HeatXL Logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Mobiele verwarming

Mobiele infrarood verwarming

Als aanvulling op je bestaande verwarmingssysteem kun je een mobiele verwarming met infrarood gebruiken. Een mobiele verwarming die extra warmte geeft dankzij infrarood. Met een standaard of wieltjes, zodat deze makkelijk te verplaatsen is.

Infrarood verwarming kan zowel gebruikt worden als extra verwarming of als hoofdverwarming. Infrarood panelen zijn een goede keuze voor verwarming in goed geïsoleerde huizen. Door de lage warmtebehoefte blijven de verbruikskosten ook gering.

Infrarood panelen zijn een goede manier om extra verwarming te krijgen in oudere huizen die niet goed geïsoleerd zijn. In de badkamer, kinderkamer, slaapkamer, keuken of op kantoor zorgen de infrarood panelen voor aangename directe warmte.

Voor ruimtes die niet vaak gebruikt worden, zoals de logeerkamer, is een infrarood verwarming een slimme oplossing als bijverwarming. Als je onverwacht logeerpartij krijgt, heb je in een korte tijd de ruimte aangenaam warm.

Voor de net iets te koele lente of herfstdagen is een mobiele bijverwarming ideaal. Op de dag is het nog heerlijk warm, maar de avonden zijn net te kil. Om nu voor een paar uur de centrale verwarming aan te zetten doe je niet snel, want dit is kostbaar niet duurzaam.

mobiele infrarood verwarming

De mobiele verwarming zorgt voor extra warmte.

Een mobiele verwarming is ideaal voor ruimtes waar je extra warmte wilt hebben. Een koude hoek in de woonkamer bijvoorbeeld of in de werkkamer omdat je vandaag thuiswerker. Een mobiele verwarming verplaats je eenvoudig van de ene naar de andere kamer.

Je wilt ’s avonds nog even lekker buiten zitten of nog wat klussen in de garage. Het is eigenlijk net te koud. Gebruik dan een mobiele infrarood verwarming, zodat je het toch warmt, hebt en heerlijk buiten kan zitten of door kan klussen.

Een mobiel infrarood verwarming staat stevig op een standaard die voorzien is van wieltjes, zodat je deze eenvoudig kan verplaatsen. Heb je de verwarming niet meer nodig, dan berg je deze gewoon weer op. Infrarood verwarming heeft voor iedere situatie een oplossing.

De mobiele terrasverwarmer met infrarood geeft extra warmte op het terras, balkon of in de tuinserre. De heater plaats je overal in en rondom het huis. Het enige wat je nodig hebt, is een elektriciteitsaansluiting. Een warme avond in de frisse buitenlucht.

Een korte tijd van opwarming met veel warmte.

Infrarood verwarming is de oplossing voor de koudere avonden. Een infrarood kachel kan gericht en snel een zone of ruimte opwarmen. Afhankelijk van het vermogen is binnen 8 tot 15 minuten de maximale temperatuur bereikt.

Om deze reden is een mobiele verwarming infrarood zeer geschikt om te gebruiken in ruimtes die je niet vaak gebruikt. Of als bijverwarming voor de koudere zones in het huis. Bijvoorbeeld bij het bureau in de woonkamer.

Een mobiel paneel verwarmt niet de lucht, zoals bij een convectie verwarming. De infrarode straling warmen de vaste objecten en mensen in de ruimte op. De voorwerpen houden de warmte lang vast en weerkaatsen de warme stralen terug de ruimte in.

Doordat mobiele verwarming heel gericht verwarmt, is deze geschikt voor kleine ruimtes. Je voelt direct de warme stralen op je lichaam. Verlaat je de ruimte, dan zet je de elektrische verwarming uit. Laag energieverbruik, een centrale verwarming kan hier niet tegenop.

mobiele verwarming studio df

Mooie verwarming die leuk is om naar te kijken.

Een mobiele infrarood warmtepaneel is verkrijgbaar in diverse mooie designs. Net als bij wandpanelen zijn de ontwerpmogelijkheden zeer groot. Een krijtbord verwarming die je met echt krijt beschrijft of een Stone Art paneel met marmeren look.

De gekleurde warmtepanelen brengen kleur in de ruimte. Onze mobiele panelen hoef je niet weg te werken in de kamer. Ze mogen opvallen, omdat ze gewoon mooi zijn om te zien. Je hoeft niet in te leveren op ontwerp met een mobiele kachel van Infrarood Verwarming.

Je hebt een mobiele heater al vanaf 30×60 cm variërend in wattages van 200 tot en met 2000 watt. Een flexibel paneel past in iedere ruimte. Verkrijgbaar op een stevige voet of met een standaard met wieltjes.

Het voordeel van wielen is dat je deze eenvoudig van de ene ruimte naar de andere kamer verplaatst. Welke verwarming je ook kiest, ze hebben allemaal een ding hebben ze gemeen dat ze energiezuinig en duurzaam in verbruik zijn.

Hybride mobiele verwarming

Met hybride infrarood panelen komen twee verwarmingswerelden bijeen. Infrarood warmt en convectiewarmte. Een hoogstandje als het gaat om technologie. De infrarood verwarming straalt 100% infrarood verwarming warmte uit en geeft daarnaast extra warme lucht.

Een hybride infrarood paneel is 4 cm dik, waardoor deze ruimtebesparend is en elegant eruit ziet. Het hybride ir paneel monteer je met de meegeleverde muurbeugel aan de wand. Het mooie is dat deze demonteerbaar is en op een mobiele voet geplaatst kan worden.

Het hybride infrarood panelen kunnen ook op de voeten standaard geschroefd worden, welke toegevoegd verkrijgbaar is. Hiermee kun je de verwarming overal neerzetten waar je wilt. En heb je dus een mobiele wandverwarming in een.

De witte voetstandaard is elegant. Het hybride infrarood verwarming staat 5 centimeter boven de grond, zodat de luchttoevoer van onderen goed kan plaatsvinden voor de convectiewarmte. Infrarood Verwarming laat daarbij niets aan het toeval over.

Infrarood paneel op een voet

Een infrarood paneel op voet is eenvoudig overal te plaatsen. Een elektrische verwarming welk je als bijverwarming in de woonkamer, werkkamer of slaapkamer kan gebruiken. Met een infrarood paneel op voet haal je een stijlvol ontwerp in huis en energiezuinig warmte.

Het enige wat je nodig hebt, is een aansluiting op de elektriciteit. Een infrarood verwarming is binnen 5 tot 10 minuten warm, waardoor je bijna direct geniet van de aangename warmte. De algemene voetsteun voor infrarood verwarming gebruik je voor metalen en glazen panelen. Evenals voor aluminium panelen.

De voet voor het infrarood warmtepaneel is gemaakt van aluminium en glad afgewerkt. Een infrarood paneel op voet is zeer stabiel. Je kunt het warmtepaneel overal in huis plaatsen waar extra warmte nodig is. Bijvoorbeeld bij het bureau in de woonkamer of bij de leesstoel in de serre. De goedkope verwarming met infrarood is een energiezuinige bijverwarming.

Infrarood verwarming op staander

Hybride infrarood verwarming

Een infrarood verwarming op staander voor gebruik in woningen en kantoren. Een elektrische mobiele verwarming maakt gebruik van de lange golf infrarood stralen en zijn uitermate geschikt als bijverwarming voor de koudere zones.

Mobiele infrarood verwarming is verkrijgbaar als metalen, glazen infrarood panelen of hybride IR verwarming. Bij de hybride panelen combineer je de infrarood warmte met convectiewarmte. Je geniet van twee verwarmingen werelden in een toestel.

Een ander voordeel van een hybride infrarood verwarming is dat je deze aan de wand zowel horizontaal of verticaal kan monteren. Almede aan het plafond en als paneel op voet. Een hybride infrarood verwarming is voorzien van een klik ophangsysteem.

Eenvoudig infrarood verwarming afhalen van de muur en op een voet plaatsen. De hybride warmtepanelen van het merk Alkari zijn uitgevoerd in een frameloos ontwerp van gecoat staal. De infrarood verwarming op staander heeft stevige voetjes aan de onderkant.

Offerte aanvragen