Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Hoe bedien je een infrarood verwarming?

Bediening Infrarood panelen

Thermostaat en mobiele telefoon

Je bedient de infrarood verwarming met een stopcontact thermostaat Of met een permanent aangesloten thermostaat.

Ook kan het met een draadloze digitale thermostaat.

Je kan kiezen uit de meest flexibele besturingsoplossingen voor onze infrarood verwarming, afhankelijk van de toepassing en de behoeften.

Met infrarood panelen kun je de thermostaat per kamer zo bedienen en instellen dat deze alleen verwarmt wanneer het nodig is.

De thermostaten en het infrarood paneel kun je van tevoren programmeren. Helemaal makkelijk is de digitale intelligente thermostaat die je bedient met de
mobiele telefoon-app.

Op zoek naar extra informatie over infrarood verwarming? Dan kun je het best de pagina infrarood panelen op onze website bekijken.

Wil je infrarood verwarming kopen, neem dan contact met ons op via het offerte formulier, bel ons of koop een infrarood paneel in onze online shop. Wil je meer informatie over kosten berekening, ervaringen, prijs, verbruik en voordelen, lees dan ook ons infrarood verwarming magazine. 

Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk.

Halletje met infrarood verwarming

Hoe lang duurt het voordat de infrarood verwarming warmte afgeeft?

Infrarood panelen met thermostaat

Het duurt 5 tot 15 minuten voordat een infrarood verwarming warmte afgeeft. De opwarmtijd is afhankelijk van de begin temperatuur en het oppervlak van het infrarood paneel.

Bij een glas- en spiegelpaneel verwarming duurt meestal langer om de gewenste oppervlakte temperatuur te bereiken.

Een kamer zonder meubels heeft langer de tijd nodig om op temperatuur te komen, dan een ingerichte kamer. Dit komt doordat de infraroodstralen de objecten in de kamer verwarmt, die vervolgens de warmte weerkaatsen. Hierdoor wordt het opwarm proces versneld.

Meer informatie over infrarood panelen kun je hier lezen.