Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Alkari infrarood panelen

Alkari handdoerdroger antraciet zwart 4jpg

Alkari infrarood panelen

Infrarood verwarming eenvoudig mooi warm

Alkari infrarood verwarming heeft de kwaliteit hoog staan. Om aan de wensen van onze klanten te voldoen worden alleen onderdelen van de beste kwaliteit gebruikt. Daarbij worden onze panelen vakkundig gemaakt. Hierdoor staat infrarood verwarming van Alkari voor goede producten van de beste kwaliteit.

Bij de ontwikkeling en verbetering van de infrarood panelen werken wij samen met deskundige specialisten.

Alle medewerkers van Alkari hebben veel kennis en ervaring. Met die kennis maken wij van ieder infrarood paneel een bijzonder paneel. Wij geloven in onze producten. Daarom zijn wij er zeker van dat je met een Alkari ir panelen een juiste keuze maakt.

woonkamer foto

Alkari infrarood verwarming is energie zuinig

Infrarood verwarming eenvoudig mooi warm

In de fabriek wordt er tijdens het maken van de panelen rekening gehouden met duurzaamheid. Zodoende is de montage van een Alkari infrarood paneel vrij gemakkelijk. Juist daarom gebruiken wij materialen die speciaal voor Alkari zijn samengesteld.

Hierdoor voldoen Alkari infrarood verwarming aan de eisen van deze tijd. Een voorbeeld van energiebesparing zit in het gebruik van energie. Bij het maken van Alkari infrarood panelen wordt gebruik gemaakt van groene stroom.

Wil je infrarood verwarming kopen, neem dan contact met ons op via het offerte formulier, bel ons of koop een infrarood paneel in onze online shop

bijverwarming kinderkamer

Kwaliteit van Alkari infrarood panelen

Voordelig en hoge kwaliteit

Met de aankoop van een Alkari paneel koop je een degelijke verwarming gemaakt in Duitsland. Daarbij hebben Alkari panelen alle kwaliteits- en veiligheids keurmerken. Kortom, met de Alkari IR verwarming ben je verzekerd van een goed en veilig product. Ook heeft Alkari diverse soorten infrarood panelen.

Zo heeft Alkari een slimme en mooie oplossingen voor de verwarming in ieder huis. Maar ook in een schuur, je garage of opslag kan het paneel goed gebruiken. Er is nog een reden waarom je voor Alkari infrarood verwarming zou moeten kiezen. Wij kunnen de panelen aanpassen aan de wens van jou als klant.

Hiermee kies je eenvoudig infrarood panelen van die voldoen aan jouw wensen. Zo is er altijd een Alkari paneel dat past bij de inrichting. Alkari staat voor Duitse kwaliteit met zeer scherpe prijzen.

 

Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 11 infrarood verwarming verbruik

Energie zuinig en duurzaam verwarmen

Bespaar geld

Je kan er voor bovendien voor kiezen om de infrarood panelen te voeden met stroom opgewekt uit zonnepanelen. Of je kiest voor een andere vorm
van duurzame stroom. Alkari Infrarood panelen geven een prettige warmte af.

Daarnaast verwarmen Alkari panelen beter dan een ouderwetse C.V. verwarming.

Je kan een Alkari infrarood verwarming als hoofd- en als bijverwarming gebruiken. Verwarm slim in de woning of kantoor. Ook is het mogelijk om een vakantiehuis eenvoudig met Alkari panelen te verwarmen. Het grote assortiment geeft je keuze uit goede en betaalbare infrarood oplossing om het beste comfort in het huis te realiseren.

badkamer verwarming infrarood badkamer infraroodpaneel badkamer spiegel met verwarming infrarood spiegel 2 bijverwarming badkamer verbouwen

Alkari infrarood panelen in de badkamer

Aan het plafond en de muur

Alkari warmtepanelen worden ook veel toegepast in badkamers. De panelen zijn namelijk leverbaar in vele verschillende afmetingen. Het voordeel van infrarood panelen in de badkamer is dat de muren snel van het vocht af zijn. Daardoor krijgt schimmel geen kans en blijft jouw badkamer langer schoon.

De beste plek om uw Alkari infrarood paneel te monteren is aan het plafond maar ook bevestigd aan de muur werken ze perfect.

Ben je ook benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan van HeatXL en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wil je meer informatie over kosten berekening, ervaringen, prijs, verbruik en voordelen, lees dan ook ons infrarood verwarming magazine. Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk.