Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email: info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur op afspraak

Infrarood panelen badkamer

Infrarood panelen badkamer

Infrarood verwarming badkamer

Infrarood panelen badkamer is de beste verwarming voor spiegel en handdoeken. Duurzame infrarood verwarming met mooi uiterlijk.

In de badkamer is de warmte in de meeste gevallen slechts voor een korte tijd in de ochtend en in de avond nodig. Hierdoor is traditionele verwarming in het nadeel als je kijkt naar het energieverbruik en comfort. Een goed alternatief zijn infrarood panelen voor de badkamer.

In de eerste plaats is de snelle werking van infrarood verwarming ideaal voor de korte regeling van de kamer temperatuur in de badkamer. Infrarood panelen zijn daarbij door hun korte opwarmtijd perfect voor het maken van het juiste klimaat in de badkamer.

Tegenwoordig kan je infrarood aanschaffen in verschillende uitvoeringen en afmetingen. De badkamer spiegel met verwarming is enorm populair. Vandaar dat deze verwarming meestal boven een wastafel zal worden opgehangen.

Of het nu gaat om een infrarood badkamer spiegel voor een kleine enkele wastafel. Of om de grote verwarming boven een dubbele wasbak. Wil je liever een infrarood paneel met handdoekdroger, ook met een foto of schilderij mogelijk.  Voor elke van deze toepassingen hebben wij de juiste oplossing!

Koop een infrarood paneel in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van hoge Duitse kwaliteit en zijn zuinig in verbruik. In onze online winkel vind je meer dan 400 producten. Infrarood-verwarming is sinds 2008 de grootste leverancier van infrarood verwarmingen in Nederland.

spiegel met verwarming badkamer energiezuinige bijverwarming

Hoe werken badkamer infrarood panelen precies?

Infrarood verwarming badkamer

Onze badkamer infrarood panelen worden gemakkelijk bediend met een draadloze thermostaat. Anders gezegd de thermostaat met draadloos signaal regelt direct de besturing van de panelen. Verder kan je deze verplaatsbare thermostaat optioneel met een smartphone kunt bedienen.

Met de instelbare programma‘s verwarm je de badkamer alleen wanneer je echt gebruik maakt van de badkamer. Dankzij de programmeer mogelijkheden kan de thermostaat meerdere schakeltijden per dag onafhankelijk van elkaar beheren. Daarnaast kan je de temperatuur eenvoudig aanpassen aan elke behoefte.

Zodoende bespaar je tevens energie en zorg je voor het beste comfort.

Hoeveel panelen je in de badkamer nodig heeft, is afhankelijk van de grootte van de ruimte. Verbruik kunnen wij voor je berekenen. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Wil je een kinderkamer verwarmen met een infrarood paneel, misschien een infrarood verwarming garage, infrarood verwarming badkamer of een infrarood verwarming krijtbord voor in de keuken aanschaffen. Je huis verwarmen met infrarood verwarming is gezond voor mens en dier.

Heb je advies infrarood verwarming nodig? Kom bij ons langs, al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen. Kom langs bij onze showrooms en beleef zelf de warmte zelf.

IR panelen badkamer verwarming infrarood badkamer infraroodpaneel badkamer spiegel met verwarming infrarood spiegel 3

Infrarood verwarming in de badkamer

Van Kleine tot Grote badkamer

Vanzelfsprekend kost het meer energie om een grotere ruimte te verwarmen. Daarom is het verstandig in grote badkamers gebruik te maken van twee infrarood panelen badkamer. Dat geeft namelijk een gelijkmatigere verdeling van de warmte in de ruimte.

Een veel voorkomende combinaties is die van een infrarood paneel badkamer spiegel en een handdoek verwarming badkamer.

Kortom, samen vormen deze infrarood panelen een erg comfortabele en onderhoudsvriendelijke oplossing. Mits goed geplaatst is dit de perfecte oplossing in een iedere badkamer.

Heb je een kleine badkamer?Infrarood is ook bijzonder geschikt voor kleinere badkamers. Kleine badkamers worden namelijk gemakkelijk verwarmd met plafondpanelen voor badkamers.

In de eerste plaats is deze badkamer verwarming energiezuinig. In de tweede plaats is het ruimtebesparend. Dat is wel zo fijn wanneer je niet al te veel ruimte hebt voor verwarming in de badkamer.

Bovendien kan je bij een grotere badkamer kiezen voor plafond infrarood panelen.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming nadelen of juist de vele voordelen. Een infrarood paneel heeft voornamelijk alleen voordelen, waaronder snel warm, gezond voor iedereen en energiezuinig in het verbruik. Je kan ook kiezen voor een infrarood verwarming foto. Verwarmingspanelen geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming.

Handdoekdroger infraroodpaneel met foto in badkamer bijverwarming Ecaros infrarood panelen

Stijlvolle Infrarood verwarming badkamer

Foto en kunst infrarood panelen

Uiteraard is de stijl van de badkamer bepalend bij de keuze van uw paneel. Naast verschillende formaten kan je kiezen uit verschillende afwerkingen. Kortom er is keuze genoeg. Zoek je bovendien infraroodpanelen voor een grote badkamer in een moderne stijl?

Dan adviseren wij een extra metalen infrarood verwarming aan het plafond. Daarbij gebruik je een paneel met twee verwarmingszones. Tevens heeft dit paneel beugels voor het drogen van de handdoeken.

Omdat de onderste verwarmingszone minder warmte geeft. Is deze juist geschikt voor het drogen van de handdoeken. Anderzijds zorgt de bovenste verwarmingszone de temperatuur van de badkamer. Deze verwarming combineert twee functies in één apparaat.

In steeds meer huizen worden infrarood panelen gebruikt. Het is overigens logisch dat steeds meer mensen willen besparen op verwarmingskosten. Ben je  ook benieuwd naar alle mogelijkheden met onze zuinige infrarood? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor jou  kunnen betekenen!

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in onze showroom. Wij geven je dan een advies dat aansluit bij alle wensen. Tegelijk kan je in onze showroom voelen wat de warmte van infraroodpanelen voor jou betekenen.

Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk.