Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Aluminium panelen

Aluminium panelen

Aluminium kader

Als we spreken over aluminium panelen hebben we het over infrarood panelen welke voorzien zijn van een aluminium kader. De sierlijst is leverbaar in alle RAL kleuren en geschikt voor metalen en glazen infraroodpanelen.

Met infrarood verwarming kan je namelijk alle kanten op. Je kan bij infraroodverwarming.nl kiezen tussen een metalen en glazen panelen welke verkrijgbaar zijn in vele uitvoeringen. Van een spiegel verwarming badkamer tot een zwarte verwarming krijtbord keuken paneel.

De aluminium panelen kaders kan je ook prachtig toepassen bij een foto verwarming. Waarbij je een eigen beeld of foto kiest en deze inlijst met een aluminium kader. Net als een echt schilderij aan de wand. Een kunst verwarming die ook nog eens zeer zuinig in verbruik is.

Aluminium frame

Infrarood panelen met kaders

Een infrarood verwarming met een aluminium frame geeft het warmte paneel een extra element aan de muur. Standaard worden de infrarood warmtepanelen zonder frame geleverd. Echter is het ook mogelijk om een infrarood warmtepaneel met kader te bestellen.

Infrarood panelen met kaders wordt veel toegepast bij een spiegelverwarming of een kunst verwarming. Bij laatstgenoemde kies je een foto naar keuze welke wij, middels een speciale techniek op het metalen of glazen paneel printen.

Kies bijvoorbeeld bij een infrarood verwarming foto met een kader in passende kleur. Het is te vergelijken met een foto inlijsten, alleen nu met een verwarmingselement aan de muur. Bij de kunst verwarming van Welltherm en Ecaros zijn infrarood panelen met kaders als een schilderij aan de muur.

Infrarood verwarming met een aluminium kader wordt standaard geleverd met ingebouwde veiligheid sensoren. Deze beschermen het paneel tegen oververhitting. Ook ontvang je 2 tot 5 jaar garantie, afhankelijk voor welk merk infrarood heatpanel je kiest.

Aluminium art panels

Inbouwframe

Uiteraard is het belangrijkste dat een infrarood verwarming heerlijke warmte verspreidt in de kamer. Daarnaast is het ook fijn als de infrarood panelen goed opgaan in de ruimte en ze onzichtbaar zijn. Je kan voor een design verwarming kiezen met aluminium frame.

Of kies voor een inbouwframe waarbij het infrarood paneel gelijk met het plafond of muur komt. Bovendien zijn de aluminium art panels ook leverbaar met zuinige led-lichten. Het licht inbouwframe is geschikt voor inbouw elektrische verwarming aan de muur of plafond.

Een infrarood verwarming met led verlichting brengt twee werelden bij elkaar. De energiezuinige IR verwarming met duurzame led-lichten. Het is een aantrekkelijke accessoire, vooral voor spiegelpanelen aan de wand of een strakke plaatverwarming aan het plafond.

Wil je meer weten over onze aluminium panelen met kaders? Kom dan gerust eens langs in één van onze verwarmingswinkel. Wij hebben ruim 30 showrooms verspreidt over de Benelux. Onze adviseurs staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Metalen panelen muur

Geborsteld aluminium

De metalen panelen muur montage zijn verkrijgbaar met kaders van geborsteld aluminium of staal. Het is een aanvulling voor iedere kamer van jouw woning. Een zwarte verwarming met een geborsteld staal wit frame is als een kunstwerk aan de wand.

Een infrarood verwarming is ruimtebesparend en daardoor past het altijd op jouw muur. De aluminium panelen hebben een stalen behuizing en zijn slechts 1,7 cm dik. Het zijn sandwich panelen en licht van gewicht. IR panelen met kaders zijn slechts 2,5 cm dun.

Heb je geen plek aan de wand, dan kan je kiezen voor plafondmontage. Metalen panelen muur zijn in diverse kleuren verkrijgbaar waarbij het oppervalk afgewerkt is in mat of glans. Wil je meer weten? Neem dan contact op het met HeatXL infrarood verwarming.

De metalen stralingspanelen hebben een korte opwarmtijd van 5 tot 10 minuten, afhankelijk van het vermogen. Je geniet daardoor vrijwel direct van de heerlijke warmte. De IR verwarming bedien je eenvoudig met een stopcontact thermostaat of wifi thermostaat.

Soorten infrarood verwarming

Aluminium panelen kleuren

Je hebt bij infrarood-verwarming.nl keuze uit vele soorten infrarood verwarming. Zoals de infrarood verwarming krijtbord, foto en kunst verwarming. Je kan ook kiezen voor effen aluminium panelen kleuren. De elektrische verwarming is verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

Wil je een subtiele verwarming aan de muur of plafond die niet opvalt en qua kleur opgaat in je interieur? Kies dan voor onze witte of crème kleurige infrarood panelen met aluminium kader. Door de strakke vormgeving en neutrale kleuren hebben deze warmtepanelen een modern en stijlvol uiterlijk.

Ze passen in elk interieur en zijn eenvoudig te installeren Je kan het warmtepaneel bijvoorbeeld aan de muur monteren. Of plaats het infrarood paneel op voet, zodat je gelijk een mobiele verwarming hebt.

Voor het verwarmen van een grote ruimte, zoals een woonkamer adviseren wij altijd voor een plafond verwarming te kiezen. De plafond aluminium panelen kleuren zijn in alle RAL kleuren verkrijgbaar. Een plafond warmte paneel heeft een grote verspreiding van boven, waarbij ook de vloer heerlijk opwarmt.

Glazen panelen

Glazen paneel verwarming

Onze glazen panelen kan je ook voorzien van een aluminium kader. Dit staat bijvoorbeeld prachtig bij een spiegel verwarming in de badkamer. Je kan ook kiezen voor een led-verlichting kader. De glazen verwarmingis verkrijgbaar in alle RAL kleuren of als foto verwarming.

Een glazen paneel verwarming is 2,2 cm dun en met een aluminium frame 2,7 cm. De opwarmtijd is iets langer en ligt tussen de 8 en 10 minuten. Een glas infraroodpaneel is gemaakt van gehard ESG-H veiligheidsglas.

De glazen panelen zijn net als de metalen aluminium panelen verkrijgbaar in de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Standaard worden de glazen panelen zonder frame geleverd. Optioneel kan je kiezen voor een aluminium kader in diverse kleuren.

De glazen verwarming zwart kan je gebruiken als krijtbord verwarming. Het oppervlak is satijn zwart mat glas. Alle IR panelen glas en metaal zijn voorzien van hoge kwaliteitskeurmerken, zoals TÜV-GS, RoHS, VDE gekeurd en CE labels. Vraag een gratis offerte aan.