Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood verwarming glas

Infrarood verwarming glas voor woning

Infrarood panelen glas voor je woning

Infrarood verwarming glas betekent zuinige warmte met vele design mogelijkheden. De glas infrarood verwarming is namelijk verkrijgbaar in alle RAL kleuren en in mat of glans uitvoering. Daarnaast is een glas paneel ook te verkrijgen in spiegelvorm. 

De glazen infrarood verwarming is gemaakt van een hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. De glazen infrarood panelen zijn te bestellen met of zonder frame. Waarbij je het frame in tal van kleur kunt kiezen. 

Kindvriendelijke verwarming

Een verwarming zien we vaak als noodzaak voor de koude wintermaanden. We hebben zeker warmte nodig, maar we hoeven niet de lelijke en stinkende radiatoren te accepteren.

Naast dat ze er niet uit zien, zijn ze ook een gevaar voor kleine kinderen. De scherpe randen en hoeken zijn namelijk niet heel erg kind vriendelijk.

Hoe vaak hoor je niet dat een kind zijn of haar hoofd heeft gestoten tegen een radiator? De innovatieve oplossingen van HeatXL maken hier direct een einde aan.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming nadelen of juist de vele voordelen. Een infrarood paneel heeft voornamelijk alleen voordelen, waaronder snel warm, gezond voor iedereen en energiezuinig in het verbruik. Je kan ook kiezen voor een infrarood verwarming foto. Verwarmingspanelen geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming.

Kom bij ons langs, al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen. Kom langs bij onze showrooms en beleef zelf de warmte zelf.

Halletje met infrarood verwarming

Infrarood verwarming mag gezien worden

Infrarood panelen van glas

Het infrarood verwarming glaspaneel mag namelijk opvallen in je woonkamer. Ze mogen gezien worden.

Het is een namelijk een prachtige elektrische kachel die opgaat in je interieur.

Je hebt niet eens door dat er een verwarming aan je muur of plafond hangt. Totdat je de verwarming aanzet en je de heerlijke warme stralen op je huid voelt.

Robuust veiligheidsglas

Het glazen infrarood paneel van HeatXL is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Ze zijn daardoor robuust, extra stevig en krasvast.

Wanneer het oppervlak van het paneel zeer zwaar wordt beschadigd, breekt het glas in fijne stukjes. Zo kan je geen gevaar lopen op scherpe punten. Je moet overigens wel heel wat uithalen wil het glas breken.

Verschillende maten en benodigd vermogen

De infrarood verwarming glas is verkrijgbaar in verschillende maten en benodigd vermogen. De slanke ir panelen zijn standaard verkrijgbaar tussen de 400 en 900 watt. Hieronder een tabel met de verschillende vermogens, uitgedrukt in wattage, en de daarbij behorende afmetingen. 

900 watt / 60 x 140 x 2 cm (Hoogte x Breedte x Diepte)

700 watt / 60 x 120 x 2 cm (H x B x D)

600 watt / 60 x 110 x 2 cm (H x B x D)

500 watt / 60 x 90 x 2 cm (H x B x D)

400 watt / 60 x 70 x 2 cm (H x B x D)

De Zipris glazen infrarood panelen van HeatXL zijn niet alleen heel mooi qua design. Ze geven daarnaast een heerlijke efficiënte warmte. 

Wil je infrarood verwarming kopen, neem dan contact met ons op via het offerte formulier, bel ons of koop een infrarood paneel in onze online shop. Wil je meer informatie over kosten berekening, ervaringen, prijs, verbruik en voordelen, lees dan ook ons infrarood verwarming magazine. 

design verwarming

Infrarood verwarming werking

Snel warmte

Directe warmte met infrarood verwarming glas

Met een infrarood verwarming glas breng je direct de warmte in je woning. Je hebt namelijk een zeer korte opwarmtijd. Binnen slechts 8 tot 15 minuten zijn de panelen op volle kracht. Waardoor je vrijwel direct kan genieten van de comfortabele en gezonde warmte.

Infrarood verwarmingen stralen een lange warmtegolven uit, die ook wel C-straling heet. De infrarode straling zijn vergelijkbaar met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV stralen. Je voelt direct de warme glas infrarood stralen op je huid, waardoor je het warm krijgt.

De objecten in de kamer slaan de warmte op en weerkaatsen vervolgens deze weer de ruimte in. De ir stralen weerkaatsten overal op, zoals de meubels, wanden en vloer. De gehele kamer wordt daarmee op een natuurlijke manier snel en heerlijk verwarmd.

Dit is hetzelfde effect zoals de zon die je woonkamer binnen schijnt. De zonnestralen warmen de ruimte op en je meubels voelen ook warm aan. Als je in je stoel achter het raam zit, voel je gewoon de warmte van de zon. Ditzelfde effect hebben de infrarood stralen van de panelen.

De opwarming van de muren in de kamer zorgen daarmee voor een extra stijging in kamer temperatuur. De gevoelstemperatuur is hoger, waardoor je de verwarming gerust met 2 graden Celsius lager kan zetten. Hierdoor bespaar je ook weer op de verbruikskosten. Efficiënte en zuinige warmte in huis met een infrarood verwarming glas.

Doordat de objecten in de kamer de warmte vasthouden, heb je weinig warmteverlies wanneer je de ruimte ventileert.

Een ander voordeel van verwarmen met infrarood panelen is dat de muren warmer zijn dan de omgevingslucht. De muren drogen hierdoor snel, waardoor schimmel vorming geen kans heeft. Daarnaast werkt de isolatie van de muren ook beter als deze droog zijn.

Een infrarood verwarming sluit je aan op elektriciteit, waarna vervolgens de energie wordt omgezet in warme onschadelijke ir-c stralen.

autos cuba infrarood paneel foto

Plat ontwerp infrarood verwarming glas

Dunne infrarood panelen

¡De infrarood verwarming glas heeft een plat ontwerp. Door de flinterdunne uitvoering nemen de panelen weinig ruimte in beslag, waardoor ze in iedere kamer te monteren zijn. Een plat ontwerp heeft als voordeel dat het er strak uitziet op de muren of plafond.

De glazen infrarood panelen zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast hebben ze een zeer mooi ontwerp. Door de ultradunne uitvoering nemen ze tevens weinig ruimte in beslag. Met een dikte van 2 centimeter passen ze daardoor op iedere muur van de kamer. Je hebt niet veel ruimte nodig. 

Door het nieuw gepatenteerde beugel systeem kan je het heatXL paneel stevig en strak aan de muur of plafond installeren. Er zit bijna geen afstand tussen de muur en het warmtepaneel. Het lijkt daardoor net of het infrarood paneel in de lucht zweeft.

Met een speciaal veiligheidsslot wordt het ir paneel vergrendeld. Dit voorkomt dat de verwarming valt. Je kan het glazen ir paneel zowel horizontaal als verticaal monteren.

De elegante kleur wit is in iedere woonkamer gemakkelijk in te passen. Je zou niet zeggen dat achter het platte infrarood paneel een zeer hoogwaardig innovatief verwarming systeem schuil gaat.

Wil je infrarood verwarming kopen, neem dan contact met ons op via het offerte formulier, bel ons of koop een infrarood paneel in onze online shop. Wil je meer informatie over kosten berekening, ervaringen, prijs, verbruik en voordelen, lees dan ook ons infrarood verwarming magazine. 

Wil je een kinderkamer verwarmen met een infrarood paneel, misschien een infrarood verwarming garage, infrarood verwarming badkamer of een infrarood verwarming krijtbord voor in de keuken aanschaffen. Je huis verwarmen met infrarood verwarming is gezond voor mens en dier. Heb je advies infrarood verwarming nodig? 

Kom bij ons langs, al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen. Kom langs bij onze showrooms en beleef zelf de warmte zelf.

Infrarood warmtepanelen infrarood paneel groen woonkamer energiezuinige bijverwarming

Schoner binnenklimaat met infrarood verwarming 

Infrarood panelen zijn gezond

Met een infrarood verwarming geniet je van een schoner binnenklimaat. Je hebt namelijk geen last van luchtcirculatie. Waardoor je geen rond dwarrelende stofdeeltjes en bacteriën hebt. Zoals bij een conventionele verwarming systeem wel het geval is. 

Zodra de infrarood stralen je huid raken, voelt dit heerlijk aan. Vergelijkbaar met de zachte stralen van de zomerzon of de warmte van een openhaard. 

Infrarood panelen warmen de kamer op een efficiënte manier op. Je hoeft niet eerst de lucht in de kamer te verwarmen voordat je een temperatuur stijging voelt. Met ir panelen hoef je de ruimte tevens niet lang voor te verwarmen. De verwarming is tussen de 8 en 15 minuten op volle sterkte. Dit is een ideale manier om te besparen op energie en ook elektriciteit kosten. 

De lange warmte golven van de speciale infrarood panelen verwarmen de vaste objecten in de kamer. Denk hierbij aan meubels, vloer, wanden en plafond. 

Vervolgens stralen deze objecten de warmte ook weer uit. Je voelt daardoor van alle kanten de comfortabele warmte. 

Het HeatXL infrarood glas paneel heeft een gelijkmatige oppervlakte temperatuur verdeling. De infrarood straling wordt optimaal verdeeld in de kamer, waardoor je een efficiënte warmte effect bereikt. Je bespaart hierdoor flink op de energiekosten. 

 

Infraroodverwarming 1 slaapkamer

Duitse kwaliteit en lange garantie

Beste infrarood panelen

De infrarood verwarming glas is van Duitse kwaliteit. Net als bij het Zipris spiegelpaneel draagt het HeatXL Exclusive glaspaneel ook het TÜV Süd-certificaat. Dit staat voor hoge kwaliteit en veiligheid. Je krijgt op deze producten maar liefst 5 jaar garantie.

De glazen infrarood verwarming van HeatXL wordt geproduceerd in Duitsland en dragen het keurmerk “100% Made in Germany”. Dit betekent dat het gehele productieproces aan de hoge Duitse kwaliteitsnormen voldoet. Zowel hoge kwaliteit voor de gebruikte materialen als de afwerking. Je herkent direct de Duitse kwaliteit wanneer je het infrarood glaspaneel ziet. 

Naast de Duitse kwaliteit is deze verwarming ook voorzien van de exclusieve HeatXL carbon fiber techniek. Carbon, oftewel koolstof vezel, is een materiaal dat bestaat uit extreem dunne vezels van koolstof. Deze koolstof matten zijn verwerkt in de infrarood verwarmingen van HeatXL. 

Van de buitenkant is het niet zichtbaar of in het infrarood paneel een carbon mat is verwerkt, welke bestand is tegen knikken en stoten. 

Bij goedkope infrarood panelen wordt dit materiaal namelijk niet gebruikt, wat vervolgens kan leiden tot gevaarlijke situaties. Allereerst heb je een ongelijkmatige verdeling over het warmte oppervlak. Daardoor neemt de warmte afgifte af. Ten tweede kan het zelfs leiden tot oververhitting van het warmtepaneel met alle gevolgen van dien. 

 

Handdoekdroger infraroodpaneel met foto in badkamer bijverwarming Ecaros infrarood panelen

Infrarood verwarming glas in badkamer

Infrarood panelen badkamer

De infrarood verwarming glas wordt vaak gebruikt in de badkamer. Door het ESG veiligheidsglas en de IPx4 klasse zijn ze veilig in deze natte ruimte te gebruiken. 

Of het nu gaat om een infrarood handdoek beugel, spiegel-, muur- of plafondpaneel. De glazen infrarood verwarming badkamer is dankzij de IPx4 klasse spat waterbestendig en uiterste geschikt om te monteren in vochtige ruimtes. 

Houd altijd bij de montage in de badkamer de veiligheidsafstand van 60 centimeter aan van de dichtstbijzijnde waterbron.

Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk.

Wil je jouw huis verwarmen met infrarood, zuinig in verbruik, mooi design infrarood paneel, op je plafond of aan de wand. Dit is mogelijk met een krijtbord, spiegel of een infrarood verwarming foto.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming nadelen of juist de vele voordelen. Een infrarood paneel heeft voornamelijk alleen voordelen, waaronder snel warm, gezond voor iedereen en energiezuinig in het verbruik. Je kan ook kiezen voor een infrarood verwarming foto. Verwarmingspanelen geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming.