Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Alkari handdoekdroger

Zwarte handdoekdroger en spiegel verwarming Zwarte verwarming

Alkari verwarmingselement

Elektrische verwarming badkamer

Met een Alkari handdoekdroger verwarm je deze natte ruimte op een energiezuinig wijze. Een elektrische verwarming badkamer is zuinig en duurzaam in gebruik. Gebruik geen gas gestookte verwarming meer in de badkamer, maar energiezuinige infrarood panelen welke maar liefst 30 tot 50% zuiniger in verbruik zijn een centrale verwarming, zoals cv ketel.

Vroeger was het heel normaal dat badkamers werden verwarmd middels gas. Dit is vandaag de dag niet meer de norm. Nieuwbouw huizen worden al niet meer opgeleverd met een gas aansluiting. Om jouw badkamer duurzaam te verwarmen werk je met groene stroom.

Voorheen was verwarmen met elektriciteit een stuk duurder dan met gas, maar dat verschil is steeds meer afgenomen. Dit komt vanwege de moderne technologieën die de elektrische badkamer verwarming tegenwoordig gebruikt, zoals infrarood panelen van Infrarood Verwarming.

Verwarmingselement badkamer elektrisch

Verwarmingselement badkamer radiator

Een verwarmingselement badkamer elektrisch is zuinig, duurzaam en uiterst veilig. Al onze hoogwaardige infrarood verwarming dragen het Duitse TÜV GS keurmerk, wat staat voor een zeer hoog rendement, veiligheid en kwaliteit. De oppervlakte temperatuur is maximaal 100 tot 120 graden, zodat brandwanden en blaren zijn uitgesloten.

De Alkari Handdoekdroger  kan je veilig aanraken. Een plafond infrarood verwarming hangt buiten handbereik en kan daarom een hogere temperatuur aan tot 190 graden Celsius. Tevens zijn de warmtepanelen beschermd met een oververhitting schakelaar. Ons badkamer verwarmingselement is vrij van kunststoffen en elektrostraling.

Er bestaan met een Alkari Handdoekdroger geen risico’s op gezondheidsgebied. Bovendien levert een verwarmingselement badkamer radiator een schoon binnenklimaat op. De muren, vloer en andere objecten worden warm. Niet de lucht wordt verwarmt en er vindt geen luchtcirculatie plaats. Het vocht onttrekt zich uit de muren, waardoor schimmels verdwijnen. Geen stof in de lucht.

Kleine verwarming badkamer

Infraroodplaten

Geen lelijke stinkende en lawaai makende radiatoren meer in de badkamer. Maak plaats voor de moderne, elegante kleine verwarming badkamer. De infraroodplaten monteer je eenvoudig aan de muur of het plafond. Dankzij het slanke ontwerp van 1,7 tot 2,2 cm nemen de IR panelen weinig ruimte in beslag. Heb je geen vrije muur? Dan plaats je een plafond verwarming.

Het voordeel van plafond verwarming is dat de warmte van boven komt, waardoor de vloer ook heerlijk warm wordt. Je kan ook kiezen voor een elektrische vloerverwarming gemaakt dunne zelfklevende infrarood meshmatten. De infraroodplaten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, designs en vermogens.

Voor de badkamer is het verstandig om altijd een hoger wattage te kiezen, omdat je deze ruimte snel wilt voorzien van warmte. Voor deze ruimte rekenen wij gemiddeld 60 tot 70 watt per m3 bij een kamer met normale isolatie. Voor een woonkamer ligt het vermogen lager, namelijk tussen de 30 en 40 watt en voor een slaapkamer is dit nog lager, gemiddeld 25-35 watt per m3.

Infrarood verwarming badkamer

Elektrische badkamer verwarming

Infrarood verwarming badkamer is leverbaar in diverse soorten verwarming design radiatoren. Niet alleen geschikt voor de badkamer, maar ook voor andere ruimte in de woning. Infrarood verwarming kan je toepassen als hoofd- of als bijverwarming. Alle infrarood warmtepanelen zijn met een thermostaat wifi apart aan te sturen.

Er zijn verschillende design verwarming infrarood, zoals Alkari Handdoekdroger, badkamer spiegel met verwarming en foto panelen. Omdat je te maken hebt met water in deze ruimte, is veiligheid met een elektrische badkamer verwarming van groot belang.

Onze badkamer panelen zijn dankzij de IP54-klasse spatwaterdicht en daardoor veilig te gebruiken in vochtige ruimtes.

Houd bij de montage altijd de veilige afstand van 60 cm in acht van een nabije wateraansluiting. Verder hebben onze infraroodpanelen geen scherpe punten of randen.

Het glazen infrarood paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Glazen panelen worden veel toegepast in de badkamerruimte, zoals een spiegel paneel of als badkamer verwarming zwart.

Badkamer spiegel met verwarming

Badkamer spiegel met verlichting en verwarming

In de natte ruimte mag een badkamer spiegel met verwarming van infrarood-verwarming.nl niet ontbreken. Dankzij het slanke ontwerp van 2,2 cm is het spiegel verwarmingselement eenvoudig te integreren in de badkamer. Je kan het paneel op de plek hangen van de huidige spiegel. Zowel in de lengte als in de hoogte kan je een IR verwarming monteren.

Een badkamer spiegel met verwarming is verkrijgbaar in meerdere maten en vermogens, waardoor er altijd een warmte paneel in jouw badkamer past. Het spiegel oppervlak is licht verchroomd en met glans afgewerkt. Gemaakt van gehard ESG-H veiligheidsglas. Nooit meer een beslagen spiegel na het douchen met een infrarood spiegel verwarming.

De bediening van het badkamer verwarmingselement bedien je met een aparte thermostaat badkamer. Optioneel kan je deze bedienen met de app op je smartphone of tablet. Met een verwarming opbouw thermostaat bespaar je direct op de energie rekening. Ook mooi is onze badkamer spiegel met verlichting en verwarming. Zuinige infrarood verwarming met duurzame led-verlichting.

Handdoek verwarming

Badkamer infrarood verwarming

Een handdoek verwarming zorgt voor droge handdoeken en een lekker warme badkamer. Het dual-zone infrarood warmtepaneel van Ecaros of Welltherm bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van de glazen panelen is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger. Met een badkamer infrarood verwarming geniet van een aangenaam warm klimaat.

De handdoek verwarming is een elektrische radiator en handdoekdroger in één toestel. Daarnaast heb je gelijk een plek om je handdoeken netjes aan op te hangen.

Naast de warmte en het gemak van het ophangen van je handdoeken, staat een infrarood elektrische kachel met handdoekbeugels prachtig in jouw badkamer. Het is een echte eyecatcher!

De infrarood verwarming handdoek droger is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals een zwarte verwarming straalkachel badkamer, als warmtelamp badkamer of een paneel met een eigen gekozen foto.

Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw badkamerruimte te verwarmen met de duurzame infrarood stralingspanelen. Of vraag een offerte aan.

Alkari handdoekdroger

De Alkari handdoekdroger zorgt te allen tijde voor droge handdoeken en een heerlijk warme badkamer. Deze infrarood verwarming van glas of metaal is voorzien van twee zones, ook wel de Dual-zone handdoekdroger genoemd en is daarin uniek. Dit toestel is namelijk een infrarood verwarming en handdoekdroger in één. 

De elektrische handdoekdroger van fabrikant infrarood verwarming Alkari heeft twee zones. De onderste zone is de pure infrarood kachel waarbij de temperatuur oploopt tot 115°C en daarmee de badkamer optimaal verwarmt. De bovenste zone is de handdoekdroger waarbij de temperatuur 70°C is, welke zorgt voor warme en droge handdoeken. 

Het glazen infrarood paneel is gemaakt van ESG-veiligheidsglas. De metalen handdoekdroger uitvoering is afgewerkt met een robuuste nonchalante poedercoat laag. Welke versie jouw klant ook kiest, de badkamer wordt de favoriete plaats in het huis.

Alkari glas infrarood handdoekdroger

De Alkari infrarood handdoekdroger van glas is speciaal gemaakt voor gebruik in vochtige ruimtes. Met de IP44 klasse is het Alkari glas infrarood paneel namelijk spatwaterdicht. Vrijwel alle Alkari producten hebben een metalen paneel, op één product na, de Alkari handdoekdroger glas infrarood verwarming. Aan het warmtepaneel zijn twee beugels bevestigd, om de handdoeken te drogen.

Het Alkari infrarood paneel is gemaakt van sterk en robuust veiligheidsglas en heeft ronde hoeken. Het Alkari infrarood paneel is voorzien van een ingebouwde thermostaat, de ICT versie. De Alkari glazen handdoekdroger heeft een frameless design en is verkrijgbaar als witte of zwarte verwarming. Alsmede als Alkari spiegel met verwarming, waarbij het glas niet meer beslaat. 

Alkari handdoekdroger uitvoeringen

De Alkari handdoekdroger is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, infrarood glas, metaal warmtepaneel, ICT of hybride model. De verwarmingspanelen zijn voorzien van twee handdoek beugels. Groothandels en grootwinkel bedrijven kunnen contact opnemen om de Alkari handdoekdroger tegen een scherpe prijs in te kopen en toe te voegen aan hun assortiment. 

Op de Alkari infrarood panelen ontvang klanten een garantie van 2 jaar. De Alkari hybride infrarood panelen zijn in iedere RAL kleur verkrijgbaar en hebben een IP21 klasse. Een Alkari metaal of glas infrarood paneel heeft IP44 klasse (spatwaterdicht)