Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Ecaros infrarood panelen

Infrarood verwarming van hoge kwaliteit

Ecaros infrarood panelen geven stralingswarmte vergelijkbaar met die van de zon. Wil je ook slim besparen op de energiekosten? Denk dan eens aan Ecaros infrarood panelen.

Met Ecaros infrarood verwarming zorg je voor de juiste warmte in elke kamer van uw huis. Zo geniet je van heerlijke warmte en de beste vorm van verwarming. Kortom infrarood verwarming is de nieuwe standaard. Ecaros is bovendien een van de bekendste merken.

Anders dan normale verwarming. Die de lucht gebruikt voor warmte overdracht. Worden de infraroodstralen van de Ecaros panelen gebruikt om direct objecten te verwarmen. Op deze manier zorgt de stralingswarmte van infraroodpanelen voor het comfort in het huis.

Aan de ene kant verwarm je met Ecaros infrarood paneel de badkamer. Anderzijds voorkomt u de vorming van schimmels.

Bovendien verwarmen infrarood panelen alle objecten in de kamer. Aangezien de opgeslagen warmte vervolgens zal worden afgegeven in de kamer. Is infrarood verwarming samengevat zeer effectief.

Handdoekdroger infraroodpaneel met foto in badkamer bijverwarming Ecaros infrarood panelen

Aangename verwarming

Door het hele huis

¡Ouderwetse verwarming geeft niet altijd een prettige warmte in huis. Daar kan je gemakkelijk verandering in brengen. Met Ecaros infrarood verwarming zorg je voor comfortabele stralingswarmte. Daarbij krijg je aangename temperatuur in de kamers waar de panelen worden opgehangen.

Zo gemakkelijk kan het zijn om een aangename warmte te maken in de woning.

Gasloos met Ecaros infrarood verwarming

Met het oog op het milieu moet Nederland zo snel als mogelijk van het gas af. Ecaros infrarood verwarming is daarom de beste groene verwarmingstechniek van deze tijd.

Dat geldt zowel met het oog op de energietransitie als vanuit financieel oogpunt! Je Ecaros infrarood verwarming is gemiddeld 30% zuiniger met energie dan een ouderwetse verwarming op gas. Hierdoor zijn infrarood panelen van Ecaros zeker iets waar je serieus over na kunt denken.

Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk.

krijtbord in de keuken Ecaros infrarood panelen

De voordelen van Ecaros infrarood verwarming

Ontelbaar

Er zijn tal van voordelen van infrarood panelen van Ecaros te noemen die interessant zijn voor je als koper. Zo ligt het energie gebruik van Ecaros infrarood aanzienlijk lager in vergelijking met andere soorten verwarming. Dankzij het lage energieverbruik en het minimale warmteverlies bespaar je gemakkelijk op de verbruikskosten.

Bovendien profiteer je van de makkelijke aansluiting en snelle installatie. Wanneer je voor infrarood panelen gaat bent je ook of van jaarlijks onderhoud.

Daarbij worden je kamers gelijkmatig verwarmd zonder vervelende luchtstroming of koude vloeren. Dit is te danken aan de warmte absorptie van de objecten in de ruimte. Deze manier van verwarmen is energiebewust en duurzaam.

Verder is Ecaros infrarood verwarming verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hierdoor is er altijd een infrarood panelen van dit merk dat perfect aansluit bij de inrichting.

De infrarood verwarming van Ecaros is standaard verkrijgbaar in wit metaal. Daarnaast zijn er ook infrarood panelen met een glazen afwerking. Ook hebben wij panelen kunnen fungeren als spiegel en panelen die voorzien kunnen worden van een print.