Heater bedrijfshal

garage verwarmen met Infraroodpanelen heater bedrijfshal Stralers verwarming elektrisch

Heater bedrijfshal

Bedrijfshal verwarmen

Met een infrarood heater bedrijfshal bespaar je direct op de bedrijfskosten. Dit kan oplopen tot wel 80% besparing op het energieverbruik, onderhoud en installatie ten opzichte van een gas heater bedrijfshal. Zoals hete luchtblazer of cv heater. Een bedrijfshal verwarmen met infrarood straling is efficiënt en effectief.

Door jouw bedrijfshal te verwarmen met infrarood geniet je van een krachtige en snelle warmte. De korte golf inbouw infrarood straler geeft instant warmte. Ook voor het vorstvrij houden van magazijnen en loodsen is infrarood verwarming uitermate geschikt.

Een heater verwarming verhit niet alleen de werkplekken, maar ook de opslaggoederen en producten in de bedrijfshal. Daarnaast kan je met een infrarood heater bedrijfshal heel gericht een zone of werkplek verwarmen, daardoor bespaar je ook op de energie.

cropped-infrarood-verwarming.png

Vraag nu een vrijblijvende offerte op

Stap nu over op efficiënte heater bedrijfshal

Bedrijfshal elektrisch verwarmen

Elektrische straalkachel badkamer

Een bedrijfshal elektrisch verwarmen is een slimme keuze, want je bespaar gelijk op de verbruikskosten. Combineer IR verwarming met groene stroom zodat je geen CO2 uitstoot. Bijvoorbeeld met zonnepanelen op dak. Infrarood verwarming is zeer goed toepasbaar voor industrieel gebruik, zoals bij een bedrijfshal.

Fabriekshallen of loodsen zijn meestal erg groot en bestaan daarnaast uit open hoge ruimtes. Dit is waarom een bedrijfshal vaak erg koud aanvoelt. Een bedrijfspand verwarmen met warme lucht is daardoor een onmogelijke opgave. En bovendien ook erg kostbaar. Infrarood-verwarming.nl heeft de oplossing om een bedrijfshal economisch te verwarmen.

Namelijk met de krachtige infrarood stralers korte golf. Doordat infrarood verwarming niet de lucht, maar objecten en mensen direct verwarmt, is het mogelijk om in zelfs de meest grote, open en slecht geïsoleerde ruimtes een comfortabele gevoelstemperatuur te creëren.

Het gebruik van de korte golf infrarood heater bedrijfshal raden wij dan ook aan voor het verwarmen van industriële toepassingen. Deze krachtige elektrische verwarming warmen namelijk oppervlaktes zeer snel en met een groot warmtebereik op.

Doordat de korte golf infrarood verwarming niet gevoelig is voor luchtbewegingen of tocht zijn ze zeer geschikt voor gebruik in ruimtes die niet volledig zijn afgesloten. Waarbij deuren open staan en vaak een slechte isolatiewaarde van toepassing is. Door deze manier van verwarmen kan je comfortabel werken met een natuurlijk gevoel van warmte.

Infrarood verwarming bedrijfshal

Heater verwarming

Infrarood verwarming bedrijfshal werkt anders dan een hete lucht verwarming waarbij de lucht wordt verwarmt. Niet de lucht wordt verwarmt, maar direct de vaste objecten en mensen in het stralingsgebied.

De stralingsenergie van de korte golf infrarood heater bevindt zich in het stralingsgebied dat lijkt op de zonne stralen. Alleen dan zonder de schadelijke uv-straling.

Zodra de infrarood stralen je huid raken, voelt dit aangenaam warm. Net zoals de zonne warmte. Bovendien is infrarood straling ook nog gezond voor ons lichaam.

Bij luchtverwarming wordt de luchtmassa verwarmd door een centrale verwarming of een indirecte of direct gestookte gas heater. Hierbij circuleert de lucht waarbij het in veel gevallen verspilde energie is. Indien een gebouw niet goed geïsoleerd is, waait de warme lucht naar buiten. Dit is vaak het geval bij industriële panden, zoals een bedrijfshal.

Infrarood verwarming bedrijfshal warmt niet de lucht, maar de objecten en mensen in het stralingsgebied op. Zoals stellingen, apparaten, muren en vloer. Daarnaast zijn de heaters zeer goed in staat een zone te verwarmen, daar waar de warmte nodig is. Bijvoorbeeld op de werkplekken. Je hoeft daardoor niet het hele magazijn te verwarmen.

De infrarood heater verwarming is verkrijgbaar als monteerbaar model of als mobiele verwarming. Heb je geen vast werkplek dan is een mobiele verwarming ideaal. Je kan deze eenvoudig verplaatsen naar de plek waar je aan het werk bent. Vraag een gratis offerte aan.

Bedrijfspand verwarmen

Loods verwarmen zonder gas

Een bedrijfspand verwarmen op een economische en duurzame manier is nu mogelijk met infrarood verwarming. Een loods verwarmen zonder gas is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. In combinatie met groene stroom ben je CO2 neutraal.

Onze industriële verwarming is speciaal ontworpen voor gebruik bij zware omstandigheden, zoals stoffige, natte en vochtige ruimtes. De infrarood elektrische heaters kan je toepassen in magazijnen, productiehallen en loodsen. Onze industrie verwarming warmtepanelen maakt gebruik van de korte golf infrarood lampen, welke voorzien zijn van halogeen lampen.

Dit levert je niet alleen een hoog stralingsrendement op, maar het bespaart je jaarlijks flink op de energiekosten. Daarnaast heeft infrarood verwarming geen onderhoud nodig en is eenvoudig te installeren. Je hoeft geen leidingen aan te leggen.

We komen graag bij je langs om je meer te vertellen over zuinig bedrijfspand verwarmen. Een loods, magazijn of bedrijfshal verwarmen zonder gas levert je een directe kostenbesparing op die oploopt tot wel 80%. Door het lage energieverbruik verdien je jouw investering in A-merken infrarood verwarming bedrijfshal snel terug.

Waar kan je een heater bedrijfshal kopen? Een heater bedrijfshal kan je eenvoudig bij onze verwarmingswinkel kopen. Wij hebben ruim 30 showrooms verspreidt over de Benelux. Tevens kan je de infrarood verwarming bedrijfshal en toebehoren ook online kopen in onze shop. Ook voor stralingspanelen, infrarood panelen, IR panelen en thermostaten.

Mobiele infrarood verwarming werkplaats