Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email: info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur op afspraak

Badkamer straalkachel

handdoekdroger en spiegel verwarming

Badkamer straalkachel

Elektrische straalkachel badkamer

Een badkamer straalkachel zorgt voor een warm comfort. In de badkamer is de gewenste temperatuur hoger dan in andere ruimtes. Daarnaast moet een badkamer verwarming direct warmte geven. Je wilt immer niet te lang wachten op de warmte in deze koude en natte ruimte. 

Zodra je de badkamer inloopt, wil je dat deze ruimte warm en aangenaam aanvoelt. De elektrische straalkachel badkamer dient ook geschikt te zijn voor gebruik in een vochtige atmosfeer. Daarnaast moet het aansluiten straalkachel badkamer veilig zijn. 

Met een badkamer straalkachel geniet je iedere dag weer van een heerlijk warme badkamer, minder vocht in de ruimte en ook van droge handdoeken. Een elektrische badkamer kachel zijn er in vele soorten, maten en vermogens. Van eenvoudige luchtblazers tot infrarood verwarming badkamer.

badkamer infrarood led Badkamer straalkachel

Badkamer straalkachel

Elektrische straalkachel badkamer

Een elektrische straalkachel badkamer is ook verkrijgbaar als badkamer verwarming handdoekdroger. Het dual-paneel is bijzonder functioneel in de natte ruimte. Eén zone is de pure infrarood verwarming, waarvan de temperatuur oploopt tot 120 graden Celsius. Het andere deel heeft de droog functie voor de handdoeken. Dit deelt wordt 70 graden Celsius.

Met een badkamer verwarming infrarood met handdoekdroger geniet je van een warme badkamer, droge handdoeken en je hebt gelijk een ophangbeugel. Dit dual-paneel kan je op twee manieren ophangen, het warmste gedeelte boven of onder. De beugels zijn gemaakt van geborsteld staal en in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar.

Aan de achterkant van de badkamer verwarming infrarood zitten zowel aan de boven- als onderkant twee gaten waar je de handdoek beugels eenvoudig aan vast maakt. Zo gemakkelijk wordt je design verwarming omgetoverd tot een badkamer verwarming handdoekdroger. Vraag vandaag nog een gratis offerte straalkachel badkamer aan.

Badkamer verwarming

Badkamer kachel

Een badkamer verwarming heb je in vele soorten en uitvoeringen. Een kleine verwarming badkamer die hete lucht blaast tot prachtige design verwarming infrarood panelen. Een elektrische badkamer kachel met ventilator geeft snel warmte, maar is niet zuinig in verbruik. Je hebt veel energie nodig om de koude ruimte te verwarmen. 

Je kan ook kiezen voor een elektrische badkamerkachels in combinatie met vloerverwarming of centrale verwarming. De elektrische kachel badkamer welke gebruikmaken van convectiewarmte zijn niet zuinig en warmen alleen de lucht op. Een infrarood badkamer verwarming heeft geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig. 

Daarnaast blijven de verwarmingskosten binnen budget en bespaar je er zelfs energie mee uit. De infraroodpanelen zijn verkrijgbaar in diverse designs, waardoor het een aanvulling is op jouw badkamer. Een infrarood spiegel verwarming welke niet beslaat na het douchen. De spiegelverwarming staat bovendien mooi in de koude ruimte. 

Of wat dacht je van een infrarood verwarming met handdoekdroger. Nooit meer koude handdoeken en altijd een warme badkamer. Geniet van de weldadige warmte met een badkamer verwarming van infrarood-verwarming.nl. Vraag een gratis offerte aan of kom een keer langs in de verwarmingswinkel. Onze experts leggen je alles uit over IR verwarming.

De badkamer kachel en design verwarming van Infrarood verwarming staan voor innovatieve en hoogwaardige warmte panelen. Ze zorgen voor comfort in de natte ruimtes en een gezond binnenklimaat. Geen schimmels meer in de badkamer en een juiste luchtvochtigheid. Leverbaar met een maximaal vermogen van 2000 Watt.

Infrarood verwarming badkamer

Badkamer kachel elektrisch

Een infrarood verwarming badkamer warmt de ruimte op een andere manier op dan een badkamer kachel elektrische met convectie. Infrarood verwarming werkt op elektriciteit waarbij de energie op een zeer efficiënte wijze omgezet wordt naar infrarood warmte. Een badkamer kachel elektrische blaast warme lucht de ruimte in waarbij het circuleert. 

Een infrarood straalkachel badkamer daarentegen warmte niet omgevingslucht op, maar direct de vaste voorwerpen en mensen in de kamer. De wanden, vloer en badkamermeubel houden de warmte lang vast. Je hebt daardoor ook minder condens in de natte ruimte. Bovendien weerkaatsen de lange golf infraroodstralen op bijna alles. 

Als jij je in het bereik van de infrarood verwarming badkamer bevindt, voel je van alle kanten de heerlijke warmte. Het bereik van infrarood warmtepanelen is 3 á 4 meter. Je monteert de infraroodplaten eenvoudig aan de wand of aan het plafond. Met een warmtelamp badkamer plafond profiteer je van een grotere warmteverspreiding en de vloer wordt ook lekker warm. 

Infrarood panelen zijn in vele soorten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een spiegel warmte paneel, handdoekdroger verwarming, badkamer verwarming zwart of andere kleur, glazen panelen met foto opdruk en warmtepanelen met led-verlichting. Een led verwarming badkamer is zuinig. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw badkamer straalkachel.

Doordat de warmtelamp voor badkamer ook de muren opwarmt verdwijnen eventuele schimmels. Schimmels gedijen goed in vochtige ruimtes, met IR panelen heb je daar geen last meer van. Bovendien houdt de badkamer straalkachel de luchtvochtigheid in balans. Je profiteert met een infrarood warmte paneel van een gezond binnenklimaat. 

Spiegel met verwarming

Infrarood straalkachel badkamer

Een spiegel met verwarming is een onmisbaar item in natte ruimtes. Met een infrarood straalkachel badkamer spiegel steel jij de show en heb je nooit meer last van een beslagen spiegel. Wij adviseren altijd het infraroodpaneel tegenover de douche of het bad te monteren. Je hebt in de badkamer dan een heerlijke warmte tijdens het douchen of baden.

De IR spiegel met verwarming is op het eerste gezicht niet eens herkenbaar als badkamer radiator. De infrarood techniek zit verborgen in de behuizing van de hoogwaardige spiegel. Op deze manier zorgt het voor een onopvallende en ruimte besparende warmte in de badkamer. Het warmte paneel is gemaakt is slechts 2,2 cm dik. 

Het oppervlak van de badkamer spiegel met verwarming is gemaakt van glazen panelen. Niet gewoon glas, maar gehard ESG veiligheidsglas, waardoor het infrarood warmtepaneel extra stevig, zuur- en krasvast is. Wanneer het oppervlak van het IR paneel zwaar beschadigd is, breekt het glas in fijne stukjes. Je loopt daardoor geen gevaar op scherpe stukken.

Echter moet je wel heel wat uithalen om de stralingspanelen te breken. Dankzij het hoogwaardige ESG veiligheidsglas en de IPX4 klasse is de infrarood badkamer spiegel spatwaterdicht en extra sterk. Daarnaast is de infrarood spiegel met verwarming voorzien van vier veiligheid schakelaars die oververhitting voorkomen. 

Indien het warmte paneel te warm zou worden, slaat de infrarood badkamer straalkachel vanzelf uit. De spiegel met verwarming kan je zowel horizontaal als verticaal installeren. Monteer de spiegel horizontaal boven de wastafel of verticaal als lange spiegel op de muur. Ook verkrijgbaar als spiegel met verlichting en verwarming.