Bijverwarming slaapkamer is gezond

wat is de beste infrarood verwarming ir paneel bijverwarming slaapkamer infrarood licht schadelijk verwarming elektrisch veilig

Waarom een bijverwarming slaapkamer gezond is

Een bijverwarming slaapkamer zorgt voor een gezond en heerlijk warm klimaat in deze ruimte. Deze kamer is vaak vochtig, doordat als we slapen we veel vocht verliezen. Als je de ruimte niet goed lucht en verwarmd, kan het vocht niet uit de kamer onttrekken. Hierdoor ontstaat een slecht klimaat binnen. Namelijk een te hoge luchtvochtigheid wat schimmels kan veroorzaken. Dit los je op door een bijverwarming slaapkamer van Infrarood Verwarming te kopen. We leggen je de voordelen uit.

verwarming slaapkamer infrarood warmtepaneel bijverwarming slaapkamer

Voordelen van infrarood verwarming slaapkamer

De voordelen van infrarood verwarming slaapkamer zijn zeer groot. Allereerst zorgt deze elektrische kachel voor een gezond binnenklimaat. Dit komt omdat niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de objecten en mensen. Zoals het bed, de kast, muren en vloer. Doordat ook de muren warm worden, trekt het vocht weg. Dit heeft tot gevolg dat de isolatie weer optimaal werkt én dat schimmels uit de muren verdwijnen.

Daarnaast zorgt een infrarood verwarming slaapkamer voor een optimale luchtvochtigheid. Doordat bijverwarming slaapkamer niet gevoelig is voor luchtstromingen, kan je gerust een raam openzetten om te luchten, zonder veel warmte verlies te hebben. Het voordeel met de infrarood kachel is dat het vocht naar buiten gaat en de warmte lekker binnenblijft. De objecten houden namelijk de warmte lang vast. Je profiteert dus van een gezond en warm binnenklimaat met bijverwarming slaapkamer.

Daarnaast is de installatie eenvoudig en snel middels de bijgeleverde montagebeugels. Je hoeft geen leidingen te trekken, het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektra. Bijverwarming slaapkamer met infraroodstraling behoeft overigens geen onderhoud. Geen jaarlijkse onderhoudsbeurt, waarbij je op de monteur moet wachten.

Deze manier van huis verwarmen zonder gas is ook nog eens zuinig. Want de bijverwarming slaapkamer heeft weinig energie nodig om de ruimte heerlijk te verwarmen. Regel de temperatuur via de slimme thermostaat en bespaar nog eens extra op het verbruik.

Andere voordelen van infrarood verwarming slaapkamer zijn onder andere:
• Geen onderhoudskosten.
• Eenvoudige installatie.
• Geen CO2 uitstaat in combinatie met groene stroom (zoals zonpanelen).
• Droge muren betekent geen schimmels meer.
• Breed scala aan prachtige uitvoeringen.
• Verkrijgbaar in verschillende wattages en afmetingen.
• Ruimtebesparende infrarood panelen van 1,8 tot 2,2 cm dun.

Kom alles te weten over infrarood paneel gezondheid infrarood verwarming kopen hoe ver straalt een infrarood paneel wandpanelen slaapkamer

Diverse modellen wandpanelen slaapkamer

De wandpanelen slaapkamer zijn in diverse uitvoeringen te koop bij Infrarood Verwarming. Zoals een spiegel met verwarming en verlichting. Je hebt gelijk een passpiegel bij de hand. De zuinige led-verlichting en warmte regel je separaat van elkaar, waarbij je slechts één aansluitpunt nodig hebt bij de montage.

Andere mooie infrarood panelen voor deze ruimte zijn bijvoorbeeld de plafond spiegel slaapkamer, de RAL infrarood panelen, witte warmtepanelen of een infrarood verwarming met afbeelding naar keuze. Allen inzetbaar als bijverwarming slaapkamer of andere kamer.

Waarom nog meer kiezen voor bijverwarming slaapkamer? De wandpanelen slaapkamer zijn ruimtebesparend met slechts 1,8 cm dik voor de metalen uitvoering. De wandpanelen van glas (ESG-H veiligheidsglas) zijn 2,2 cm dik. Je kan ze in alle kleuren van de regenboog kopen en met of zonder frame eromheen. Als ook met verlichting. De keuze is ongekend groot, waardoor er altijd wel een infrarood paneel bij zit die bij jouw inrichting past.

Positie plafond slaapkamer paneel

infrarood verwarminspaneel

Waar installeer je het paneel aan het plafond slaapkamer? In de slaapkamer adviseren wij om niet een infrarood paneel direct boven het bed te plaatsen. Directe en permanente straling op het hoofdgedeelte kan als ongemakkelijk ervaren worden. De beste positie voor een plafond slaapkamer verwarming is boven het voeteneinde. Je voelt dan niet de direct straling op je gezicht, maar het bed en de vloer wordt verwarmd.

Beste positie wandpanelen slaapkamer

Infraroodverwarming bijverwarming slaapkamer

De wandpanelen slaapkamer hebben de beste positie tegenover de buitenmuur. Dit zorgt er namelijk voor dat de stralen de buitenmuur verwarmen. Hierdoor onttrekt het van vocht, wat zorgt dat eventuele schimmels verdwijnen. Droge muren zorgen voor een betere isolatie en dus ook een gezond klimaat. Tijdens het slapen is het altijd beter om de temperatuur iets te verlagen, naar zo’n 16 graden Celsius.

Vragen over infrarood panelen slaapkamer?

Heb je nog vragen over infrarood panelen slaapkamer? Neem dan gerust contact op met Infrarood Verwarming. Of maak een afspraak in één van onze showrooms van HeatXL. Onze adviseurs leggen je graag de voordelen uit van infrarood verwarming slaapkamer. Infrarood verwarming is zuinig, gezond en onderhoudsvrij. Combineer infrarood verwarming met zonnepanelen voor een nog hogere kostenbesparing.

Meer informatie kan je ook lezen in onze infrarood verwarming blogs. Zoals elektrische woonkamer kopen, waar op letten. Kom meer te weten over onze duurzame, goedkope elektrische verwarming met infraroodstraling. Bijverwarming slaapkamer kan je bovendien ook kopen in onze online winkel. Waar je ook terecht kan voor industriele verwarming kopen.

Laatste Magazine artikelen