Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood led

Infrarood led

Infrarood led verwarming

Verwarming met infrarood led verlichting staat prachtig aan de muur of plafond. Daarnaast profiteer je van duurzame infrarood led verwarming met zuinige led verlichting. Twee energiezuinige werelden die bij elkaar komen in één toestel. Een prachtige uitvinding. 

Bij het plaatsen van een infrarood led-verwarming in combinatie met led verlichting kom je niet meer in conflict met een beperkt aantal aansluitpunten. Vaak zie je dit bij plafondverwarming en verlichting. Dit probleem is nu opgelost met een 2-in-1 infrarood verwarming met led-verlichting.

De infrarood led-verwarming is verkrijgbaar voor zowel de metalen als de glazen panelen. Een infrarood paneel met verlichting staat prachtig bij spiegel. Een spiegel met verwarming en zuinig led-verlichting voor in de badkamer, woonkamer of hal. Een zwarte verwarming met ledverlichting is een aanwinst voor iedere ruimte. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Infrarood paneel met led verlichting badkamer

Infrarood verwarming met led verlichting

Een infrarood paneel met led verlichting badkamer is functioneel als IR verwarming spiegel. Een spiegel met verwarming met dimbare ledverlichting is ideaal als sfeerverlichting voor een badkamer of andere ruimte zoals slaapkamer. Deze infrarood verwarming met led verlichting geeft een zeer zachte en aangename verlichting. 

Je kan de ledverlichting in verschillende sterktes instellen en dimmen. De indirecte ledverlichting zorgt voor een heerlijke sfeerverlichting. Wil je sterker licht voor het scheren of opmaken voor de spiegel met verwarming? Dan stel je de lichtsterkte kouder in. Alles is mogelijk met een infrarood-paneel met led-verlichting badkamer. 

In de badkamer staat een infrarood led-verwarming aan het plafond ook beeldschoon. Het neemt geen ruimte in dankzij het slanke ontwerp van 2 tot 3 cm. Je kan kiezen voor een frame om de infraroodverwarming heen of voor een kliksysteem. Dit zijn ledstrips die je aan de zijkant van het infraroodpaneel bevestigd middels magneten. 

Een infrarood led-strip of frame kan je ook achteraf op de infraroodverwarming bevestigen. De twee bronnen zijn apart van elkaar te bedienen. Wil je alleen de IR verwarming aanzetten en geen licht is dit heel goed mogelijk met de afstandsbediening thermostaat of via de vaste schakelaar. Wil je meer weten over infrarood verwarming met led-verlichting? Neem contact op. 

Infrarood licht

Infrarood led verlichting

De infrarood licht verwarming producten van infrarood-verwarming.nl geven een heerlijke, gezonde stralingswarmte met een laag verbruik. De moderne IR warmtepanelen zijn gemaakt van glas, metaal, staal, natuursteen of aluminium panelen. Infrarood panelen kan je combineren met diverse andere functionaliteiten. 

Zoals infrarood led-verlichting, handdoekbeugels of frames. De energiezuinige infrarood licht verwarming geeft zuinige warmte en verlichting. Bovendien mag dit infrarood led-verlichting warmte paneel gezien worden in iedere kamer. Geschikt voor toepassing in de woonkamer, hal, slaapkamer, badkamer, werkkamer of keuken. 

Een design verwarming van HeatXL Infrarood verwarming combineert comfortabele infraroodstraling met aangename verlichting. De infrarood licht verwarming kan je in verschillende sterktes instellen. De verwarming en de verlichting zijn apart van elkaar te bedienen. Bovendien heb je maar één aansluitpunt nodig voor beide systemen. 

Wil je ook zuinig, gezond en functioneel jouw woning of kamer verwarmen? Via onze website kan je een afspraak maken. Of kom langs bij onze showroom. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen. Ook kunnen we een warmte berekening voor je uitvoeren. 

Infrarood paneel met led verlichting

Led infrarood verwarming

Een infrarood paneel met led verlichting is ideaal als je niet teveel in de kamer wilt ophangen, maar toch wilt genieten van mooi licht en zuinige warmte. Een led-infrarood verwarming is stijlvol en past daardoor in elk interieur. Dankzij het strakke en subtiele design vallen ze niet eens op. Ook ruimtebesparend met een dikte van 2 tot 3 cm. 

Wij bieden infraroodplaten aan in verschillende afmetingen, zodat je een formaat kunt kiezen dat perfect bij de grootte van de ruimte past. Bij de uiteenlopende afmetingen horen uiteraard ook verschillende vermogens en sterktes (Kelvin0 zodat de verlichting niet overheersend of te fel is in een kleinere ruimte. 

De ledverlichting is een prettig warm licht dat de hele ruimte goed verlicht en een prettige sfeer creëert. Wanneer je op zoek bent naar een design verwarming dat goed opgaat in de omgeving maar toch veel warmte en licht afgeeft, ben je bij ons op de goede plek. Bekijk ons ruimte assortiment infrarood paneel met led-verlichting in de online shop. 

Uiteraard kan je ook langskomen in één van onze showrooms. Wij zijn groothandel en leverancier van infrarood warmtepanelen in de Benelux. Met ruim 30 winkels zit er altijd wel een verwarmingswinkel bij jou in de buurt. In de showroom staan diverse infrarood led-verwarming toestellen al werkend uitgestald. 

Infrarood led strip

Infrarood paneel met led

De infrarood led strip van het merk Ecaros kan je los kopen. Combineer een Ecaros infrarood paneel met led frame of duo-line strip. Dit zorgt voor warmte en licht tegelijk. Je ontvangt voor iedere zijde een infrarood-led-strip die je middels een magneet vastklikt aan het paneel. De led strips zijn geschikt voor de wand en plafond infraroodpanelen. 

Ecaros heeft type infrarood led strip voor de infrarood verwarming. Een led strip met een laag frame, welke geschikt is voor de metalen stralingspanelen. En een infrarood led-strip met hoog frame wel voor de glazen panelen bedoeld is. De led lichten kan je in verschillende sterktes verkrijgen. Warm wit licht 3000 Kelvin of 4000K als koud wit licht (neutraal wit). 

Om de veiligheid te garanderen is de infrarood-led-strip van hoge kwaliteit en uiteraard hittebestendig. Plak nooit zomaar een led strip op een infrarood warmtepaneel. De temperaturen van IR panelen lopen op tot wel 120 graden Celsius. De Ecaros of Welltherm infrarood paneel met led zijn speciaal gemaakt en bestand tegen hoge temperaturen. 

Je kan de led strip toepassen op een infrarood spiegel met verwarming, wat prachtig staat in de woonkamer of hal. De led-verlichting en het infraroodpaneel is apart van elkaar te bedienen. Op deze manier kan ook zonder de infraroodwarmte genieten van de zuinige led lampen. Het lichtframe is een aantrekkelijk accessoire voor de infrarood warmtepanelen.

Infrarood led warmtelamp

Infrarood dieren

Een verlichting die ook warmte geeft dat is een infrarood-led warmtelamp of paneel. Een infrarood led-warmtelamp wordt veel toegepast bij pasgeboren dieren. Het is een elektrische warmtelamp met infraroodwarmte en ledverlichting. De infrarood dieren lamp is goed voor de jonge dieren. De elektrische warmtelamp houdt ze warm. 

Op de dag hebben de jonge dieren meer licht nodig dan in de avond en nacht. Dit kan je eenvoudig regelen met de afstandsbediening waar je ook de gewenste temperatuur mee instelt. De infrarood-led warmtelamp is goed voor onze dieren, maar ook voor jezelf. Infraroodstraling wordt namelijk toegepast als warmtetherapie. 

De infraroodwarmte is goed voor ons lichaam. Infraroodstraling vermindert rug- en nekklachten. Het geeft verlichting bij reumatische klachten en zorgt voor soepele ontspannen spieren. Bovendien bevordert het de bloedsomloop waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Infrarood-led warmtelamp badkamer verlicht stijfheid. 

De verbeterde doorbloeding versnelt de aanvoer van voedings- en bouwstoffen. Kortom, infraroodwarmte heeft een therapeutische en positieve werking op ons lichaam. Infrarood verwarming gezondheid gaan daarom zeer goed samen. Vraag meer informatie aan over de ir led warmtelamp of infrarood led-panelen. Zuinig warmte met elektrische verwarming.