Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Bijverwarming

Bijverwarming met infrarood

Bijverwarming in jouw woonkamer

Infrarood verwarming als bijverwarming is het zuinige alternatief voor je radiatoren of vloerverwarming. Deze vorm van verwarming is overigens niet alleen geschikt voor goed geïsoleerde nieuwbouw huizen.

Ook voor de toepassing in bestaande bouw hebben wij een groot assortiment. Geschikt als hoofdverwarming, maar ook zeker als bijverwarming. 

Infrarood panelen kunnen daarbij in verschillende situaties worden ingezet. Zo kan een infrarood paneel je traditionele verwarming met radiatoren in huis vervangen. In dat geval wordt infrarood verwarming ingezet als een hoofdverwarming.

Anderzijds is het ook mogelijk om met infraroodpanelen op een slimme manier bepaalde plekken in uw woning te voorzien van extra warmte. In dat geval spreken we over bijverwarming.

Infrarood panelen kunnen een goede oplossing zijn voor bijverwarming. Soms zijn er bijvoorbeeld plaatsen in de woonkamer waar de temperatuur te laag blijft.

Naast je centrale verwarming kan je infrarood verwarming dan als extra bijverwarming gebruiken. Op deze manier kan je een warmteprobleem makkelijk en snel oplossen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden met deze energie besparende verwarming? Alle voordelen van infrarood panelen als bijverwarming lees je in dit artikel.

Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk, denk ook een aan een infrarood verwarming plafond.

woonkamer infrarood paneel schilderij Venetie afbeelding

Zuinige bijverwarming

Infrarood panelen

De meeste mensen zitten vaak in de woonkamer. Vandaar dat het belangrijk is dat het er prettig warm en comfortabel is. Ook moet de inrichting aansluiten bij jouw smaak en passen bij de stijl van het huis. Onze mooie infrarood panelen voldoen precies aan die eisen.

Ten eerste is deze verwarming heel zuinig. Daarbij kan deze bijverwarming ook worden bedrukt met een zelf gekozen afbeelding zoals een foto of schilderij. Daarmee wordt het infraroodpaneel een onderdeel van de woninginrichting. En je maakt het paneel eenvoudig passend bij de inrichting!

Kies je voor onze infrarood panelen? Dan kiest je niet alleen een zuinige verwarming. Je geniet ook van het mooie uiterlijk en de hoge kwaliteit.

Bijverwarming regelen in verschillende zones

Het is mogelijk deze verwarming over verschillende zone’s te verdelen. Wanneer je de voorkeur heeft voor een directe regeling is dat simpel te realiseren. Je kan dan de bijverwarming eenvoudig per paneel regelen. Iedere kamer krijgt dan een eigen thermostaat.

Hierdoor geniet je overal in huis van de door jou gewenste temperatuur. Ook gebruik je het systeem op deze manier het meest effectief.

Onze infrarood verwarming kan je op diverse plekken in huis plaatsen. Ondanks het beperkte wattage en afmeting geeft deze verwarming ook voldoende warmte op koude dagen.

Als je het paneel bedient met een thermostaat, dan verbruik je nooit onnodig energie.De regeling kan samen met andere verwarming in de woning worden aangestuurd. Dit kunnen wij regelen met een slimme thermostaat.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming nadelen of juist de vele voordelen. Een infrarood paneel heeft voornamelijk alleen voordelen, waaronder snel warm, gezond voor iedereen en energiezuinig in het verbruik. Je kan ook kiezen voor een infrarood verwarming foto. Verwarmingspaneel met schilderij, geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming. Ook als infrarood verwarming badkamer en verwarming keuken.

plafond verwarming infrarood paneel

Verschillende formaten en uitvoeringen

Energiezuinige bijverwarming aan muur of plafond

Het is mogelijk om onze infrarood panelen in diverse formaten en uitvoeringen te bestellen. Infrarood glaspanelen als bijverwarming zijn in ieder geval altijd afgewerkt met een gehard veiligheidsglas. Dit glas is zeer temperatuur- en schokbestendig.

De afgeronde hoeken zijn een belangrijk kenmerk van het succesvolle ontwerpen van deze panelen. Neem gerust een kijkje in onze webshop en bekijk het assortiment en de mogelijkheden.

Naast de verschillende maten en uitvoeringen kan je al onze ir panelen op bijna iedere gewenste manier bevestigen aan de muur of plafond. Wist je bijvoorbeeld dat deze verwarming niet aan de muur gemonteerd hoeft te zijn?

Als alternatief voor montage op de muur, raden wij je aan om de panelen aan het plafond te monteren. Zo kan deze paneelverwarming een juiste warmte afgifte behalen. Onze verwarmingen kan je met een boormal eenvoudig uitmeten zodat deze op de gewenste plek wordt opgehangen.

Dankzij de meegeleverde beugels is montage heel makkelijk. Deze beugels zijn namelijk geschikt voor zowel bevestiging aan de muur als aan het plafond.

Niet recht tegenover een raam plaatsen

Uiteraard is de ophang plek van de verwarming geheel aan jou te bepalen. Plan de installatie van de energiezuinige bijverwarming wel slim. Zorg dat er geen ramen direct tegenover de infrarood verwarming is.

Een raam direct tegenover het paneel vermindert namelijk de efficiëntie. Het is beter om de infraroodverwarming te richten op een wandvlak of op de vloer. Op die manier betrek je de woning en de objecten in de kamer het best in de warmteproductie.

Wil je een infrarood verwarming kopen, meer weten over de werking en prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij onze showrooms. Je krijgt alles te horen over infrarood verwarming installeren, het verbruik en de voordelen en de ongekende mogelijkheden van een verwarmingspaneel.

Hoge kwaliteit infrarood verwarming

Infrarood verwarming zijn inmiddels technisch volgroeid en hebben zich zeker bewezen als een betrouwbaar verwarmingssysteem. Er zijn nog wel enorme kwaliteit verschillen op de markt. Infrarood Verwarming maakt gebruik van alleen de beste materialen en levert alleen hoge kwaliteit producten. 

De infrarood panelen van Infrarood Verwarming zijn geproduceerd in Duitsland. Deze ir panelen hebben een aanzienlijk hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten. Hierdoor bespaar je maandelijks op je energie rekening. 

Bovendien heeft de ervaring geleerd dat de levensverwachting voor infrarood verwarming “Made in Germany” aanzienlijk langer is. Infrarood Verwarming  geeft daarom een langere garantie af dan de standaard twee jaar. Bij Infrarood Verwarming krijg je minimaal drie jaar garantie of langer bij de aankoop van een infrarood paneel. 

De hoge kwaliteit infrarood panelen van Infrarood Verwarming dragen tevens het strenge Duitse TÜV keurmerk. 

badkamer verwarming infrarood badkamer infraroodpaneel badkamer spiegel met verwarming infrarood spiegel 2 bijverwarming badkamer verbouwen

zuinige bijverwarming in de badkamer

Badkamer infrarood panelen

Naast de energiezuinige werking en het mooie uiterlijk zijn er nog meer voordelen. Bijvoorbeeld bij het gebruik in de badkamer.

Een badkamer is verwarming technisch namelijk een bijzonder geval. Aangezien daar meestal alleen in de morgen en in de avond korte tijd warmte nodig is.

Een constante verwarming is in dat geval nadelig. Snelle en zuinige bijverwarming in de vorm van infrarood spiegelpanelen is daar juist ideaal. Daarmee kan je kortstondig de temperatuur in de badkamer regelen.

Het speciale aan deze vorm van verwarming is de snel voelbare warmtestraling. Geen andere verwarming kan deze prettige stralingswarmte bereiken. Bovendien zijn de infraroodstralen ook gezond voor ons gestel.

Wil je een kinderkamer verwarmen met een infrarood paneel, misschien een infrarood verwarming garage, infrarood verwarming badkamer of een infrarood verwarming krijtbord voor in de keuken aanschaffen. Je huis verwarmen met infrarood verwarming is gezond voor mens en dier. Heb je advies infrarood verwarming nodig? 

Kom bij ons langs, al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen. Kom langs bij onze showrooms en beleef zelf de warmte zelf.

Handdoekdroger infraroodpaneel met foto in badkamer bijverwarming Ecaros infrarood panelen

bijverwarming als spiegel of handdoekrek

nooit meer beslagen spiegel en altijd droge handdoek

Als infrarood bijverwarming in de badkamer kan je ervoor kiezen om een infrarood spiegelpaneel te bestellen. In de vorm van een spiegel zal je nieuwe infrarood verwarming badkamer geen aandacht trekken.

Kies simpelweg de gewenste afmeting uit de verschillende formaten en ervaar hoe plezierig het is als de spiegel niet meer beslaat na het nemen van een douche.

Het spiegel infraroodpaneel is niet de enige bijzondere infrarood verwarming. Er is ook een infraroodverwarming met een dubbele functie. Deze heeft een handdoek beugel voor het drogen van de handdoeken.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze showroom en ontdek de warmte en het comfort!

Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk.

Wil je jouw huis verwarmen met infrarood, zuinig in verbruik, mooi design infrarood paneel, op je plafond of aan de wand. Dit is mogelijk met een infrarood verwarming krijtbord, spiegel of een infrarood verwarming foto. Kom naar onze showrooms of koop de ir panelen in onze shop.