Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email: info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur op afspraak

Badkamer verwarming zwart

Zwarte handdoekdroger en spiegel verwarming Zwarte verwarming

Badkamer verwarming zwart

Elektrische verwarming badkamer zwart

Een badkamer verwarming zwart is een strak verwarmingselement voor deze ruimte. Een elektrische verwarming zwart zorgt iedere dag weer voor een aangename warme ruimte. Als je in de vroege ochtend de badkamer instapt wil je ook dat deze warm aanvoelt. De oplossing voor een warme en gezonde badkamer radiator is infrarood verwarming. 

De moderne infrarood badkamer verwarming zwart is namelijk zuinig in verbruik, duurzaam en in combinatie met groene stroom CO vrij. Bovendien staat een zwart verwarming prachtig in iedere natte ruimte. Niet alleen in het zwart zijn de infraroodpanelen verkrijgbaar. Je kan kiezen uit alle RAL-kleuren, een warmte paneel met foto opdruk of een spiegel met verwarming. 

Je monteert het de badkamer verwarming zwart eenvoudig aan de wand of aan het plafond. Voordeel van een plafond infraodo verwarming is dat ook gelijk de vloer heerlijk verwart. Donkere tegels houden de warmte nog langer vast. De mogelijkheden en voordelen van infrarood warmtepanelen zijn ongekend groot. 

Zwarte verwarming

Badkamer verwarming zwart

Elektrische verwarming badkamer zwart

Daarnaast moet de zwarte badkamer verwarming snel warmte geven, want je wilt immers niet te lang wachten. De badkamer is de ruimte waar de gewenste temperatuur hoger ligt dan in andere kamers van een woning. De IR kachel moet ook veilig en geschikt zijn voor het verwarmen van een vochtige ruimte. Dit alles is mogelijk met infrarood panelen.

Binnen 5 tot 10 minuten straalt het warmte paneel heerlijke warmte af. Dankzij de spatwaterdichte straalkachel badkamer zijn ze ook veilig te gebruiken in natte ruimtes. Door het slanke model van 2 tot 3 cm neemt de elektrische radiator weinig ruimte in aan de wand of het plafond. Kies een spiegel infrarood paneel welke je boven de wastafel monteert.

Daar is altijd ruimte voor. Naast deze voordelen is IR kachel ook stijlvol en mooi om te zien. De infraroodplaten zijn in vele prachtige designs verkrijgbaar. Een spiegel met verwarming en verlichting, een kunst verwarming een plafond infrarood verwarming met led verlichting of een handdoekdroger. Een zwarte verwarming of een gekleurd warmte paneel.

Verwarming badkamer zwart

Badkamer radiator zwart

Een verwarming badkamer zwart staat strak aan de wand of aan het plafond. Een doorn in het oog zijn de lelijke en stinkende kachels in deze ruimte. Ook al heb je nu een badkamer radiator zwart op convectie warmte, deze geven vieze geuren af, zodra je de kachel aan zet. Bovendien zijn deze oude verwarmingen stofnesten. 

Kies daarom voor een verwarming badkamer zwart in de vorm van een slank infrarood paneel. Het oppervlak van de verwarming zwart is gemaakt van metaal of verhard veiligheidsglas. De panelen zijn respectievelijk 1,7 en 2,2 cm dun en daardoor ruimte besparend in iedere badkamer. Infrarood warmte is geurloos en zeer stil.

Een verwarming badkamer zwart pas in een moderne ruimte, maar ook in een klassiek ingerichte kamer. De infrarood panelen van infrarood-verwarming.nl zijn verkrijgbaar in glans of mat zwart. De metalen IR panelen zijn afgewerkt met een poedercoat laag. De glazen panelen hebben gepolijste randen en zijn zuur- en krasbestendig. 

Dankzij het ESG veiligheidsglas zijn de glazen panelen veilig in welke ruimte dan ook te gebruiken. Mocht het oppervlak beschadigen, dan breekt het glas in fijne stukjes. Je loopt geen gevaar op scherpe stukken. Echter moet je wel heel wat doen om het glas te breken. De gepolijste rand zorgt voor een mooie afwerking van de glazen IR verwarming. 

De glazen warmtepanelen zijn ook voorzien van oververhitting schakelaars. Naast het geharde veiligheidsglas zijn de stralingspanelen spat waterdicht dankzij de IPX4 klasse. Houd wel altijd de veilige montage afstand aan van 60cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting. Wil je meer weten over infrarood led verwarming badkamer zwart? Vraag een offert aan. 

Zwarte badkamer verwarming

Badkamer radiator mat zwart

De zwarte badkamer verwarming infrarood installeer je bij voorkeur tegenover de douche of het bad of de buitenmuur. Het voordeel van infrarood verwarming is dat deze niet de lucht verwarmt, maar direct de objecten en mensen in de ruimte. Daarmee wordt bedoeld dat de vloer, muren en badkamermeubels opwarmen. 

Deze houden de warmte lang vast, waardoor je ook gerust een raam open kan zetten zonder veel warmteverlies te hebben. Bovendien weerkaatsen de stralen op bijna alles. Je voelt daardoor van alle kanten de heerlijke warmte om je heen. De zwarte badkamer verwarming maakt gebruik van lange golf IR-stralen. Deze raken de huis, maar dringen niet naar binnen. 

Doordat de IR verwarming ook de muren drogen, werkt de isolatie beter en bovenal gaat het schimmelvorming tegen. Schimmels gedijen goed in vochtige ruimtes, zoals badkamers en kelders. Maar niets is zo vies en ongezond als schimmelvlekken. Met infrarood verwarming in de badkamer geniet je van een gezond binnenklimaat. 

Ten eerste voorkomt het dus schimmelvorming in de muren doordat de vochtigheidsgraad in balans is. Ten tweede vindt er geen luchtcirculatie plaats, waardoor er geen bacteriën en schimmels in de lucht rondzweven. Zoals bij een centrale verwarming het geval is. Bovendien is infrarood warmte gezond voor ons lichaam. 

Spieren ontspannen en pijnklachten verminderen. Er zijn twee kleuren zwart verkrijgbaar in satijn glans of mat zwart. De badkamer radiator mat zwart is ook gelijk een krijtbord paneel welke je met echt krijt kan beschrijven. Je ziet deze mat zwarte verwarming ook vaak terug in de keuken als keuken krijtbord paneel. 

Zwarte designradiator

Zwarte verticale radiator

Een zwarte designradiator is in verschillende ruimtes in te passen. Natuurlijk de badkamerruimte, maar ook in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Infrarood panelen monteer je eenvoudig en snel aan de wand. Zowel geschikt voor verticale als horizontale montage. Een zwarte verticale radiator is een vaak geziene kachel in de badkamer.

De zwarte verticale radiator infrarood paneel is ook verkrijgbaar als een handdoekdroger. Op de handdoekradiator zwart kan je namelijk handdoek beugels monteren. Het bovenste gedeelte van de IR kachel is de pure verwarming en wordt maximaal 120 graden Celsius. Het onderste deel is de handdoekdroger waarvan de temperatuur maximaal 70 graden is.

De handdoekdroger kan je ook omdraaien, dus het droog gedeelte boven en de verwarming onder. Dat is het voordeel van een zwarte verticale of horizontale radiatoren. Elektrische handdoekradiator met mat zwart geborstelde stalen handdoekbeugels. De afmeting van de zwarte design radiatoren zijn tevens te verkrijgen in diverse maten en vermogens. 

Wil je de badkamer verwarming zwart aan het plafond monteren? Dan is dat geen probleem. Een infrarood plafond verwarming heeft een grote warmte verspreiding en is eenvoudig te bedienden met een draadloze thermostaat of een inbouw thermostaat. De zwarte straler verwarming wordt standaard zonder frame geleverd. 

Je kan er voor kiezen om een kader om het paneel te plaatsen, welke in iedere RAL kleur verkrijgbaar is. Bovendien kan je kiezen voor een kader met de zuinige led-verlichting. Je hebt maar 1 aansluitpunt nodig voor het infrarood licht paneel. Zeker bij plafondmontage is dit een groot voordeel. Vraag Infrarood verwarming naar de opties.  

Hoe werkt infrarood verwarming?

Werking infrarood

Een veel gesteld vraag is hoe werkt infrarood verwarming? Allereerst werkt infrarood verwarming anders dan een conventioneel systeem, waarbij de lucht wordt verwarmd. Door de warme lucht circulatie krijg je het warm. De infrarood panelen werken volgens het principe van de zon. 

Hoe de zon de aarde verwarmd, warmt een infraroodpaneel de objecten in de ruimte op. Denk hierbij aan muren, vloer en meubels, maar ook de mensen die zich in het stralingsgebied bevinden. Een infrarood warmtepaneel straalt lange warmtegolven uit, welke we C straling noemen. 

De infrarode warmtestralen zijn gelijk aan de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV stralen. Zodra de IR stralen je huid raken voelt dit comfortabel warm aan. De warme lange golf infrarood straling weerkaatst bijna overal op. De hele ruimte wordt daardoor op een natuurlijke manier sneller en aangenaam warm. 

Dit is net als de zon die de muren of meubelstukken door het raam opwarmen. De opwarming van de wanden en andere objecten in de kamer zorgen voor een extra stijging in kamer temperatuur. Daardoor kan je de draadloze klokthermostaat een paar graden lager zetten. Iedere graad die je naar beneden bijstelt bespaar je al 6% op de energiekosten.

Infrarood panelen sluit je aan op elektriciteit, waarbij de energie wordt omgezet in warme onschadelijke ir C stralen. De temperatuur van de muurpanelen ligt tussen de 85 en 120 graden Celsius. Bij plafondverwarming kan dit oplopen tot 200 graden omdat deze buiten handbereik hangen. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op. 

Infrarood spiegel badkamer

Infrarood verwarming spiegel

Naast een badkamer verwarming zwart leveren wij ook infrarood spiegel badkamer panelen. Voor de badkamer is een infrarood spiegel paneel een veel geziene warmte oplossing. Niet alleen profiteer je van een warme badkamer, maar je hebt ook nooit meer last van een beslagen spiegel oppervlak. Je ziet direct jouw spiegelbeeld na het douchen. 

Een infrarood verwarming spiegel is gemaakt van veiligheidsglas en is dankzij het slanke ontwerp van 2,2 cm onzichtbaar. Je monteert de spiegel met verwarming op de oude plek boven de wastafel. Ook verkrijgbaar met zuinige infrarood led verlichting welke je in lichtsterkte kan instellen en dimmen. 

Wij leveren diverse soorten IR panelen voor jouw woning. Voor iedere ruimte in huis hebben we een passende infrarood oplossing. Zoals voor de slaapkamer, woonkamer, keuken, hal, garage en ook de badkamer. Voor buiten heb je de speciale korte golf terrasverwarming. Hiermee verleng je warme zomerdagen buiten in de tuin.

Een zwarte verwarming met handdoekdroger is ook ideaal. Heerlijk als je uit het bad stapt en je een warme handdoek om je heen slaat. Niet alleen heb je warme en droge handdoeken, maar ook een comfortabele temperatuur. De handdoekdroger is verkrijgbaar als badkamer verwarming zwart, maar ook in andere kleuren en met foto opdruk.

Een infrarood verwarming spiegel zien we niet alleen in de badkamer terug. Deze spiegel met verwarming staat ook erg mooi in de ontvangsthal, woonkamer of kledingkamer. Je hebt gelijk een passpiegel bij de hand. Kom een keer langs in onze van onze showrooms in de Benelux. In de verwarmingswinkel kan je de infrarood panelen zien en de warmte voelen. 

Veilige elektrische verwarming

Duitse kwaliteit

Een veilige elektrische verwarming in de badkamer heeft de hoogste prioriteit. Naast zuinig verwarmen moet de kachel ook veilig zijn. Je staat immers met je blote voeten in de natte ruimte. Soms denken mensen dat elektrisch verwarmen in de badkamer gevaarlijk is. Maar niets is minder waar. Onze elektrische infrarood panelen dragen de IP54 klasse. 

Dat wil zeggen dat ze stof- en spatwaterdicht zijn en je ze veilig kan gebruiken in een vochtige ruimte. Houd bij de installatie in vochtige ruimtes wel altijd de veilige afstand van 60 cm aan van de dichtstbijzijnde water aansluiting. Bovendien hebben onze badkamer verwarmingselement geen scherpe punten of randen. 

Het glazen panelen zijn gemaakt van ESG veiligheidsglas. Daarnaast dragen al onze badkamer panelen metaal of glas het Duitse TÜV GS keurmerk, wat staat voor een zeer hoog rendement en Duitse kwaliteit. Alsmede zijn ze VDE en RoHS gekeurd. Duitse kwaliteit zorgt ook voor zuinig verwarmen. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in IR warmte.

De veilige elektrische verwarming is ook voorzien van meerdere oververhitting schakelaars. Mocht de badkamer verwarming zwart om welke reden niet uitgaan, dan schakelt deze automatisch uit. Hoe veiliger kan je het hebben in de natte ruimte met een elektrische badkamer verwarming zwart met infrarood straling. 

Wil je meer weten over de veilig badkamer verwarmen? Neem dan contact op met onze experts van Infrarood verwarming. Via onze website kan je een afspraak maken. Of kom langs bij onze showroom. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen. 

Zuinig verwarmen

Zuinige elektrische verwarming

Zuinig verwarmen is mogelijk met infraroodverwarming. Met een elektrische infrarood verwarming bespaar je daadwerkelijk op de kosten. De warmte panelen met infrarood zijn namelijk zeer zuinig en efficiënt in het verbruik. Met onze zuinige elektrische verwarming bespaar je 30 tot 50% op de verbruikskosten. 

De verbruik kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zoals het huidige elektriciteitstarief, de te verwarmen ruimte per m3, de verwarmingstijd per dag, isolatie waarde en de prestatie van de verwarming. Als rekenvoorbeeld nemen we een badkamer verwarming zwart van 90 x 60 cm met een vermogen van 580 Watt welke 0,58 kWh kost.

Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh. Dan is het verbruik 0,13 euro per uur. Ter vergelijk het verbruik van een wasmachine staat gelijk aan het energieverbruik van vier van infraroodpanelen. Door gebruik te maken van een aparte thermostaat badkamer verwarming bespaar je nog meer.

Met behulp van een wifi thermostaat bedien je de panelen afzonderlijk van elkaar. Stel programma’s in en zet de infrarood warmtepanelen uit als er niemand aanwezig is. Naast energieverbruik heeft de zuinige elektrische verwarming zwart geen onderhoud nodig. Er zijn namelijk geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan. 

Bovendien is de installatie eenvoudig. Je hoeft geen leidingen te trekken een je hebt geen extra ruimte nodig voor een ketel of opslag. Ga je verhuizen? Dan neem je de warmtepanelen mee naar je nieuwe woning. Kostenbesparend en zuinig verwarmen met infrarood verwarming. Vraag een vrijblijvende offerte aan of kom langs in de showroom.