Infrarood kachel bij jou thuis

infrarood kachel elektrische wandverwarming elektrische kachel zuinig infrarood heater warmtepaneel

Infrarood kachel, dit zijn de mogelijkheden

Als het gaat om het uitkiezen van een infrarood kachel heb je meer alternatieven dan je misschien denkt. Een strak wit warmtepaneel aan de muur of plafond is niet enkel wat mogelijk is. Er zijn namelijk talloze modellen om uit te kiezen, wanneer je besluit je huis te verwarmen zonder gas. We lichten een aantal modellen van infrarood kachel nader toe.

infrarood kachel

Energiezuinige elektrische verwarming prachtig design

Ben je op zoek naar een energiezuinige elektrische verwarming prachtig design? Dan zit je bij Infrarood Verwarming op de goede plek. De mogelijkheden voor infrarood kachels in huis zijn talrijk. Voor iedere ruimte is er wel een elektrische verwarming die past bij jouw wensen en behoeften.

Een krijtbord infrarood kachel in de keuken, een spiegel met verwarming in de badkamer, of een schilderij in de slaapkamer zijn allemaal goede ideeën. Een plafondverwarming met led-verlichting of een zwarte verwarming aan de muur. Kies de kleur van de infrarood kachel welke de inrichting aanvult. We lichten een aantal uitvoeringen van Infrarood Verwarming toe.

Krijtbord keuken: beschrijf je met echt krijt

Krijtbord infraroodpaneel welke elektrische verwarming kiezen krijtbord keuken

Een krijtbord keuken is een infrarood kachel waarvan je het oppervlak met krijt kan beschrijven. Het oppervlak is gemaakt van zwart mat veiligheidsglas of een metalen oppervlak met zwarte poedercoating. Krijtbord keuken kan je horizontaal of verticaal aan de wand monteren.

Een infrarood verwarming krijtbord wordt ook wel een schoolbord kachel genoemd en kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. In de slaapkamer, kinderkamer, woonkamer en keuken past een infrarood verwarming krijtbord. Dit krijtbord paneel wordt ook gebruikt in bedrijven, zoals sauna’s of restaurants, waar het dagmenu erop wordt geschreven.

In huis heeft de keuken gewoonlijk weinig vrije wandoppervlakken omdat keukenkastjes een aanzienlijk deel van de ruimte in beslag nemen. Het is logisch om een infrarood kachel te integreren in de ruimte, zodat het extra waarde toevoegt, naast de warmte.

Functies infrarood verwarming keuken

Aan dit criterium voldoet een design verwarming keuken, omdat het meer kan dan alleen effectief verwarmen zonder gas. Het functioneert ook als een notitieblok, waardoor het de organisatorische spil van het gezin wordt. Je kunt op het oppervlak schrijven, tekenen en notities maken.

Als er geen vrije wandruimte in de keuken is, biedt een design verwarming keuken aan het plafond uitkomst. Het is bijna onzichtbaar in de vorm van een wit of andere kleur metalen verwarmingspaneel en is strategisch geplaatst voor een gelijkmatige warmteverspreiding. Voor een design verwarming keuken kan je kiezen uit alle RAL kleuren.

Infrarood spiegel met verlichting

Infrarood spiegel met verlichting

Een infrarood spiegel met verlichting is een prachtig apparaat voor in de badkamer, ontvangsthal, kledingkamer of woonkamer. Het is een infrarood verwarming met led verlichting. De infrarood kachel zet maar liefst 93% van de energie wordt om in infraroodwarmte. En de zuinige led-verlichting is dimbaar en verkrijgbaar in zacht en warm led-lampen. Twee keer zo duurzaam en in combinatie met groene stroom stoot je geen CO2 uit.

Een infrarood spiegel met verlichting breng je twee energiezuinige werelden bij elkaar. Je bespaart met deze infrarood kachel zo’n 30 tot 50% op de stookkosten ten opzichte van een conventionele lucht verwarming. Daarnaast gaat duurzame led-verlichting jarenlang mee.

Infrarood spiegels in de badkamer

Je bedient infrarood spiegels met de thermostaat en ook apart van de led-verlichting. Indien de verlichting uitstaat zie je de led lampjes niet zitten. Dankzij de IP44 klasse is een infrarood paneel badkamer spatwaterdicht en dus veilig in een natte ruimte te gebruiken.

Voordeel van een infrarood verwarming badkamer spiegel is dat deze niet beslaat tijdens het douchten. Het oppervlak van de infrarood spiegels is gemaakt van hittebestendig ESG veiligheidsglas welke een verchroomde afwerking heeft. Een spiegel met verwarming is beeldschoon en ook erg handig.

Voor de led-verlichting kan je kiezen tussen twee uitvoeringen, waarbij je maar één aansluitpunt nodig hebt. Allereerst een inbouw led-frame welke naadloos om het warmtepaneel gaat of led strips met een magneetstrip.

Een infrarood kachel met led verlichting is verkrijgbaar als spiegelverwarming, maar ook geschikt voor andere verwarmingspanelen. Zoals een zwarte verwarming met led frame of een schilderij verwarming met verlichting.

Vragen over elektrische kachel bij jou thuis?

elektrische kachel

Heb je nog vragen over de hybride kachel of infrarood kachel, zoals de verschillende uitvoeringen van een infrarood kachel? Neem dan gerust contact op met Infrarood Verwarming. Of maak een afspraak in één van onze showrooms van HeatXL. Onze adviseurs leggen je graag de voordelen uit van onze elektrische verwarming. Infrarood paneel is zuinig, gezond en onderhoudsvrij. Combineer infrarood verwarming met zonnepanelen voor een nog hogere kostenbesparing.

Meer informatie kan je ook lezen in onze infrarood verwarming blogs. Lees bijvoorbeeld meer over de voordelen infrarood verwarming met thermostaat. Kom meer te weten over onze duurzame, goedkope elektrische kachel met infraroodstraling. Elektrische verwarming kan je bovendien ook kopen in onze online winkel. Waar je tevens terecht kan voor een industriele verwarming kopen.

Laatste Magazine artikelen