HeatXL Logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email infraroodpaneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Infrarood verwarming product

Ecaros glazen infrarood verwarming zwart van 400 watt

Het Ecaros glazen infrarood verwarming zwart van 400 watt is een energiezuinig 60,0 x 60,0 x 2,2 cm lange golf infrarood paneel met frameless design en glazen afwerking. Verticaal, horizontaal, aan de muur of aan het plafond.

Dit zwart satijnen infrarood paneel van Ecaros past bij iedere inrichting. Van ultra strak en modern tot klassiek en rustiek. Het oppervlak van het infrarood paneel is afgewerkt in zijde mat zwart RAL 7016. Deze infrarood panelen hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en zijn geschikt voor vrijwel ieder interieur.

Naast dat het een energiezuinig en prachtig glazen infrarood paneel is, heeft het een dubbele functie. Je kan het Infrarood Paneel namelijk met echt krijt beschrijven, net zoals een schoolbord. We noemen dit infrarood paneel dan ook wel een infrarood verwarming krijtbord. De zwarte radiator is zeer geschikt voor de kinderkamer of als infrarod paneel keuken. Schrijf de boodschappenlijst op de zwarte infrarood verwarming en laat een bericht achter voor de kinderen. Koop nu het Ecaros glazen infrarood paneel zwart van 400 watt.

765,00

Offerte aanvragen