Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood verwarming afbeelding met eigen foto

Jij bent de kunstenaar van je eigen infrarood verwarming

Infrarood verwarming afbeelding met eigen foto of afbeelding geeft niet alleen comfortabele warmte, maar is tevens een aanvulling op je inrichting. Een verwarming met een eigen foto is origineel, neemt niet veel plek in en geeft daarnaast ook warmte af. 

Met een infrarood verwarming afbeelding in je woning steel jij de show in je eigen huis. De infrarood panelen met foto afdruk is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Met een infrarood beeld verwarming creëer je een eigen atelier in jouw woonkamer. 

Afbeelding uitkiezen voor infrarood paneel

Voor het infrarood paneel kies je een afbeelding uit die jij op de verwarming wilt hebben. Dit kan een foto zijn van vakantie of van een landschap. Maar ook een afbeelding van een bekende schilder, zoals Van Gogh of Rembrandt. 

Vervolgens printen wij deze met behulp van de nieuwste technologie op het oppervlak van de infrarood verwarming. 

Het oppervlak van het infrarood beeldpaneel is zuur- en krasbestendig. Dit betekent dat de afdruk de glans en kleuren langdurig behouden. Zelfs als je het paneel schoonmaakt met een vochtige doek. 

Wil je een kinderkamer verwarmen met een infrarood paneel, misschien een infrarood verwarming garage, infrarood verwarming badkamer of een infrarood verwarming krijtbord voor in de keuken aanschaffen. Je huis verwarmen met infrarood verwarming is gezond voor mens en dier. Heb je advies infrarood verwarming nodig? 

Kom bij ons langs, al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen. Kom langs bij onze showrooms en beleef zelf de warmte zelf.

Koop een infrarood paneel in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van hoge Duitse kwaliteit en zijn zuinig in verbruik. In onze online winkel vind je meer dan 400 producten. Infrarood-verwarming is sinds 2008 de grootste leverancier van infrarood verwarmingen in Nederland.

Handdoekdroger infraroodpaneel met foto in badkamer bijverwarming Ecaros infrarood panelen

Hoe werkt infrarood verwarming afbeelding? 

Infrarood verwarming foto

Infrarood verwarming afbeelding werkt volgens het principe van de zon. Hoe de zon de aarde verwarmt, verwarm het paneel de ruimte. De infrarood stralen zenden warme lange golf c-stralen uit. 

Deze warmte stralen zijn vergelijkbaar met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV stralen. 

De objecten en mensen in de ruimte slaan de warmte op en weerkaatst het vervolgens de ruimte in. Deze manier van verwarmen is duurzaam, aangenaam en ook nog eens gezond. 

In tegenstelling van een conventionele verwarming heb je met infrarood verwarming geen lucht circulatie. Daardoor zweven er geen stofdeeltjes of bacteriën in de lucht zweven. Je hebt dus ook minder stof in huis. Daarnaast is de lucht niet droog, waardoor je geen last meer hebt van droge ogen of huid. 

De infrarood beeldpanelen zijn ruimte besparend, aangezien ze slechts 2 centimeter dik zijn. Wil je een mooi lijst om het beeld paneel heen? Geen probleem, je kan kiezen uit 41 RAL-kleuren. Een ir paneel met lijst is maximaal 3 centimeter dik. 

Wil je meer informatie over infrarood verwarming nadelen of juist de vele voordelen. Een infrarood paneel heeft voornamelijk alleen voordelen, waaronder snel warm, gezond voor iedereen en energiezuinig in het verbruik. Je kan ook kiezen voor een infrarood verwarming foto. Verwarmingspanelen geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming.

Infrarood warmtepanelen infrarood paneel groen woonkamer energiezuinige bijverwarming

Veilige infrarood verwarming afbeelding

Voor mens en dier

De infrarood verwarming afbeelding is volkomen veilig, want het oppervlak van het paneel is gemaakt van hoogwaardig en permanent hitte bestendig ESG veiligheidsglas. Het kan maar liefst een oppervlakte temperatuur bereiken van 120 graden Celsius. De wandpanelen worden echter niet warmer dan 85 graden Celsius, dit vanuit veiligheidsoogpunt. 

Aangezien een infrarood muurpaneel binnen handbereik ligt, moet het veilig zijn als je het aanraakt, of als kinderen of huisdieren langs lopen. Een infrarood verwarming van gehard glas kan je zonder risico op brandwonden of blaren gewoon aanraken. De infrarood wand verwarming met afbeelding zijn daarom voor mens en dier veilig. 

Infrarood panelen van glas zijn zeer populair dankzij het stijlvolle en strakke uiterlijk. De infrarood glas verwarmingen zijn ook in andere varianten beschikbaar. Zoals een krijt en spiegelpaneel. 

De warmtepanelen kan je overal in de woning installeren. Bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer en kinderkamer. Maar ook in de badkamer. 

Wil je jouw huis verwarmen met infrarood, zuinig in verbruik, mooi design infrarood paneel, op je plafond of aan de wand. Dit is mogelijk met een krijtbord, spiegel of een infrarood verwarming foto. Kom naar onze showrooms of koop de ir panelen in onze shop.

kinderkamer met infrarood paneel kakatoe

Afbeelding uitkiezen voor infrarood paneel

Foto of schilderij

Voor het infrarood paneel kies je een afbeelding uit die jij op de verwarming wilt hebben. Dit kan een foto zijn van vakantie of van een landschap. Maar ook een afbeelding van een bekende schilder, zoals Van Gogh of Rembrandt. 

Vervolgens printen wij deze met behulp van de nieuwste technologie op het oppervlak van de infrarood verwarming. 

Het oppervlak van het infrarood beeldpaneel is zuur- en krasbestendig. Dit betekent dat de afdruk de glans en kleuren langdurig behouden. Zelfs als je het paneel schoonmaakt met een vochtige doek. 

Met een infrarood verwarming afbeelding in huis bespaar je op de verbruikskosten. De ir panelen zijn namelijk duurzaam en zuinig in het verbruik. Daarnaast heeft een infrarood paneel geen onderhoud nodig. De installatie is eenvoudig en snel. 

Een infrarood verwarming afbeelding met foto combineert de efficiënte warmte met het mooie ontwerp. Het is de ideale oplossing voor een verwarming die ook mag opvallen in je huis!

Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk.