Infrarood-verwarming-logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Design verwarming

Design verwarming

Design infrarood verwarming

Moderne warmtepanelen als prachtige kunst objecten

Design verwarming omdat je niet meer tegen die lelijke radiatoren aan wilt kijken. Koop design verwarming met infrarood straling. De design infrarood panelen zijn in vele moderne soorten verkrijgbaar. Als spiegel, krijtbord of foto en kunst verwarming. Modern en stijlvol.

Een infrarood paneel met opdruk is als schilderijen aan de muur. Personaliseer jouw infrarood paneel met een foto door een afdruk van een familieportret of een Rembrandt kunstwerk. Het paneel is beschikbaar met of zonder omlijsting, net als een echt kunstobject.

Infrarood warmtepaneel met foto maakt jouw interieur compleet. Een gepersonaliseerd paneel met een eigen gekozen bedrukking geeft net dat tikje extra aan het interieur van jouw kamer. Jouw woning wordt energiezuinig verwarmd door de aangename stralingswarmte.

Met een infrarood paneel met eigen foto is jouw kachel onzichtbaar. Je ziet namelijk niet dat het paneel warmte afgeeft. Totdat je deze uiteraard aanzet en je de aangename infraroodstralen op je huid voelt.

De kamer wordt gelijkmatig verwarmd door het kunstobject aan de muur. Door de techniek die wij gebruiken om de beeldpanelen te bedrukken blijft de afdruk bij hitte even prachtig. Je kan het paneel ook gewoon schoonmaken met een vochtige doek.

Gratis offerte aanvragen

Design verwarming steelt de show

Met een design verwarming van Infraroodpaneel steel jij de show. Onze infrarood panelen met foto bedrukking zijn niet alleen beeldschoon om te zien, ze zijn ook aangenaam warm. Of wat dacht je van onze design infrarood panelen kleuren? In iedere RAL kleur verkrijgbaar. 

Een design radiator aan de wand in de keuken als een krijtbord verwarming welke je met echt krijt beschrijft. Laat een lief bericht voor je kinderen achter of schrijf de boodschappen op het infrarood paneel. Voorzien van een satijn zwarte glazen front. 

De moderne warmtepanelen van Infrarood paneel zijn stuk voor stuk een kunstwerk aan de wand. Ook kan je de panelen aan het plafond monteren. Design hoeft niet op te vallen, je kan het paneel ook in het plafond laten opgaan. 

Een strak ontwerp, zichtbaar of opvallend en heerlijk warm. Voor iedere ruimte hebben wij een infrarood oplossing. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw woning te voorzien van onze prachtige design infrarood kachel. 

Design verwarming kopen

De beste design verwarming

De beste verwarming voor in jouw woning is de design verwarming van Infraroodpaneel. Je kan kiezen uit een glazen of metalen paneel, welke je kan bedrukken met een eigen foto en kunst. Of kies voor een kleuren paneel met een marmeren uitstraling.

Zuinige design verwarming

De design verwarmingspanelen van Infraroodpaneel zijn stuk voor stuk zuinig in gebruik. Je hebt maar weinig energie nodig om de ruimte te verwarmen. Zeker in een goed geïsoleerde woning breng je de temperatuur in een rap tempo naar een aangenaam klimaat. 

Duurzame design verwarming

Door gebruik te maken van onze zuinige elektrische design verwarming in combinatie met zonnepanelen stoot je geen CO2 uit. Heb je geen zonnepanelen gebruik dan groene stroom. Door het spaarzame verbruik denk je niet alleen aan het milieu, maar ook aan je eigen portemonnee. 

Moderne design verwarming

Infrarood verwarming staat voor modern en stijlvol. Dankzij het grote assortiment design panelen zit er altijd wel een verwarming bij die in jouw interieur past. De mogelijkheden zijn ontelbaar, zoals spiegelpaneel badkamer, krijtbord paneel keuken of een foto paneel. Het oppervlak van het infraroodpaneel is gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas of metaal.

Welltherm handdoekdroger ral kleur

Design kleuren beeldpaneel

Kan je niet kiezen welke foto je op het paneel afgedrukt wilt hebben? Of wil je iets meer rust aan de muur. Kies dan voor een infrarood paneel met RAL-kleur. Nog altijd erg design stijlvol maar tevens ook tijdloos. Kies de kleur die bij de inrichting past. Ook geschikt in de badkamer als handdoekdroger met beugels. 

Zowel een kleuren als een infrarood paneel met eigen foto zijn verkrijgbaar in verhard glas of metalen infrarood panelen. Bij het glazen paneel is de afwerking van jouw foto blinkend en zeer diep qua kleuren en reliëf. Bij een metalen front lijkt de infrarood verwarming foto op een canvas paneel.

Wij bij Infrarood paneel helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. In ons assortiment hebben wij voor jou al twee reeksen ter beschikking gesteld. De Welltherm Stone Art en de Welltherm Metal Art panelen zijn twee design reeksen klaar om te bedrukken. 

Bij beide soorten panelen kan je kiezen uit vijftien infrarood foto panelen. Kies de verwarming die bij jou pas er is namelijk keuze genoeg. Voor ieder wat wils met onze design infrarood verwarming. 

kinderkamer infrarood verwarming met tekening design babykamer

Tijdloos verwarmen met design paneel

Verwarmen door middel van infrarood verwarming is de beste keuze die je kan maken. Zowel voor het milieu als voor je eigen portemonnee. Door te kiezen voor de zuinige elektrische verwarming van Infraroodpaneel maak jij jouw interieur compleet. 

Tijdloze designs die jouw kamer op een duurzame en gezonde wijze verwarmen. Met onze infraroodverwarming kies je voor een comfortabele warmte die aanvoelt als zonnestralen. Dankzij deze stralingswarmte worden alle objecten in de woning verwarmd en voelt het elke dag als zomer. 

Dankzij de mogelijkheden om te bedrukken met foto en kunst op zowel panelen van glas of metaal kunnen wij iedereen verder helpen met zijn specifieke smaak en keuze. Mede door ons uitgebreide assortiment aan maten en vermogens hebben we voor iedere ruimte een geschikt paneel. 

Indien je nog meer informatie wilt over de warmtepanelen van Infraroodpaneel of over de werking van infrarood verwarming. Neem dan gerust contact op met onze infrarood adviseurs. Of koop direct bij onze shop. Lees ook ons magazine infrarood verwarming.

led verlichting badkamer plafond spiegelverwarming infrarood spiegel van Infrarood Paneel, elektrische kachel, infrarood kachel, paneelverwarming

Infrarood verwarming met verlichting

Een ander prachtig design van infrarood verwarming, is het verwarmingspaneel verlichting. Verkrijgbaar als een spiegel of glasplaat aan de voorzijde, welke uitgerust zijn met led verlichting. Zoals iedereen weet is led zeer zuinig in verbruik. 

De verlichting kan je bovendien subtiel wegwerken rondom het warmtepaneel, zodat de leds niet zichtbaar zijn als ze uit staan. Prachtig in een badkamer met verlichting en verwarming. Of als infrarood spiegel met verwarming en zachte leds, welke je in kleursterkte kan instellen. 

Een bekend pluspunt van onze infrarood panelen is dat ze op maat gemaakt kunnen worden. Gelukkig geldt dat ook voor de in te bouwen led verlichting. Zo kan je kiezen voor gewone, witte verlichting of kan je extra sfeer brengen met gekleurde leds. 

Met de gekleurde led lichten kan je de lichtkleur naar keuze instellen met behulp van de handige meegeleverde afstandsbediening. Of laat de kleuren dynamisch veranderen. Een verwarming en verlichting in één toestel. Sfeervol, duurzaam en beide zeer energiezuinig in verbruik. Koop de design panelen met verlichting in onze webshop

Halletje met infrarood verwarming

Hoe bereken ik het wattage infrarood panelen

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Infraroodpaneel

Infraroodpaneel op maat voor jouw huis of bedrijfspand. Infrarood verwarming is het voordeligst bij Infraroodpaneel. Elk infrarood verwarmingspaneel is veilig en duurzaam. Of je nu kiest voor een led verwarming, badkamer verwarming, zoals een handdoek verwarming of spìegel verwarming, verwarming poster, plafondverwarming of een infrarood paneel voor in een andere kamer.

Infraroodpaneel heeft naast infrarood verwarming badkamer ook infrarood verwarming als terrasverwarmer en infrarood panelen voor alle ruimtes. Een terrasverwarmer met infrarood verwarming is de beste buiten verwarming. Onze elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming is het zuinigst, zeker in combinatie met zonnepanelen. Ook de terrasverwarming is te combineren met zonnepanelen. Maak de stap om over te stappen op infrarood verwarming.

Infrarood paneel zorgt voor een goede service en advies in goedkope infrarood verwarming van hoge kwaliteit. Wij van de infrarood verwarming Nederland zorgen dat je geld kan besparen op de energierekening, want onze warmtepanelen en infrarood heaters zijn zuinig in verbruik.

Koop infrarood panelen bij de online winkel Infrarood paneel

Elektrische verwarming

Infraroodpaneel elektrische verwarming is TUV getest en de meest veilige infrarood verwarming op de markt. Zuinige elektrische verwarming zorgt ervoor dat jouw ruimte snel en zuinig opgewarmd wordt. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kunnen wij je helpen met diverse systemen die stuk voor stuk voorzien in jouw warmte behoefte, allemaal middels infrarood verwarming. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kan je kiezen tussen 450 verschillende modellen elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming.

Door nauwkeurig om te gaan met het gebruik van de infrarood panelen kan je besparen op de energie rekening. Verwarm bijvoorbeeld alleen de ruimte waar je aanwezig bent. Verlaag de thermostaat met 1 graad Celsius. Dit levert je per jaar al een besparing op van 6%.

We moeten allemaal over op Elektrische verwarming, want door de verplichte energietransitie, dus verwarmen zonder gas, zoekt iedereen naar de beste oplossing. Nu met de dure gasprijzen is het nu enorm aantrekkelijk om over te stappen naar Elektrische verwarming door middels van infrarood panelen.

Infraroodpaneel biedt jou de beste elektrische verwarming aan, namelijk door middels van infrarood verwarming. Bespaar honderden euro’s per jaar uit met infrarood panelen.

Infrarood verwarming icon
infraroodpaneel
plafond
badkamer
slaapkamer
keuken
garage
woonkamer
terras
spiegel
handdoekdroger
krijtbord
LED
icon-print-poster-verwarming
Poster
thermostaat