HeatXL Logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00
en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Webshop

Bezoeken

Design radiator

Design radiator kopen van Infrarood Verwarming

Design radiator van Infrarood Verwarming met infrarood straling is een aanwinst op je interieur. Door het slanke model van 2 cm staat het zeer strak aan de wand. Een zwarte, witte of glazen infrarood verwarming is modern en zuinig in verbruik. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in warmte.

Creëer een elegante stijlvolle look in de kamer met onze klassieke infrarood verwarming. Design radiator is vervaardigd van topkwaliteit materiaal voor gegarandeerde duurzaamheid en met een opvallende zwarte afwerking. Je bespaart al snel tussen de 30-50% op de verbruikskosten.

Met een design radiator van Infrarood Verwarming haal jij niet alleen tijdloze elegantie in huis, je kan ook rekenen op een laag verbruik met een optimale warmte afgifte. Je bespaart tussen de 30 en 50% op het energieverbruik ten aanzien van een klassieke kachel.

welke verwarming kiezen ir verwarming zuinige elektrische verwarming beste elektrische kachel

Infrarood verwarming design radiator warmt niet de lucht op, zoals een cv ketel systeem dat doet. Infrarood verwarming warmt direct de objecten en mensen in de ruimte op. De objecten, zoals muren, vloer en meubels houden de warmte lang vast.

Tevens weerkaatsen de lange golf infraroodstralen op alles in de kamer. Daardoor voel je van alle kanten de warmte. Het is een andere manier van verwarmen. Combineer de elektrische kachel met groene energiebronnen zodat je geen CO2 uitstoot.

Doordat niet de lucht wordt verwarmd, kan je de thermostaat 2 à 3 graden lager zetten om hetzelfde warmtecomfort te behalen. Iedere graad die je naar beneden bijstelt bespaar je al 6% op de kosten. Energiezuinig en duurzame warmte met een infrarood kachel.

ir verwarmingspanelen Elektrische handdoekdroger

Zwarte verwarming

Een zwarte infrarood verwarming design radiator heeft een tijdloos ontwerp dat zowel moderne als traditionele interieurs complementeert. Met een indrukwekkende warmte afgifte maakt deze infrarood kachel jouw kamer ook snel een uitnodigend warme ruimte.

Het infrarood paneel van Infrarood Verwarming kan horizontaal of verticaal aan de wand gemonteerd worden. En is verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat je de perfecte afmeting kunt kiezen voor jouw kamer. Stijlvol met een elegante look.

Je kan ook een voeten standaard toevoegen bij een design radiator, zodat je de mobiele verwarming overal kan plaatsen in de kamer. De infrarood kleur panelen zijn naast zwart ook verkrijgbaar in alle andere RAL-kleuren. Vraag ons naar de mogelijkheden voor je design radiator.

infrarood verwarming design radiator

Prijs design radiator

De prijs van een zwarte infrarood verwarming is afhankelijk van de grootte van het ir verwarmingspaneel en het vermogen. Infrarood panelen kleuren heb je in verschillende maten, vermogens en materialen, waardoor de warmtepanelen prijzen ook verschillend zijn.

Je hebt al een infrarood paneel van Infrarood Verwarming vanaf honderd euro, wat kan oplopen tot duizend euro voor een design radiator. De aankoopprijs is afhankelijk van welk vermogen je nodig hebt. Kies voor een design radiator badkamer, een  verticale radiator mat zwart of kies voor een combinatie van wit zwart.

De verschillen in kwaliteit van infrarood panelen zijn aanzienlijk. De belangrijke onderdelen van een ir warmtepaneel moeten aan hoge test- en keuringseisen voldoen. Zoals de warmtegeleider, bekabeling, voorkant paneel, isolatie en thermostaat.

Alleen op deze manier wordt een lange levensduur gegarandeerd van de design radiator en een consistent hoog rendement bereikt. Infrarood paneel levert alleen hoogwaardige panelen met lange levensduur. Ze dragen keurmerken als “Made in Germany”, CE-labels en het TÜV-certificaat.

De vergelijking luchtverwarming en Infrarood verwarming

Helaas is de praktijk van het verwarmen van woningen, al jaren gebaseerd op het verwarmen van de lucht. Deze geeft door middel van convectie de warmte weer af aan de woning.

Jarenlang was er veel goedkoop gas voorhanden. Daarbij bestaat er een fijnmazige infrastructuur om gas in elke woning voor handen te hebben. Voor woningen was die gasaansluiting zelfs wettelijk verplicht.

Met het uitfaseren van gas als brandstof voor verwarming, is het gebruik van warmtepompen inmiddels aan een opmars bezig. Net zoals bij de ouderwetse c.v. verwarming is dat opnieuw een vorm van luchtverwarming.

Zoals gezegd moet ook nu weer alle lucht in een woning worden verwarmd en daarmee de bewoners. Je huis verwarmen met infrarood panelen is daar in tegen gebaseerd op een geheel ander principe. Namelijk het verwarmen van de objecten in de ruimte in plaats van de lucht.

Wanneer men spreekt over echte infrarood verwarming voor een huis. Bedoelen we verwarming door middel van infrarood panelen. Koop een design radiator met infrarood verwarming.

Design infrarood verwarming

Design verwarming omdat je lelijke radiatoren wilt vervangen door een mooie en goed werkende elektrische kachel. Koop een design verwarming met infrarood verwarming. De design infrarood panelen zijn in vele moderne soorten verkrijgbaar. Als wit infrarood paneel, zwarte verwarming, infrarood spiegel, krijtbord verwarming of infrarood verwarming woonkamer.

Een infrarood verwarming met opdruk is als een schilderij aan de muur. Personaliseer jouw infrarood verwarming door een afdruk van een familieportret of een Rembrandt kunstwerk. Het paneel is beschikbaar met of zonder omlijsting, net als een echt kunstobject.

Infrarood verwarming foto maakt jouw interieur compleet. Een gepersonaliseerd warmtepaneel met een eigen gekozen bedrukking geeft net dat tikje extra aan het interieur van jouw kamer. Jouw woning wordt energiezuinig verwarmd door de aangename stralingswarmte van de elektrische kachel.

Met een infrarood kachel met eigen foto maakt jouw elektrische kachel onzichtbaar. Je ziet namelijk niet dat de paneelverwarming warmte afgeeft. Totdat je de infrarood verwarming uiteraard aanzet en je de aangename en gezonde infraroodstralen op je huid voelt.

De kamer wordt gelijkmatig verwarmd door het kunstobject aan de muur. Door de techniek die wij gebruiken om de infrarood verwarming te bedrukken blijft de afdruk bij hitte even prachtig. Je kan de paneelverwarming ook gewoon schoonmaken met een vochtige doek.

infrarood verwarming kinderkamer design verwarming

Design verwarming steelt de show

Met een design verwarming van Infrarood verwarming steel jij de show. Onze infrarood panelen met foto bedrukking zijn niet alleen beeldschoon om te zien, ze zijn ook aangenaam warm. Of wat dacht je van onze design paneelverwarming met kleur? In iedere RAL kleur verkrijgbaar.

Een design radiator aan de wand in de keuken als een infrarood verwarming krijtbord welke je met echt krijt beschrijft. Laat een lief bericht voor je kinderen achter of schrijf de boodschappen op het infrarood paneel. Voorzien van een satijn zwarte glazen front.

De moderne warmtepanelen van Infrarood Verwarming zijn stuk voor stuk een kunstwerk aan de wand. Ook kan je de paneelverwarming aan het plafond monteren. Design hoeft niet op te vallen, je kan het verwarmingspaneel ook in het plafond laten opgaan.

Een strak ontwerp elektrische kachel, zichtbaar of opvallend en heerlijk warm. Voor iedere ruimte hebben wij een infrarood oplossing. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw woning te voorzien van onze prachtige design infrarood kachel.

infrarood paneel badkamer infrarood verwarming design verwarming

Design kleuren verwarmingspaneel

Kan je niet kiezen welke foto je op het verwarmingspaneel afgedrukt wilt hebben? Of wil je iets meer rust aan de muur. Kies dan voor een infrarood paneel met RAL-kleur. Nog altijd erg design stijlvol maar tevens ook tijdloos. Kies de kleur die bij de inrichting past. Ook geschikt in de badkamer als handdoek verwarming met beugels.

Zowel RAL kleuren als een infrarood verwarming foto zijn verkrijgbaar in verhard glas of metalen infrarood panelen. Bij het glazen paneel is de afwerking van jouw foto blinkend en zeer diep qua kleuren en reliëf. Bij een metalen front lijkt de infrarood verwarming foto op een canvas paneel.

Wij bij Infrarood Verwarming helpen je graag bij het maken van de juiste keuze warmtepanelen. In ons assortiment hebben wij voor jou al twee reeksen ter beschikking gesteld. De Welltherm Stone Art en de Welltherm Metal Art panelen zijn twee design reeksen klaar om te bedrukken.

Bij beide soorten panelen kan je kiezen uit vijftien infrarood panelen foto. Kies de elektrische kachel die bij jou pas er is namelijk keuze genoeg. Voor ieder wat wils met onze design infrarood verwarming.

Tijdloos verwarmen met design infrarood kachel

Elektrisch verwarmen door middel van infrarood kachel is de beste keuze die je kan maken. Zowel voor het milieu als voor je eigen portemonnee. Door te kiezen voor de zuinige elektrische verwarming van Infrarood Verwarming maak jij jouw interieur compleet.

Tijdloze designs van de infrarood kachel die jouw kamer op een duurzame en gezonde wijze verwarmen. Met onze infrarood verwarming kies je voor een comfortabele warmte die aanvoelt als zonnestralen. Dankzij deze stralingswarmte worden alle objecten in de woning verwarmd en voelt het elke dag als zomer.

Dankzij de mogelijkheden om de infrarood kachel te bedrukken met foto en kunst op zowel infrarood panelen van glas of metaal kunnen wij iedereen verder helpen met zijn specifieke smaak en keuze. Mede door ons uitgebreide assortiment aan maten en vermogens hebben we voor iedere ruimte een geschikt paneel.

LI060060-welltherm-led-verlichting-sfeer-close-up.jpg

Infrarood verwarming met LED verlichting

Een ander prachtig design van infrarood verwarming, is het verwarmingspaneel verlichting. Verkrijgbaar als een spiegel of glasplaat aan de voorzijde, welke uitgerust zijn met led verlichting. Zoals iedereen weet is led zeer zuinig in verbruik.

De verlichting kan je bovendien subtiel wegwerken rondom het warmtepaneel, zodat de leds niet zichtbaar zijn als ze uit staan. Prachtig in een badkamer met LED verwarming. Of als infrarood spiegelverwarming en zachte leds, welke je in kleursterkte kan instellen.

Een bekend pluspunt van onze infrarood panelen is dat ze op maat gemaakt kunnen worden. Gelukkig geldt dat ook voor de in te bouwen led verlichting. Zo kan je kiezen voor gewone, witte verlichting of kan je extra sfeer brengen met gekleurde leds. Kan op de wand, maar ook als plafond verwarming worden geïnstalleerd.

Met de gekleurde led lichten kan je de lichtkleur naar keuze instellen met behulp van de handige meegeleverde afstandsbediening. Of laat de kleuren dynamisch veranderen. Een verwarming en verlichting in één toestel. Sfeervol, duurzaam en beide zeer energiezuinig in verbruik. Ook mogelijk is een terrasverwarmer als design verwarming, waardoor je buiten een prachtige infrarood verwarming hebt.

Korte opwarmtijd radiatoren

De infrarood radiatoren hebben een korte opwarmtijd, tussen de 8 en 15 minuten. Dit is zeer geschikt voor koelere lente avonden . Op de dag heb je nog geen verwarming nodig, maar in de avond koelt je huis snel af. Met een infrarood verwarming heb je het in korte tijd weer heerlijk warm.

De opwarming van de muren in de kamer zorgen tevens voor een extra stijging in kamer temperatuur. Infrarood radiatoren sluit je aan op elektriciteit, waarna vervolgens de energie wordt omgezet in warme onschadelijke ir-c stralen.

De warmtepanelen van Infrarood verwarming installeer je aan de wand of het plafond en bereiken een temperatuur tussen de 85 en 120 graden Celsius. Dit is een veilige temperatuur, je kan het paneel rustig aanraken. Ook kan je een mobiele verwarming kopen.

Vanwege de korte opwarmtijd is een ir verwarming zeer geschikt als bijverwarming. Je hoeft geen dure centrale verwarming aan te zetten, waarbij het ook nog eens lang duurt voordat je de warmte voelt. Infrarood panelen zijn ideaal om bepaalde ruimte in korte tijd te verwarmen.

Zuinige infrarood radiator

Infrarood radiator werkt op elektriciteit, waarbij de energie voor tenminste 93 procent wordt omgezet in infrarood warmte. Infrarood radiator is de toekomst, omdat je niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie. Zuinig in verbruik.

Infrarood radiatoren werken anders dan een convectie verwarming, waarbij de lucht wordt verwarmd. Door de warme luchtstroom in je huis krijg je het warm. De infrarood verwarming werkt volgens het principe van de zon.

Hoe de zonnestralen de aarde verwarmt, warmt de infrarood stralen de objecten in de kamer op. Infrarood panelen stralen een lange golf infrarood uit, ook wel C-straling genoemd. De infrarode straling zijn gelijk aan de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV-stralen.

Je voelt direct de warme infraroodstralen op je huid, waardoor je een aangenaam warm gevoel ervaart. De objecten in de kamer slaan de warmte op en weerkaatsen vervolgens deze weer de ruimte in. De ir-stralen weerkaatsten overal op, zoals de meubels, wanden en vloer.

De gehele kamer wordt daarmee op een natuurlijke manier snel en aangenaam verwarmd. Dit is hetzelfde effect als de zon de kamer binnen schijnt. De zonnestralen warmen de ruimte op en je meubels voelen ook warm aan. Ditzelfde effect hebben de infraroodstralen.

Elektrische infrarood radiator

Infrarood radiator werkt op elektriciteit, waarbij de energie voor tenminste 93 procent wordt omgezet in infrarood warmte. Infrarood radiator is de toekomst, omdat je niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie.

In 2050 moeten 1 miljoen gebouwen en 7 miljoen woningen van het aardgas af zijn. Dit betekent dat we gebruik moeten maken van duurzame warmte uit hernieuwbare bronnen. Zoals energie opgewekt middels windturbines op land of zee, via zonnepanelen en zonneparken.

In 2030 moeten al de eerste 1,5 miljoen bestaande woningen verduurzaamd zijn. De verduurzaming van de woningen kost geld, maar de investering in duurzaam verwarmen kan worden terugverdiend door de opbrengst van een lagere energierekening.

Je kunt zelf ook wat doen om de doelen in het klimaatakkoord te bereiken, door je huis elektrisch te verwarmen. De beste oplossing is door middel van elektrische verwarming met infrarood. Infrarood verwarming is dé expert op het gebied van zuinige elektrische verwarming met infrarood straling.

Offerte aanvragen