HeatXL Logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00
en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Webshop

Bezoeken

Dierenverwarming

Dierenverwarming kopen

Een infrarood dierenverwarming zorgt niet alleen voor warmte in de hokken, maar ook voor een juiste luchtvochtigheid. Paneelverwarming dieren is geschikt voor het elektrisch verwarmen van dierenverblijven. Denk hierbij aan een paardenstal, hondenhok, pluimvee stallen of duivenhok verwarming.

Dierenverwarming is er in diverse uitvoeringen en wattages. De infrarood panelen maakt gebruik van de lange golf infrarood straling, welke geschikt zijn voor kleinere ruimtes. Infrarood panelen dieren hebben een stralingsbereik van 3 meter. IR panelen voor bijvoorbeeld duivenhok, volière of hondenhok verwarming.

De korte golf infraroodstralers dierenverwarming geven zichtbaar licht en zijn geschikt voor ruimtes van tenminste 3 meter hoog. Zoals paarden verblijven, koeien of pluimvee stallen. Deze hebben een grote bereik van zo’n 10 meter. Elektrische kachel als infrarood dieren-kachel welke je aanstuurt met een slimme thermostaat.

Infrarood verwarming dieren | dierenverwarming | Infrarood Verwarming

Infrarood lamp dieren

Een infrarood lamp dierenverwarming is geschikt voor het geven van extra warmte aan pasgeboren en zieke beesten. Een warmtelamp dieren geeft aangename warmte, zonder daarbij het natuurlijk dag- en nachtritme te verstoren. Je ondersteunt met een infrarood dieren verwarming het welzijn en gezondheid van jouw dieren op een natuurlijk wijze.

Met dierenverwarming infrarood verwarming creëer je een kunstmatige moederwarmte die de groei en genezing van de beesten bevorderen. Ook voor het gebruik van een paarden solarium zijn infrarood lamp dieren geschikt. De infrarood-warmtelamp dieren is verkrijgbaar met de korte golf en lange golf infraroodstraling.

De infrarood panelen dierenverwarming zorgt voor een constante temperatuur verdeling. En dat is precies wat de beesten nodig hebben. Met een elektrische kachel is het mogelijk om niet de hele ruimte te verwarmen, maar alleen de zones waar de warmte nodig is.

Dieren verwarming

Een infrarood verwarming dieren zorgt voor het verwarmen en ontvochtigen van het verblijf. Zonder dat daarbij een luchtcirculatie aan de pas komt. Dit betekent dat niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de vaste objecten en wezens. De vloer en muren worden ook warm, welke de warmte langs vasthouden. Bovendien weerkaatsen de stralen op de objecten.

Infrarood verwarming dierenverwarming is een andere manier van verwarmen zonder luchtverplaatsing. Dit betekent ook geen stof- of bacterieverplaatsing wat een gezond leefklimaat oplevert voor jouw dieren. De beesten krijgen namelijk minder stof en bacteriën in de luchtwegen.

Jouw dier zal de weldadige effecten van onze IR verwarming zeker waarderen. Ze voelen zich gezonder en daardoor gelukkiger. Infrarood dieren verwarming bootst de zon na, waardoor de beesten zich aangenaam voelen in hun vertrouwde omgeving. Een ander groot bijkomend voordeel is dat het drinkwater systeem niet bevriest tijdens de wintermaanden.

Infrarood verwarming dierenverblijf

Een infrarood verwarming dierenverblijf zorgt voor een gezond en warm klimaat. Zoals de paardenstal verwarming, deze creëert een aangename omgeving voor de paarden om na inspanning uit te rusten. Een thermium paard is een omgeving waar de paarden worden blootgestel aan infraroodstraling in het spectrum van 10.000 nm.

De dierenverwarming zorgt vervolgens voor een sneller spierherstel van de paarden en bovendien voor een betere doorbloeding. De herstelperiode wordt met een paardenstal verwarming verkort. Een paarden solarium is bovendien ideaal om het paard te drogen nadat zij is gewassen of buiten in de regen heeft gelopen.

Voor een dier die lijdt aan gewrichtspijnen of artrose is de infraroodstraling korte golf dierenverwarming zeer aangenaam. Dierenverwarming werkt als een warmtetherapie die wij als mensen ook kennen.

Verwarming duivenhok

Kies voor een efficiënte, effectieve maar goedkope verwarming dierenverwarming. Infrarood-verwarming.nl biedt verschillende soorten infrarood verwarming met diverse wattages, vermogens en afmetingen. De goedkope verwarming dieren bevestig je aan de wand of het plafond. De korte golf infrarood dierenverwarming zijn ook geschikt voor pendelmontage aan kettingen of staaldraad.

Bovendien leveren wij ook vrijstaande modellen als mobiele verwarming. Een infrarood verwarming dieren is goedkoop. Afhankelijk van het stroomtarief, liggen de verbruikskosten voor een dierenverwarming tussen de 0,10 en 0,25 euro per uur. In vergelijking met een diesel kachel die al snel 2,95 euro per uur verbruikt is infrarood verwarming zelfs erg zuinig.

Je kan bij ons terecht voor alle benodigde accessoires en bevestigingsmaterialen voor de dieren verwarming stralingspanelen en stralers. Voor pluimvee stallen, paarden verblijven, hondenhok verwarming of verwarming duivenhok. Een verwarming duivenhok zorgt voor gezonde en fitte duiven en bevordert tevens het paringsgedrag.

Kippenhok verwarming

Met infrarood warmtepanelen dierenverblijf genieten de koeien, varkens, kippen en paarden van aangename warmte en de eigenaar van een lage energierekening. Met infrarood kan je namelijk een dierenverblijf goedkoop verwarmen. Infrarood paneel en straler werken anders dan een luchtverwarming.

Het warmt niet de lucht op, maar direct de objecten, mens en dier. De wanden en vloer houden de warme lang vast, waardoor het dier in het verblijf van alle kanten de comfortabele warmte voelen. Natte beesten, pasgeborene en zieke dieren hebben veel profijt van de gezonde IR warmte.

Kippenhok verwarming met IR-straling is niet alleen goed voor de gezondheid van de kippen, maar is ook nog eens duurzaam. Infraroodverwarming in combinatie met groene stroom stoot namelijk geen CO2 uit. Wij geven je graag meer uitleg en advies over jouw dierenverwarming.

Offerte aanvragen