Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email ons info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

Elektrische kachel met vorstbeveiliging

studeerkamer onder bureau verwarming 1-2

Elektrische kachel met vorstbeveiliging

Kacheltje met thermostaat

Een elektrische kachel met vorstbeveiliging zorgt ervoor dat leidingen niet bevriezen. Niet alle spullen kunnen namelijk tegen vrieskou. Het is daarom goed om na te denken over kacheltje een vorstbeveiliging. Strenge, koude winterse nachten kunnen voor bevroren leidingen en kabels in de schuur, garage of vakantiehuis zorgen.

Een elektrische kachel met vorstbeveiliging of een kacheltje met thermostaat zorgt voor een constante aanhoudende warmte. Daardoor zal de ruimte niet bevriezen. Een elektrische kachel met vorstbeveiliging zorgt ervoor dat het water in leidingen of buizen niet bevriest.

Bevroren water kan namelijk uitzetten en daardoor de kabel of leiding kapot maken. Een infrarood verwarming vorstbeveiliging met thermostaat kan dit probleem voorkomen. Er zijn meerdere opties mogelijk, informeer in één van onze winkels naar ons assortiment kacheltje met thermostaat.

Elektrische kachel met digitale thermostaat vorstbeveiliging

Elektrisch kacheltje

Een elektrische kachel met digitale thermostaat vorstbeveiliging zorgt voor een constante temperatuur in de ruimte. Daardoor bevriezen leidingen of kabels niet. Via de digitale thermostaat kan je ook de gewenste temperatuur instellen. De vorstbeveiliging zorgt ervoor dat het elektrisch kacheltje, zoals een infraroodpaneel, automatisch aangaat wanneer de temperatuur onder de nul graden komt.

Via de digitale thermostaat kan je de temperatuur instellen wanneer het kacheltje met thermostaat aan moet springen. Vaak wordt aanbevolen om dit bij 5 graden Celsius in te stellen. Een elektrische kacheltje in de garage of schuur zien we dan ook vaak. Infrarood warmtepaneel staat er om bekend met weinig energie de ruimte te verwarmen.

Infrarood verwarming werkt op elektriciteit en valt daardoor onder de elektrische verwarming. De energie wordt omgezet in infrarood warmte. Niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de vaste objecten. Deze houden de warmte lang vast en weerkaatsen ook de stralen opnieuw de ruimte in. Het is een andere manier van verwarmen dan met convectie warmte.

 Bij een infrarood verwarming met thermostaat stel je eenvoudige de gewenste temperatuur in. Bovendien hoef je bij vorst niet om te kijken naar het elektrische kacheltje. Zodra er vorst is, springt de elektrische kachel met vorstbeveiliging automatisch op. IR verwarming warmt vervolgens de ruimte op naar een paar graden boven nul.

Daardoor blijft de temperatuur constant en voorkom je bevriezing van leidingen en kabels. Zeer geschikt voor een schuur, garage, caravan of camper. Wil je meer weten over ons assortiment elektrische kachel met digitale thermostaat vorstbeveiliging of andere thermostaten? Neem gerust contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.

Verwarming schuur vorstvrij

Elektrische kachel met vorstbeveiliging geschikt voor schuur

Een infrarood verwarming schuur vorstvrij is mogelijk met de innovatieve technologie die deze verwarming in zicht heeft. Niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de vaste voorwerpen. Denk hierbij aan de vloer, muren en spullen die in de schuur staan. Elektrische kachel met vorstbeveiliging geschikt voor schuur, garage, caravan en andere ruimtes.

Een schuur of garage is vaak niet goed geïsoleerd waardoor de kou van buiten de temperatuur in deze ruimte snel doet dalen. Zodra de vorst intreedt wil je niet dat jouw spullen en leidingen in de schuur bevriezen. Dit voorkom je met elektrische kachel met vorstbeveiliging. De vorstbeveiliging is verwerkt in de thermostatische regeling.

Je kan kiezen voor een elektrische kachel met digitale thermostaat vorstbeveiliging. Dit is een draadloze thermostaat welke je op afstand bedient. Zelfs via de app op je smartphone of integreer de bediening via de smart home app. Zo eenvoudig kan je de infraroodpanelen apart van elkaar bedienen. Gewoon via de thermostaat app op je smartphone of tablet.

Je hebt ook de optie voor een digitale thermostaat welke verkrijgbaar is als stopcontact thermostaat. Deze steek je in het stopcontact, daarboven op plug je het warmte paneel. Een infrarood verwarming houd de schuur niet alleen vorstvrij, het zorgt ook voor een aangename temperatuur.

Wil je bijvoorbeeld tijdelijk de temperatuur verhogen in de schuur, omdat je er aan het klussen bent. Dan stel je eenvoudig de gewenste temperatuur in op de thermostaat. Infrarood paneel heeft een korte reactietijd van 5 tot 10 minuten. Daardoor geniet je vrijwel direct van de heerlijke en gezonde warmte.

Infrarood verarming warmt de ruimte op zonder lucht- en stofverplaatsing. Je geniet van een schoon binnenklimaat.

Vorstbeveiliging caravan

Vorstbeveiliging camper

Een elektrische kachel met vorstbeveiliging caravan beschermt de leidingen in het voertuig tegen bevriezing. In de winter worden de dagen korter en nachten kouder. De vorst treedt in. Laat je niet verrassen door de nachtvorst en bescherm de ruimte door een elektrische kachel met vorstbeveiliging camper of caravan.

Nachtvorst zorgt er niet alleen voor dat de sloot bevriest, maar ook het water in de leidingen van een camper, caravan of vakantiehuisje. Bevriezing van waterleidingen kan voor veel problemen zorgen. Water zet namelijk uit zodra het bevriest. Daardoor kan de waterleiding barsten. Dit kan je voorkomen met een elektrische kachel met vorstbeveiliging.

Onze infrarood panelen fungeren uitstekend als vorstbeveiliger met thermostaat regeling in een camper, caravan of vakantiehuisje. Je bedient eenvoudig de stralingspanelen op afstand met een thermostaat wifi. Mocht het heel koud zijn, dan slaan de IR panelen geregeld aan via de vorstbeveiliging camper.

Het tegenovergestelde van vorstbeveiliging is een beveiliging tegen oververhitting. Onze infrarood warmtepanelen zijn voorzien van meerdere oververhitting schakelaars. Mocht het verwarmingspaneel te warm worden, dan slaat deze automatisch uit. Vaak zien we een mobiele verwarming terug in campers of caravans.

De mobiele infrarood verwarming staat infrarood paneel op voet. Een mobiele infrarood verwarming plaats je op de plek waar de warmtebehoefte is. Het stevige paneel op voet is voorzien van een valbeveiliging. Mocht je de elektrische verwarming omstoten, dan schakelt het infrarood warmtepaneel zichzelf uit. 

Bij infrarood-verwarming.nl staat veiligheid voorop. Onze verwarmingspanelen zijn voorzien van vele keurmerken en veiligheidscertificaten. Zoals TÜV, RoHS, VDE en CE.

Krijtbord keuken verwarming

Elektrische kachel met vorstbeveiliging

Electrisch kacheltje

Een elektrisch kachel met vorstbeveiliging voorkomt bevriezing van leidingen, kabels en goederen. IR panelen met thermostaat draadloos zijn voorzien van oververhitting- en vorstbeveiliging. Zodra het kwik in de ruimte onder de nul graden zakt, slaat de elektrische verwarming aan en warmt deze de kamer of ruimte op tot een paar graden boven nul.

Dit voorkomt bevriezing van de leidingen en spullen. Zeer geschikt voor gebruik in garage, schuur, berging, caravan, camper of vakantiehuis. Daarnaast is een vorstbeveiliging ook zeer handig voor een badkamer ruimte. Dit is een ruimte waar veel water wordt gebruikt. Je wilt zeker niet dat de leidingen in de badkamer bevriezen, uitzetten en gaan lekken.

Indien je in de winter een lange tijd van huis weg bent of een vakantiewoning hebt is een elektrische kachel met vorstbeveiliging ideaal. Je voorkomt bevriezing van leidingen. IR verwarming is overigens zeer geschikt voor gebruik in natte ruimtes. Dankzij de IP44 klasse is een electrisch kacheltje infrarood spatwaterdicht. Zoals onze badkamer verwarming zwart.

Infrarood verwarming installeer je aan de wand of plafond. Een IR verwarming is in vele modellen, vermogens en afmetingen verkrijgbaar. Met of zonder ingebouwde thermostaat. IR panelen zijn geschikt als hoofd- of bijverwarming. Bovendien is een elektrische kachel met lange golf infrarood straling zeer zuinig in gebruik, CO2 neutraal en gezond.

Draadloze thermostaat met wifi

Thermostaat draadloos

Met een draadloze thermostaat met wifi bedien je eenvoudig alle infrarood warmtepanelen apart van elkaar. Een slimme thermostaat draadloos bedien je eenvoudig via de app op je smartphone, tablet of smartwatch. Voor iedere kamer of ruimte hebben wij een passende infrarood oplossing. Informeer in onze winkels naar de opties voor duurzaam verwarmen.

Een thermostaat draadloos wordt ook wel een slimme warmteregelaar of warmteschakelaar genoemd. Een slimme thermostaat draadloos is een warmteregelaar die schakelt op een vaste of een in te stellen temperatuur. Bedraad of als wifi thermostaat. Middels een draadloze verbinding kunnen de thermostaten communiceren met de mobiele telefoon.

De communicatie vindt plaats via een internet- of gps-verbinding van de ontvanger. Om deze redenen kan een slimme thermostaat draadloos gezien worden als een multi functioneel communicatie apparaat. Onze huishoudens worden steeds slimmer, een verwarming thermostaat kan dan ook niet meer ontbreken.

Een verwarming met thermostaat draadloos of stopcontact thermostaat kan je tot wel 22% besparing op het verbruik opleveren. Bovendien neemt het wooncomfort ook toe met een draadloze thermostaat met wifi. Wil je meer weten over onze infrarood verwarming producten? Via de website kan je een afspraak maken. Of kom langs in één van onze showroom winkels.