Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Gebruik infraroodlamp

garage infrarood verwarming muur Stralers verwarming elektrisch

Voordelen infraroodlamp

Infrarood heater

Infrarood lamp voordelen zijn ongekend groot. Ten eerste kan je jouw bedrijfspand verwarmen zonder gas. Je bent niet meer afhankelijk van de alsmaar duurder wordende fossiele grondstoffen. Gebruik infraroodlamp voor duurzaam verwarmen zonder gas. De infrarood lamp voordelen op een rij:

– Lage bedrijfskosten door energie besparing.
– Geen opwarmtijd maar direct volledig vermogen.
– Simpel te regelen en aan te sturen via thermostaat.
– Eenvoudig te monteren of draagbaar.
– Grote betrouwbaarheid.
– Geen onderhoud en eenvoudig installatie.
– Zuinig lokaal verwarmen.
– Te combineren met zonnepanelen.
– Geruisloos en geurloos.
– Gezonde directe warmte.

Wil je meer weten over onze gebruik infraroodlamp in jouw industrieel pand? Via onze website kan je een afspraak maken. Of kom langs in onze verwarmingswinkel of bezoek onze online shop.

welltherm krijtbord keuken verwarming zwart

Gebruik infraroodlamp

Infrarood lamp

Gebruik infraroodlamp voor de korte golf infrarood stralers. De korte golf infrarood verwarming maakt gebruik van één infrarood lamp of meerder lampen. Indien de infrarood lamp op is, kan je deze vervangen. Je hoeft dus geen nieuwe industriële straler te kopen.

De industrie stralers van Infrarood verwarming hebben een zeer degelijk design en zijn daarnaast van stevige kwaliteit. De infrarood lamp is zeer krachtig, omdat deze gebruik maakt van de korte golf infrarood straling.

Er zijn verschillende soorten lampen die infrarood licht geven. Wij maken gebruik van de efficiënte halogeen kwart infraroodlamp. Zuinig, zeer efficiënt in gebruik en een lange levensduur van tenminste 5.000 tot 7.000 branduren. Gebruik infraroodlamp als goedkope verwarming in jouw bedrijfspand en verlaag daarmee direct de bedrijfskosten.

Infraroodlamp gebruiken

Heater bedrijfshal

Een infraroodlamp gebruiken voor slecht geïsoleerde ruimtes is een uitkomst. Industriële panden zijn vaak niet goed geïsoleerd. Met een infrarood verwarming heb je geen last dat de warmte wegwaait, omdat het namelijk de vaste voorwerpen direct verhit. Onze industriële verwarmingen gebruiken allemaal de korte golf IR-A infraroodstraling.

Dit zijn de halogeen stralers, welke een hoog stralingsrendement hebben. Ze zijn krachtiger, waardoor de warmtestralen niet worden beïnvloed door luchtbeweging. Daardoor zijn ze ook geschikt voor ruimtes en toepassingen die niet volledig zijn afgesloten, zoals een loods, magazijn of garage werkplaats. 

Een heater bedrijfshal werkt op elektriciteit waarbij de energie wordt omgezet naar infrarood warmte. Door infraroodlamp gebruiken kan je bijvoorbeeld een loods verwarmen zonder gas. De infrarood stralers verwarming elektrisch zijn duurzaam, efficiënt en effectief. Gebruik altijd groene stroom zodat je CO2 neutraal bent. 

Infrarood korte golf

Korte golf infrarood heater

Met de infrarood korte golf verwarming kan je op een goedkope en efficiënte wijze de ruimte verwarmen. Infrarood warmtepanelen of infrarood stralers verwarmt de ruimte op een andere manier. Er vindt geen opwarming van de lucht plaats en geen circulatie. Infrarood stralingspanelen en heaters warmen direct de objecten op. 

Zoals de vloer, muur, stellingen, apparatuur en werkbanken. Deze houden de warmte lang vast en weerkaatsen de warmte terug de ruimte in. Het is een andere en moderne manier van verwarmen. Ten aanzien van hete luchtverwarming hoef je niet de hele ruimte van warmte lucht te voorzien. Je verwarmt alleen de zone of werkplek waar het nodig is.

Gerichte en direct warmte met korte golf infrarood heater. Met een industriële IR verwarming behoud je altijd de juiste aangename en constante temperatuur. De korte golf infrarood heater bedrijfshal is niet gevoelig voor wind of tocht. Vraag ons naar de opties om jouw industrieel pand te verwarmen met elektrische warmtelamp stralers. 

Korte golf infrarood verwarming

Hoe lang gaan infrarood lampen mee?

Gebruik infraroodlamp voor de korte golf straler voor jouw bedrijfspand verwarmen. Onze korte golf infrarood verwarming maken allemaal gebruik van de halogeen stralers. Deze hebben namelijk een hoog stralingsrendement van 93%. De infrarood korte golf stralers en infraroodpanelen hebben geen onderhoud nodig. Dit scheelt flink in de jaarlijkse kosten. 

Hoe lang gaan infrarood lampen mee? De infraroodlamp voor de elektrische verwarming gaat maar liefst 5.000 tot 7.000 branduren mee op vol vermogen. Echter heb je de infraroodlamp nooit constant op vol vermogen aan. Wanneer je onze Energy Comfort Controllers gebruikt gaan ze nog langer mee.

Hang de kwarts halogeen heater altijd op een veilige afstand van tenminste 3 meter hoog op of hoger. De hoogte van montage aan de wand of plafond is afhankelijk van de ruimte en het vermogen van de korte golf infrarood verwarming. Naast de monteerbare warmtepanelen, de inbouw infrarood straler hebben wij ook mobiele infrarood verwarming modellen.