Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email: info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur op afspraak

Spiegel en wandpanelen

Spiegel en wandpanelen

Spiegel en wandpanelen met infrarood

Spiegel en wandpanelen met infrarood verwarming ken je dat al? Hoewel veel mensen het vervelend vinden dar hun spiegel beslaat. Weten maar weinig mensen een oplossing. Heb je er net als andere mensen ook last van dat de spiegel is beslagen na het douchen? In dat geval hebben wij de ideale oplossing voor dit probleem.

Dat is namelijk snel verholpen met een spiegel of wandpanelen! Dit infrarood paneel is namelijk een infrarood spiegel. Met een ingebouwde met infrarood verwarming.

Het bijzondere an deze verwarming is de snelle opwarmtijd. Dat maakt het ten eerste geschikt voor het maken van een aangename temperatuur in de badkamer. Bovendien zal de spiegel voortaan niet meer beslaan. En net zoals bij een gewone spiegel kan je jezelf gemakkelijk opmaken.

Vervolgens is er keuze uit verschillende ontwerpen. Al met al zijn er dus verschillende afmetingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste infrarood paneel van Infrarood Verwarming. Wij weten namelijk alles van spiegel en wandpanelen.

Hierdoor is er altijd een infrarood spiegel of wandpaneel te vinden die past bij de huidige stijl van de badkamer!

Handdoekdroger infraroodpaneel met foto in badkamer bijverwarming Ecaros infrarood panelen

Infrarood verwarming spiegel en wandpanelen aansturen

Spiegel met verwarming

Een infrarood spiegel werkt eigenlijk hetzelfde als elke andere verwarming. Bovendien kan je hem regelen met een thermostaat. Bij infrarood panelen spiegel en wandpanelen bestuur je de thermostaat met een draadloos signaal. Bovendien is het een vrij verplaatsbare thermostaat. Sommige infrarood spiegel en wandpanelen hebben een mobiele telefoon bediening. Ze werken daarbij snel en direct.

Met behulp van verschillende programma‘s. Verwarm je de badkamer alleen wanneer je de ruimte werkelijk gebruikt. Hierdoor bespaar je op energiekosten. Bovendien is het resultaat een nauwkeurige regeling van de temperatuur. Zo eenvoudig is het om de spiegel en wandpanelen aan te sturen.

Wil je infrarood verwarming kopen, neem dan contact met ons op via het offerte formulier, bel ons of koop een infrarood paneel in onze online shop. Wil je meer informatie over kosten berekening, ervaringen, prijs, verbruik en voordelen, lees dan ook ons infrarood verwarming magazine. 

krijtbord in de keuken Ecaros infrarood panelen

Infrarood paneel spiegel ook voor korte tijd

Snel warm

Er zijn altijd kamers in het huis die je niet constant gebruikt. Juist in die kamers hoeft met andere woorden niet altijd verwarmd te worden. In de badkamer is bijvoorbeeld de warmte meestal voor korte tijd nodig.

Ouderwetse verwarming heeft als nadeel dat het energieverbruik hoog is. Ten tweede is het comfort daarbij laag.

Overigens zijn de snelle infrarood spiegel en wandpanelen ideaal voor snelle regeling. Dat werk zeer goed in de badkamer.

Wil je een kinderkamer verwarmen met een infrarood paneel, misschien een infrarood verwarming garage, infrarood verwarming badkamer of een infrarood verwarming krijtbord voor in de keuken aanschaffen. Je huis verwarmen met infrarood verwarming is gezond voor mens en dier. Heb je advies infrarood verwarming nodig? Kom bij ons langs, al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen. Kom langs bij onze showrooms en beleef zelf de warmte zelf.

 

schilderij met infrarood paneel boven het bed slaapkamer energiezuinige bijverwarming

De beste plek infrarood spiegel en wand panelen

Bevestiging infrarood verwarming

¡Bevestig de infrarood spiegelverwarming altijd op een plaats waar geen ramen direct tegenover de infrarood spiegel zijn. Omdat dit namelijk de optimale werking verminderd.

Het is beter om de infraroodpanelen spiegel te richten op een muur. Juist zo kan je de objecten in de kamer goed in bij warmte productie betrekken. Ook infrarood wandpanelen plaats je eenvoudig op de juiste plek. Wel is het belangrijk dat ze de meest geschikte afmeting hebben.

Kies daarom altijd goed de juiste maat. Vervolgens plaats je de verwarming. Daarna ervaar je zelf van de voordelen van infrarood panelen spiegel en wandpanelen.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming nadelen of juist de vele voordelen. Een infrarood paneel van Infrarood Verwarming heeft voornamelijk alleen voordelen, waaronder snel warm, gezond voor iedereen en energiezuinig in het verbruik. Je kan ook kiezen voor een infrarood verwarming foto. Verwarmingspanelen geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming.

De meest populaire spiegel met verwarming is de infrarood spiegel met verlichting. Dit infrarood paneel in de vorm van een spiegel kan je eenvoudig boven de wastafel plaatsen.

Of het nu gaat om een enkele wastafel of om een bredere dubbel bak uitvoering, voor elke toepassing is er een perfecte infrarood spiegel met verlichting leverbaar.

Het bijzondere aan infrarood panelen spiegel en wandpanelen verwarming is de direct voelbare straling. Deze infrarood verwarming voel je gelijk wanneer u voor het paneel staat. Geen enkel ander verwarmingssysteem kan dit gevoel van warmtecomfort van infrarood panelen spiegel en wandpanelen behalen!

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!