Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Hoe bevestig je een infrarood verwarming?

Infrarood panelen monteren

Infrarood verwarming ophangen is eenvoudig

Een infrarood verwarming bevestig je eenvoudig met behulp van 4 schroeven aan de muur of het plafond. Controleer de muur op sterkte en stevigheid, want de verschillende wanden hebben verscheidene schroeven of moeren nodig. Gebruik het sjabloon bij het boren van de gaten.
Muren van beton en steen zijn een ideale basis om je infrarood verwarming op te hangen. Op hout en gipsplaten wanden heb je extra stevige beugels en bevestigingsmateriaal nodig.

Een Simpel infrarood verwarming is eenvoudig omgezet naar een mobiele verwarming inclusief standaard. Deze kunt u overal in de kamer plaatsen.

Om zo effectief mogelijk te verwarmen, moet altijd worden gezorgd voor een vrije straling. Hoewel directe straling van de infrarood verwarming als zeer aangenaam wordt ervaren, is het veel effectiever als de infrarood verwarming een zo groot mogelijk deel van de kamer bereikt en dus opwarmt.

Wil je meer te weten komen over de werking van infrarood verwarming, bekijk dan de pagina infrarood verwarming op onze site. 

Koop een infrarood paneel in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van hoge Duitse kwaliteit en zijn zuinig in verbruik. In onze online winkel vind je meer dan 400 producten. Infrarood-verwarming is sinds 2008 de grootste leverancier van infrarood verwarmingen in Nederland.

Handdoekdroger infraroodpaneel met foto in badkamer bijverwarming Ecaros infrarood panelen

Plafond montage

Infrarood verwarming

Plafondmontage wordt daarom zeer aanbevolen. Dit verwarmt het grootste gedeelte. Bovendien warmt de vloer op dezelfde manier op als vloerverwarming.

Montage aan het plafond is iets complexer dan montage aan de muur. Voor de installatie van een plafond infrarood verwarming is een plafondbeugel nodig. Deze wordt niet standaard bij het infrarood paneel geleverd.
De Simpel plafond infrarood verwarming bespaart tussen de 50 en 100 watt aan elektriciteitskosten per paneel.

Voor meer informatie over de werking van infrarood panelen, bekijk je de pagina infrarood panelen op onze site.