HeatXL Logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email infraroodpaneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Infrarood verwarming product

HXL Draadloze digitale thermostaat ELB-BT710

Draadloze digitale thermostaat ELB-BT710 is geschikt voor de bediening van infrarood panelen en andere elektrische verwarmingssystemen. De thermostaat heeft een digitale bediening en kan tot 7 weekprogramma’s van maximaal 6 temperatuurwijzigingen opslaan. De thermostaat voor infrarood verwarming is van dag tot dag of in week blokken programmeerbaar.

Om een infrarood paneel optimaal te kunnen gebruiken, adviseren wij om deze aan te sturen met een thermostaat en eventueel in combinatie met een ontvanger. Makkelijk instelbaar en bovendien ontvang je 2 jaar garantie. Bovendien werkt de ELB-BT710 thermostaat volledig draadloos, waardoor je geen complexe bedrading hoeft aan te leggen.

Een draadloze kamerthermostaat is een soort digitale thermostaat, en in tegenstelling tot wat je zou verwachten moet hij nog steeds aan de muur bevestigd worden. Een thermostatische regeling zorgt voor een constante temperatuur in de kamer. Het meet de actuele warmte en vergelijkt dit met de ingestelde voorkeurswarmte. Koop nu de voordelige thermostaat!

85,00

Offerte aanvragen