Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood heatpanel

Infrarood heatpanel

Veranda verwarming

Met een infrarood heatpanel heb jij het nooit meer koud in huis. Een heatpanel is verkrijgbaar als infrarood woning verwarming, veranda verwarming of industrie infrarood verwarming. Een infrarood warmtepaneel aan de wand in een woning behaalt een maximale temperatuur hebben van 120 graden. Als infrarood plafond verwarming 190 graden.

Een veranda verwarming heatstrip bereikt een maximale temperatuur van 300 graden. Niet alleen wordt een infrarood heatpanel gebruikt als veranda verwarming, maar ook voor het verwarmen van industriële omgevingen, zoals een loods of werkplaats.

Dankzij de IP44-klasse zijn de heatstrips stof- en spatwaterdicht. Een infrarood heatpanel maakt gebruik van de lange golf infraroodstraling, die volledig onzichtbaar is voor het menselijk oog. Zodra de IR stralen je huid raken, ervaar je een heerlijke warmte.

Veranda verwarming heatstrip

Veranda inrichten

Met een veranda verwarming heatstrip kan je jouw veranda inrichten als thuiswerk plek. We werken steeds meer thuis, maar zorg daarbij ook voor een aparte ruimte waar jij je goed kan concentreren en het er heerlijk warm is. Thuiswerken verhoogt de arbeidsvreugde, de productiviteit en effectiviteit van het werken.

In de verlenging van jouw woonkamer is het heerlijk werken in de lente en zomer. Maar zodra het weer kouder wordt kan het in de veranda ruimte kil zijn. Dit betekent niet dat je niet meer prettig thuis werkt of tijd doorbrengt in deze mooie ruimte. Dit hoeft niet zo te zijn, als je bij veranda inrichten zorgt voor een goede en zuinige elektrische heater.

Monteer een infrarood veranda verwarming heatstrip aan de wand en je hebt het nooit meer koud in deze ruimte. De directe warmtestralen warmen jouw lichaam gelijk op. De IR verwarming heeft slechts een opwarmtijd van 10 minuten. De objecten houden de warmte lang vast, waarbij geen luchtcirculatie aan de pas komt, zoals een lucht verwarming cv ketel.

Infrarood verwarming warmt niet de lucht op, maar direct de mensen en vaste objecten in de kamer. Doordat er geen lucht verplaatsing is geniet je ook van een schone lucht zonder bacteriën en stofdeeltjes. Daarnaast is een infrarood heatpanel geurloos en geruisloos.

Infrarood heater veranda

Infrarood verwarming veranda

Een infrarood heater veranda zijn hoge temperatuur warmtepanelen die geschikt voor het verwarmen van een veranda, tuinhuis of overkapping. Een infrarood heatpanel kan je gemakkelijk bedienen door middel van handige afstandsbediening thermostaat.

Je ervaart de heerlijke warmte gecombineerd met gemak. De strak afgewerkte design verwarming geeft geen rode gloed af. Het infrarood heatpanel heeft een opwarmtijd van 10 minuten. Infrarood heatpanel komt het beste tot recht in een ruimte waarvan 75% van de totale wandoppervlakte gesloten is.

De infraroodstralen enigszins gevoelig voor wind of tocht. Ben je op zoek naar een buiten verwarming voor je terras? Kies dan voor een infrarood terrasverwarming welke gebruikt maakt van de korte golf straling. Een infrarood terrasheater is namelijk niet gevoelig voor wind. Elektrische terrasverwarmer is verkrijgbaar in monteerbare en als mobiele IR verwarming.

Een veranda is de verlening van een woonkamer. Zolang de zon schijnt is het in jouw veranda volop genieten. Maar zodra de zon verdwijnt kan het onaangenaam fris worden in deze ruimte. Een infrarood verwarming in de vorm van een heatstrip kan deze ruimte weer heerlijk opwarmen. Je hebt het nooit meer koud met een infrarood heater veranda.

Industrie verwarming

Heatstrip 2400

Een infrarood heatpanel als industrie verwarming is speciaal gemaakt om deze ruimte energie zuinig te verwarmen. De hoge temperatuur verwarming maakt gebruik van de lange golf IR straling. Het zijn compacte heatstrips met een hoog vermogen, zoals heatstrip 2400w, wat resulteert in een krachtige warmte.

Een Ecosun industriële heatstrip 2400 of heatstrip 3200 wordt zelfs 350 graden Celsius. Het model Ecosun heeft een maximaal vermogen heatstrip 3600 watt welke een zijde matte afwerking heeft. Ook verkrijgbaar als Ecosun design heatstrip als zijde mat zwarte verwarming. Alsmede van het Italiaanse A-merk Mo-El Hottop heatstrip.

In diverse wattages, zoals 1500 watt, 1650 watt, 1800 watt, 2200 watt, 2400 watt, 2950 en heatstrip 3200 watt. De Mo-El infrarood heatstrip zijn krachtig genoeg om een serre, terras, loods of andere overdekte ruimte mee te verwarmen. Deze stralingspanelen maken gebruik van de middengolf IR straling. Dankzij de IP55-klasse zijn deze stofvrij en spuitwaterdicht.

De heatstrip is vaak voorzien van een ingebouwde dimmer. Daarmee kan je de warmte in stappen van 100%, 66% en 33% regelen. Wil je weten hoeveel vermogen je nodig hebt om jouw ruimte te verwarmen? Neem dan contact met onze adviseur op of vraag een gratis offerte aan. We stellen een vrijblijvende warmte berekening voor je op.

Vermogen verwarming berekenen

Wattage radiator berekenen

Het vermogen verwarming berekenen kan een Infrarood verwarming adviseur voor je doen. Zowel het wattage radiator berekenen voor infrarood panelen woning alsmede de infrarood heatpanel vermogens. Welk vermogen je nodig hebt voor jouw veranda, woning of industrie verwarming kunnen wij voor je uitrekenen.

Bij het wattage berekenen verwarming kan je de volgende vermogens aanhouden voor infrarood heatpanel heatstrip:
– Veranda tot 7 m2: 1x heatstrip 1500W tot 2000W.
– Ruimte van 6 tot 12 m2: 1x heatstrip 2000 W of 2x heatpanel van 1500 W.
– Veranda van 10 tot 16 m2: 2x heatstrips van 1500 Watt of drie heatpanels 1000 Watt.

Twijfel je over het vermogen van jouw infrarood heatpanel? Laat door onze experts het vermogen verwarming berekenen. Kom langs bij één van onze verwarmingswinkel en vraag om advies. Zorg dat je er altijd warm bij zit met een infrarood heatpanel. Elektrische verwarming middels zuinige infraroodpanelen.