Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email ons info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

Bedrijfspand verwarmen

garage verwarmen met Infraroodpanelen heater bedrijfshal Stralers verwarming elektrisch

Bedrijfspand verwarmen

Infrarood verwarming bedrijfsruimte

Zuinig een bedrijfspand verwarmen dat wil iedereen. Besparen op de bedrijfskosten is mogelijk door de juiste verwarming te kiezen. Bovendien wil je geen gebruik meer maken van vervuilende fossiele brandstoffen. Je komt uit op een elektrische verwarming infrarood voor jouw bedrijfshal, opslagruimte of garage werkplaats.

Een infrarood verwarming bedrijfsruimte geeft instant warmte, wat betekent dat je geen opwarmtijd nodig hebt. Je verspilt daardoor geen kostbare energie. Zodra je het elektrische infrarood heatpanel aanzet heb je ook gelijk warmte.

Duurzaam verwarmen zonder gas

Alternatieve verwarming voor gas

Duurzaam verwarmen zonder gas dat is waar we met z’n alleen heen gaan. Volgens het Klimaatakkoord moeten we in 2050 allemaal van het gas af zijn. We zijn op zoek naar een alternatieve verwarming voor gas. De beste verwarming zonder gas is de elektrische verwarming welke gebruik maakt van infrarood straling. Infraroodpaneel of straler.

Infrarood straling met lange golf voor huis verwarmen en de infrarood straler korte golf voor bedrijfspand verwarmen. Een industrieel pand is vaak niet goed geïsoleerd en bovendien staan deuren vaak open. Zoals bijvoorbeeld een magazijn waar de vrachtauto’s op en aan rijden of een garage waar de auto’s naar binnen en buiten rijden.

Je bent op zoek naar een verwarming die niet de lucht verwarmt, maar direct de objecten. Zodat je niet veel warmteverlies hebt als een industrieel pand geen goede isolatiewaarde heeft. IR verwarming is de beste optie. Zuinig en duurzaam verwarmen zonder gas betekent een directe kostenbesparing met infrarood warmtepanelen of stralers.

Infrarood verwarming bedrijfspand

Korte golf infrarood verwarming

Een infrarood verwarming bedrijfspand maakt gebruik van de korte golf infrarood straling welke niet gevoelig is voor wind of tocht. De korte golf infrarood verwarming warmt niet de lucht op, maar direct de vaste objecten en mensen in het stralingsgebied. Zoals de muren, vloer, stellingen en andere apparaten.

De vaste voorwerpen houden de warmte lang vast. Bovendien weerkaatsen de infrarood stralen op de objecten waardoor je van alle kanten de warmte voelt. Een bedrijfspand verwarmen met infraroodpanelenbetekent ook gericht verwarmen. Je hoeft enkel de werkplek op te warmen met een warmte paneel waar de warmte nodig is.

Onze industriële infrarood verwarming is ontwikkeld voor gebruik in grote bedrijfspanden en loodsen. De korte golf infrarood verwarming verwarmt niet alleen de werkplek, maar ook de opslaggoederen. Eigenlijk is er maar één goede oplossing voor bedrijfspand verwarmen, namelijk met de infrarood verwarming bedrijfspand.

Bedrijfspand elektrisch verwarmen

Loods verwarmen zonder gas

Een bedrijfspand elektrisch verwarmen levert grote voordelen op. De gasgestookte hete luchtblazers zijn niet efficiënt en hebben uren soms wel dagen nodig om een hoog bedrijfspand warm te krijgen. Door de slechte isolatie waait de warme lucht regelrecht naar buiten. Laat staan als er deuren open en dicht gaan.

Ieder jaar kost ondernemers die bakken met geld. Een loods verwarmen zonder gas betekent elektrisch verwarmen. Kies dan niet voor een elektrische luchtverwarming waarbij de warme lucht circuleert, maar kies voor een andere manier van verwarmen. Een alternatieve verwarming voor gas is door jouw bedrijfspand te verwarmen met infrarood panelen.

Een loods verwarmen zonder gas en zonder elektrische luchtverwarming. Het antwoord is een verwarmen met stralers verwarming elektrisch. Er vindt geen onnodige verspilling plaats, omdat je alleen de zone verwarmt waar de warmte hard nodig is. Je vergroot hiermee het werkcomfort en bespaart flink op de bedrijfskosten.

Bedrijfshal verwarmen

Infrarood verwarming bedrijfshal

Een bedrijfshal verwarmen is in de koude wintermaanden vaak kostbaar. Maar hoe verwarm je zo’n grote ruimte als een bedrijfshal? Een hete luchtblazer is onbegonnen werk. Dit is kostbaar en de warme lucht verdwijnt door de slechte isolatie direct naar buiten. De oplossing is verwarmen met infrarood.

Onze industriële infrarood verwarming is niet gevoelig voor toch en verwarmt direct de objecten en mensen in de ruimte op. Duurzaam en goedkoop jouw bedrijfshal verwarmen. Een infrarood verwarming bedrijfshal is zeer zuinig in gebruik, omdat maar liefst 93% van de energie omgezet wordt in warmte! Dit is een zeer hoge conversie.

Verwarmen door middel van elektriciteit is de toekomst. Door een bedrijfspand verwarmen met elektrische heater bedrijfshal bespaar je al snel 70 tot 80% op de energiekosten. Je hebt geen onderhoudskosten en de installatie is vrij eenvoudig. In combinatie met groene stroom stoot je ook nog eens geen CO2 uit. Vraag vandaag nog een gratis offerte bij ons aan.