Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email: info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur op afspraak

Inbouw thermostaat

stekker Thermostaat 2 infrarood panelen foto woonkamer verwarming draadloos verwarming opbouw draadloze thermostaat

Inbouw thermostaat

Draadloze thermostaat

Met een inbouw thermostaat bedien je eenvoudig een infrarood verwarming of elektrische vloerverwarming. Alles wat je nodig hebt om een infrarood paneel te regelen met een draadloze thermostaat, welke je vervolgens bedient met een app op je smartphone of tablet.

Energie besparen met een inbouw thermostaat draadloos. Door de thermostatische regeling staat namelijk de verwarming niet onnodig aan. Tevens kan je programma’s instellen, waardoor je ook bespaart.

Heb je een slimme draadloze thermostaat welke verbonden is met het internet dan kan je nog beter de gewenste temperatuur in huis regelen. Sluit je mobiele telefoon aan op de inbouw thermostaat en hij weet precies wanneer je bijna thuis bent. Altijd een warm welkom.

Slimme draadloze thermostaat

Energie besparen slimme thermostaat

Een slimme draadloze thermostaat is verkrijgbaar als opbouw of inbouw thermostaat. De inbouw thermostaat is draadloos verbonden met de infrarood verwarming of elektrische vloerverwarming. De voeding vindt plaats als inbouw thermostaat op de elektriciteit. Kies je voor een verwarming opbouw thermostaat dan heb je ook voeding via oplaadbare batterijen.

Sommige draadloze thermostaten zijn voorzien van een oplaadbare lithium accu, waardoor je de batterijen niet hoeft te verwisselen. De inbouw thermostaat vloerverwarming kan worden ingebouwd in een standaard inbouw- of opbouwdoos. Deze is geschikt om een stralingspanelen of infrarood vloerverwarming aan te sturen.

De afstandsbediening thermostaat inbouw kan je ook gebruiken voor de andere IR panelen in huis. Zoals de slaapkamer verwarming, woonkamer verwarming, badkamer verwarming of veranda verwarming. Waar je ook bent, je bedient alle warmtepanelen en vloerverwarming apart van elkaar.

Met infrarood verwarming energie besparen slimme thermostaat. Een thermostatische regeling draagt namelijk bij aan een flinke besparing die kan oplopen tot zo’n 22%. Je bedient de IR panelen middels een app op je mobiele devices. Dit kan zijn je smartphone (Android of iPhone), tablet of via spraakherkenning zoals Alexa of Siri.

Kies je voor een slimme draadloze thermostaat dan leert deze ook van jouw leefgedrag. Verbind je mobiele telefoon met de slimme draadloze thermostaat zodat je altijd thuis komt in een warm huis. Via jouw GPS locatie weet de inbouw thermostaat wanneer je bijna thuis bent en zet de IR verwarming alvast voor je aan.

Een slimme draadloze thermostaat kopen doe je bij onze verwarmingswinkel of in de online shop. Kom een keer langs in één van onze showrooms in de Benelux. Er is altijd wel een elektrische verwarming winkel bij jou in de buurt. Onze adviseurs leggen je graag uit hoe je kan besparen met infrarood verwarming en opbouw of inbouw thermostaat regeling.

Thermostaat draadloos

Energie besparen met thermostaat

Een thermostaat draadloos plaats je op elke gewenste plek in je woning. Vaak zie je dat de oorspronkelijke locatie wordt gebruikt van de oude thermostaat. Echter vaak is deze locatie niet logisch of goed voor de thermostaat draadloos. De draadloze thermostaat hangt bijvoorbeeld naast een deur of de zon schijnt er de hele dag op.

Wanneer de thermostaat draadloos is, plaats je een zogenoemde RF-module op de originele thermostaat aansluiting. Deze staat vervolgens continu in verbinding met de thermostaat. Hierdoor heb je de vrijheid om de thermostaat overal in huis neer te zetten of op te hangen. Eenvoudig stel je de gewenste temperatuur in. Ook kan je voor iedere dag meerder programma’s instellen.

Verwarming met draadloze thermostaten betekent dat deze draadloos met elkaar in verbinding staan. Zoals een wifi thermostaat welke via het internet communiceert. Het voordeel van thermostaat met wifi is dat je deze ook op afstand kan bedienen. Waar je ook bent, thuis op kantoor of onderweg via de app op je mobiele telefoon bedien je de IR verwarming.

Ga je nog een stapje verder dan kies je voor een slimme thermostaat draadloos. Deze staat ook draadloos in verbinding met jouw infrarood warmtepanelen. Daarnaast leert de thermostaat van jouw gedrag. In principe heb je geen programma’s meer nodig. Echter kan je de slimme inbouw thermostaat altijd nog via het hoofdstation of de app bedienen.

Sluit je infrarood panelen aan op de thermostaat draadloos en bedien ze allemaal apart van elkaar vanuit je luie stoel. Met een thermostatische regeling op jouw warmtepanelen bespaar je gelijk op het energie verbruik. Dit komt omdat de stralingspanelen niet onnodig aan staan. Je krijgt daarbij ook inzicht in het verbruik, waardoor je meer bewust wordt.

Met een inbouw thermostaat is deze netjes weggewerkt bij het verwarmingspaneel. Je kan ook kiezen voor een geïntegreerde thermostaat verwarming infrarood. Daarbij is de thermostaat al in het infrarood warmtepaneel verwerkt. Dit is de beste thermostaat die verkrijgbaar is. Geen losse onderdelen meer. Vraag een gratis offerte aan.

Thermostaat opbouw

Draadloze klokthermostaat

Niet alle infrarood warmtepanelen zijn voorzien van een geïntegreerde thermostaat. Toch kan je ook gebruik maken van een draadloze bediening via de thermostaat opbouw of inbouw model. Wil je geen inbouwmodel, maar wel profiteren van een draadloze klokthermostaat? Dan is goed mogelijk met een thermostaat opbouw.

Hierbij plaats je thermostaat opbouw in het stopcontact. Daarboven op plug je de stekker van het infrarood paneel. Het wordt ook wel een plug-in of stekker thermostaat genoemd. Het is de meest eenvoudige versie. Je stelt de gewenste temperatuur in op het kastje van de plug-in thermostaat. Er zijn ook modellen verkrijgbaar waar een wifi verbinding bij zit.

Sommige thermostaten zijn voorzien van wifi waarmee je het infraroodpaneel bedient via de app op je mobiele telefoon. Let bij de aankoop op het model of deze wel of geen internet verbinding heeft. Er zijn namelijk ook veel modellen die voorzien zijn een eenvoudige bediending op de het kastje zelf.

Een draadloze klokthermostaat is programmeerbaar. Je kan zelf instellen op welke dag het huis verwarmt moet worden en op welk tijdstip. Bijvoorbeeld in het weekend sta je iets later op dan doordeweekse dagen, waardoor de infrarood verwarming later aan springt. Tevens stel je in wanneer je geen warmte behoefte meer hebt.

Weet je niet voor welke thermostaat je moet kiezen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Er is namelijk veel keuze in verschillende soorten thermostaten. Van een goedkope thermostaat stekker tot een geavanceerde wifi slimme inbouw thermostaat. Je kan bij onze verwarmingswinkel de klokthermostaten vergelijken met de slimme thermostaten.

Onze adviseurs geven je graag advies over welke kamerthermostaat met wifi het beste bij jouw wensen past. Met een goede kwaliteit draadloze klokthermostaat bespaar je gelijk op de verbruikskosten, omdat de IR kachel niet onnodig aan staat. We leggen je het verschil uit van een thermostaat opbouw en inbouw thermostaat. Kom een keer langs!

Garage verwarming bedien je op afstand met wifi thermostat

Inbouw thermostaat vloerverwarming

Vloerverwarming badkamer

Een inbouw thermostaat is geschikt voor infrarood panelen en elektrische vloerverwarming. De inbouw thermostaat heeft een mechanische aan- en uitknop. En een draaiknop waar je de gewenste temperatuur mee instelt. De inbouw thermostaat heeft doorgaans een inbouwdiepte van rond de 27 mm en wordt geleverd met een lange vloersensor.

De inbouw thermostaat vloerverwarming is voorzien van een vloersensor. Deze zorgt ervoor dat de temperatuur van de vloer niet te hoog wordt, zodat je jarenlang geniet van een aangename vloer met elektrische vloerverwarming. Een vloerverwarming badkamer is ideaal om een aangenaam klimaat te creëren. Wij leveren hiervoor de mesh matten infrarood.

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. Niets is zo fijn als wanneer je de badkamer inloopt en je de heerlijke warmte onder je voeten voelt.  

Doordat vloerverwarming zo aangenaam aanvoelt, is deze verwarming methode zo populair. Maar om de kostprijs te drukken en niet het hele huis te moeten openbreken, kiezen veel mensen ervoor om alleen in de badkamer vloerverwarming te leggen. Een vloerverwarming badkamer is eenvoudig te installeren dankzij de zuinige elektrische vloermatten met infrarood.

Installeer de elektrische vloermatten in de badkamer als bijverwarming. De elektrische vloerverwarming is gemaakt van de nieuwste generatie mesh vloermatten. Dit garandeert een lange levensduur. De aansturing vindt plaats via een digitale inbouw thermostaat vloerverwarming of wifi thermostaat. Je bedient hiermee de vloerverwarming en IR panelen mee.

Voor een snellere opwarmtijd en minder energiekosten, adviseren wij om gebruik te maken van isolatie platen in de badkamer. Deze platen kunnen gelijmd worden op de betonnen cementdek ondervloer. De mesh verwarmingsmat is zelfklevend en eenvoudig aan te leggen onder de badkamervloer.

Badkamer verwarming

Inbouw thermostaat douche

Je hebt een moderne en strakke badkamer. Een doorn in het oog is de lelijke badkamer verwarming die tegen de muur hangt. Wij hebben de oplossing om jouw badkamer helemaal af te maken. Monteer als badkamer verwarming een strak badkamer verwarmingselement met infrarood straling. Deze stuur je aan met een aparte thermostaat badkamer.

Met een thermostaat regeling bespaar je ook nog eens op het verbruik, omdat de warmtelamp voor badkamerniet onnodig aan staat. De infrarood verwarming badkamer is slechts 2 tot 3 cm dik en verkrijgbaar in vele prachtige modellen. Denk bijvoorbeeld aan een spiegel infrarood verwarming met led verlichting. Het spiegeloppervlak is licht verchroomd.

De spiegel is gemaakt van verhard veiligheidsglas en dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht. Of kies een badkamer handdoek verwarming. Altijd droge handdoeken en een heerlijk warme badkamer. Heb je geen ruimte aan de wand? Geen probleem, dan kies je voor een plafond infrarood verwarming. Wij hebben voor iedere ruimte een infrarood oplossing.

Maak de badkamer helemaal af met een inbouw douchekraan welke volledig is weggewerkt in de muur. Of het nu gaat om een inbouw thermostaat douche, inbouw douchemengkraan of inbouw stopkraan. Met een inbouw doucheset en infrarood verwarming badkamer is deze ruimte compleet. De warmtepanelen zijn verkrijgbaar als aluminium panelen of glazen panelen.

De badkamer straalkachel stuur je eenvoudig aan met een slimme draadloze thermostaat. Waar je ook bent, je regelt de temperatuur van het warmte paneel op afstand via een app op je mobiele telefoon of tablet. Met een inbouw thermostaat is deze prachtig weggewerkt in jouw moderne en strakke badkamer ruimte. Het enige wat je hoeft te doen is genieten.

Wil je meer weten over badkamer verwarming en de aansturing via een wifi thermostaat, stekker thermostaatof inbouw thermostaat? Neem dan gerust contact met ons op. Of kom een keer langs in één van onze 32 showrooms verspreidt over de Benelux. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de elektrische verwarming met infraroodpanelen.

Elektrische vloerverwarming

Thermostaat elektrische vloerverwarming

Een elektrische vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmte verdeling in welke kamer dan ook. Wij leveren elektrische vloerverwarming in de vorm van ultradunne verwarmingsmatten welke slechts 3,2 mm dun zijn. Daardoor is deze vloerverwarming elektrisch uitermate geschikt voor plaatsing onder een beton- of tegelvloer.

Vaak zien we de thermostaat elektrische vloerverwarming terug in de badkamer ruimte. Want niet is zo heerlijk om een warme badkamer vloer te betreden. Maar ook voor andere ruimtes in huis is een elektrische vloerverwarming ideaal. Zoals de woonkamer, slaapkamer en hal. De meshmatten zijn ook ideaal voor gebruik als bijverwarming.

Ligt er nog geen vloerverwarming in de woning, dan heb je keuze voor een elektrische vloerverwarming of een warm water vloerverwarming. Laatstgenoemde maakt gebruik van aardgas en is daardoor niet milieuvriendelijk. Bovendien heeft een warm water vloer verwarming een lange opwarmtijd. Voordat de vloer warm aanvoelt, ben je uren en energie verder.

Een elektrische vloerverwarming heeft een korte opwarmtijd, waardoor je bespaart op de energiekosten. In combinatie met groene stroom stoot je geen CO2 uit. Je kan de elektrische vloerverwarming zonnepanelen combineren. Met de gewonnen zonne-energie verwarm jij jouw huis elektrisch, zuinig en duurzaam.

In een badkamer wil je dat het snel warm is. De elektrische vloerverwarming badkamer van Infrarood-verwarming.nl zorgt hiervoor. De zelfklevende elektrische vloermatten kent vele voordelen ten opzicht van een warm water vloerverwarming op gas. Ten eerste de kortere opwarmtijd, kleine opbouwhoogte in vloer, waterdicht dankzij IPX7 klasse en verkrijgbaar in verschillende formaten en wattages.

Bovendien heb je met een elektrische vloerverwarming minder breekwerk en is daardoor goedkoper en sneller aangelegd. De verwarming stuur je eenvoudig aan via de thermostaat elektrische vloerverwarming. Heb je nog vragen over de thermostaat elektrische vloerverwarming? Contacteer ons via het formulier of kom langs in de verwarmingswinkel.