Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Aparte thermostaat badkamer

Aparte thermostaat badkamer

Infrarood verwarming badkamer met thermostaat

Een aparte thermostaat badkamer zorgt voor een heerlijk warme ruimte. Daarnaast bespaar je op de energiekosten door alleen de badkamer te verwarmen in plaats van het hele huis. Dit regel je eenvoudig met een infrarood verwarming badkamer met thermostaat bediening.

Wie houdt er nu niet van een lekker warme douche in de ochtend? Maar niet alleen de douche moet warm zijn, de temperatuur in de badkamer is even belangrijk. De ideale temperatuur in deze ruimte ligt tussen de 23 en 24 graden Celsius. Badkamers behoeven net iets meer warmte dan de overige kamers in de woning.

In de badkamerruimte wil je ook dat het snel warm is. Een infrarood verwarming badkamer heeft een korte reactietijd van 5 tot 10 minuten. Je monteert het dunne warmte paneel van 2 tot 3 cm aan de wand of aan het plafond en bedient deze met een aparte thermostaat badkamer.

Extra thermostaat badkamer

Infrarood paneel badkamer met thermostaat

Een extra thermostaat badkamer is een slimme investering. Je regelt de temperatuur van de infrarood panelenvia een draadloze thermostaat met wifi. Via de app kan je de warmtepanelen apart van elkaar bedienen. Zo eenvoudig is een thermostatische regeling.

Een infrarood paneel-badkamer met thermostaat is leverbaar voor alle uitvoeringen. Zoals voor de handdoek droger IR verwarming, gekleurde panelen en foto verwarming. De metalen en glazen panelen zijn allen geschikt voor een losse of geïntegreerde thermostaten. 

Een goedkope verwarming thermostaat is de stekker thermostaat, ook wel plug-in of stopcontact thermostaat genoemd. Deze steek je in het stopcontact, waarna je de stekker van het infrarood warmtepaneel op de thermostaat plugt. Een thermostaat stekker is ook verkrijgbaar met een digitaal scherm en met wifi.

Wil je meer informatie over aparte thermostaat badkamer? Kom een keer langs in één van onze showrooms. Onze adviseurs vertellen je alles over verwarmen met infrarood. 

Badkamer radiator thermostaat

Thermostaat badkamer

Een badkamer radiator thermostaat zorgt iedere dag opnieuw voor een heerlijk warme ruimte. Met een infrarood-badkamer plafond verwarming verwarm je de ruimte gelijkmatig.

Daarnaast wordt ook de vloer heerlijk warm. Donkere tegels houden de warmte nog langer vast. Je hebt met een infrarood verwarming plafond geen vloerverwarming meer nodig. 

Met een aparte thermostaat badkamer bedien je eenvoudig het infraroodpaneel. Een infrarood verwarming badkamer met afstandsbediening is ideaal. Met de afstandsbediening thermostaat stel je eenvoudig programma’s voor deze ruimte in.

Ook kan je de badkamer-radiator-thermostaat op afstand bedienen als je kiest voor een wifi thermostaat. Deze verbind je met je smartphone of tablet. Via de app kan je de temperatuur instellen en de verwarming aan- of uitzetten.

Ben je al op je werk en vergeten de badkamer straalkachel uit te zetten? Geen probleem, via de app op je mobiele telefoon of smartwatch zet je alsnog de elektrische verwarming uit.

Badkamer verwarming met thermostaat

Elektrische badkamer verwarming met thermostaat

Bij infrarood-verwarming.nl kan je terecht voor een badkamer verwarming met thermostaat. Wij hebben diverse modellen infraroodpanelen voor badkamer. Zoals een spiegel met verwarming waardoor je nooit meer last hebt van een beslagen spiegel na het douchen.

Een infrarood verwarming met led verlichting aan het plafond is twee keer zo zuinig. Energiezuinige infrarood verwarming en duurzame led-verlichting. Infrarood led kan je ook toepassen op andere stralingspanelen. Bijvoorbeeld bij een spiegel paneel, badkamer verwarming zwart, paneel of voet of kunst verwarming.

Met een elektrische badkamer-verwarming met thermostaat bespaar je op de kosten. Je verwarmt immers alleen deze ruimte. Je hoeft niet het hele huis te verwarmen om de natte ruimte aangenaam warm te krijgen. Stel op de afstandsbediening de gewenste temperatuur in en de dagelijkse programma’s. Elektrische radiator-badkamer met thermostaat-regeling koop je in onze online shop of showrooms.