Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood verwarming foto

Infrarood verwarming met eigen foto

Foto op paneel

Een infrarood verwarming foto met eigen gekozen afbeelding is als kunst aan de muur. Je kinderen, huisdieren en andere dierbaren op het infrarood paneel laten bedrukken. Kies voor Infrarood verwarming met eigen foto. Een foto op paneel laten bedrukking kost niet veel geld en je hebt er jaren plezier van.

Wat kan er allemaal als foto gebruikt worden op een infrarood paneel?

Een infrarood verwarming foto paneel als decoratie in je badkamer of slaapkamer, kan dit echt? Ja dit is echt mogelijk met een infrarood beeldpaneel. Weg met die simpele lelijke radiatoren die je inrichting verpesten. Zeg welkom tegen het infrarood verwarming foto!

Afbeeldingspanelen zijn prachtig, het is kunst aan de muur! Je kunt er alles op laten drukken wat je wilt. Wat dacht je van een foto van je gezin, een landschapsfoto of een Picasso schilderij erop? Een ir beeldpaneel geef je een prominente plek in de woonkamer.

Als je ze dan met trots verteld dat het ook een verwarmingspaneel is, geloven mensen je niet. Totdat je het ir fotopaneel aanzet en zij de heerlijke warme stralen op hun huid voelen.

Wil je een infrarood verwarming kopen, meer weten over de werking en prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij onze showrooms. Je krijgt alles te horen over infrarood verwarming installeren, het verbruik en de voordelen en de ongekende mogelijkheden van een verwarmingspaneel.

Koop een infrarood paneel in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van hoge Duitse kwaliteit en zijn zuinig in verbruik. In onze online winkel vind je meer dan 400 producten. Infrarood-verwarming is sinds 2008 de grootste leverancier van infrarood verwarmingen in Nederland.

Koop infrarood verwarming foto in onze online winkel

Products not found
Handdoekdroger infraroodpaneel met foto in badkamer bijverwarming Ecaros infrarood panelen

Wat is infrarood verwarming foto

Beeldverwarming of fotopanelen

Een beeldverwarming is een infrarood warmtepaneel. De functie is in eerste instantie om warmte af te geven door middel van onschadelijke infrarode stralen. Daarnaast mag een ir beeldverwarming opvallen in je woning en zo opgaan in je decoratie.

Naast een ir fotopaneel heb je bijvoorbeeld ook infrarood spiegel-, handdoek beugel- en natuursteenpanelen. Met infrarood verwarmingen kun je dus vele kanten op. En niet alleen met de warmte, maar ook met de inrichting!

De ir fotopanelen kunnen overal worden gemonteerd, zoals in de kinderkamer, woonkamer of keuken. Infrarood beeldverwarming combineert de zeer efficiënte verwarmingstechnologie met een mooie ontwerp.

Op een beeldverwarming kun je alles laten afdrukken. Bijvoorbeeld een schilderij van een kunstenaar, maar ook een familiefoto of natuurlandschap. De foto wordt op een speciale manier in het glas afgedrukt.

De afdruk op het ir paneel kan niet ongedaan worden gemaakt. Denk daarom goed na over welke afbeelding je erop wilt hebben.

Wil je jouw huis verwarmen met infrarood, zuinig in verbruik, mooi design infrarood paneel, op je plafond of aan de wand. Dit is mogelijk met een krijtbord, spiegel of een infrarood verwarming foto. Kom naar onze showrooms of koop de ir panelen in onze shop.

Halletje met infrarood verwarming

Van welk materiaal zijn de fotopanelen gemaakt

Hoogstaand veiligheidsglas

Het oppervlak van verwarmingspaneel met foto is gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas dat brandwerend is. Daarnaast is het in staat om een oppervlaktetemperatuur aan te kunnen van maar liefst 120 graden Celsius.

De ir wandpanelen van Infrarood Verwarming  worden niet warmer dan 120 graden Celsius, vanwege de veiligheid. Een verwarming binnen handbereik moet je namelijk kunnen aanraken. Met een infrarood wandpaneel is er dus geen gevaar op brandwonden of blaren.

Onze infrarood panelen van glas zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook duurzaam en robuust.

KUN JE EEN IR PANEEL ZELF BEDRUKKEN OF BESCHILDEREN?

Het antwoord is nee, je kan een infrarood verwarming niet zelf bedrukken of beschilderen. Als je een ir paneel zelf beschilderd geeft de verf een slechte geur af als de verwarming aan staat.

Nog erger, het kan zelfs brand veroorzaken. Daarnaast verslechtert het ook de effectiviteit van het infrarood warmtepaneel.

Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk.

kinderkamer met infrarood paneel kakatoe

De voordelen van infrarood verwarming foto

Foto´s en schilderijen

De voordelen van een infrarood fotopaneel:

• Weinig benodigde ruimte door het vlakke verwarmingspaneel.

• Zeer efficiënte en voordelige verwarmingstechnologie.

• Ontelbare individuele ontwerp opties.

• Eenvoudige installatie aan de muur.

• Aangename directe warmte door onschadelijke infraroodstralen.

Er zijn veel verschillende modellen infrarood panelen. In principe zijn al onze infrarood modellen geschikt voor iedere ruimte. Natuurlijk ook leverbaar met thermostaat. De kosten zijn per uitvoering verschillend.

Je kan bij ons ook Infrarood panelen kopen waar je kunst of een eigen foto op kan plaatsen. Kies je mooiste fotomoment of maak zelf een tekening.

Voor een kleine meerprijs is dat allemaal mogelijk. Wil je het verbruik weten, neem dan contact met ons op.

Een infrarood verwarming met afbeelding is de ideale combinatie tussen kunst en comfortabele warmte!