Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Fabrikant infrarood verwarming

Fabrikant infrarood verwarming van hoge kwaliteit

Alleen de beste infrarood panelen

HeatXL is fabrikant van infrarood verwarming en markt leider in Europa. Bij het maken van onze infrarood panelen staat goede kwaliteit en een scherpe prijs voorop.

Wie een goed merk infrarood verwarming wil kopen. Kan het beste de producten van HeatXL overwegen. Als Europese fabrikant zijn wij al jaren een veel gekozen merk voor alle soorten infrarood panelen. Daarmee hebben wij het vertrouwen van vele consumenten en zakelijke partner gewonnen.

De infrarood panelen van HeatXL worden in Duitsland geproduceerd onder strenge Duitse certificering. Daardoor hebben merken van HeatXL een goede naam. En zijn onze producten zeker het overwegen waard.

In onze infrarood paneel fabriek produceren wij energie zuinige elektrische verwarming die comfortabele infrarood warmtestraling afgeeft. Bij de productie van een verwarmingspaneel gebruiken wij natuurlijk alleen de beste materialen.

Wij zijn een fabrikant van infrarood verwarmingspaneel die kwaliteit heel belangrijk vindt. Daarom worden al onze panelen volgens de strengste normen getest en gekeurd. Op die manier ben je zeker van de beste kwaliteit en duurzaamheid

woonkamer infrarood paneel schilderij Venetie afbeelding

Waarom kiezen voor HeatXL infrarood verwarming?

Infrarood paneel

Er zijn twee goede redenen om voor infrarood verwarming van HeatXL te kiezen. Met name de kwaliteit van het product staat voorop.

Ten tweede heeft de keuze voor dergelijke infrarood verwarming veel andere voordelen op gebied van temperatuur. Maar natuurlijk ook op het energieverbruik en het gemak van installatie.

De beste kwaliteit

Ten eerste worden de panelen van HeatXl infrarood verwarming in Duitsland en Oostenrijk geproduceerd. Conform de geldende Duitse kwaliteit standaard. Dit betekent dat product een goede technische garantie heeft.

Ten tweede hoef je geen rekening te houden met onderhoudskosten. Onderhoud uitvoeren aan de panelen is immers niet noodzakelijk. Daardoor kan je  de panelen aankopen en meteen monteren. Daarna hoeft er in principe niet meer naar om te kijken.

De panelen van HeatXL zetten vrijwel alle elektrische energie om in warmtestraling. De panelen zijn hierop gecertificeerd conform de strengste norm.

Hierdoor zijn de infraroodpanelen van infrarood verwarming fabrikant HeatXL niet de aller goedkoopste op de markt. Maar de panelen gaan daardoor ook langer mee.

Op die manier is deze infrarood verwarming zeker de investering waard. En niet alleen vanwege het feit dat er geen onderhoud aan de panelen gedaan hoeft te worden. Maar ook vanwege de besparing op uw energie verbruik.

Infrarood warmtepanelen infrarood paneel groen woonkamer energiezuinige bijverwarming

Snelle warm en zuinige verwarming

Alle soorten infrarood panelen

Als fabrikant van infrarood verwarming zorgen wij ervoor dat onze infrarood panelen op een heel efficiënte manier je kamers verwarmen. Bij centrale verwarming is er altijd sprake van convectiewarmte.

Dat betekent dat alle lucht in de kamer moet worden opgewarmd. Deze warme lucht stijgt dan op naar het plafond, koelt daar weer af en komt vervolgens op de vloer terug. Op die manier gaat er helaas veel warmte verloren. Het gebruik van infraroodverwarming is een stuk zuiniger dan traditionele centrale verwarming.

Bij infrarood panelen wordt elektriciteit omgezet in warmte. Deze warmte wordt geproduceerd dankzij de infrarood elementen in de panelen. De warmte die het paneel afgeeft, wordt gestraald naar objecten en lichamen in de ruimte.

Daarbij wordt dus niet enkel de lucht verwarmd. Dankzij deze veel efficiëntere manier van verwarmen hoeft men de temperatuur lager in te stellen.

Bij iedere graad minder verwarming, kan een energiebesparing van ongeveer vijf procent worden gerealiseerd. Het is wel belangrijk de infraroodverwarming aan te sturen op een digitale manier.

Fabrikant infrarood verwarming ook voor jouw bedrijf?

Zie je ook de kansen met onze infrarood panelen en wil je de mogelijkheden verder bekijken?

Bel ons vandaag voor het maken van een afspraak en maak het advies aan uw klanten compleet.

schilderij met infrarood paneel boven het bed slaapkamer energiezuinige bijverwarming

De voordelen met HeatXL infrarood verwarming

Wand en plafond verwarming

Er zijn overigens ook nog andere voordelen bij het gebruik van onze infrarood panelen. Bijvoorbeeld de energie zuinigheid en de makkelijke installatie. Daarbij nemen de panelen weinig plaats in in het interieur.

Temperatuurverschil: Er is geen temperatuur verschil tussen de vloer en het plafond. Dat komt doordat er geen convectie (luchtverwarming) plaats vindt. Dit in tegenstelling tot traditionele centrale verwarming.

Gemakkelijke montage in je badkamer, woonkamer, garage of kantoor.  De infrarood verwarming van HeatXL kan altijd aan het plafond worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. Een stroompunt is voldoende. Je hoeft dus geen leidingen aan te leggen.

Bespaar op verbruik: Alleen de objecten en personen in een kamer worden verwarmd. Het ook dankzij deze warmtestraling mogelijk om bepaalde plaatsen in de woning te verwarmen.

Minder vochtig en schimmel: Doordat infrarood panelen geen convectiewarmte maken. Drogen de muren in jouw woning sneller op. Hiermee neemt de luchtvochtigheid af. Op die manier gaat er ook minder warmte verloren.

Mooi uiterlijk: De panelen van fabrikant van infrarood verwarming HeatXL zien er ook nog eens heel mooi uit en nemen weinig ruimte in.

Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk.

De beste manier om de infrarood panelen van HeatXL aan te sturen is door het gebruik van een slimme thermostaat. Deze bevatten een instelbaar programma. Zo verwarmen de panelen alleen wanneer er behoefte aan warmte is.

Daarnaast is het bij de meeste van deze thermostaten mogelijk meerdere programma’s in te stellen. Zodat de kamers alleen op vooraf ingestelde tijden verwarmd worden.

Als fabrikant van infrarood verwarming zeggen wij: Een infraroodpaneel hoeft niet altijd aan te staan. Daarom kan onze infraroodverwarming in combinatie met de juiste thermostaat, voor een flinke energiebesparing zorgen.

Welke uitvoeringen kun je vinden bij deze fabrikant?

In de basis leveren wij 2 soorten infraroodpanelen. De eerste soort zijn de opbouw modellen. Een dergelijke uitvoering kan je bijvoorbeeld direct aan de muur ophangen.

Meestal hebben deze panelen de dikte van een flatscreen t.v. Hierdoor zullen ze amper opvallen in de woonkamer.

Een andere optie is een inbouwmodel. Deze zijn gemakkelijk in bijvoorbeeld het plafond in te bouwen. De panelen zijn gemaakt van metaal of van veiligheidsglas. Zo kunnen er zeker geen ongelukken gebeuren.