Huis verwarmen op elektriciteit

Huis verwarmen op elektriciteit

Wil je ook slim je huis verwarmen op elektriciteit? Energiezuinig, goedkoop en duurzaam verwarmen? Kies voor infrarood verwarming van Infrarood Paneel. Het is een slimme en zinvolle zet om op infrarood verwarming over te schakelen nu de gasprijzen stijgen. Want het gebruik van infrarode straling voor verwarming is de beste en meest milieuvriendelijke optie. Dit is niet te vergelijken met de eenvoudige nacht- of luchtverwarmers die in de bouwmarkten te koop zijn. 

De meest gestelde vragen over verwarmen op elektriciteit is of dit duur en of het wel goed is voor de gezondheid. Zolang je gebruik maakt van de energiezuinige infrarood verwarming is verwarmen op elektriciteit niet duur en ook bovendien ook nog eens gezond. Met infrarood verwarming ben je ook niet meer afhankelijk van fossiele brandstoffen of van de exorbitant hoge en voortdurend schommelende gasprijzen. Kies daarom vandaag nog voor verwarmen op elektriciteit.

Hoe goedkoop verwarmen met infrarood paneel?

Wil je goedkoop verwarmen op elektriciteit, dan kies je voor een infrarood paneel. Geschikt als bij- en hoofdverwarming. De kosten van het gebruik van deze infrarood panelen zijn beduidend laag. Dit komt door de omzetting van de energie in warmte, die 93 procent kan bereiken. Bovendien vraagt een infrarood paneel, in tegenstelling tot een centraal verwarmingssysteem, geen onderhoud. 

Waarom is er geen onderhoud nodig voor een infrarood paneel? Dit komt omdat er geen draaiende onderdelen zijn die defect kunnen raken. Bovendien hoef je geen leidingen te inspecteren of water bij te vullen. Het is een onderhoudsvrij systeem. 

Laatste Magazine artikelen