Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood panelen slaapkamer

Infrarood panelen slaapkamer

Infrarood panelen slaapkamer verwarming

Infrarood panelen slaapkamer verwarming is dat nieuw of toch niet? We brengen de meest tijd door in onze slaapkamer. Daarmee is dat meer dan in welke andere kamer van het huis dan ook. Overigens is er berekend dat we 24 jaar van ons leven slapen. Daarnaast is ook niet zo gek dat iedereen goed wil slapen.

Er gaat immers niets boven een uitgerust begin van de dag. In de eerste plaats ik de temperatuur in de slaapkamer voor een goede nachtrust heel belangrijk. Wij raden je daarom aan om hiervoor infrarood panelen te gebruiken.

Met deze infrarood verwarming in de slaapkamer heb je namelijk een lagere kamer temperatuur nodig dan bij ouderwetse verwarming. Hierdoor slaap je aangenaam.

Wil je graag de infrarood panelen aan het plafond monteren in de slaapkamer? Dan zijn metalen plafond verwarmingspanelen de beste optie. Juist de metalen verwarmingspanelen zijn namelijk geschikt voor plafondmontage.

Dat komt door het kleine contrast met het plafond. Op die wijze is de verwarming niet opvallend. Is er daarnaast een verlaagd plafond in de kinderkamer aanwezig? Dan is het ook mogelijk om inbouw montage te gebruiken. Je kunt daarvoor het inbouw frame gebruiken. Deze is speciaal voor vlakke montage.

Je hebt hiermee een koel hoofd en je zweet aanzienlijk minder. Zodoende vind je hier alle informatie over infrarood panelen slaapkamer.

Handdoekdroger infraroodpaneel met foto in badkamer bijverwarming Ecaros infrarood panelen

Soorten infrarood verwarming

Slaapkamer infrarood panelen

Een infrarood verwarmingssysteem werkt anders dan ouderwetse verwarming. Hierdoor heb je diverse voordelen die je met ouderwetse verwarming niet hebt. Als eerste zijn de aanschaf kosten lager.

Tevens helpen infrarood panelen bij het voorkomen van huisstof. Zeker in vergelijking met convectie-verwarming. Toch is dit is een belangrijk pluspunt voor mensen met allergie. Er zijn uiteraard nog meer redenen te noemen waarom infrarood verwarming voor slaapkamer een goede verwarming is.

Niet alleen is voor veel gebruikers de lage warmtevraag in een slaapkamer een goed argument. Klanten kiezen steeds vaker voor infrarood panelen. Zeker in plaats van bijvoorbeeld vloerverwarming. Vloerverwarming in een slaapkamer veroorzaakt namelijk hoge stook kosten. Daarbij zorgt het voor vorming van huisstof. Want bij infrarood verwarming in de slaapkamer is dat niet van toepassing.

Wil je infrarood verwarming kopen, neem dan contact met ons op via het offerte formulier, bel ons of koop een infrarood paneel van Infrarood Verwarming in onze online shop. Wil je meer informatie over kosten berekening, ervaringen, prijs, verbruik en voordelen, lees dan ook ons infrarood verwarming magazine. 

krijtbord in de keuken Ecaros infrarood panelen

De warmte regelen met een thermostaat in de slaapkamer

Thermostaat

Door middel van een thermostaat kan je eenvoudig de infrarood panelen in de slaapkamer bedienen. Precies op dezelfde manier als in de woonkamer. Eveneens kan een aantal van onze thermostaten worden vergrendeld, zodoende wordt ongewenste aanpassingen voorkomen.

Een andere mogelijkheid is gebruik maken van het kinderslot. Als eerste adviseren wij je om de thermostaat op de juiste hoogte op een muur te monteren.

Op die manier kan je ook gemakkelijk ongewenste bediening door kinderen voorkomen. Bovendien draagt het hoger plaatsen van de thermostaat van je slaapkamer verwarming bij aan de veiligheid.

Kortom wij vinden veiligheid in de slaapkamer zeer belangrijk. Daarom voldoen onze ir panelen slaapkamer verwarming aan alle geldende veiligheid en normen.

Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk.

schilderij met infrarood paneel boven het bed slaapkamer energiezuinige bijverwarming

Elektrogevoeligheid en infrarood panelen

Infrarood verwarming is goed voor je

Juist electro gevoelige gebruikers vertellen positieve ervaringen over hun infrarood panelen. En juist ook in de slaapkamer. Dat komt omdat wij een van de weinige fabrikanten zijn die het onderwerp ‘elektrogevoeligheid’ aan de orde stellen.

Door onze bijzondere manier van productie. Zorgen wij dat er geen magnetische velden ontstaan. Anderzijds zorgen we dat reststraling wordt afgeschermd.

We doen dat met de gesloten metalen behuizing. Op die manier, voorkomen wij ongewenste bijwerkingen. En zijn onze infrarood panelen slaapkamer verwarming de beste in de markt. Wanneer je elektrogevoeligheid hebt, dan raden wij je infrarood verwarming voor de slaapkamer aan. Hierdoor slaap je voortaan weer geheel zonder zorgen.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming nadelen of juist de vele voordelen. Een infrarood paneel van Infrarood Verwarming heeft voornamelijk alleen voordelen, waaronder snel warm, gezond voor iedereen en energiezuinig in het verbruik. Je kan ook kiezen voor een infrarood verwarming foto. Verwarmingspanelen geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming.