Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood verwarming garage

Infrarood panelen garage

Infrarood verwarming in de garage

Pas infrarood panelen toe als garage en schuurverwarming. Naast bijvoorbeeld de garage heeft ook je bijkeuken vaak maar weinig warmte nodig. Op de eerste plaats is de warmtebehoefte slechts tijdelijk. Tevens is de grootte van deze ruimtes beperkt.

Daarom ben je natuurlijk op zoek naar een slimme manier van verwarming. Vorst beveiliging met infrarood verwarming gaat makkelijk. Het is daarom dat steeds meer mensen voor een infrarood paneel kiezen.

Op dezelfde wijze kan je ook deschuur of andere opslagruimtes goedkoop verwarmen. Welke infrarood panelen voor de garage het beste zijn? Dat is afhankelijk van de maatvoering en de wensen omtrent regeling en temperatuur.

In het bijzonder kunnen wij het gebruik van stralingswarmte met een energie besparend element aanraden. Je kan deze verwarming voor een schuur of garage namelijk aansturen met een afstandsbediening. Tenslotte is het ook mogelijk om infrarood panelen in de garage te monteren aan het plafond.

Op deze manier geniet je van de warmte én bespaar je tevens ruimte. Wanneer je de garage gaat verwarmen met infrarood panelen. Dan gebruikt je het liefst een thermostaat. Door middel van deze sturing, kan je efficiënt en vraaggericht de garage verwarmen.

Samengevat kan je met infrarood panelen voor lage aankoop kosten en laag verbruik van energie realiseren.

3 kantoor krijtbord infrarood paneel

Waarom je garage of schuur verwarmen met infrarood?

Infrarood verwarming garage

Meestal is de schuur of de garage niet de grootste ruimte rondom het huis. Net als in andere kleine kamers, raden wij je aan de verwarming aan het plafond te monteren. Vanaf het plafond straalt de verwarming gelijkmatig de ruimte in. Op deze manier zorgt de infrarood verwarming voor een prettig klimaat.

Daarnaast is het mogelijk om als infrarood verwarming. Gebruikt te maken van een zogenaamde heatstrip. Deze infrarood verwarming is bijzonder geschikt voor gebruikt in de garage. Ten eerste zijn ze eenvoudig te monteren. Ten tweede nemen ze weinig ruimte in beslag.

Daarbij zijn ze ook nog eens energie zuinig. De schuur verwarmen of beveiligen tegen vorst was nog nooit zo simpel!

De garage als technische ruimte

Ben je van plan het hele huis te verwarmen met infrarood panelen? Dan kan de schuur of garage als technische ruimte dienen. Wanneer je het huis gaat verwarmen met infrarood panelen.

Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk.

Welltherm ral kleuren infrarood paneel

De zuinige werking van infrarood panelen

Bespaar geld

Net zoals bij normale verwarming regel je de temperatuur van de infrarood verwarming met een thermostaat. Deze plaats je naast de deur aan de muur.

Wij adviseren de thermostaat van de infrarood panelen in te stellen op een minimale temperatuur. Op deze manier zorgt de infrarood verwarming voor vorst beveiliging.

Wanneer je niet in de garage of schuur aanwezig bent regelt het systeem zichzelf. Tenzij je wilt gaan klussen. Op dat moment zet je simpelweg de thermostaat een paar graden hoger. Zo eenvoudig werken onze infrarood panelen in de garage of schuur.

Heb je een aparte oplossing nodig voor het warm water

Een elektrische boiler of warmwater-warmtepomp is dan de beste oplossing. Deze kan je plaatsen in de schuur of garage. Met behulp van elektriciteit, wordt hierbij warmte onttrokken aan de lucht in de garage. Op die manier wordt het water verwarmd. Dit is energiebesparend en werkt voor de komende jaren betrouwbaar voor een goede prijs.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming nadelen of juist de vele voordelen. Een infrarood paneel heeft voornamelijk alleen voordelen, waaronder snel warm, gezond voor iedereen en energiezuinig in het verbruik. Je kan ook kiezen voor een infrarood verwarming foto. Verwarmingspanelen geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming.

garage verwarmen met Infraroodpanelen heater bedrijfshal Stralers verwarming elektrisch

Voordelen van het verwarmen met infrarood panelen

Wand en plafond verwarming

Uiteraard zijn onafhankelijkheid en de financiële bijkomstigheden niet de enige voordelen van infrarood panelen voor de garage. Er zijn diverse uitvoeringen. Daarom is het altijd mogelijk om een infrarood verwarming te vinden die optimaal geplaatst kan worden in de schuur of garage. 

Door jouw infrarood panelen in bijvoorbeeld de garage aan het plafond te monteren. Bespaar je gelijk ruimte. Daar komt bij dat de infrarood panelen voornamelijk de aanwezige objecten verwarmen. Hierdoor is er beduidend minder tocht.

Dit brengt weer een ander voordeel met zich mee. Er is minder stofverplaatsing bij infrarood verwarming. Dit zorgt ervoor dat je in de schuur, garage of andere opslagplek tevens minder hoeft schoon te maken. Dit is dus een ideale bijverwarming.

Wil je een infrarood verwarming kopen, meer weten over de werking en prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij onze showrooms. Je krijgt alles te horen over infrarood verwarming installeren, het verbruik en de voordelen en de ongekende mogelijkheden van een verwarmingspaneel.