HeatXL Logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00
en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Webshop

Bezoeken

Glazen infrarood panelen

Glazen infrarood panelen van Infrarood Verwarming

De panelen van Infrarood verwarming zijn gemaakt van veiligheidsglas van hoge kwaliteit dat permanent hittebestendig is. ESG veiligheidsglas is gehard en zorgt dus voor veiligheid. De glazen panelen zijn verwarmd, robuust, krasbestendig en extra sterk.

De IPX4-klasse maakt de glazen infrarood panelen geschikt voor gebruik in natte ruimtes, zoals de badkamer, spa of wellness Center. Houd bij de installatie van infrarood verwarming in de badkamer de veiligheidsafstand van 60 cm aan van de dichtstbijzijnde waterbron.

De glazen infrarood panelen zijn in diverse prachtige uitvoering leverbaar. Zoals een spiegelverwarming infrarood ledlicht, gekleurde glazen panelen, krijtbord verwarming of als foto verwarming. Vraag ons naar de mogelijkheden voor duurzaam en goedkoop huis verwarmen met glazen panelen.

Een glas infrarood paneel kent vele voordelen. Dankzij het slanke ontwerp zijn de glazen panelen ruimte besparend, ze zijn slechts 22 mm dik. Een strak design aan de muur of plafond. Je hebt niet eens door dat het een verwarming is, totdat je deze aan zet en de heerlijke warmte voelt.

infrarood verwarming design radiator, Glazen panelen badkamer

Gezonde warmte

Infrarood verwarming in glas is bovendien gezond voor ons gesteld. Spieren ontspannen, pijnklachten aan gewrichten verminderen en de bloedsomloop verbetert. De manier van verwarmen zorgt voor een schoon binnenklimaat en een juiste luchtvochtigheid.

Niet de lucht wordt verwarmd, zoals bij een centrale verwarming, maar de vaste objecten en mensen worden direct verwarmd. Zoals muren, vloer en meubels. Deze houden de warmte lang vast en kaatsten de stralen terug de ruimte in. Je voelt van alle kanten de IR warmte.

Infrarood verwarming is gezond en bovendien zeer energiezuinig in verbruik. Je bespaart 30 tot 50% op de verbruikskosten ten opzichte van een traditionele verwarming. Daarnaast heb je geen onderhoudskosten en de installatie kan je zelf uitvoeren. Goedkopere verwarming en verkrijgbaar in vele design modellen, zoals verwarming design woonkamer.

Kom een keer langs in onze showroom waar de infrarood verwarming al werkend staan uitgestald. Ook kan je een kijkje nemen in onze online verwarmingswinkel shop. Onze producten zijn van ongekende hoge kwaliteit en dankzij het hoge rendement heb je de investering in glazen panelen binnen een paar jaar terugverdiend.

De voordelen van een glazen paneel verwarming:
– Glazen infrarood panelen zien eruit als kunst objecten.
– Op aanvraag verkrijgbaar in verschillende kleuren.
– Eenvoudige reiniging van glazen panelen oppervlak met vochtige doek.
– Gemakkelijke installatie en aansluiting met stekker in stopcontact.
– Gehard veiligheidsglas biedt veiligheid voor jou en je kinderen.
– Populair bij mensen met allergieën en astmapatiënten omdat de lucht vrij is van stof.
– Regelbaar met kamerthermostaat met wifi en gedefinieerde kamerprogramma’s.
– Lage variabele kosten omdat er bij ventilatie nauwelijks warmte verlies is.

Infrarood Verwarming Foto

Een glazen infrarood verwarming is uiterst veilig en kan je voor meerdere toepassingen gebruiken. Een infrarood verwarming in glas voor de woonkamer, badkamer, hal of keuken. De ontwerp mogelijkheden zijn namelijk zeer groot. Je kan zelfs een foto verwarming maken.

Kies een beeld of foto naar keuze en wij zorgen dat deze op middels een speciale printtechniek op de infrarood plaatverwarming komt. Omlijst de verwarming met aluminium panelen frames en je hebt een schilderij aan de muur hangen die ook nog warmt geeft.

De glazen infrarood panelen zijn gemaakt van gehard glas. Ze zijn daardoor robuust, extra stevig, zuur- en krasvast. Wanneer het oppervlak van het warmte paneel zeer zwaar beschadigd, breekt het glas in fijne stukjes. Je loopt daardoor geen gevaar op scherpe stukjes. Echter moet je wel heel wat uithalen om een glazen paneel verwarming te breken.

De gepolijste rand zorgt voor een mooie afwerking van de infrarood verwarming in glas. De glazen warmtepanelen zijn ook voorzien van overhitting schakelaars. Naast het geharde veiligheidsglas zijn de stralingspanelen spat waterdicht.

Haddoekdroger, handdoek verwarming , Glazen panelen

Infrarood kachel in de badkamer

Of het nu gaat om een infrarood handdoekdroger, spiegel- of badkamer verwarming zwart, de glazen panelen zijn dankzij de IPX4 klasse zeer geschikt om op te hangen in vochtige ruimtes. Geschikt als verwarming opbouw aan de muur of plafond. Wil je meer weten over de glazen infrarood verwarming? Neem dan vrijblijvend contact op.

Een elektrische verwarming badkamer is eigenlijk onmisbaar in deze ruimte. Als je ’s morgens de badkamer in stapt wil je graag dat het gelijk aangenaam warm is. Met glazen panelen infrarood in de badkamer heb je het nooit meer koud.

De elektrische verwarming badkamer heeft namelijk een korte opwarmtijd van 8 tot 10 minuten. Stel met de inbouw thermostaat een programma in dat de infraroodverwarming een half uur voordat je opstaat aangaat. Altijd een aangename warme badkamer. Een badkamer verwarmingselement is verkrijgbaar in diverse prachtige modellen.

Zoals een elektrische akchel badkamer zwart gekleurd, een spiegelverwarming of elektrische handdoek verwarming badkamer. De infrarood warmtepanelen zijn geschikt voor muur- en plafondmontage. Een veel geziene combinatie is een spiegelverwarming badkamer met een badkamer radiator handdoekdroger.

De handdoekdroger infrarood glazen panelen hebben twee zones. Een zone voor het droge van de handdoeken, waarbij de maximale temperatuur 70 graden Celsius is. En de pure verwarming zone met een maximaal temperatuur van 120 graden Celsius.

De elektrische handdoek verwarming badkamer kan je op twee manieren ophangen. Het warmste gedeelte boven of onder. De beugels voor de handdoekdroger zijn in diverse modellen verkrijgbaar. Vraag ons naar de opties voor een straalkachel badkamer.

infrarood verwarming woonkamer mona lisa schilderij

Veilige glazen verwarming

Het infrarood paneel glas is leverbaar in diverse uitvoeringen, wattages, afmetingen en merken. De twee verschillende merken die onze infrarood glas verwarming leveren zijn Ecaros en Welltherm. Beide zijn van Duitse makelij wat staat voor hoge kwaliteit en rendement.

Uiteraard zijn onze glazen panelen voorzien van de nodige veiligheid keurmerken zoals CE-label en VDE goedgekeurd. Op het Ecaros infrarood paneel ontvang je 3 jaar garantie en op de Welltherm panelen 5 jaar. De standaard kleuren zijn kristal wit, satijn wit, zwart satijn als krijtbord verwarming, spiegel en foto panelen.

Een glazen infrarood verwarming combineert een stijlvol design met een hoge efficiëntie. Door hittebestendig ESG veiligheidsglas te combineren met de beste verwarming componenten voorzien van ESHC-technologie, bereiken deze panelen het maximaal rendement en optimale stralingsfactor.

Dat vermindert het energiegebruik en onderhoudskosten. Alle glazen infraroodpanelen worden standaard zonder frame geleverd. Ontwerp je infrarood paneel ook individueel op basis van je eigen ideeën en integreer deze naadloos in je interieur.

De infrarood glas verwarming kan je zowel horizontaal als verticaal eenvoudig aan de muur monteren en zelfs aan het plafond. Een veilige montage van de IR panelen is gegarandeerd dankzij het meegeleverde ophangsysteem.

Infrarood verwarming glas

Infrarood verwarming glas betekent zuinige warmte met vele design mogelijkheden. De glas infrarood verwarming is namelijk verkrijgbaar in alle RAL kleuren en in mat of glans uitvoering. Daarnaast is een glas paneel ook te verkrijgen in spiegelvorm.

De glazen infrarood verwarming is gemaakt van een hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. De glazen infrarood panelen zijn te bestellen met of zonder frame. Waarbij je het frame in tal van kleur kunt kiezen.

Een verwarming zien we vaak als noodzaak voor de koude wintermaanden. We hebben zeker warmte nodig, maar we hoeven niet de lelijke en stinkende radiatoren te accepteren.

Naast dat ze er niet uit zien, zijn ze ook een gevaar voor kleine kinderen. De scherpe randen en hoeken zijn namelijk niet heel erg kind vriendelijk.

Hoe vaak hoor je niet dat een kind zijn of haar hoofd heeft gestoten tegen een radiator? De innovatieve oplossingen van HeatXL maken hier direct een einde aan.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming nadelen of juist de vele voordelen. Een infrarood paneel heeft voornamelijk alleen voordelen, waaronder snel warm, gezond voor iedereen en energiezuinig in het verbruik. Je kan ook kiezen voor een infrarood verwarming foto. Verwarmingspanelen geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming.

Kom bij ons langs, al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen. Kom langs bij onze showrooms en beleef zelf de warmte zelf.

Infrarood verwarming glaspaneel

Het infrarood verwarming glaspaneel mag namelijk opvallen in je woonkamer. Ze mogen gezien worden.

Het is een namelijk een prachtige elektrische kachel die opgaat in je interieur.

Je hebt niet eens door dat er een verwarming aan je muur of plafond hangt. Totdat je de verwarming aanzet en je de heerlijke warme stralen op je huid voelt.

Robuust veiligheidsglas

Het glazen infrarood paneel van HeatXL is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Ze zijn daardoor robuust, extra stevig en krasvast.

Wanneer het oppervlak van het paneel zeer zwaar wordt beschadigd, breekt het glas in fijne stukjes. Zo kan je geen gevaar lopen op scherpe punten. Je moet overigens wel heel wat uithalen wil het glas breken.

Verschillende maten en benodigd vermogen

De infrarood verwarming glas is verkrijgbaar in verschillende maten en benodigd vermogen. De slanke ir panelen zijn standaard verkrijgbaar tussen de 400 en 900 watt. Hieronder een tabel met de verschillende vermogens, uitgedrukt in wattage, en de daarbij behorende afmetingen.

900 watt / 60 x 140 x 2 cm (Hoogte x Breedte x Diepte)

700 watt / 60 x 120 x 2 cm (H x B x D)

600 watt / 60 x 110 x 2 cm (H x B x D)

500 watt / 60 x 90 x 2 cm (H x B x D)

400 watt / 60 x 70 x 2 cm (H x B x D)

De Zipris glazen infrarood panelen van HeatXL zijn niet alleen heel mooi qua design. Ze geven daarnaast een heerlijke efficiënte warmte.

Infrarood verwarming werking

Directe warmte met infrarood verwarming glas

Met een infrarood verwarming glas breng je direct de warmte in je woning. Je hebt namelijk een zeer korte opwarmtijd. Binnen slechts 8 tot 15 minuten zijn de panelen op volle kracht. Waardoor je vrijwel direct kan genieten van de comfortabele en gezonde warmte.

Infrarood verwarmingen stralen een lange warmtegolven uit, die ook wel C-straling heet. De infrarode straling zijn vergelijkbaar met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV stralen. Je voelt direct de warme glas infrarood stralen op je huid, waardoor je het warm krijgt.

De objecten in de kamer slaan de warmte op en weerkaatsen vervolgens deze weer de ruimte in. De ir stralen weerkaatsten overal op, zoals de meubels, wanden en vloer. De gehele kamer wordt daarmee op een natuurlijke manier snel en heerlijk verwarmd.

Dit is hetzelfde effect zoals de zon die je woonkamer binnen schijnt. De zonnestralen warmen de ruimte op en je meubels voelen ook warm aan. Als je in je stoel achter het raam zit, voel je gewoon de warmte van de zon. Ditzelfde effect hebben de infrarood stralen van de panelen.

De opwarming van de muren in de kamer zorgen daarmee voor een extra stijging in kamer temperatuur. De gevoelstemperatuur is hoger, waardoor je de verwarming gerust met 2 graden Celsius lager kan zetten. Hierdoor bespaar je ook weer op de verbruikskosten. Efficiënte en zuinige warmte in huis met een infrarood verwarming glas.

Doordat de objecten in de kamer de warmte vasthouden, heb je weinig warmteverlies wanneer je de ruimte ventileert.

Een ander voordeel van verwarmen met infrarood panelen is dat de muren warmer zijn dan de omgevingslucht. De muren drogen hierdoor snel, waardoor schimmel vorming geen kans heeft. Daarnaast werkt de isolatie van de muren ook beter als deze droog zijn.

Een infrarood verwarming sluit je aan op elektriciteit, waarna vervolgens de energie wordt omgezet in warme onschadelijke ir-c stralen.

Plat ontwerp infrarood verwarming

De infrarood verwarming glas heeft een plat ontwerp. Door de flinterdunne uitvoering nemen de panelen weinig ruimte in beslag, waardoor ze in iedere kamer te monteren zijn. Een plat ontwerp heeft als voordeel dat het er strak uitziet op de muren of plafond.

De glazen infrarood panelen zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast hebben ze een zeer mooi ontwerp. Door de ultradunne uitvoering nemen ze tevens weinig ruimte in beslag. Met een dikte van 2 centimeter passen ze daardoor op iedere muur van de kamer. Je hebt niet veel ruimte nodig. 

Door het nieuw gepatenteerde beugel systeem kan je het heatXL paneel stevig en strak aan de muur of plafond installeren. Er zit bijna geen afstand tussen de muur en het warmtepaneel. Het lijkt daardoor net of het infrarood paneel in de lucht zweeft.

Met een speciaal veiligheidsslot wordt het ir paneel vergrendeld. Dit voorkomt dat de verwarming valt. Je kan het glazen ir paneel zowel horizontaal als verticaal monteren.

De elegante kleur wit is in iedere woonkamer gemakkelijk in te passen. Je zou niet zeggen dat achter het platte infrarood paneel een zeer hoogwaardig innovatief verwarming systeem schuil gaat.

Offerte aanvragen