beplakt met papieren vellen of magneten.

Het oppervlak van het ir paneel mag dus nooit geblokkeerd worden. Dat vermindert immers de warmte afgifte.

Het krijtbord infrarood verwarming van Infrarood Verwarming kan naar ieders wens worden gemonteerd. Staand, liggend aan de muur of plafond.

Dankzij het goede montage systeem bieden de warmtepanelen een stabiele en veilige ophanging. Per infrarood paneel kan je tevens kiezen uit verschillende frame maten. Zodat het altijd bij je interieur past.

Wij leggen je graag alles uit over onze infrarood panelen en de mogelijkheden in jouw huis. Welk formaat en benodigde vermogen het beste bij jouw persoonlijke wensen past.

Vraag gratis advies aan bij een infrarood paneel kopen. Je kan ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Koop direct bij onze webshop. Lees ook ons Magazine infrarood verwarming.

Infrarood paneel krijtbord

De infrarood paneel krijtbord is een aanvulling op je inrichting. Naast warmte brengt de krijtbord verwarming iets extra’s in jouw interieur. Het leuke is namelijk dat je met echt krijt op het oppervlak van het infrarood paneel kan schrijven. Net als bij een schoolbord.

De infrarood verwarming past daardoor perfect in de keuken om je boodschappenlijst op te schrijven. Of laat een lief bericht achter voor je kinderen als ze thuiskomen van school. Het krijtbord warmtepaneel is ook functioneel in de kamer van je zoon of dochter. Aangename warmte gecombineerd met een schoolbord of berichtenbord.

Dankzij het geëmailleerde oppervlak kan het frame loze verwarmingspaneel als echt schoolbord worden gebruikt. Zo heb je de mogelijkheid om kleine berichtjes te schrijven, recepten en boodschappenlijstjes te plaatsen. Of maak een mooie tekening.

Of het nu gaat om de keuken, hal, kinderkamer, woonkamer of kantoor. De verschillende maten garanderen dat je voor iedere ruimte de juiste infrarood krijtbord verwarming vindt. Ook perfect als bijverwarming in welke ruimte je maar wilt.

Een infrarood paneel met krijtbord is ook een mooie aanvulling voor een kinderkamer of babykamer. Je kan de infrarood paneel krijtbord veilig in kinderkamers plaatsen.

Infrarood Blackboard paneel

Het Blackboard is een ander product van Infrarood Verwarming en wordt gebruikt als infrarood verwarming op scholen, kantoorruimtes en ook thuis. In de studie- of werkkamer.

De infrarood verwarming krijtbord heeft een korte opwarmtijd, waardoor je vrijwel direct kan genieten van de aangename warmte. Het verwarmingseffect van de infrarood technologie is voornamelijk gebaseerd op de warmte opslag in oppervlakken, objecten of lichamen. Zoals meubels, vloeren, muren en personen.

Krijtbord infrarood panelen maken gebruik van lange golf ir c-stralen, net zoals de zon maar dan zonder de schadelijke uv straling. Doordat de muren warm zijn, trekt het vocht weg. Daardoor verbetert de isolatie van de muur. En bovendien beschermt het de muren ook tegen vocht en schimmelvorming.

Doordat de vaste objecten de warmte opslaan, heb je geen groot warmteverlies als je de kamer ventileert. Indien je een ruimte ventileert waar gebruik wordt gemaakt van convectie warmte, dan ontsnapt de warmte direct naar buiten.

Kenmerken van krijtbord infrarood panelen zijn:

Je kan ze beschrijven met echt krijt.

 • Ideaal voor ruimtes, zoals de keuken, kinderkamer en restaurants.
 • Gemakkelijk installatie dankzij de meegeleverde muurbeugel.
 • Efficiënte en directe warmte.
 • Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Infrarood paneel krijtbord met muurbeugel

Het krijtbord infrarood paneel installeren gaat eenvoudig en snel. Je monteert het warmtepaneel gemakkelijk aan de wand dankzij de meegeleverde muurbeugel, pluggen en schroeven. Bij de installatie kit is ook ene boormaal meegeleverd.

Daarna plaats je het krijtbord paneel. Steek de stekker in het stopcontact en je geniet direct van heerlijke warmte.

Het snoer is maar liefst 1,95 meter lang. Daardoor is er altijd wel een stopcontact in de buurt te vinden, waar je het op kan aansluiten. Een rechtstreekse aansluiting op de elektriciteit is ook mogelijk. Wanneer je dit door een gecertificeerde elektricien laat doen, behoud je de garantie.

Het meegeleverde bevestigingsmateriaal is ook geschikt voor een veilige plafond montage. Echter een krijtbord ir paneel aan het plafond is niet heel handig als je erop wilt tekenen. 

Voor plafond montage zijn de infrarood panelen van metaal of glas uiterst geschikt.

Een infrarood krijtbordpaneel in de woonkeuken is daarom een ideale oplossing. Je wilt snel warmte, zodat je bijvoorbeeld ’s morgens rustig in de warmte kan genieten van je ontbijt en koffie. Een krijtbord infrarood kachel warmt eenvoudig een zone op.

Infrarood paneel krijtbord halletje

Goed geplaatste, hoogwaardige infrarood paneel krijtbord  verwarmt de hal, inclusief eventuele jassen en schoenen. Een infrarood paneel kan de gehele hal verwarmen of juist een bepaalde zone. Dit is afhankelijk van de inrichting van de hal, de grootte en de warmtebehoefte.

Is de hal warm genoeg, dan schakel je eenvoudig het infrarood paneel weer uit. Infrarood verwarming is ideaal voor gebruik als bijverwarming in de een halletje. Een IR Paneel zorgt voor de juiste temperatuur in de hal.

Dankzij het slanke ontwerp, slechts 3 centimeter dik, verspilt het  infrarood paneel krijtbord geen waardevolle ruimte in de hal. De infrarood kachel met krijtbord kan perfect geïntegreerd worden bij de inrichting. Infrarood panelen zijn er in veel verschillende soorten en maten.

Je kan ook kiezen om in je hal een spiegel met verwarming of een infrarood verwarming woonkamer te plaatsen. Een infrarood krijtbord paneel is natuurlijk bijzonder geschikt voor om berichten in het halletje op te schrijven. Je vergeet nooit meer wat als je de deur uitgaat of thuis komt. 

Het infrarood paneel heeft een zwart schoolbord oppervlak, waardoor het een strakke uitstraling heeft. Gebruik de infrarood verwarming niet als een magneetbord. Omdat het oppervlak een temperatuur van 105 graden bereikt, mag het nooit worden beplakt. Niet met magneten en ook niet met plakband.

Infrarood paneel krijtbord keuken

Voor het verwarmen van een woning wordt een krijtbord paneel vaak toegepast in de keuken.

De infrarood paneel krijtbord is ideaal voor in de keuken of het eetgedeelte. Een infrarood paneel kan heel goed een zone of een gedeelte van de kamer verwarmen. Dit bespaart je energie en dus geld.

De warmtepanelen zijn ook ideaal voor gebruik van de overgang van seizoen. Wanneer het op de dag nog lekker warm is in de kamer door de natuurlijke zonnestralen, kan het ’s avonds in de lente en herfst koud zijn. Een infrarood paneel is tussen de 8 en 15 minuten op volle sterkte, waardoor je gelijk geniet van de heerlijke warme stralen.

Je hoeft geen dure en vervuilend cv installatie op te starten voor die paar uurtjes dat je wat extra warmte in huis wilt hebben.

Met een infrarood paneel krijtbord in de keuken geniet je van twee geneugten. Een heerlijke zuinige en duurzame elektrische kachel met daarnaast een schoolbord welke je met echt krijt beschrijft. Een krijtbord verwarming is een aanwinst voor jouw keuken.

Elektrische kachel in de keuken, daar denk je wellicht niet zo snel aan. Je hebt al de warme oven, kookplaten en andere apparaten die warmte afgeven als je in de keuken bezig bent. Waarom dan een verwarming in de keuken?

Tegenwoordig zijn de keukens meer dan een plek waar alleen het eten wordt bereid. Het zijn woonkeukens, waar je samenkomt. En dan wil je wel warm erbij zitten. Infrarood verwarming keuken is ideaal voor gebruik als bijverwarming. Infrarood panelen zorgen voor de juiste temperatuur in de woonkeuken.

Met een infrarood paneel krijtbord heb je het gemak dat je er notitie op achter kan laten. Schrijf de boodschappenlijst op de elektrische kachel of laat een bericht voor je kinderen achter. Je maakt de paneelverwarming eenvoudig schoon met een vochtige doek.

Infrarood paneel krijtbord kinderkamer

Ook het infrarood verwarming krijtbord is uitermate geschikt voor de kinderkamer. Ook voor een babykamer. De infrarood panelen zijn aanraakveilig, maar kinderen mogen de panelen niet constant met de blote hand aanraken. Een traditionele radiator mag ook niet constant worden aangeraakt, want dat is heet. Erop krijten is veilig en het infrarood paneel krijtbord is minder heet om aan te raken dan een klassieke radiator.

Het oppervlak van het infrarood paneel is maximaal 110 graden Celsius (hoogste stand) en is daardoor aanraak veilig voor kinderen. Het getal klinkt hoog, maar het is de veiligste verwarming voor mensen en kinderen en het is niet de aanraak temperatuur, die is aanzienlijk lager. Bij het tekenen of schrijven op het krijtbord is het aangeraden om de temperatuur niet op de hoogste stand te zetten. De panelen hebben geen scherpe randen, waardoor ze ook veilig zijn om in de kinderkamer aan de muur te monteren.

De kinderen kunnen erop tekenen. Neem gekleurd krijt voor een nog beter resultaat van de tekening. Je kan de krijtbord panelen gemakkelijk schoon maken met een natte doek. 

Nadelen infrarood verwarming kinderkamer

Let op dat kinderen nooit magneten of plakband op het infrarood paneel krijtbord plaatsen, want dat houdt de gezonde straling tegen en de warmte propt zich op achter de magneet. De magneet wordt dan gevaarlijk heet, dan is het 110 graden en te heet om aan te raken. Mocht dit gebeuren eerst het infrarood paneel uitzetten, dan de magneet verwijderen. Ook bij een klassieke radiator wordt een magneet heel heet.

Voor een babykamer moet je de warmtepanelen, met of zonder krijtbord altijd hoog plaatsen, zodat een baby het niet constant kan aanraken. Een babyhuid is gevoeliger.  Vanaf een bepaalde leeftijd kan het lager worden gehangen.

De krijtbord infrarood panelen kan je online via onze shop kopen of kom langs bij één van de showrooms.

Waar krijtbord infrarood panelen kopen?

De krijtbord infrarood panelen van Infrarood Verwarming kan je kopen bij onze winkels. Wij hebben diverse partners met showrooms verspreidt over heel Nederland en België.

Wil je meer informatie of advies infrarood verwarming ontvangen, dan is dat heel goed mogelijk in één van onze showrooms of bij de officiële dealers. Het hoofdkantoor van Infrarood Verwarming is gevestigd vlakbij Roosendaal, in Oud Gastel.

In de showroom kun je vrijblijvend rondkijken en zelf de infrarode warmte van de warmtepanelen ervaren. Onze adviseurs staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan je ook altijd bellen met onze klantenservice.

De krijtbord infrarood panelen van Infrarood Verwarming kan je eenvoudig online kopen via onze shop. Hier zijn alle modellen van de krijtbord infrarood panelen weergegeven, zoals het Blackboard paneel.

De verschillende typen infrarood panelen, de diversiteit in vermogen, de kleuren en omschrijving vind je in onze online winkel. Je kan ook kiezen voor een verwarming poster of verwarming schilderij. Maak je huis mooier met een verwarmingspaneel.

Werking van infrarood paneel krijtbord

Een infrarood verwarming systeem verwarmt de objecten en mensen in de ruimte. De objecten in de kamer houden de warmte van de infrarode straling vast en reflecteert het weer de ruimte in.

Doordat er geen luchtcirculatie is met infrarood panelen heb je geen last van rondzwevend stof en bacteriën. Je geniet van de radiator middels infrarood verwarming van een schoon binnenklimaat. Met name erg prettig voor mensen met een allergie of astmapatiënten.

In een woonkeuken staan veel kasten en voorwerpen, waardoor een infrarood verwarmingspaneel veel oppervlakken heeft om te verwarmen. Je hebt dus niet een heel krachtig paneel nodig om de keuken warm te krijgen. Zo’n 20 watt/m3 is voldoende voor deze ruimte.

Infrarood verwarming is snel en eenvoudig te installeren en bespaart ruimte. Het enige wat je nodig hebt is een vrije muur of het plafond waar je een ir paneel van Infrarood Verwarming installeert. Elektrisch verwarmen start met Infrarood panelen en begin met huis verwarmen zonder gas.

Je kan de infrarood panelen van Infrarood Verwarming aansturen met een thermostaat, je kan kiezen voor een slimme thermostaat, wifi thermostaat of kamer thermostaat.

Een zwarte verwarming

Een verwarming zwart is stijlvol, modern en bovendien heerlijk warm. Een zwarte straler verwarming met infraroodstraling verwarmt bovendien gasloos. Daarom is een elektrische verwarming zwart is onmisbaar in jouw design woonkamer.

Gasloos je woning verwarmen met infrarood panelen is dé juiste manier. De elektrische verwarming van infrarood-verwarming.nl is zeer zuinig in verbruik. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte.

Gebruik altijd groene stroom zodat je ook CO2 neutraal bent met jouw nieuwe verwarming zwart. Een moderne, duurzame en goedkope verwarming welke je in iedere kamer kan toepassen. Een badkamer verwarming zwart of een infrarood verwarming zwart als krijtbordpaneel welke je met echt krijt beschrijft. De keuze met IR verwarming is ongekend groot.

Offerte aanvragen