Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood verwarming badkamer

Infrarood verwarming badkamer is binnen 5 minuten lekker warm

Infrarood verwarming badkamer voor de meest koude ruimte van je huis. Een veel voorkomende combinatie is een infrarood spiegel met een handdoek verwarming. Onze infrarood verwarming badkamer is uitermate geschikt om je het behaaglijke badkamer gevoel te geven en je profiteert van een lagere luchtvochtigheid.
Infrarood warmte is zeer gezond, omdat de warme stralen een therapeutische en ontspannende werking op ons gestel hebben.

Infrarood handdoekdroger

De ultieme infrarood handdoekdroger is er niet alleen om je handdoek te drogen. Het infrarood verwarmingssysteem zorgt dat je handdoeken de hele dag op de juiste temperatuur zijn. Daarnaast hangen ze op een prachtig ontwerp, want de badkamer mag er ook mooi uit zien.

Met een infrarood verwarming  badkamer heb je het nooit meer koud in deze ruimte. De badkamer is namelijk één van de koudste ruimtes in een woning. Je gebruikt deze kamer kortstondig, waardoor je ook snel wilt genieten van aangename warmte. Een infrarood verwarming badkamer kan je daarbij zeker helpen.

Infrarood Verwarming Badkamer geeft je dat speciale gevoel iedere ochtend

spiegel met verwarming

Infrarood spiegel is onmisbaar

Waarom is een infrarood spiegel onmisbaar? Iedere keer veeg je de spiegel weer af met een handdoek, zodat je jezelf kan zien. De damp van de warme kraan beslaat je spiegel. De infrarood spiegel zorgt dat het nooit meer beslagen raakt en je hebt een perfecte reflectie. Het geeft je ook de natuurlijke warmt die je tijdens een ochtend douche lekker vindt.
Een infrarood verwarming op de badkamer muur is ook mogelijk. Als je kiest voor een infrarood spiegelpaneel dan bespaar je ruimte. Geen lelijke radiator meer in zicht, alleen nog een mooie design radiator met een spiegel. Een infrarood spiegel is een elektrische radiator van 2 centimeter dik en werkt volledig op infrarood verwarming, ook wel infrarood badkamer radiator genoemd.

Onze infrarood spiegel verwarmingen hebben een licht verchroomd spiegeloppervlak. Je kan alles perfect zien, make-up, haar, lichaam en gezicht.

Je wilt na de spiegelverwarming alleen nog enkel het Infrarood spiegelpaneel. Je kan kiezen tussen vierkante en rechthoekige spiegels.

Infrarood paneel op de badkamermuur

Wij adviseren altijd de verwarmingspanelen tegenover de douche of het bad te monteren. Je hebt in de badkamer dan een heerlijke warmte tijdens het douchen of baden. Je kan ook kiezen voor een natuursteen verwarming of een glas verwarming.

Alle drie staan prachtig in je badkamer. Onze design panelen geven allemaal ruim voldoende warmte.

Infrarood paneel plafond een betere oplossing

Heb je voorkeur voor een infrarood verwarming plafond in de badkamer? Dan is het aan te raden om de verwarming niet direct boven de douche of het bad te laten monteren. Ieder elektrische radiator badkamer moet altijd minimaal 60 centimeter van een waterbron zitten.

Het voordeel van infrarood verwarming plafond is dat je vloer en de muren lekker warm aanvoelen. Geen koude voeten meer. Heb je donkere tegels? Dan worden de tegels nog warmer door het infrarood paneel plafond.

Badkamer infrarood paneel foto

Hoeveel vermogen heb je nodig voor de badkamer?

Het is geheel afhankelijk of je badkamer goed, redelijk of haast niet is geïsoleerd. Je kan natuurlijk onze adviseurs om een exact advies te laten berekenen.

Zelf berekenen, je kan uitgaan van de volgende tabel:

Goede isolatie

1 buitenmuur met goede isolatie: 70 watt per m2

2 buitenmuren met goede isolatie 80 watt per m2

3 buitenmuren met goede isolatie 90 watt per m2

4 buitenmuren met goede isolatie 100 watt per m2

Redelijke isolatie

1 buitenmuur met redelijke isolatie: 90 watt per m2

2 buitenmuren met redelijke isolatie 100 watt per m2

3 buitenmuren met redelijke isolatie 110 watt per m2

4 buitenmuren met redelijke isolatie 120 watt per m2

Slechte isolatie

1 buitenmuur met slechte isolatie: 110 watt per m2

2 buitenmuren met slechte isolatie 120 watt per m2

3 buitenmuren met slechte isolatie 130 watt per m2

4 buitenmuren met slechte isolatie 140 watt per m2

Elke badkamer kan je mooi maken met een infrarood verwarming badkamer

Aparte thermostaat badkamer

Met een aparte thermostaat badkamer bedien je eenvoudig de infrarood badkamer verwarming. Onze badkamer verwarming infrarood zijn voorzien van een thermostaat regeling. Neem bijvoorbeeld een slimme wifi thermostaat waarbij je diverse programma’s kan instellen voor iedere dag van de week.

Met een smart thermostaat kun je de verbruikskosten nog meer verlagen. Met behulp van de Smart Home App bedien je de thermostaat met wifi, waar je ook bent. Ben je vergeten de infrarood verwarming lager te zetten toen je naar je werk ging? Geen probleem, op afstand kan je via de slimme thermostaat de Infrarood verwarming uit zetten.

Infrarood panelen zijn zeer zuinig in verbruik. Onze IR panelen zetten maar liefst 93% van de energie om in infrarood warmte. Door gebruik te maken van een draadloze thermostaat of een stekker thermostaat bespaar je per nog meer op de energiekosten. Je kan met infrarood verwarming met een kamer thermostaat tot wel 50% besparen op het verbruik.

Een infrarood verwarming badkamer heeft een laag verbruik geen kosten aan onderhoud. Badkamer radiator kopen? De installatie van een badkamer verwarmingselement is eenvoudig. De verbruikskosten van een IR paneel is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals het huidige elektriciteit tarief, de ruimte per m3, de verwarmingstijd per dag, isolatiewaarde en prestatie warmtelamp badkamer.

Het verbruik van bijvoorbeeld een ir spiegel met verwarming voor badkamer van 90 x 60 cm, met een vermogen van 580 Watt kost 0,58 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh. Dan ligt he verbruik op 0,13 euro per uur. Infrarood panelen staan voor klasse met een hoog rendement.

plafond verwarming infrarood paneel

Is het goedkoop om infrarood verwarmingen te installeren

Ja, het is goedkoop om infrarood verwarmingen in je badkamer te installeren. Je hebt geen onderhoudskosten en je bespaart bijvoorbeeld veel geld op een vloerverwarming.

Een vloerverwarming is duurder dan een infrarood paneel De warmte van een infrarood paneel is ook veel sneller en deze hoef je niet uren te laten opwarmen. Binnen enkele minuten is het warm.

Als je het spiegel infraroodpaneel van 500 watt een uurtje per dag aan hebt, dan kost dit 13 cent. Op maandbasis is dat minder dan 4 euro. Reken dan ook mee dat je nooit onderhoudskosten hebt, dan bespaar je veel geld.

Voorkom schimmel in je badkamer

Heb je last van zwarte schimmel in je badkamer. Iedere keer ben je flink aan het boenen. Schimmel vormt zich graag op muren en voegen in de badkamer. De reden hiervoor is de hoge luchtvochtigheid en de koude muren in de badkamer.

Koop een intelligent infrarood paneel badkamer van Infrarood Verwarming. Je hebt geen schimmel meer op je badkamer muren of plafond. Infrarood panelen zorgen dat schimmel geen kans heeft om in de badkamer te groeien. De infrarood C-straling van een infrarood verwarming kan al je muuroppervlakken drogen en permanent schimmelvrij maken.

Wil je jouw badkamer renoveren? Wil je alleen een spiegel infrarood paneel monteren? Wil je een oplossing ook voor andere ruimtes, zoals een elektrische verwarming woonkamer, dan helpen onze adviseurs je met alle ingewikkelde vragen. Zonodig maken we een uitgebreid plan met je op.

Je badkamer, huiskamer of je hele huis verwarmen zonder gas en met infrarood panelen? Neem contact met ons op. Ook in je slaapkamer kunnen vochtige muren voorkomen, kies dan voor de oplossing als een infrarood verwarming slaapkamer.

Badkamer spiegel met verwarming

Een infrarood badkamer spiegel met verwarming zorgt ervoor dat je nooit meer een beslagen spiegel hebt in deze ruimte. Dit komt doordat infrarood niet de lucht verwarmt, maar de vaste objecten. Condens ontstaat wanneer een vochtige lucht afkoelt tegen een kouder oppervlak.

Doordat infrarood kachels de objecten verwarmen heb je geen last van condensvorming op de muren en de badkamer spiegel met verwarming. Hier komt bij dat je met infrarood verwarming ook schimmelvorming tegengaat. Geen vocht in de muren, betekent geen schimmels.

Een andere mooie design verwarming van Infrarood Verwarming is een spiegel met verlichting en verwarming. Om de spiegel zit een led-kader waarbij je de verlichting eenvoudig met een afstandsbediening bedient of via de schakelaar. Led verwarming badkamer is zeer mooi.

Infrarood verwarming met verlichting kan je ook toepassen bij andere warmtepanelen. Zoals een gekleurd paneel of een plafond infrarood verwarming met led verlichting. Energiezuinige verwarming met duurzame led-verlichting. Het infrarood led paneel kan je in sterkte instellen.

Wil je koud licht omdat jij je voor de badkamer spiegel met verwarming wilt opmaken of scheren? Of wil je lekker genieten van een warm bad met een sfeervolle verlichting? Alles is mogelijk met infrarood verwarming met led verlichting. Ook geschikt als infrarood verwarming woonkamer.

Beste infrarood verwarming

De beste infrarood verwarming is zuinig in verbruik en heeft een lange levensduur. Er is nog een keurmerk voor de kwaliteit infrarood verwarming, maar je kan wel kijken naar de IR panelen die als best getest naar voren komen. Daarbij let je op diverse keurmerken.

Keurmerken als elektrische veiligheid en veilige sterkte van elektromagnetische velden van infrarood panelen badkamer. Zoals de Duitse TÜV, Geprüfte Sicherheit (GS), VDE, Made in Germany, KEMA keurmerken en RoHS certificaat.

Het CE-certificaat geeft aan dat fabrikanten van infrarood stralingspanelen zich tijdens de productie aan de geldende wettelijke regels van de EU hebben gehouden. Zonder zo’n verklaring mag het infrarood paneel niet worden verkocht in de Europese Unie.

TÜV, Geprüfte Sicherheit (GS), Made in Germany, VDE en KEMA bieden betere en uitgebreidere veiligheidseisen en controle. Indien de warmtepanelen deze keurmerken bezitten kan je er vanuit gaan dat het hoge kwaliteit panelen zijn.

Infrarood Verwarming verkoopt alleen hoge kwaliteit infrarood verwarming. Bezoek onze verwarmingswinkel waar onze expert je graag meer informatie geeft over huis verwarmen met infrarood. Met meer dan 30 winkels in de Benelux is leverancier en importeur Infrarood Verwarming marktleider.

Infrarood warmtelamp badkamer

Een infrarood warmtelamp badkamer werkt op een andere manier dan een elektrische convectie kachel. De badkamer warmtelamp circuleert niet de warme lucht, zoals een zuinige elektrische verwarming doet. De lange golf infraroodstralen warmen direct de vaste voorwerpen en mensen op. Denk hierbij aan de muren, vloer en badkamermeubels.

De objecten houden de warmte lang vast. Wil je bijvoorbeeld een raam openzetten voor ventilatie, dan kan je dit gewoon doen zonder daarbij veel warmteverlies te ervaren. Zeker in een badkamer is een goede ventilatie belangrijk om schimmelvorming tegen te gaan. Een infrarood warmtelamp badkamer warmt ook de muren op, waardoor schimmels verdwijnen.

Een droge muur is ook beter voor de isolatie. Daarnaast weerkaatsen de stralen op bijna alles. Als jij in de badkamer staat voel je van alle kanten de heerlijke warmte. Doordat de stralen niet de lucht maar objecten in de ruimte verwarmen, wordt condens en schimmelvorming op de muren zoveel mogelijk tegen gegaan.

De infrarood warmtelamp badkamer is eenvoudig aan te sluiten. Je hoeft namelijk geen leidingen te trekken, zoals bij een centrale verwarming. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektriciteit. Steek de stekker in het stopcontact en je geniet binnen enkele minuten van de gezonde warmte met een badkamer warmtelamp.

Een infrarood paneel badkamer van Infrarood Verwarming is verkrijgbaar in verschillende soorten uitvoeringen, afmetingen en vermogens. De onderhoudsvrije elektrische infraroodplaten zijn dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht en daarmee geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Welk type IR verwarming je kiest, ze sluiten dankzij hun moderne design naadloos aan bij de inrichting.

Infrarood paneel met led

Een infrarood paneel met led verlichting van Infrarood Verwarming is zeer duurzaam. Ten eerste profiteer je van het energiezuinig infrarood warmte paneel welke als spiegel is uitgevoerd. Daarnaast geniet je van de zuinige led verlichting. Een spiegel met verlichting en verwarming is een veel geziene elektrische verwarming in de badkamer, woonkamer, hal of slaapkamer.

In wellness centra en spa’s zie je deze combinatie vaak terug. Dankzij de IPX4 klasse is het infrarood paneel met led verlichting spatwaterdicht en dus veilig voor gebruik in natte ruimtes. Een warmtelamp badkamer met duurzame verlichting die je in sterkte kan instellen. De led verlichting is verkrijgbaar als infrarood paneel met led frame of als infrarood led strip.

Het led frame behelst de gehele paneelverwarming is van het Duitse merk Welltherm. Het led licht frame kan je ook achteraf om het warmte paneel monteren. Verkrijgbaar in verschillende maten, zoals 60×60 cm, 60×90, 60×120, 90-x120 en 60×150 cm. De infrarood licht sterkte is ook verkrijgbaar in 3000 Kelvin warm wit en 4000K neutraal wit.

Het infrarood paneel met led verlichting is ook dimbaar. Het wattage van de ledverlichting is slechts 21 tot 42 watt. Zuinige verwarming met verlichting. De spiegel met verlichting en verwarming kan je met één aansluitpunt monteren en bedien je apart van elkaar. Eenvoudig te bedienen via de schakelaar of met een afstandsbediening thermostaat en verlichting.

Een infrarood led strip van het merk Ecaros kan je los kopen in de online shop. Ecaros heeft 2 type infrarood led strip voor de infrarood verwarming. Een led strip met een laag frame, welke geschikt is voor de metalen stralingspanelen. En een infrarood led strip met hoog frame voor de glazen panelen infrarood.

Warmtelamp voor badkamer

Een warmtelamp voor badkamer monteer je aan het plafond of aan de wand. Dankzij het slanke ontwerp van 2 tot 3 cm is deze ruimte besparend in de badkamer. Daardoor ook geschikt voor montage in een kleine ruimte. Heb je geen plek aan de muur dan kan je de badkamer straalkachel aan het plafond monteren.

Bij plafondverwarming geniet je van de weide verspreiding van de warmte. Bovendien komen de stralen van boven waardoor de vloer ook opgewarmd wordt. Donkere vloertegels houden de warmte nog beter vast. Je hebt met een plafond verwarming badkamer geen vloerverwarming meer nodig.

Aan het plafond staat ook een infrarood verwarming met led verlichting erg mooi. Je hebt gelijk zuinige ledverlichting in de badkamer. De warmtelamp badkamer kopen doe je bij de beste infrarood verwarmingswinkel van de Benelux, HeatXL Infrarood verwarming. Met meer dan 30 winkels zit er altijd wel een showroom bij jou in de buurt.

Kom een keer langs in de winkel waar diverse infrarood warmtepanelen al werkend staan uitgestald. Onze experts leggen je alles uit over waarom infrarood verwarming zo goed is. Ze geven antwoord op vragen als wat is paneelverwarming, hoe werkt infrarood verwarming en wat de beste infrarood verwarming is.

Met infrarood warmtepanelen bespaar je direct op het energieverbruik en geniet je van een schoon binnenklimaat. In combinatie met groene stroom ben je CO2 neutreel. Je hebt geen onderhoudskosten aan een Infrarood verwarming en de installatie is eenvoudig. Je wilt een warmtelamp badkamer kopen, vraag daarom nu een gratis offerte aan bij ons aan.

elektrische kachel middels infrarood verwarming is de zon in huis halen

Fijne infrarood verwarming badkamer

Niets is zo fijn als je ’s morgens uit je warme bed komt en een heerlijk warme badkamer betreedt. Dit kan je regelen met een badkamer verwarming. Met een aparte thermostaat badkamer stel je de gewenste temperatuur in. Met een thermostaat draadloos bespaar je op de verbruikskosten, omdat deze niet onnodig aanstaat. 

Een elektrische verwarming middels infrarood verwarming is verkrijgbaar in diverse soorten, modellen en afmetingen. Elektrische verwarming badkamer heeft tevens verschillende vermogens, welke uitgedrukt worden in het aantal Watt van het type kachel. Een kleine verwarming badkamer van 210 Watt tot een design verwarming van 2000 Watt of hoger. 

Met een infrarood verwarming badkamer heb jij het nooit meer koud in natte ruimtes. Tevens is infrarood warmte een gezonde warmte. We leggen je kort uit hoe dit komt en hoe infrarood panelen werken. Infraroodstralen zijn te vergelijken met de zonnestralen. 

Hoe de zon de meubels in jouw kamer verwarmt, werkt ook een Infrarood verwarming. De stralen zijn gelijk, maar dan zonder de schadelijke uv-straling. De lange golf infrarood stralen warmen direct de meubels, vloer, muren en mensen in het stralingsgebied op. 

De IR stralen weerkaatsen op bijna alles en bovendien houden de vaste objecten de warmte vast. Je voelt van alle kanten de heerlijke warmte met een infrarood straalkachel badkamer. Het infrarood licht warmt ook de muren op, waardoor het vocht onttrekt. 

Met infrarood verwarming badkamer geniet je van droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. Daarnaast zijn de infrarood stralen goed voor ons lichaam. De infraroodstralen raken de huid, waardoor spieren ontspannen en de bloedsomloop verbetert. 

Bij het verwarmingsproces vind geen luchtverplaatsing plaats, waardoor je geen last hebt van rondzwevende bacteriën of stofdeeltjes in de lucht.

Badkamer verwarming berekening

Het vermogen verwarming berekenen kunnen onze adviseurs van de Infrarood Verwarming voor je uitrekenen. Aan de hand van de afmeting van jouw badkamer en jouw warmtebehoefte maken zij een nauwkeurige berekening voor hoeveel watt verwarming in badkamer nodig is.

Badkamer warmtepanelen variëren tussen de 210 en 3000 Watt. Het exacte benodigde vermogen en het aantal IR panelen kan precies worden berekend per ruimte. en kleine verwarming zoals 300 of 4000 watt is geschikt voor kleine ruimtes van 3 tot 4 m2.

Voor een badkamer wordt altijd een grotere elektrische kachel met een vermogen van 400 tot 600 Watt aanbevolen. Een hoog vermogen voor de elektrische kachel badkamer omdat in korte tijd veel warmte geproduceerd moet worden. Natuurlijk wel een elektrische kachel zuinig. 1000 tot 1500 Watt is geschikt voor middel grote kamers van 15 tot 20 m2.

Een grote infrarood kachel met een maximaal vermogen van 2000W tot 3000 Watt is geschikt voor grote ruimtes als een woonkamer of kantoor van 30 tot 40 m2. Het vermogen van de infrarood kachel hangt van meerdere factoren af, zoals de grootte van de kamer, de hoogte van het plafond, raam partijen en isolatiewaarde.

Uiteraard ook de kwaliteit van de infrarood kachel. De hoge kwaliteit elektrische kachel van Infrarood Verwarming heeft ongeveer 60 tot 100 Watt vermogen nodig per m2. Laat het exacte benodigde vermogen verwarming berekenen door onze adviseur.

Infrarood verwarming badkamer ervaring

Kom een keer langs bij één van onze showrooms zodat je de infrarood verwarming badkamer ervaring kan voelen. In onze winkels staan veel warmtepanelen al werkend uitgestald. Je kan gelijk voelen hoe de infrarood stralen jou opwarmen.

Het straalkachel badkamer gamma kunnen we je laten zien. Er is namelijk veel mogelijk op het gebied van design en verwarmen met infrarood. Van een zwarte verwarming aan het plafond tot een infrarood verwarming foto met een eigen beeld erop.

Wil je meer weten over onze infrarood verwarming producten? En welke het beste in jouw badkamerruimte past? Via onze website kan je een afspraak maken. Of kom langs bij onze showroom. Infrarood Verwarming is marktleider infrarood panelen in de Benelux.

Al jouw vragen worden door onze deskundige adviseurs beantwoord. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen. Elektrisch verwarmen met infrarood verwarming badkamer is energie zuinig, efficiënt, gezond en duurzaam.

Je kan onze infrarood producten ook online bestellen in onze shop. In de webwinkel staan de diverse merken, vermogens en uitvoeringen weergegeven. Mocht je nog vragen hebben over onze straalkachel badkamer of andere producten, neem gerust contact op.

Infrarood spiegelverwarming

Met een infrarood spiegelverwarming heb je nooit meer een beslagen spiegel in de natte ruimte. Doordat de stralingspanelen de objecten verwarmen en de spiegel zelf ook, zal deze nooit meer beslaan. Geen condensvorming in de natte ruimte met een Infrarood verwarming spiegel. Na het douchen heb je een scherpe blik in de spiegel voor het scheren of opmaken.

Een infrarood spiegel met verwarming is gemaakt van 5 mm ESG veiligheidsglas en slechts 2,2 cm dik. De glazen spiegel warmtelamp badkamer is robuust, kras- en zuurvast. Wanneer het oppervlak van een warmte paneel zwaar beschadigd is, breekt het veiligheidsglas in kleine stukje. Je loopt geen gevaar op scherpe glasscherven.

De gepolijste rand zorgt voor een ronde afwerking van de infrarood verwarming in glas. Een glazen verwarmingspaneel is voorzien van een meerdere schakelaars tegen overhitting. Mocht een IR paneel te warm worden dan slaat deze automatisch uit. Dankzij de IP44 waarde zijn de warmtepanelen stof- spatwaterdicht. Veilig voor gebruik in de badkamer.

De infrarood spiegelverwarming is dankzij het slanke ontwerp ook nog eens ruimte besparend. Hang de spiegel boven de wastafel. Een IR paneel is verkrijgbaar in verschillende vermogens en afmetingen. Een kleine verwarming met spiegel van Welltherm heb je al van 60×60 cm en 370 Watt. Bij Ecaros is het 60×60 cm paneel 400 Watt.

Een mooie uitvoering is ook de infrarood spiegel badkamer met verlichting. Twee energiezuinige werelden komen bij elkaar. De zuinige elektrische warmtelamp met de duurzame led verlichting. De led lichten starten bij slechts 21 Watt tot 42W, afhankelijk van de grootte van het infrarood paneel met led frame of infrarood led strips.

Badkamer radiator handdoekdroger

Met een badkamer radiator handdoekdroger met infraroodstraling geniet je iedere dag van een warmte badkamer en droge handdoeken. Infrarood-verwarming.nl heeft speciale dual-zone warmtepanelen welke voorzien zijn met handdoekbeugels. Het infrarood warmtepaneel is verdeeld in twee zones.

De bovenste zone is de infrarood verwarming waarbij de temperatuur oploopt naar 120oC. Het onderste deel is voor de handdoeken waarbij de temperatuur maximaal 70oC wordt. De handdoekbeugels zijn in verschillende designs verkrijgbaar en gemaakt van geborsteld staal. Aan de achterkant van het infrarood paneel zitten gaten waar je de beugels aan bevestigd.

De beugels zijn zo bevestigd dat het net lijkt of ze in de lucht zweven. De elektrische handdoekdroger is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Bijvoorbeeld een satijn wit of zwarte verwarming van Infrarood Verwarming. Een foto verwarming of een fel gekleurd paneel. Net hoe jij het wilt. Met een badkamer radiator handdoekdroger steel jij de show.

De elektrische handdoekdroger met stekker kan je eenvoudig aan de wand monteren. Dankzij de IPX4 klasse zijn ze spatwaterdicht. Wij adviseren de Infrarood verwarming met handdoekdroger tegenover de douche of bad te installeren. Je geniet met een elektrische handdoekdroger altijd van warme en droge handdoeken.

Door de vele designmogelijkheden zit er altijd een warmtelamp badkamer bij die in jouw natte ruimte past. De straalkachel badkamer handdoekdroger monteer je eenvoudig aan de muur. Informeer naar de mogelijkheden om jouw badkamer energiezuinig en duurzaam te verwarmen met infrarood warmtelamp badkamer.

Hoeveel Watt infrarood paneel

Hoeveel Watt infrarood paneel je nodig hebt in de badkamer of andere ruimte kunnen wij je vertellen. Het vermogen verwarming berekenen kunnen onze adviseurs nauwkeurig voor je uitrekenen. Hoeveel Watt infrarood paneel benodigd is hangt af van de afmeting van de badkamer, de hoogte, de isolatie waarde en het aantal ramen.

Infrarood verwarming hoeveel Watt per m2 je nodig hebt kunnen wij voor je berekenen. We kunnen je wel een richtlijn meegeven. De warmtelamp badkamer uitvoeringen zijn verkrijgbaar tussen de 210 en 3000 Watt. Een kleine verwarming van 300 of 400 watt is geschikt voor kleine ruimtes van 3 tot 4 m2. Voor een buiten verwarming of terrasverwarmer gelden andere wattages.

Voor de badkamer ruimte wordt altijd een hoger vermogen aangeraden, omdat deze in korte tijd veel warmte moet geven. Een warmtelamp badkamer van 400 tot 600W is aanbevolen. Voor middelgrote kamers van 15 tot 20 m2 wordt 1000 tot 1500W aanbevolen. Zoals een slaapkamer of hobbyruimte.

Een grote stralers verwarming elektrisch van 2000W tot 3000 watt is aanbevolen voor groet ruimtes van 30 tot 40 m2. Dit is slechts een richtlijn. Het vermogen is namelijk ook afhankelijk van de kwaliteit van de IR panelen. Infrarood verwarming levert enkele hoge kwaliteit plaatverwarming welke geproduceerd is in Duitsland. TÜV en VDE gekeurd.

Infrarood panelen onderscheiden zich van andere verwarmingssystemen. IR panelen zijn er in veel soorten, maten en vermogens. Het is verstandig om een berekening te laten uitvoeren voor de te verwarmen ruimte. De grootte van de kamer, de isolatiewaarde en je eigen warmtebehoefte zijn van belang voor hoeveel Watt infraroodpaneel.

Offerte aanvragen