Hoeveel Watt vermogen nodig?

hoeveel watt verwarming nodig

Berekening hoeveel watt verwarming nodig

infrarood verwarming hoeveel watt hoeveel watt verwarming nodigWil je weten hoeveel watt verwarming nodig is voor jouw woning of kamer? Dit kan eenvoudig worden berekend. Het is ook verstandig om deze berekening vooraf te maken. Het is namelijk zonde als je een infrarood verwarming koopt die een laag wattage heeft, omdat deze dan constant aan staat.

Koop je infrarood verwarming met te veel wattage voor de ruimte, is ook zonde, want het extra vermogen heb je niet nodig. Je kan het dan afdoen met een lager vermogen elektrische verwarming. Voor een energiezuinig verbruik van een warmtepaneel is een berekening maken van het wattage een slim idee. Je bespaart hiermee ook op de verwarmingskosten en je krijgt gelijk advies waar je de warmte panelen op moet hangen in de ruimte. 

Infrarood paneel wattage berekenen

Omdat infrarood paneel wattage berekenen het best vooraf kan gebeuren. Moet u zich realiseren dat de panelen verkrijgbaar zijn in verschillende vermogens. Hoeveel watt verwarming nodig is, daar is een aantal factoren bepalend voor. Zoals de isolatiewaarde, de grootte van de kamer, de m3, ramen en de hoogte van het plafond. Ook de persoonlijke warmtebehoefte is medebepalend.

Infrarood paneel van Infrarood Verwarming kan variëren van 210 wattt en 3000 watt. Hoeveel watt verwarming nodig is en het aantal infrarood panelen kan precies worden berekend. We geven je een indicatie van het vermogen per m2 voor kleine, middelgrote en grote ruimtes.

Benodigd vermogen infrarood verwarming

Een kleine infrarood verwarming zoals 300 of 400 watt is geschikt voor kleinere ruimtes van 3 tot 4 m². Voor infrarood verwarming badkamer en toilet wordt altijd aanbevolen een groter model te nemen zoals de 400 tot 600 watt voor 8 m². Een middelgrote infraroodverwarming zoals 1000 of 1500 watt is geschikt voor middelgrote ruimtes, zoals slaapkamer van 15 tot 20 m².

Een grote infraroodverwarming zoals 2000 of 3000 watt is geschikt voor grote ruimtes, zoals huiskamer of kantoor van 30 tot 40 m². Dit zijn slechts indicaties. Het is altijd verstandig om advies te vragen aan onze experts. Zij kunnen een exacte berekening en planning voor jouw woning of kantoor maken.

Wattage infrarood paneel berekenen

Het wattage infrarood paneel berekenen, dat kan de adviseur van Infrarood Verwarming voor je uitrekenen. Kom een keer langs in één van ons showrooms of neem telefonisch contact met ons op voor vermogen van infrarood paneel berekenen. Lees het complete artikel hoeveel watt verwarming nodig.

Wil je meer informatie over hoeveel watt verwarming nodig? Je kan voor hoeveel watt verwarming nodigcontact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over hoeveel watt verwarming nodig wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over hoeveel watt verwarming nodig. Lees ook meer over onze zuinige en effectieve badkamer verwarming.

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarming

Laatste Magazine artikelen