Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Draadloze thermostaat

Infrarood verwarming

Draadloze thermostaat

Slimme thermostaat

Een draadloze thermostaat is onmisbaar voor jouw infrarood verwarming systeem. Je kan de infrarood panelen afzonderlijk van elkaar bedienen via je smartphone. Handig als je eens vergeten bent ze uit te zetten bij vertrek. Bovendien kom je altijd thuis in een warme woning.

De gebruiksvriendelijke app van de draadloze thermostaat maakt het nog eenvoudiger om jouw infrarood warmtepanelen in huis te bedienen en te programmeren. Natuurlijk kan je de IR panelen ook regelen via het hoofdstation.

Met een draadloze thermostaat bespaar je direct op de verbruikskosten. Een slimme thermostaat zorgt gemiddeld voor een besparing van 22% op je energieverbruik. Je kan de slimme thermostaat programmeren, waardoor jouw woning automatisch op de juiste temperatuur wordt verwarmd. Dit zorgt voor meer wooncomfort en een energie besparing.

De meeste slimme thermostaten hebben ook slimme stekkers met een slimme meter. Je kunt eenvoudig de temperatuur regelen en dus energie besparen. Met de digitale thermostaat en de draadloze ontvanger regel je de communicatie tussen alle slimme thermostaten. Goede merken zijn draadloze thermostaat honeywell evohome, honeywell round, ecaros en draadloze thermostaat nefit.

wifi

Draadloze slimme thermostaat

Stopcontact thermostaat

Ieder infrarood paneel kan je met een eigen draadloze slimme thermostaat instellen. Daardoor verlaag je de verbruikskosten nog meer. IR verwarming is al zuinig in verbruik van zichzelf, maar met een thermostatische regeling nog zuiniger. Verwarm bijvoorbeeld alleen de ruimtes waar het nodig is. IR verwarming heeft een snelle opwarmtijd.

De bediening van het verwarmingspaneel wordt gedaan met een:
– draadloze digitale thermostaat (slimme thermostaat);
– permanent aangesloten thermostaten (geïntegreerde thermostaten);
– stopcontact thermostaat (eenvoudig plug & play model).

Om de temperatuur van de infrarood verwarming te regelen is een goede warmte regelaar onmisbaar. Regel dit met een draadloze slimme thermostaat. Deze zijn verkrijgbaar als plug-in thermostaat of als digitale thermostaat met ontvanger. De meest slimme thermostaten bedien met de app.

De programmeerbare thermostaat is het hoofdstation waar je de temperatuur en andere instellingen bedient. De locatie van de thermostaat plaats je op een centrale plek in huis. Meerdere ontvangers kunnen op centrale verwarmingsthermostaat worden aangesloten. Dit zorgt ervoor dat je voor iedere ruimte de gewenste temperatuur in huis regelt met de centrale unit. Bedien de draadloze thermostaat iPhone met de Apple homekit.

Thermostaat draadloos

Draadloze thermostaat met wifi

Met een thermostaat draadloos bedien je eenvoudig alle infrarood panelen apart van elkaar. Met een draadloze thermostaat met wifi kan je deze zelfs via de app op je mobiele telefoon of tablet regelen. Voor iedere woning is een passende thermostaat te vinden. Informeer bij Infrarood-verwarming.nl naar de mogelijkheden van zuinig verwarmen.

Een thermostaat draadloos wordt ook wel een slimme warmteregelaar of warmteschakelaar genoemd. Een slimme thermostaat draadloos is een warmteregelaar die schakelt op een vaste of een in te stellen temperatuur. Bedraad of als wifi thermostaten. Middels een draadloze verbinding kunnen de thermostaten communiceren met mobiele devices.

De communicatie vindt plaats via een internet- of gps-verbinding op afstand van het basisstation. Om deze redenen kan een slimme thermostaat draadloos gezien worden als een multi functioneel communicatie apparaat. Onze huishoudens worden de dag van vandaag steeds slimmer vanwege de automatisering. Ook wel domotica genoemd.

Met diverse technologieën kan steeds meer automatisch, op afstand en elektronisch bediend worden. Dat is prettig voor ons, want ons wooncomfort wordt hierdoor verbetert. En het mooie is, dat deze apparaten het werk zelf doen. Daarom noemen we de thermostaat draadloos een slimme thermostaat.

De infrarood verwarming kan je ook bedienen met een draadloze thermostaat met wifi. Eenvoudig en altijd bereikbaar met je smartphone. Waar je ook bent, thuis of buiten de deur of op vakantie. Kom je van je wintersport terug, dan zet je het infrarood warmtepaneel een paar uur voordat je thuis ben alvast lekker aan. Een warmte thuiskomst.

Thermostaat opbouw

Draadloze klokthermostaat

Niet alle infrarood panelen zijn voorzien van een geïntegreerde thermostaat. Toch kan je ook gebruikmaken van een draadloze bediening via de thermostaat opbouw. Boven op het stopcontact plug je de thermostaat opbouw in, waarna je vervolgens de stekker van de IR kachel erin steekt. Op deze manier heb je een draadloze klokthermostaat.

Sommige thermostaten zijn voorzien van wifi waarmee je het infrarood paneel bedient via de app op je mobiele telefoon. Let bij de aankoop op het model of deze wel of geen internet verbinding heeft. Er zijn namelijk ook veel modellen die voorzien zijn een eenvoudige bediending op de het kastje zelf.

Een draadloze klokthermostaat is programmeerbaar. Je kan zelf instellen op welke dag het huis verwarmt moet worden en op welk tijdstip. Bijvoorbeeld in het weekend sta je iets later op dan doordeweekse dagen, waardoor de infrarood verwarming later aan springt. Tevens stel je in wanneer je geen warmte behoefte meer hebt.

De meeste draadloze klokthermostaten zijn zelflerend en dus slim. Een klokthermostaat is programmeerbaar naar eigen wens, energiebesparend en geschikt voor vele verwarmingssystemen. Verkrijgbaar in modulerend thermostaat en aan- uitschakelaar. Ze zijn niet te bedienen met je smartphone.

Klokthermostaten vergelijken kan je doen in één van onze infrarood verwarmingswinkel. Onze adviseurs geven je graag advies over welke kamerthermostaat het beste bij jouw wensen past. Met een goede kwaliteit draadloze kamerthermostaat bespaar je gelijk op de verbruikskosten, omdat de IR kachel niet onnodig aan staat. Vraag meer informatie of een offerte aan over IR verwarming met draadloze thermostaat.

Beste draadloze thermostaat

Draadloze thermostaat gamma

Slimme thermostaat is de beste draadloze thermostaat die je kan kopen. Doordat de slimme thermostaten zich automatisch aanpassen aan jouw leef patroon en je de deze op afstand bedient, verwarm je jouw woning nooit onnodig. Daardoor verbruik je niet meer energie dan benodigd is.

Wil je de temperatuur van iedere kamer apart bedienen? Heb je vloerverwarming in huis? En gebruik je de infrarood panelen als bijverwarming naast de CV-ketel? Dit zijn allemaal vragen om rekening mee te houden bij de keuze van de beste draadloze thermostaat. Wij hebben een breed draadloze thermostaat gamma. Met vele mogelijkheden.

Thermostaten zijn tegenwoordig uitgebreid en voorzien van vele opties en programma’s. Denk daarom goed na wat je met de thermostaten wilt regelen. Zoals een elektrische kachel met vorstbeveiliging die ervoor dat de IR kachel aanspringt indien deze onder een bepaalde temperatuur komt. Daardoor bevriezen leidingen niet.

Een vorstbeveiliging met thermostaat is bijvoorbeeld ideaal voor jouw vakantie woning of caravan. Je bedient de draadloze thermostaat via de app op je smartphone. Er zijn ook sensoren verkrijgbaar voor aanwezigheid of wanneer een raam ineens open staat. De beste draadloze thermostaat merkt een flinke temperatuurdaling, waardoor hij de verwarming tijdelijk uitzet.

Met deze slimme opties bespaar je op je verbruik. Eén ding is namelijk zeker, zonder een thermostaatregeling staat jouw verwarming aan of uit. Indien je vergeten bent de kachel uit te zetten toen je van huis ging, moet je toch echt terug om deze uit te zetten. Met een thermostaatregeling op je smartphone kan je deze op afstand aan en uitzetten.

Aparte thermostaat badkamer voor handdoek droger

Infrarood verwarming woonkamer

Thermostaat in woonkamer

Infrarood verwarming woonkamer bedien je eenvoudig met een draadloze thermostaat. welke we ook wel een slimme thermostaat noemen. Infrarood verwarming is de moderne en zuinige manier van huis verwarmen. Daarnaast is infrarode straling een heerlijke aangename warmte. Het heeft een ontspannende werking op mens en dier.

In de woonkamer wil je dat alles er mooi uitziet en handig te bedienen is. Een doorn in het oog zijn vaak die lelijke en stinkende radiatoren aan de wand. Met infraroodpanelen behoort dit beeld gelukkig tot de verleden tijd. Infrarood warmtepanelen zijn namelijk ultra dun, modern en in verschillende vormen verkrijgbaar.

Met een slank van paneel van 1,7 tot 2,2 cm nemen IR stralingspanelen nauwelijks ruimte in beslag aan de wand of het plafond. De diverse uitvoeringen voegen een extra dimensie aan jouw woonkamer toe. Wat dacht je van een infrarood verwarming dat eruit ziet als een Mona Lisa schilderij? Of een krijtbord verwarming welke je met krijt beschrijft.

Infrarood verwarming is zuinig in verbruik, gemakkelijk geïnstalleerd en onderhoudsvrij. Je bespaart hierdoor per jaar flink op de verwarmingskosten. Bedien jouw infraroodpaneel met een thermostaat in woonkamer en bespaar nog meer op het energieverbruik. Eenvoudig te bedienen vanaf het hoofdstation of eventueel met de app op je telefoon.

Infrarood verwarming in de woonkamer kan als hoofd- of bijverwarming dienen. Kom een keer langs in één van onze showrooms om de verschillende modellen te zien en te voelen. De ontwerp mogelijkheden met IR verwarming zijn groot. Van een spiegel met verwarming in de woonkamer tot een handdoek droger verwarming in de badkamer.

Infrarood verwarming badkamer

Aparte thermostaat badkamer

Een infrarood verwarming badkamer is onmisbaar voor iedere woning. Deze moderne manier van huis verwarmen zonder gas is beter voor het milieu en jouw portemonnee. Je bespaart namelijk met infrarood verwarming badkamer tussen de 30 en 50% op de energiekosten. Indien je dit vergelijkt met een traditionele verwarming.

Infrarood panelen badkamer werken zeer efficiënt en hebben een korte opwarmtijd van 5 tot 10 minuten. Een IR kachel heeft geen onderhoud nodig en de installatie is eenvoudig. Als je een beetje handig bent, kan je zelf de IR panelen ophangen aan de wand of het plafond. De infrarood verwarming badkamer is verkrijgbaar in prachtige designs.

Wat dacht je van een badkamer verwarming zwart of wit, het is al een strak badkamer verwarmingselementaan de muur. Of een spiegel infrarood verwarming met led verlichting? Na het douchen heb je nooit meer een beslagen spiegel. Bovendien verzorgt de zuinige led verlichting voor de juiste sfeer in de badkamer.

Een handdoek droger verwarming is een bijzonder paneel. Deze is namelijk opgedeeld in twee zones. Het bovenste gedeelte is de pure infraroodverwarming waarbij de temperatuur oploopt tot maximaal 120 graden Celsius. Het onderste deel is de handdoekdroger met een maximale temperatuur van 85 graden. Altijd een warme, droge en gezonde badkamer.

De badkamer warmtepanelen bedien je met een aparte thermostaat badkamer. Stel voor ieder paneel een programma in wanneer deze aan of uit moet gaan. Je kan de IR panelen afzonderlijk van elkaar besturen met de aparte thermostaat badkamer. Heb je vragen over infrarood verwarming badkamer of draadloze thermostaat? Neem gerust contact met ons op.

Elektrische verwarming slaapkamer

Extra thermostaat slaapkamer

Met een elektrische verwarming slaapkamer zorg jij voor een gezond slaap klimaat. Tijdens de koude wintermaanden verwarm jij de slaapkamer precies zoals jij dat wilt. In de ochtend kan het erg koud en onaangenaam zijn als je opstaat. De beste manier om dit te voorkomen is een elektrische infrarood verwarming met een extra thermostaat slaapkamer.

De infrarood warmte panelen werken met de lange golf infrarood straling. Deze kan je vergelijken met de natuurlijke zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV-straling. Infrarood verwarming bevestig je eenvoudig aan de muur of het plafond. Aan het plafond geniet je van een grote warmteverspreiding en bovendien houd je ruimte aan de wand vrij.

Montage aan het plafond is slechts iets complexer dan montage aan de muur. Zorg dat je de infrarood verwarming niet direct boven het hoofdeinde plaatst. De warmte kan voor sommige mensen als niet prettig worden ervaren. De beste positie voor een plafond infrarood verwarming slaapkamer is boven het voeteneinde.

Bij wandmontage plaats je de muurpanelen buiten muur. Indien je het warmte paneel tegenover de buitenmuur plaatst, wordt de wand ook warm. De buitenmuur is vaak vochtig waardoor schimmelvorming kan ontstaan. Met IR verwarming tegenover de buitenmuur wordt deze droog, verdwijnen schimmels en werkt de isolatie beter.

Met een slaapkamer IR kachel geniet je van het grote voordeel dat je gerust een raam open kan zetten zonder veel warmteverlies te leiden. Niet de lucht wordt verwarmd met IR verwarming, maar direct de vaste objecten. Deze houden de warmte lang vast. Elektrische verwarming slaapkamer is beeldschoon in als spiegelverwarming of gekleurd paneel.