HeatXL Logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00
en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Webshop

Bezoeken

Contact

Infrarood Verwarming

Heatxl-2-scaled.jpg

Hoofdkantoor

Nederland

Blauwhekken 1E
4751XD  Oud Gastel

+31 (0)165-714107

Hoofdkantoor

België

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare

+32 (0) 51490169

Meer dan 30 showrooms in de Benelux

Als je bij jouw bezoek aan één van onze showrooms direct geholpen wilt worden, adviseren wij je van tevoren een afspraak te maken via onze website of telefonisch. Wij maken dan voldoende tijd voor jou vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren.

Bezoek ons

Kantoor

Bezoek ons kantoor

Wil je dat wij langskomen

Heb je een groot industrieel of kantoor project, dan komt onze  adviseur bij je langs. Via het contact formulier kan je gemakkelijk en snel een afspraak maken waar en wanneer het jou uitkomt.

Infrarood verwarming kopen doe je niet elke dag, daarom staat HeatXL garant voor persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies een heldere offerte en eerlijke prijzen.

HeatXL is onderdeel van Auriga Holding B.V. opgericht in 2008. Auriga Holding heeft diverse bedrijfs divisies die zich specialiseren in de levering en productie van energiezuinige producten voor de zakelijke markt.

Duurzame warmte

zuinig in verbruik

infrarood paneel infrarood verwarming keuken

Full servicepakket

Heb je een vraag of wil je met ons een afspraak maken? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op. Vanaf het begin begeleiden wij je op weg naar verwarmen met infrarood panelen.

We maken een warmteplan voor je op, welke is afgestemd aan jouw situatie. Dat wil zeggen naar jouw warmtebehoefte voor de te verwarmen ruimte of woning.

Ook wanneer de infrarood panelen zijn geïnstalleerd kan je altijd bij ons terecht voor vragen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Ons full servicepakket bevat alle noodzakelijke stappen, neem contact met ons op!

  1. Contact
  2. Afspraak ter plaatse
  3. Evaluatie van de behoeften
  4. Project planning
  5. Installatie op locatie
  6. Uiteindelijke oplevering