Infrarood-verwarming-logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Infrarood panelen voor systeemplafond

Infrarood panelen voor systeemplafond

Infrarood panelen systeemplafond

Infrarood panelen voor systeemplafond zijn zeer goed in staat om een grote ruimte te voorzien van aangename infrarood warmte. Infrarood panelen voor systeemplafond zijn ideaal voor installatie bij scholen en bedrijfsruimtes. Witte kleur, RAL 9016, met een fijne poedercoat laag.

Met systeemplafond infrarood verwarming heb je vervolgens volledige flexibiliteit in het ontwerp van de te verwarmen ruimte. Ieder paneel kan namelijk op ieder gewenst moment worden gewijzigd door deze simpelweg een plaat te verplaatsen.

Of het nu gaat om veranderingen van werkplekken op kantoor. Of dat een bank op een andere locatie in de behandelkamer van een praktijk moet staan. Dankzij de paneelindeling ben je zeer flexibel hoe je de ruimte wilt indelen. Het verwarming systeem verhuist namelijk eenvoudig met je mee naar de volgende kamer of ruimte.

Wil je alleen een specifieke zone verwarmen, geen probleem. Het is namelijk ook mogelijk om alleen één zone te verwarmen. Denk hierbij aan beurshallen of een groot magazijn. Je zet alleen de panelen in de kamer aan waar ook daadwerkelijk warmte gewenst is.

Kortom, waar gewerkt wordt. De rest van de ruimte hoef je niet verwarmen. Dit scheelt weer op de kosten van verbruik en elektriciteit.

 

infrarood paneel systeemplafond

Onzichtbare infrarood panelen voor systeemplafonds

Systeemplafond infrarood panelen plaats je onopvallend in een verlaagd rasterplafond. Een echte discrete en ruimte besparende manier om kantoren te voorzien van aangename warmte. De oppervlakken van de systeemplafond warmtepanelen zijn gewoon wit. Zo kunnen ze onopvallend worden geplaatst.

De plafondverwarming is uitermate geschikt voor montage in een systeemplafond bij kantoren en winkels. Maar ook voor andere ruimtes waar een systeemplafond is toegepast. Ze verwarmen efficiënt de ruimte en zijn tevens kostenbesparend.

De infrarood plafondpanelen van Infrarood Paneel hebben een subtiele kleur wit. Ze zijn voorzien van een fijne poedercoat laag. Daardoor zijn ze nauwelijks te onderscheiden van een conventionele plafondplaat. Je hebt vervolgens niet eens door dat het een warmtepaneel is. Totdat je de heerlijk warme ir stralen voelt.

Deze inlegpanelen zijn ideaal voor gebruik in zowel kleine als hele grote ruimtes. Dankzij de standaard afmetingen is dit modulaire systeem overal eenvoudig te monteren. Zowel bij bestaande als nieuwe systeemplafonds. Op ieder moment is het mogelijk om de systeemplafond panelen te monteren of te verplaatsen.

kantoor verwarming systeemplafond bureau verwarming

Diverse toepassingen van systeemplafond infrarood panelen

Infrarood Paneel is ook heel geschikt voor artsenpraktijken. Doordat infrarood panelen niet de lucht verwarmen maar de objecten, heb je geen hinderlijke luchtcirculatie. Vooral astmapatiënten hebben hier baat bij. 

Tevens verwarmen de ir stralen ook de muren, plafond, vloer en mensen. Je voelt van alle kanten de aangename warmte.

Daarnaast zijn deze warmtestralen in fysiotherapie praktijken ook erg aangenaam. Zo liggen uw patiënten niet te bibberen op de behandel tafel. Ze voelen de directe warmtestralen op hun lichaam. Hierdoor liggen ze meer ontspannen op uw behandeltafel.

De voordelen van elektrisch verwarmen met infrarood verwarming voor systeemplafonds zijn onder andere:

  • Combineerbaar met ieder systeemplafond en te bedienen met draadloze thermostaten.
  • Deze elektrische kachel is edeaal voor commerciële ruimtes.
  • Geschikt voor kantoren en winkelpanden.
  • Ongecompliceerde en snelle montage.
    Eenvoudig in het roosterplafond te integreren.
  • Optimaal binnenklimaat.
  • Gerichte warmte en betere luchtkwaliteit
.

Elektrisch verwarmen door middel van infrarood systeemplafond panelen heeft vele voordelen. Wil je meer informatie hierover neem dan contact op met onze klantenservice.

Standaard afmetingen van de systeem infrarood panelen

De infrarood systeemplafond panelen zijn verkrijgbaar in verschillende standaard afmetingen. Ze passen daardoor altijd in een systeemplafond met rasters van 60 x 60 cm en 120 x 60 cm.

Het vierkante IR paneel is verkrijgbaar in 400 watt, het grotere paneel in 800 watt. Deze grotere infrarood panelen vervangen twee panelen. Je kan dus kiezen tussen modellen afmetingen en prestaties om je bedrijfspand te verwarmen.

Infrarood systeemplafond paneel 400 watt

Enkel IR Paneel
59,5 x 59,5 centimeter
Geschikt voor 6 tot 7 m2.

Infrarood systeemplafond paneel 800 watt

Dubbel IR Paneel
59,5 x 119,5 centimeter
Geschikt voor 14 tot 15 m2.

Onze systeemplafond infrarood panelen zijn gemaakt van metaal. Ze zijn voorzien van een poedercoat laag. Deze ir panelen zijn uitermate geschikt voor ruimtes met een plafond hoogte van maximaal 3 meter.

Welke infrarood plafondpaneel en welk aantal het meest geschikt is voor jouw plafond is afhankelijk van een aantal factoren.

De structuur van het pand:
– Goed geïsoleerde ruimte en ook isolatie waarde.
– Aantal buitenmuren.
– Grootte van de verschillende ruimtes.

Waar systeemplafond infrarood panelen kopen?

De systeemplafond infrarood panelen van Infrarood Paneel kan je kopen bij onze winkels. Wij hebben diverse partners met showrooms verspreid over Nederland en België waar je een paneelverwarming kan bekijken.

Wil je meer informatie of met een adviseur spreken? Dan is dat mogelijk in één van onze showrooms of bij de officiële dealers. 

In de showroom kun je vrijblijvend rondkijken en zelf de infrarode warmte ervaren. Onze adviseurs staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden.

Infrarood panelen in het systeemplafond zorgen voor een goed en gezond binnenklimaat. Ze zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld kantoorpanden, winkels en showrooms. De infrarood stralen verwarmen niet de lucht, maar de objecten die in de ruimte staan. Hierdoor heb je geen last van luchtcirculatie, waarin stofdeeltjes rondzweven.

Waar systeemplafond ir panelen online kopen?

Onze infrarood systeemplafond panelen kan je eenvoudig online kopen via onze website op de webshop. Hier zijn alle modellen van de systeemplafond infrarood panelen weergegeven en natuurlijk ook als je een thermostaat zoekt.

De verschillende typen, maar ook de verschillende vermogens voor een infrarood kachel is bij Infrarood Paneel voorradig. Natuurlijk ook de kleuren en een omschrijving. Je vind het allemaal in onze webwinkel terug. Voor alle artikelen die in voorraad zijn, geldt voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

Wil je meer weten over infrarood panelen en onze toebehoren? Lees dan ons magazine infrarood verwarming. Of kijk bij vraag en antwoord. 

Uiteraard kan je ook een keer langs komen in één van onze showrooms waar onze experts je advies geven over onze warmtepanelen. We kijken uit naar je bezoek. Of koop direct in onze online shop een verwarmingspaneel. Wil je liever een gewoon infrarood paneel plafond, dan kan je dat ook bij ons vinden.

Offerte aanvragen