HeatXL Logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00
en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Webshop

Bezoeken

Alkari infrarood panelen

Alkari infrarood verwarming

Alkari infrarood verwarming is van excellente kwaliteit. Wij gebruiken uitsluitend onderdelen van de beste kwaliteit om aan de verlangens van onze klanten tegemoet te komen. Onze infrarood panelen worden met deskundigheid vervaardigd. Alkari’s infrarood verwarming staat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten voor de beste prijs.

Alkari infrarood verwarming is een efficiënte en comfortabele manier om een ruimte te verwarmen, waarbij infraroodstraling wordt gebruikt. Deze verwarming is eenvoudig te installeren, energiezuinig en produceert geen stof of luchtverontreiniging.

De Duitse Alkari fabriek die infrarood panelen maakt, is duurzaam. Zo is de montage van een Alkari infrarood paneel altijd vrij gemakkelijk. Alkari gebruikt hoog kwaliteit materialen die speciaal voor Alkari infrarood verwarming zijn samengesteld.

De goedkoopste Alkari infrarood panelen koop je bij de Infrarood Verwarming winkel. 

Kwaliteit van Alkari infrarood verwarming

Met de aankoop van een Alkari paneel koop je een degelijke verwarming gemaakt in Duitsland. Daarbij hebben Alkari panelen alle kwaliteits- en veiligheidskeurmerken. Kortom, met de Alkari IR-verwarming ben je verzekerd van een goed en veilig product. Ook heeft Alkari diverse soorten infrarood panelen.

Zo heeft Alkari een slimme en mooie oplossingen voor de verwarming in ieder huis. Maar ook in een schuur, je garage of opslag kan het paneel goed gebruiken. Er is nog een reden waarom je voor Alkari infrarood verwarming zou moeten kiezen. Wij kunnen de panelen aanpassen aan de wens van je als klant.

Hiermee kies je eenvoudig infrarood panelen van die voldoen aan je wensen. Zo is er altijd een Alkari paneel dat past bij de inrichting. Alkari staat voor Duitse kwaliteit met zeer scherpe prijzen.

Goedkope infrarood verwarming

Bovendien kun je kiezen voor het voeden van de infraroodpanelen met stroom opgewekt door zonnepanelen. Of je kiest voor een andere vorm
van duurzame stroom. Alkari Infrarood panelen geven een prettige warmte af.Daarnaast verwarmen Alkari panelen beter dan een ouderwetse C.V. verwarming.

Je kunt een Alkari infrarood verwarming als hoofd- en als bijverwarming gebruiken. Verwarm slim in de woning of kantoor. Ook is het mogelijk om een vakantiehuis eenvoudig met Alkari panelen te verwarmen. Het grote assortiment geeft je keuze uit goede en betaalbare infrarood oplossing om het beste comfort in het huis te bereiken.

Montage Alkari infrarood panelen

Alkari infrarood panelen worden ook veel toegepast in badkamers. De infrarood verwarming is namelijk leverbaar in vele verschillende afmetingen. Het voordeel van infrarood panelen in de badkamer is dat de muren snel van het vocht af zijn. Daardoor krijgt schimmel geen kans en blijft je badkamer langer schoon.

De beste plek om uw Alkari infrarood paneel te monteren is aan het plafond, maar ook bevestigd aan de muur werken ze perfect.

Alkari handdoekdroger kopen

Met een Alkari handdoekdroger verwarm je deze natte ruimte op een energiezuinig manier. Een elektrische verwarming badkamer is zuinig en duurzaam in gebruik. Gebruik geen gas gestookte verwarming meer in de badkamer, maar energiezuinige infrarood panelen die maar liefst 30 tot 50% zuiniger in verbruik zijn een centrale verwarming, zoals cv-ketel.

Vroeger was het heel normaal dat badkamers werden verwarmd door gas. Dit is vandaag de dag niet meer de norm. Nieuwbouw huizen worden al niet meer opgeleverd met een gasaansluiting. Om je badkamer duurzaam te verwarmen werk je met groene stroom.

Vroeger was verwarmen met elektriciteit een stuk duurder dan met gas, maar dat verschil is steeds meer afgenomen. Dit komt vanwege de moderne technologieën die de elektrische badkamer verwarming tegenwoordig gebruikt, zoals infrarood panelen van Infrarood Verwarming.

Bijzondere elektrische kachel in je badkamer

Een verwarmingselement badkamer elektrisch is zuinig, duurzaam en uiterst veilig. Al onze hoogwaardige infrarood verwarming dragen het Duitse TÜV GS-keurmerk, wat staat voor een zeer hoog rendement, veiligheid en kwaliteit. De oppervlakte temperatuur is maximaal 100 tot 120 graden, zodat brandwanden en blaren zijn uitgesloten.

De Alkari Handdoekdroger kun je veilig aanraken. Een plafond infrarood verwarming hangt buiten handbereik en kan daarom een hogere temperatuur aan tot 190 graden Celsius. Bovendien zijn de warmtepanelen beschermd met een oververhitting schakelaar. Ons badkamerverwarmingselement is vrij van kunststoffen en elektrostraling.

Er bestaan met een Alkari Handdoekdroger geen risico’s op gezondheidsgebied. Bovendien levert een verwarmingselement badkamer radiator een schoon binnenklimaat op. De muren, vloer en andere objecten worden warm. Niet de lucht wordt verwarmd en er vindt geen luchtcirculatie plaats. Het vocht onttrekt zich uit de muren, waardoor schimmels verdwijnen. Geen stof in de lucht.

Kleine verwarming badkamer

Geen lelijke, stinkende en lawaai makende radiatoren meer in de badkamer. Maak plaats voor de moderne, elegante kleine verwarming badkamer. De infraroodplaten monteer je eenvoudig aan de muur of het plafond. Dankzij het slanke ontwerp van 1,7 tot 2,2 cm nemen de IR-panelen weinig ruimte in beslag. Heb je geen vrije muur? Dan plaats je een plafond verwarming.

Het voordeel van plafond verwarming is dat de warmte van boven komt, waardoor de vloer ook heerlijk warm wordt. Je kunt ook kiezen voor een elektrische vloerverwarming gemaakt dunne zelfklevende infrarood meshmatten. De infraroodplaten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, designs en vermogens.

Voor de badkamer is het verstandig om altijd een hoger wattage te kiezen, omdat je deze ruimte snel wilt voorzien van warmte. Voor deze ruimte rekenen wij gemiddeld 60 tot 70 watt per m³ bij een kamer met normale isolatie. Voor een woonkamer ligt het vermogen lager, namelijk tussen de 30 en 40 watt en voor een slaapkamer is dit nog lager, gemiddeld 25-35 watt per m³.

Infrarood verwarming badkamer

Infrarood verwarming badkamer is leverbaar in diverse soorten verwarming ontwerp radiatoren. Niet alleen geschikt voor de badkamer, maar ook voor andere ruimte in de woning. Infrarood verwarming kun je toepassen als hoofd- of als bijverwarming. Alle infrarood verwarming is met een thermostaat wifi apart aan te sturen.

Er zijn verschillende ontwerp verwarming infrarood, zoals Alkari Handdoekdroger, badkamer spiegel met verwarming en fotopanelen. Omdat je te maken hebt met water in deze ruimte, is veiligheid met een elektrische badkamer verwarming van groot belang.

Onze badkamer panelen zijn dankzij de IP-klasse spatwaterdicht en daardoor veilig te gebruiken in vochtige ruimtes.

Houd bij de montage altijd de veilige afstand van 60 cm in acht van een nabije wateraansluiting. Verder hebben onze infrarood panelen geen scherpe punten of randen.

Het glazen infrarood paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Glazen panelen worden veel toegepast in de badkamerruimte, zoals een spiegel paneel of als badkamer verwarming zwart.

Alkari handdoekdroger

De Alkari handdoekdroger zorgt altijd voor droge handdoeken en een heerlijk warme badkamer. Deze infrarood verwarming van glas of metaal is voorzien van twee zones, ook wel de Dual-zone handdoekdroger genoemd en is daarin uniek. Dit toestel is namelijk een infrarood verwarming en handdoekdroger in een.

De elektrische handdoekdroger van fabrikant infrarood verwarming Alkari heeft twee zones. De onderste zone is de pure infrarood kachel waarbij de temperatuur oploopt tot 115 °C en daarmee de badkamer optimaal verwarmt. De bovenste zone is de handdoekdroger waarbij de temperatuur 70 °C is, welke zorgt voor warme en droge handdoeken.

De glazen infrarood verwarming is gemaakt van ESG-veiligheidsglas. De metalen handdoekdroger uitvoering is afgewerkt met een robuuste nonchalante poedercoat laag. Welke versie je klant ook kiest, de badkamer wordt de favoriete plaats in het huis.

Alkari glas infrarood handdoekdroger

De Alkari infrarood handdoekdroger van glas is speciaal gemaakt voor gebruik in vochtige ruimtes. Met de IP44 klasse is het Alkari glas infrarood paneel namelijk spatwaterdicht. Bijna alle Alkari producten hebben een metalen paneel, op een product na, de Alkari handdoekdroger glas infrarood verwarming. Aan het warmtepaneel zijn twee beugels bevestigd, om de handdoeken te drogen.

Het Alkari infrarood paneel is gemaakt van sterk en robuust veiligheidsglas en heeft ronde hoeken. De Alkari infrarood verwarming is voorzien van een ingebouwde thermostaat, de ICT versie. De Alkari glazen handdoekdroger heeft een frameloos ontwerp en is verkrijgbaar als witte of zwarte verwarming. Evenals als Alkari spiegel met verwarming, waarbij het glas niet meer beslaat.

Alkari handdoekdroger uitvoeringen

De Alkari handdoekdroger is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, infrarood glas, metaal warmtepaneel, ICT of hybride model. De verwarmingspanelen zijn voorzien van twee handdoekbeugels. Groothandels en groot winkel bedrijven kunnen contact opnemen om de Alkari handdoekdroger tegen een scherpe prijs in te kopen en toe te voegen aan hun assortiment.

Op de Alkari infrarood panelen ontvang klanten een garantie van 2 jaar. De Alkari hybride infrarood panelen zijn in iedere RAL kleur verkrijgbaar en hebben een IP21 klasse. Een Alkari metaal of glas infrarood paneel heeft IP44 klasse (spatwaterdicht)

Badkamer spiegel met verwarming

In de natte ruimte mag een badkamer spiegel met verwarming van infrarood-verwarming.nl niet ontbreken. Dankzij het slanke ontwerp van 2,2 cm is het spiegel verwarmingselement eenvoudig te in te passen in de badkamer. Je kunt het paneel op de plek hangen van de huidige spiegel. Zowel in de lengte als in de hoogte kun je een IR verwarming monteren.

Een badkamer spiegel met verwarming is verkrijgbaar in meerdere maten en vermogens, waardoor er altijd een warmte paneel in je badkamer past. Het spiegel oppervlak is licht verchroomd en met glans afgewerkt. Gemaakt van gehard ESG-H veiligheidsglas. Nooit meer een beslagen spiegel na het douchen met een infrarood spiegel verwarming.

De bediening van het badkamer verwarmingselement bedien je met een aparte thermostaat badkamer. Optioneel kun je deze bedienen met de app op je smartphone of tablet. Met een verwarming opbouw thermostaat bespaar je direct op de energierekening. Ook mooi is onze badkamer spiegel met verlichting en verwarming. Zuinige infrarood verwarming met duurzame ledverlichting.

Handdoek verwarming

Een handdoek verwarming zorgt voor droge handdoeken en een lekker warme badkamer. Het dual-zone infrarood warmtepaneel van Ecaros of Welltherm bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van de glazen panelen is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger. Met een badkamer infrarood verwarming geniet van een aangenaam warm klimaat.

De handdoek verwarming is een elektrische radiator en handdoekdroger in een toestel. Daarnaast heb je gelijk een plek om je handdoeken netjes aan op te hangen.

Naast de warmte en het gemak van het ophangen van je handdoeken, staat een infrarood elektrische kachel met handdoekbeugels prachtig in je badkamer. Het is een echte blikvanger!

De infrarood verwarming handdoek droger is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals een zwarte verwarming straalkachel badkamer, als warmtelamp badkamer of een paneel met een eigen gekozen foto.

Alkari infrarood verwarming is een efficiënte en comfortabele manier om een ruimte te verwarmen, waarbij infraroodstraling wordt gebruikt. Deze verwarming is eenvoudig te installeren, energiezuinig en produceert geen stof of luchtverontreiniging.

Wat is een Alkari infrarood verwarming met ITC sturing?

De Alkari infrarood verwarming ITC sturing zorgt voor de juiste temperatuur in de kamers via één centrale thermostaat. Dit is niet alleen handig en praktisch, maar je bespaart ook direct op de verwarmingskosten. Een thermostatische regeling voor jouw infrarood verwarming draagt namelijk enorm bij aan de verwarmingskosten. De besparing van een Alkari infrarood verwarming met thermostaat ITC sturing kan oplopen tot wel 22%.

De vernieuwde reeks van Alkari infrarood panelen zijn namelijk voorzien van een slimme ITC sturing welke draadloos het warmtepaneel aanstuurt. Het is voldoende om een aantal panelen in de kamer te plaatsen welke voorzien zijn van één centrale thermostaat. Met dit hoofdstation bedien je alle infraroodpanelen afzonderlijk van elkaar. Het resultaat is een overzichtelijke verwarming installatie zonder zichtbare bedrading.

 

Thermostaat draadloos biedt comfort

Met een thermostaat draadloos bedien je de Alkari infrarood verwarming in je woning. De thermostaat werkt draadloos via radiografische golven of wifi. Met een thermostaat draadloos heb je geen loshangende draden die in het zicht hangen.

Met de draadloze thermostaat van de Alkari infrarood verwarming bedien je eenvoudig alle warmtepanelen in één keer. Je kan ze ook apart van elkaar instellen, indien je dat wenst en dat allemaal via één hoofdstation. Dit bied comfort, gemak en heerlijke comfortabele warmte.

Met een draadloze thermostaat met wifi kan je de Alkari infrarood panelen met ITC sturing zelfs via de app op je mobiele telefoon of tablet bedienen. Voor iedere woning is een passende mooie thermostaat te vinden voor jouw Alkari infrarood verwarming.

Een elektrische thermostaat wordt ook wel een warmteschakelaar of slimme warmteregelaar genoemd. Een slimme thermostaat draadloos is een warmteregelaar die schakelt op een vaste of een in te stellen temperatuur. Met bedrading of als draadloze thermostaat wifi.

Communicatie Alkari infrarood paneel met ITC sturing

Een Alkari infrarood paneel met ITC sturing communiceert middels een draadloze verbinding met de centrale thermostaat. Dit vindt plaats via een internet- of gps-verbinding op afstand van het basisstation. Om deze redenen kan een programmeerbare thermostaat gezien worden als een multifunctioneel communicatie device.

Onze huishoudens worden de dag van vandaag steeds slimmer vanwege de automatisering, ook wel domotica genoemd. Met diverse technologieën kan steeds meer automatisch, op afstand en elektronisch geregeld worden. Dat is prettig voor ons, want ons wooncomfort wordt hierdoor verbetert. Wat hier een voordeel aan is, dat je een Alkari infrarood paneel met ITC sturing zelf het werk kan laten doen. Dit wordt ook wel een slimme thermostaat genoemd.

Middels de draadloze thermostaat kan je het Alkari infrarood paneel op afstand bedienen via je smartphone, tablet of smartwatch. Eenvoudig en altijd bereikbaar via ja mobiele device. Waar je ook bent, thuis of buiten de deur of op vakantie. Kom je terug van een lang weekend naar de winterzon? Dan stel je een paar uur voordat je thuiskomt de warmtepanelen in, zodat je in een heerlijk comfortabel en warm thuis komt.

 

Besparing infrarood verwarming met ingebouwde thermostaat

Een infrarood verwarming met ingebouwde thermostaat zorgt voor een verbruiksbesparing. Een Alkari infrarood verwarming met ITC sturing draagt daarbij aan mee. De ITC versie van de Alkari infrarood panelen hebben een Integrated Temperature Controller. Vrij vertaald in het Nederlands betekent dit dat de infrarood verwarming een ingebouwde thermostaat besturing heeft.

Hierdoor kan je vanaf één hoofdcentrale alle infrarood apart van elkaar aansturen. Dit kan zijn via het hoofdstation of via de app op je smartphone of tablet. Daardoor hoef je bij de montage ook geen rekening te houden met snoeren voor de programmeerbare thermostaat. Dit is niet alleen een mooier gezicht aan de wand, maar ook handig. Zeker bij een plafondverwarming is een Alkari infrarood verwarming met ingebouwde thermostaat onmisbaar.

Bediening Alkari infrarood verwarming

Alkari infrarood panelen met ingebouwde thermostaat en ITC sturing zijn eenvoudig in de bediening, maken de installatie eenvoudiger en besparen je tegelijkertijd veel geld uit aan de energiekosten. Een verwarming met een thermostaat regeling levert je een gemiddelde jaarlijkse besparing op van 22%. Dit komt omdat de verwarmingspanelen nooit en te nimmer onnodig aan staan.

En als je vergeten bent de badkamer verwarming uit te zetten toen je de deur achter je dicht trok op weg naar je werk? Dan is dat geen enkel probleem. Via de app op je mobiele telefoon schakel je de badkamer verwarming eenvoudig uit.

Dit geldt natuurlijk ook andersom. Net voordat je thuiskomt, kan je de warmtepanelen al aan zetten. Maar let wel, een infrarood verwarming heeft maar een minimale opwarmtijd van 8 tot 15 minuten. Dus zet de installatie niet onnodig vroeg aan. Een slimme thermostaat kan je zelfs zo instellen dat de infraroodverwarming aangaat zodra je in de buurt van je woning komt. Dit wordt gemeten via je gps-positie.

Assortiment Alkari infrarood warmtepanelen

Wil je meer weten over het assortiment Alkari infrarood? Zoals het Alkari basic infraroodpaneel of Alkari infrarood verwarming ITC thermostaat? Wil je weten hoe een Alkari hybride infrarood verwarmingwerkt? Neem voor al deze vragen gerust contact op met onze experts van Infrarood verwarming. Je kan ook onze collectie bekijken in de online winkel. Met een Alkari handdoekdroger heb je bijvoorbeeld altijd warme en droge handdoeken in de badkamer, alsmede een gezonde en warme ruimte.

Offerte aanvragen