Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Glazen panelen

slaapkamer wit Glazen panelen plaatverwarming kamerthermostaat met wifi

Glazen panelen

Glazen paneel verwarming

De glazen panelen van Infrarood verwarming zijn gemaakt van hoogwaardig en permanent hittebestendig veiligheidsglas. Het geharde ESG veiligheidsglas zorgt voor veiligheid, want de glazen paneel verwarming is robuust, krasvast en extra stevig. 

Dankzij de IPX4-klasse zijn de glazen panelen infrarood ook geschikt voor gebruik in natte ruimtes, zoals de badkamer, spa of wellness centre. Houd bij de installatie in de badkamer de veiligheidsafstand van 60 cm aan van de dichtstbijzijnde waterbron. 

De glazen paneel verwarming is in diverse prachtige uitvoering leverbaar. Zoals een spiegelverwarming infrarood led licht, gekleurde glazen panelen, krijtbord verwarming of als foto verwarming. Vraag ons naar de mogelijkheden voor duurzaam en goedkoop huis verwarmen met glazen panelen. 

Een glas infrarood paneel kent vele voordelen. Dankzij het slanke ontwerp zijn de glazen panelen ruimte besparend, ze zijn slechts 22 mm dik. Een strak design aan de muur of plafond. Je hebt niet eens door dat het een verwarming is, totdat je deze aan zet en de heerlijke warmte voelt.

Infrarood verwarming in glas is bovendien gezond voor ons gesteld. Spieren ontspannen, pijnklachten aan gewrichten verminderen en de bloedsomloop verbetert. De manier van verwarmen zorgt voor een schoon binnenklimaat en een juiste luchtvochtigheid.

Niet de lucht wordt verwarmd, zoals bij een centrale verwarming, maar de vaste objecten en mensen worden direct verwarmd. Zoals muren, vloer en meubels. Deze houden de warmte lang vast en kaatsten de stralen terug de ruimte in. Je voelt van alle kanten de IR warmte.

IR verwarming is gezond en bovendien zeer energiezuinig in verbruik. Je bespaart 30 tot 50% op de verbruikskosten ten opzichte van een traditionele verwarming. Daarnaast heb je geen onderhoudskosten en de installatie kan je zelf uitvoeren. Goedkopere verwarming en verkrijgbaar in vele design modellen, zoals verwarming design woonkamer.

Kom een keer langs in onze showroom waar de infrarood warmtepanelen al werkend staan uitgestald. Ook kan je een kijkje nemen in onze online verwarmingswinkel shop. Onze producten zijn van ongekende hoge kwaliteit en dankzij het hoge rendement heb je de investering in glazen panelen binnen een paar jaar terugverdiend.

De voordelen van een glazen paneel verwarming:
– Glazen infrarood panelen zien eruit als kunst objecten.
– Op aanvraag verkrijgbaar in verschillende kleuren.
– Eenvoudige reiniging van glazen panelen oppervlak met vochtige doek.
– Gemakkelijke installatie en aansluiting met stekker in stopcontact.
– Gehard veiligheidsglas biedt veiligheid voor jou en je kinderen.
– Populair bij mensen met allergieën en astmapatiënten omdat de lucht vrij is van stof.
– Regelbaar met kamerthermostaat met wifi en gedefinieerde kamerprogramma’s.
– Lage variabele kosten omdat er bij ventilatie nauwelijks warmte verlies is.

Glazen infrarood verwarming

Infrarood verwarming in glas

Een glazen infrarood verwarming is uiterst veilig en kan je voor meerdere toepassingen gebruiken. Een infrarood verwarming in glas voor de woonkamer, badkamer, hal of keuken. De ontwerp mogelijkheden zijn namelijk zeer groot. Je kan zelfs een foto verwarming maken.

Kies een beeld of foto naar keuze en wij zorgen dat deze op middels een speciale printtechniek op de infrarood plaatverwarming komt. Omlijst de verwarming met aluminium panelen frames en je hebt een schilderij aan de muur hangen die ook nog warmt geeft.

De glazen infrarood panelen zijn gemaakt van gehard glas. Ze zijn daardoor robuust, extra stevig, zuur- en krasvast. Wanneer het oppervlak van het warmte paneel zeer zwaar beschadigd, breekt het glas in fijne stukjes. Je loopt daardoor geen gevaar op scherpe stukjes. Echter moet je wel heel wat uithalen om een glazen paneel verwarming te breken.

De gepolijste rand zorgt voor een mooie afwerking van de infrarood verwarming in glas. De glazen warmtepanelen zijn ook voorzien van overhitting schakelaars. Naast het geharde veiligheidsglas zijn de stralingspanelen spat waterdicht. 

Of het nu gaat om een infrarood handdoekdroger, spiegel- of badkamer verwarming zwart, de glazen panelen zijn dankzij de IPX4 klasse zeer geschikt om op te hangen in vochtige ruimtes. Geschikt als verwarming opbouw aan de muur of plafond. Wil je meer weten over de glazen infrarood verwarming? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Elektrische verwarming badkamer

Elektrische handdoek verwarming badkamer

Een elektrische verwarming badkamer is eigenlijk onmisbaar in deze ruimte. Als je ’s morgens de badkamer in stapt wil je graag dat het gelijk aangenaam warm is. Met glazen panelen infrarood in de badkamer heb je het nooit meer koud. 

De elektrische verwarming badkamer heeft namelijk een korte opwarmtijd van 8 tot 10 minuten. Stel met de inbouw thermostaat een programma in dat de infraroodverwarming een half uur voordat je opstaat aangaat. Altijd een aangename warme badkamer. Een badkamer verwarmingselement is verkrijgbaar in diverse prachtige modellen. 

Zoals een elektrische verwarming badkamer zwart gekleurd, een spiegelverwarming of elektrische handdoek verwarming badkamer. De infrarood warmtepanelen zijn geschikt voor muur- en plafondmontage. Een veel geziene combinatie is een spiegelverwarming badkamer met een badkamer radiator handdoekdroger. 

De handdoekdroger infrarood glazen panelen hebben twee zones. Een zone voor het droge van de handdoeken, waarbij de maximale temperatuur 70 graden Celsius is. En de pure verwarming zone met een maximaal temperatuur van 120 graden Celsius. 

De elektrische handdoek verwarming badkamer kan je op twee manieren ophangen. Het warmste gedeelte boven of onder. De beugels voor de handdoekdroger zijn in diverse modellen verkrijgbaar. Vraag ons naar de opties voor een straalkachel badkamer. 

Infrarood paneel glas

Infrarood glas verwarming

Het infrarood paneel glas is leverbaar in diverse uitvoeringen, wattages, afmetingen en merken. De twee verschillende merken die onze infrarood glas verwarming leveren zijn Ecaros en Welltherm. Beide zijn van Duitse makelij wat staat voor hoge kwaliteit en rendement. 

Uiteraard zijn onze glazen panelen voorzien van de nodige veiligheid keurmerken zoals CE-label en VDE goedgekeurd. Op het Ecaros infrarood warmtepaneel ontvang je 3 jaar garantie en op de Welltherm panelen 5 jaar. De standaard kleuren zijn kristal wit, satijn wit, zwart satijn als krijtbord verwarming, spiegel en foto panelen. 

Een glazen infrarood verwarming combineert een stijlvol design met een hoge efficiëntie. Door hittebestendig ESG veiligheidsglas te combineren met de beste verwarming componenten voorzien van ESHC-technologie, bereiken deze panelen het maximaal rendement en optimale stralingsfactor.

Dat vermindert het energiegebruik en onderhoudskosten. Alle glazen infraroodpanelen worden standaard zonder frame geleverd. Ontwerp je infrarood paneel ook individueel op basis van je eigen ideeën en integreer deze naadloos in je interieur.

De infrarood glas verwarming kan je zowel horizontaal als verticaal eenvoudig aan de muur monteren en zelfs aan het plafond. Een veilige montage van de IR panelen is gegarandeerd dankzij het meegeleverde ophangsysteem.