Infrarood-verwarming-logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

De goede verwarming

De goede verwarming

De goede verwarming voor thuis of kantoor

Infrarood warmte is energiezuinig en aangenaam warm

De goede verwarming gebruikt weinig energie om een ruimte te verwarmen. De goede verwarming is duurzaam, efficiënt en effectief in gebruik. Dat is natuurlijk de infrarood verwarming van InfraroodPaneel. Hoog rendement warmte tegen laag energieverbruik. 

Anders dan bij een centrale verwarming of warmtepomp verwarmd een infrarood verwarming van Infraroodpaneel niet de lucht, maar direct de objecten en mensen. De muren, vloer en meubels houden de warmte lang vast en weerkaatsen het ook terug de kamer in.

Indien jij je in het stralingsgebied van 3 à 4 meter van het infrarood paneel bevindt, dan voel je van alle kanten de warmte. Doordat niet de lucht wordt verwarmd, geniet je van directe warmte. Warme lucht stijgt eerst, voordat het bij je voeten is ben je al veel energie verder.

Een infraroodpaneel heeft een zeer korte opwarmtijd van 8 tot 15 minuten. Afhankelijk van het materiaal en de grootte van het paneel. Je hoeft dus niet urenlang te verwarmen, voordat je de warmte voelt. Je zet het paneel aan en geniet direct van de heerlijke intense stralen.

Een infrarood paneel heeft geen onderhoud nodig. Het heeft namelijk geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan. De installatie is eenvoudig en het verbruik is zeer duurzaam. Ga je verhuizen, dan neem je alle warmtepanelen gewoon mee.

Gratis offerte aanvragen

Verwarming krijtbord

De goede verwarming voor jouw woning

De goede verwarming om jouw woning te verwarmen tijdens de koude wintermaanden is betrouwbaar en heeft een lange levensduur. Je wilt een goede verwarming die het altijd doet, welke zuinig in verbruik is, duurzaam en niet veel bijkomende kosten heeft. 

Je wilt niet meer afhankelijk zijn van de voorraad fossiele brandstoffen die ook nog eens slecht zijn voor het milieu. Je komt dan uit op elektrisch verwarmen. Een zuinige elektrische verwarming welke een optimaal rendement genereert. 

Er zijn diverse manieren om een woning gasloos en zuinig te verwarmen. De twee meest bekende en milieubewuste goede kachels zijn de infrarood panelen of warmtepomp. Een combinatie van beide zien we ook geregeld terug. 

Vaak wordt nog gedacht dat elektrisch verwarmen duur is, wat jammer is. Want er zijn goede verwarmingen die energiezuinig in verbruik zijn. Combineer de elektrische verwarming met zonnepanelen op je dak, zodat je nog spaarzamer bent.

De goede verwarming kopen

De goede verwarming infrarood

De meest efficiënte en effectieve manier om jouw woning te verwarmen is met de goede verwarming infrarood van Infraroodpaneel. De lange golf infrarood straling is binnen enkele minuten warm. Schoon binnenklimaat, geen luchtcirculatie en geen droge lucht.

De goede verwarming is zuinig

De goede verwarming van Infraroodpaneel is zuinig in verbruik. Door de innovatieve nano-technologie wordt maar liefst 93% van de energie omgezet in warmte. De hoge kwaliteit verwarming werkt uiterst zuinig waardoor je direct bespaart op de kosten. 

De goede verwarming is duurzaam

Door gebruik te maken van de goede verwarming met infrarood stoot je geen CO2 meer uit. Gebruik altijd groene stroom of energie opgewekt uit zonen energie. Je hebt minder energie nodig om de ruimte te verwarmen dan met een traditionele kachel. Duurzaam in gebruik. 

De goede verwarming werkt gasloos

De goede verwarming werkt op elektriciteit. Daardoor verwarm jij op een zuinige en effectieve manier gasloos jouw woning. Gasloos verwarmen met infrarood panelen betekent geen onderhoudskosten meer en lagere verbruikskosten per kWh. 

infraroodpaneel infrarood verwarming warmtepaneel woonkamer print foto 2 infrarood panelen advies

Stroomverbruik elektrisch verwarmen

De meest besproken onderwerpen bij elektrisch verwarmen zijn het stroomverbruik en daarbij behorende verbruikskosten. Elektrisch verwarmen met infraroodstraling zorgt ervoor dat het verbruik per kilo watt per uur (kWh) laag is.

Wanneer je kiest voor de energie zuinige kachels van Infraroodpaneel ben je verzekerd van een laag energieverbruik. Onze hoge kwaliteit panelen zetten maar liefst 93% van de energie om in warmte. Dankzij de innovatieve Nano technologie bespaar je direct op de kosten. 

Je bespaart namelijk tussen de 30 en 70% op de verwarmingskosten. Zeker in goed geïsoleerde woningen is het energie verbruik zeer laag. Bij een goede isolatie houd je de warmte binnen en heb je minder energie nodig. 

Met infrarood kachel ben je zeer duurzaam in vergelijking met andere elektrische kachels. Dit komt omdat de infrarood warmte tot wel drie keer langer meegaat. Andere kachels gebruiken ook elektriciteit, zoals de warmtepomp.

Handdoekdroger infrarood paneel met foto in badkamer infrarood verwarming badkamer

De goede verwarming is zuinig

Infrarood verwarming warmt niet de lucht op, zoals een centrale verwarming dat doet. Doordat de objecten de warmte lang vasthouden levert dit een temperatuur stijging op van zo’n 2 tot 3 graden.

Je hoeft daarom de thermostaat verwarming niet zo hoog te zetten als bij een convectie kachel of elektrische cv ketel. Met iedere graad dat je het warmtepaneel naar beneden bijstelt, bespaar je 6% op de verwarming kosten. 

Vraag gratis advies aan bij een infrarood paneel kopen. Je kan ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Koop direct bij onze shop. 

Voor een aangename warmte is 20 graden Celsius voldoende met warmtepanelen. Dit scheelt per jaar enorm in het verbruik. Met een infrarood verwarming kun je heel direct een hoek of zone verwarmen. Het is daardoor niet nodig om de hele kamer te verwarmen.

Door de directe warmte en korte opwarmtijd hoef je het paneel niet constant aan te hebben. Alleen daar waar de ruimte benodigd is. Zoals infrarood panelen badkamer zet je alleen aan als je de badkamer gebruikt. Hierdoor bespaar je op het verbruik.

krijtbord in de keuken infraroodpaneel

Esthetische warmtepanelen

De warmtepanelen van Infraroodpaneel zijn esthetisch zeer verantwoord. De verwarmingspanelen zijn modern en in vele prachtige designs verkrijgbaar. Infrarood paneel mag opvallen aan de wand of het plafond. Ze zijn zowel decoratief als effectief. 

Niet alleen profiteer je van de aangename warmte, het is ook een aanvulling op de inrichting. Een infrarood foto paneel kan je laten bedrukken met een afbeelding naar keuze, een foto en kunst paneel. Dit kan een familieportret zijn, maar ook een prachtig landschap. Het is een infrarood kachel en schilderij in één.

Of een krijtbord keuken paneel welke je met echt krijt beschrijft. Ook leuk voor in de kinderkamer. Een spiegelpaneel in de hal zorgt voor een warm en hartelijk ontvangst. In de badkamer, woonkamer of kledingkamer staat de spiegel met verwarming ook heel mooi. 

De infrarood panelen van Infraroodpaneel zijn in alle RAL kleuren verkrijgbaar. Met of zonder frame en eventueel ook met led-verlichting. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw huis te voorzien van infrarood warmte. Zowel geschikt als hoofd- of als bijverwarming. 

woonkamer infrarood paneel schilderij Venetie

Hoe bereken ik het wattage infrarood panelen

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Infraroodpaneel

Infraroodpaneel op maat voor jouw huis of bedrijfspand. Infrarood verwarming is het voordeligst bij Infraroodpaneel. Elk infrarood verwarmingspaneel is veilig en duurzaam. Of je nu kiest voor een led verwarming, badkamer verwarming, zoals een handdoek verwarming of spìegel verwarming, verwarming poster, plafondverwarming of een infrarood paneel voor in een andere kamer.

Infraroodpaneel heeft naast infrarood verwarming badkamer ook infrarood verwarming als terrasverwarmer en infrarood panelen voor alle ruimtes. Een terrasverwarmer met infrarood verwarming is de beste buiten verwarming. Onze elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming is het zuinigst, zeker in combinatie met zonnepanelen. Ook de terrasverwarming is te combineren met zonnepanelen. Maak de stap om over te stappen op infrarood verwarming.

Infrarood paneel zorgt voor een goede service en advies in goedkope infrarood verwarming van hoge kwaliteit. Wij van de infrarood verwarming Nederland zorgen dat je geld kan besparen op de energierekening, want onze warmtepanelen en infrarood heaters zijn zuinig in verbruik.

Koop infrarood panelen bij de online winkel Infraroodpaneel

Elektrische verwarming

Infraroodpaneel elektrische verwarming is TUV getest en de meest veilige infrarood verwarming op de markt. Zuinige elektrische verwarming zorgt ervoor dat jouw ruimte snel en zuinig opgewarmd wordt. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kunnen wij je helpen met diverse systemen die stuk voor stuk voorzien in jouw warmte behoefte, allemaal middels infrarood verwarming. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kan je kiezen tussen 450 verschillende modellen elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming.

Door nauwkeurig om te gaan met het gebruik van de infrarood panelen kan je besparen op de energie rekening. Verwarm bijvoorbeeld alleen de ruimte waar je aanwezig bent. Verlaag de thermostaat met 1 graad Celsius. Dit levert je per jaar al een besparing op van 6%.

We moeten allemaal over op Elektrische verwarming, want door de verplichte energietransitie, dus verwarmen zonder gas, zoekt iedereen naar de beste oplossing. Nu met de dure gasprijzen is het nu enorm aantrekkelijk om over te stappen naar Elektrische verwarming door middels van infrarood panelen.

Infraroodpaneel biedt jou de beste elektrische verwarming aan, namelijk door middels van infrarood verwarming. Bespaar honderden euro’s per jaar uit met infrarood panelen.