Infrarood-verwarming-logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Infrarood verwarming

Infrarood verwarming is binnen 5 tot 10 minuten lekker warm

Infrarood verwarming levert topkwaliteit infrarood panelen van toonaangevende Europese fabrikanten. Met andere woorden, deze warmte panelen zijn de beste die er zijn. Infrarood Verwarming geeft een uitstekende en lange garantie op paneelverwarming.

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. Bespaar geld met infrarood panelen te installeren in je huis.

Infrarood verwarming winkel

Uitvoering verwarming

Prijs

89.00759.00

Wattage

Merk

Verwarmingsbereik:

Thermostaat nodig?

Toebehoren nodig?

Infrarood verwarming informatie

Infrarood verwarming plafond voor warme voeten

Infrarood verwarming plafond is de beste manier van verwarmen, namelijk de vloer, personen en objecten worden direct warm. Plafond verwarming van Infrarood Verwarming heeft een groot warmtebereik. Doordat de stralen van boven komen, warmt de vloer ook op.

Een effectieve manier van elektrisch verwarmen is met een infrarood verwarming plafond. Niet de lucht wordt warm, maar direct de objecten en mensen die zich in het warmtebereik bevinden. Daarbij gaat geen energie verloren aan het opwarmen van lucht.

Zwart infrarood paneel met krijtbord functie

Een infrarood verwarming krijtbord is een aanvulling voor de ruimte. Naast warmt kan je met echt krijgt op het oppervlak van de zwarte verwarming schrijven. Het krijtbord infrarood warmte paneel is uitgevoerd in mat zwart. De infrarood verwarming krijtbord is beschikbaar in metalen of glazen panelen.

Met een zwarte verwarming haal je niet alleen tijdloze elegantie in huis, maar je kan ook rekenen op een laag verbruik. Optimale warmte afgifte van een zwarte verwarming infrarood waarbij maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in heerlijke warmte.

Infrarood verwarming systeemplafond

Infrarood verwarming systeemplafond zijn zeer goed in staat om een grote ruimte te voorzien van aangename infrarood warmte. Infrarood verwarming systeemplafond is ideaal voor installatie bij bedrijven, instellingen en scholen. Infrarood verwarming systeemplafond is in witte kleur, RAL 9016, met een fijne poedercoat laag te verkrijgen.

Infrarood panelen: wat zijn de mogelijkheden en de voordelen?

Infrarood panelen zijn een energiezuinige en duurzame manier van verwarmen. De panelen verwarmen direct de objecten en mensen in de ruimte, waardoor er geen energie verloren gaat aan het opwarmen van de lucht. Infrarood panelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en designs, en passen dus in vrijwel elk interieur.

Infrarood panelen zijn eenvoudig te installeren en onderhoudsvrij. Het is ook geschikt voor mensen met allergieën of luchtwegaandoeningen, omdat er geen sprake is van

Hybride kachel

Met hybride kachel met infrarood verwarming ervaar je de beste en nieuwste technologie uit twee verwarming systemen. Primair de infrarood verwarming en secundair de warme luchtstroom. Deze hybride kachel levert daardoor een dubbel intense warmte resultaat op.

De hybride kachel is net als een standaard infrarood verwarming wat naar voren gericht. Het straalt met dezelfde intensiteit de infrarood warmte uit. Je voelt daardoor 100% dezelfde stralingswarmte

Infrarood verwarming plafond met verlichting

Combineer Infrarood verwarming plafond met verlichting Twee zuinige en duurzame werelden die elkaar treffen in één toestel. Aangename infrarood warmte met zuinige led verlichting. Keuze uit directe of indirecte led-verlichting lampen. 

De Infrarood verwarming plafond met verlichting sluit je eenvoudig aan op een bestaand lichtpunt. De draadloze besturing schakelt zowel de kachel als de verlichting onafhankelijk van elkaar aan of uit. Het warmtepaneel is uitgerust met slechts 48 watt aan led lichten en brengt een prachtige sfeer.

Serre verwarming: wat zijn de mogelijkheden en waar moet je op letten

Een serre is een mooie en lichte uitbreiding van je woning, maar kan in de winter erg koud worden. Om de serre te verwarmen kun je kiezen voor bijvoorbeeld een elektrische kachel, infrarood panelen of een radiator. Belangrijk is om te letten op het vermogen en het energieverbruik.

Met serre verwarming kun je het hele jaar door genieten van de extra ruimte. Het is belangrijk om rekening te houden met de isolatie van de serre, zodat de warmte niet ontsnapt. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de stijl van de verwarming, zodat het past bij de uitstraling van de serre.

Zolder: hoe kun je deze ruimte verwarmen?

De zolder is vaak een lastige ruimte om te verwarmen, omdat het een schuine dak heeft en soms slecht geïsoleerd is. Mogelijke oplossingen zijn bijvoorbeeld een elektrische kachel, infrarood panelen of een radiator. Belangrijk is om te letten op het vermogen en het energieverbruik. Met zolderverwarming kun je de zolder het hele jaar door comfortabel gebruiken, bijvoorbeeld als extra slaapkamer of studeerkamer. Het is belangrijk om rekening te houden met de isolatie van de zolder, zodat de warmte niet ontsnapt.  Een infrarood verwarming verwarmt niet de lucht en kan niet ontsnappen.

Verwarmingswinkel en showrooms

In onze verwarmingswinkel en showrooms krijg je altijd advies op maat. Over de gehele Benelux hebben wij ruim 30 winkels, waardoor er altijd wel een verwarmingswinkel bij jou in de buurt zit. Bij een showroom staan diverse infrarood panelen al werkend uitgestald.

Het hoofdkantoor van infrarood verwarming is gevestigd in Oud Gastel, Roosendaal, daarnaast zijn er diverse prefered partners met showrooms in Nederland en België. In deze showrooms kan je op afspraak op je gemak rond te kijken en je deskundig te laten adviseren over de mogelijkheden met infrarood verwarming. 

Je bent daardoor in de gelegenheid om de infrarood warmte zelf te ervaren. Heb je nog vragen over de infrarood panelen of wil je meer weten over hoe infrarood verwarming werkt? Onze adviseurs staan online, in de verwarmwinkel en showrooms je graag te woord.

 

Installatie infrarood verwarming

Installatie infrarood verwarming is eenvoudig en snel. Bepaal bij de installatie van infrarood panelen de positie aan de muur of plafond. Boor vier gaten in de muur met behulp van de meegeleverde boormal van Infrarood Verwarming. Stop de pluggen erin en schroef het warmtepaneel vast. Als laatste voor installatie infrarood verwarming sluit je het infrarood paneel aan op de elektriciteit.

Thermostaat kopen

Als je een thermostaat koopt bij Infrarood Verwarming, bespaar je direct op het energieverbruik. Je kan de slimme thermostaten op ieder paneel afzonderlijk bedienen via de app op je smartphone. Infrarood panelen kunnen ook met een plug-in of wifi thermostaat gekocht worden.

Een thermostaat zorgt ervoor dat de temperatuur in de kamer constant blijft. Wij hebben de volgende thermostaten voor je, kamer thermostaat, smart thermostaat, slimme thermostaat, stekker thermostaat en met wifi en vorstbeveiliging.

Wattage berekenen

Wattage berekenen voor de infrarood panelen is niet al te moeilijk. Het is echter van cruciaal belang om in eerste instantie het juiste vermogen te kiezen. Zo kunnen de infrarood panelen hun grote efficiëntie ten volle benutten. Wattage berekenen levert het gebruik van het juiste vermogen, wattage berekenen van de infrarood verwarming de grootste besparing op. Het beste thermische comfort wordt door deze combinatie geboden.

Verbruik

Het verbruik van de infrarood verwarming is bijzonder zuinig te noemen. Zeker in goed geïsoleerde woningen, zoals nieuwbouw, verbruikt een infrarood verwarming aanzienlijk weinig energie. Nieuwbouw woningen hebben een hoge isolatiewaarde waardoor het binnen, zonder gebruik van een kachel, al zo’n 16 graden Celsius is. Een infrarood paneel heeft weinig energie nodig om deze temperatuur naar 20 of 21 graden te brengen. Infrarood verwarming is zuinig in verbruik, het is een andere manier van verwarmen. Je warmt namelijk niet de lucht op, maar de objecten in de kamer.

Waarom een infrarood kachel?

Infrarood kachel is de beste manier van verwarmen. Niet de lucht wordt verwarmd, zoals bij een CV installatie, maar de objecten en mensen. De directe stralen voelen zeer aangenaam aan. Infrarood kachel is zeer duurzaam in gebruik en CO2 neutraal. Een infrarood kachel als alternatief voor een cv ketel om je woning gasloos te verwarmen. Is dit een interessante optie? Infrarood verwarming antwoordt hier volmondig ja op. Het is een interessant alternatief omdat je veel geld jaarlijks bespaart.

Bijverwarming

Infrarood verwarming als bijverwarming is het zuinige alternatief voor je klassieke radiatoren of vloerverwarming. Deze vorm van verwarming is overigens niet alleen geschikt voor goed geïsoleerde nieuwbouw huizen. Ook voor de toepassing in bestaande bouw hebben wij een groot assortiment. Geschikt als hoofdverwarming, maar ook zeker als bijverwarming.

Een zuinige terrasverwarmer

Een terrasverwarmer voor warmte en perfect comfort voor een geslaagde avond op je terras of balkon. De terrasverwarming van Infrarood Verwarming combineert een mooi aluminium design en hoge kwaliteit met de beste infrarood A-techniek voor een effectieve warmtestraling op je terras of balkon. Daarnaast is deze terrasverwarming voorzien van een prefecte afwerking en een exclusief design.  Goed voorbereid op intensief buitengebruik, dankzij de bescherming IP65 uitvoerig, is de terrasverwarmer die beschermt tegen regen, sneeuw, storm of mist. Combineer je terrasverwarmer met groene energie of zonnepanelen en je bent duurzaam aan het verwarmen om je levenskwaliteit te verbeteren.

Kantoor verwarming

Kantoor verwarming middels infrarood verwarming is de oplossing en creëert voor iedereen op de werkplek een prettig binnenklimaat. Infrarood verwarming kantoor kan per paneelverwarming apart bediend aangestuurd. De elektrische kachel is ook verkrijgbaar als bijverwarming in de vorm van een bureau verwarming. Kantoor verwarming kan je ook integreren als het systeemplafond of monteer een infrarood paneel aan het plafond met een speciale beugel.

Nadelen van Infrarood verwarming

Je moet de infrarood verwarming ophangen. En als je niet van klussen houd, dan kunnen wij het ophangen voor je. Als je de infrarood verwarming vergeet aan te zetten, dan moet je 5  minuten wachten tot het warm is. Een normale CV duurt er een uur tot 2 uur over voordat het warm is, dus het is niet echt een nadeel. Elektrisch verwarmen met infrarood is vooral rendabel bij energiezuinige woningen en nieuwbouw met een hoog energielabel.

Elektriciteitsverbruik kan een nadeel zijn voor het verwarmen met infrarood. Dit is het geval wanneer het tarief voor elektriciteit hoog is en de isolatie van een woning slecht. De constructie en isolatiewaarde van een woning zijn erg van belang bij het efficiënt omgaan met energie. In een goed geïsoleerd huis bespaar je per jaar op de verbruikskosten.

Huis verwarmen zonder gas

Huis verwarmen zonder gas met infrarood verwarming is de beste manier om duurzaam te zijn. Je huis verwarmen met de moderne infrarood kachel van Infrarood Verwarming bespaar je direct op de verbruik kosten. Prachtige design IR panelen verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Een groot deel van de energiekosten gaat op aan verwarming. Duurzaam jouw huis verwarmen zonder gas levert je jaarlijks vele euro’s besparing op. Hoeveel je kunt besparen, hangt van meerdere factoren af. Zoals ligging, isolatiewaarde en de wijze van verwarmen.

 

Magazine

garage verwarmen

Hoe het beste een garage verwarmen?

Garage verwarmen? Bescherm voertuigen, gereedschap en creëer een comfortabele werkruimte met infrarood verwarming voor het vorstvrij houden van de garage.

Infrarood verwarming in de medische sector

Infrarood verwarming in de medische sector

Infrarood verwarming kan een waardevol hulpmiddel zijn voor de medische sector, zowel voor patiënten als voor ziekenhuispersoneel. Infrarood verwarming werkt door middel van infraroodstraling, waardoor

Infrarood Verwarming

Blauwhekken 1E 
4751 XD Oud Gastel

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 09:00 – 12:00 Bezoek op afspraak
Maandag t/m Vrijdag 13:00 – 17:00 Bezoek op afspraak

Telefoon nummer:

0165-714107

Offerte aanvragen