Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email ons info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

Afstandsbediening thermostaat

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzetverwarming bijzet kachel thermostaat draadloze thermostaat bewegingsmelder

Afstandsbediening thermostaat

Thermostaat met afstandsbediening

Een afstandsbediening thermostaat geeft je nog meer gebruiksgemak. Infrarood verwarming thermostaat met afstandsbediening waarmee je alle panelen apart van elkaar bedient. Een afstandsbediening thermostaat kan uit twee modellen bestaan.

De eerste is als thermostaat afstandsbediening telefoon, waarbij je de infrarood panelen bedient via een app. Deze app installeer je op je smartphone, tablet of smartwatch. Via de app regel je de thermostaat thuis. Je kan daarnaast het verbruik inzien via het verbruiksmanagement systeem.

Als we spreken over een thermostaat met afstandsbediening, gaat het om een draadloze thermostaat, wifi thermostaat of slimme thermostaat. Naast dat je deze thermostaten bedient via de app op je mobiele device, kan je deze ook regelen met de ontvanger thermostaat.

Slimme thermostaat voordelen zijn groot. Zuinig, inzicht in je verbruik, op afstand bedienbaar via smartphone. Iedereen die een conventionele of elektrische verwarming heeft kan een slimme thermostaat aansluiten. Je bedient een infrarood warmtepaneel eenvoudig via de smart home app op je mobiele device.

wifi

Slimme thermostaat voordelen

Showroom elektrische verwarming

Een slimme thermostaat met wifi is handig voor mensen die zich in herkennen in de volgende punten:
– Je vergeet regelmatig de verwarming lager te zetten als je gaat slapen of de deur uit gaat. Met een slimme thermostaat weet je zeker dat jouw huis nooit onnodig wordt verwarmd.
– Als je het in de wintermaanden lastig vind om ’s morgens uit je warme te komen. Een slimme thermostaat zorgt ervoor dat het huis lekker warm is tegen de tijd dat de wekker gaat.
– Als je wilt besparen op de energierekening, maar niet weet hoe je dit kan realiseren.
– Voor mensen die een smart home hebben of in de toekomst willen hebben.

Heb je vragen over thermostaat op afstandsbediening in combinatie met infrarood verwarming? Neem contact op met één van onze IR verwarming adviseurs. Zij vertellen je graag meer over energiezuinig en duurzaam huis verwarmen.

Je kan ook een bezoek brengen aan onze showroom elektrische verwarming. Over de Benelux hebben wij ruim 30 winkels, er zit er altijd wel een verwarmingswinkel bij jou in de buurt.

Thermostaat afstandsbediening telefoon

Thermostaat op afstandsbediening

Een thermostaat afstandsbediening telefoon maakt via het internet verbinding met de infrarood warmtepanelen die erop aangesloten zijn. Via de app op je mobiele telefoon kan je deze apart van elkaar bedienen.

Een draadloze klokthermostaat met wifi wordt ook wel slimme thermostaat genoemd. Je koppelt je smartphone of tablet met de thermostaat. Je kan daardoor de thermostaten via de app regelen. Daarnaast leert de slimme draadloze thermostaat van jouw gedrag en past de binnen temperatuur daarop aan.

Via een gps locatie weet de elektrische verwarming wanneer je bijna thuis bent. De thermostaten zetten de IR panelen alvast voor je aan, zodat je een warm huis aantreft. Met een slimme thermostaat bespaar je energie, omdat de infrarood warmtepanelen nooit onnodig aan staat.

Met een verwarming thermostaat op afstandsbediening kan je tot wel 22% besparen op de energiekosten. Voeg daarbij sensoren bij ramen en deuren. Zodra de temperatuur flink daalt doordat er een raam openstaat, geven de sensoren een signaal door aan de thermostaat. Deze schakelt de panelen tijdelijk uit.

Door een thermostatische regeling te combineren met sensoren bespaar je nog meer op het energieverbruik. Ook is een infrarood verwarming ook zuinig van zichzelf. Je bespaart met IR verwarming 30 tot 50% op de verbruikskosten.

Thermostaat afstandsbediening

Stopcontact thermostaat met afstandsbediening

Thermostaat afstandsbediening helpt bij het besparen op energie. Je kan de stralingspanelen op afstand bedienen, waar je ook bent. De verbinding met het hoofdstation en de infrarood panelen vindt plaats via internet. Ook kan je de warmtepanelen bedienen via het hoofdstation die je op elke willekeurige plaats in je huis plaatst.

Ben je ’s morgens vergeten de badkamer verwarming uit te zetten toen je naar je werk ging? Geen probleem, via de app op je smartphone kan je de elektrische verwarming uitzetten. Een badkamer infrarood verwarming is zuinig in verbruik. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte.

Voor de badkamer heeft infraood-verwarming.nl diverse modellen die stuk voor stuk prachtig staan. Bijvoorbeeld een badkamer verwarming zwart of een spiegel infraroodpaneel. De gekleurde glazen panelenzijn gemaakt van extra stevig gehard veiligheidsglas. Dankzij de IP44-klasse zijn ze spatwaterdicht en dus veilig in een natte ruimte te gebruiken.

Of wat dacht je van een infrarood verwarming met led verlichting aan het plafond? Twee energiezuinige werelden die samenkomen. Voor de led verwarming badkamer heb je maar één aansluitpunt nodig om zowel de kachel als de verlichting te regelen. Beide zijn apart van elkaar te bedienen. Vraag een gratis offerte badkamer verwarmingselement aan.

Thermostaat thuis

Nieuwe thermostaat

Regel eenvoudig de gewenste temperatuur van de infrarood verwarming met een thermostaat thuis. Daarmee bespaar je op het energieverbruik. Infrarood panelen met een digitale wifi thermostaat zijn onmisbaar als het gaat om zuinig huis verwarmen. Ben je op zoek naar een nieuwe thermostaat, kies dan voor de beste thermostaat-regeling met wifi.

In tegenstelling tot analoge thermostaten worden infrarood warmtepanelen aangestuurd met digitale intelligente wifi thermostaten. Met de digitale thermostaat met wifi bespaar je veel geld op de energierekening.

Ben je even weg, ga je slapen, gebruik je maar één kamer of kom je bijna thuis? Stel van tevoren je digitale thermostaat in of gebruik hiervoor de Smart Home app op iPhone- of Android telefoon. Je kan maar liefst tot 6 procent energie besparen door de temperatuur met 1 graden Celsius te verlagen.

Voor de woonkamer verwarming raden wij altijd een plafond paneel aan. Een infrarood verwarming plafond heeft een grotere warmteverspreiding dan een wandpaneel, omdat de warmte van boven af komt. Daarbij wordt ook gelijk de vloer verwarmd. Je hebt geen vloerverwarming meer nodig. Ook voor de badkamer is een plafond warmte paneel ideaal.

Wij hebben voor iedere ruimte een infrarood oplossing. Wil je meer weten over de thermostaten voor infrarood panelen? Kom een keer langs in één van onze winkels of bestel de infrarood producten online in onze shop.