Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood verwarming krijtbord

Krijtbord infrarood verwarming

Krijtbord keuken en kinderkamer

Infrarood verwarming krijtbord is een originele keuze voor aan de muur. Het is een infrarood verwarming en schoolbord in één. Het krijtbord paneel van Infrarood Verwarming is als een schoolbord, waar je dan ook met echt krijt op kan schrijven of tekenen. Comfortabele warmte in een originele verpakking. 

Een infrarood verwarming krijtbord is gemaakt van gehard glas en in een matte kleur zwart afgewerkt. Doordat de verwarming slechts 2,2 centimeter dik is, bespaar je veel ruimte in de kamer. Je ziet niet eens dat er een verwarming hangt, zo onzichtbaar en dun is het Infrarood Verwarming verwarmingspaneel

De infrarood panelen krijtbord van Infrarood Verwarming zijn gemaakt van ESG-H veiligheidglas. Ze zijn robuust en onverslaanbaar. Ze zijn verkrijgbaar in rechthoekige en vierkante vorm en zijn eenvoudig en snel te monteren aan de muur. Je kan het krijtbord infrarood verwarmingspaneel verticaal of horizontaal monteren aan de muur.

Een geschikte plek voor krijtbord paneel is in de keuken. Schrijf de boodschappenlijst erop of laat een lief bericht achter voor je kinderen. Een andere ruimte waar een krijtbord verwarming mooi staat, is de kinderkamer. De kinderen kunnen er heerlijk op tekenen en de temperatuur in de kamer is altijd op het juiste niveau. 

Een krijtbord infrarood verwarming is ook geschikt voor ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant waar het dagmenu op het infrarood paneel wordt getoond. Of in een kantoorruimte als brainstorm paneel. De mogelijkheden zijn ongeteld.

Wil je een infrarood verwarming kopen, meer weten over de werking en prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij onze showrooms. Je krijgt alles te horen over infrarood verwarming installeren, het verbruik en de voordelen en de ongekende mogelijkheden van een verwarmingspaneel.

Koop infrarood verwarming krijtbord in onze online winkel

Products not found
Warmtepanelen Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 14 krijtbord verwarming

Infrarood verwarming keuken

Krijtbord keuken paneel

Infrarood verwarming krijtbord in de keuken. Met een infrarood verwarming krijtbord in de keuken heb je nooit meer een koude ruimte. Met de slimme thermostaat die geïntegreerd zit in de krijtbord verwarming stel je eenvoudig de tijd in hoe laat de verwarming aan moet gaan. Je bedient de verwarming heel gemakkelijk met de app op je mobiele telefoon. 

Met een slimme thermostaat op je infrarood verwarmingspaneel programmeer je de tijden voor iedere dag van de week. Een infrarood verwarming heeft een zeer snelle opwarmtijd, in slechts 8 tot 15 minuten is de verwarming op volle kracht.

Zodra je ‘s morgens na het douchen de keuken inloopt, voel je de heerlijke warme infrarood stralen op je lichaam. Je kan je eerste kop koffie in aangename warmte opdrinken. 

Een krijtbord verwarming in de keuken is daarom ideaal. Omdat het ontwerp slechts 2,2 centimeter dik is, zie je niet dat het schoolbord een verwarming is. 

kantoor krijtbord infrarood paneel

Toepassing krijtbord verwarming

keuken, kinderkamer, restaurant en kantoor

Infrarood verwarming krijtbord van Infrarood Verwarming is een ander product dat wordt gebruikt in woningen, maar ook in kleuterscholen, vergaderzalen en restaurants. 

In de woning staat een krijtbord paneel leuk in de keuken. Dankzij het geëmailleerde oppervlak kan het frame loze verwarmingspaneel als echt schoolbord worden gebruikt. Zo heb je de mogelijkheid om kleine berichtjes te schrijven, recepten en boodschappenlijstjes te plaatsen. Of maak een mooie tekening. 

Een krijtbord paneel van Infrarood Verwarming is geschikt voor meerdere ruimtes. In woningen is de keuken en de kinderkamer de favoriet. Voor ondernemers zijn horeca gelegenheden erg blijf met onze krijtbord infrarood panelen. Ze schrijven het dagmenu erop en bieden bovendien de gasten aangename warmte. Op kantoor wordt het krijtbord paneel ingezet als white board paneel.

Of het nu gaat om de keuken, kinderkamer, restaurant of kantoor de verschillende maten garanderen dat je voor iedere ruimte de juiste infrarood krijtbord verwarming vindt. 

IR panelen Kinderkamer met infrarood paneel

Kinderkamer krijtbord

beschrijf schoolbord met echt krijt

De krijtbord verwarming van Infrarood Verwarming is geschikt voor kinderkamer verwarmen vanaf een bepaalde kinderleeftijd. De kinderen mogen de panelen niet constant met de blote hand aanraken. Als ze dit begrijpen, kunnen ze veilig in de kinderkamer worden gemonteerd. 

Het oppervlak van het schoolbord paneel wordt maximaal 110 graden Celsius en daardoor aanraak veilig. De panelen hebben geen scherpe randen, waardoor ze veilig zijn om in de kinderkamer aan de muur te monteren. Bovendien zijn de warmtepanelen beveiligd met overhitting sensoren. Mocht het infrarood paneel van Infrarood Verwarming te warm worden, dan schakelt deze automatisch uit. 

De kinderen kunnen erop tekenen en mee spelen met echt krijt. Neem gekleurd krijt voor een nog beter resultaat van de tekening. De krijtbord infrarood panelen kan je online via onze shop kopen of kom langs bij één van de showrooms.

Je kan kiezen voor een infrarood verwarming afbeelding, krijtbord, zuinige elektrische verwarming, bijverwarming en een goed verwarmingspaneel. Infrarood warmtepanelen zijn de toekomst, want iedereen stapt over op elektriciteit. Lees alle misverstanden over infrarood verwarming, voordelen van elektrische verwarming en het verbruik. Wil je onze blogs in het magazine lezen of vraag een gratis offerte aan, zodat je alle goede informatie hebt.

Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 11 infrarood verwarming verbruik

Muur montage krijtbord

Verticale en horizontale installatie

De montage van een krijtbord verwarming is eenvoudig en snel. Je monteert het warmtepaneel verticaal of horizontaal aan de wand. Dankzij de meegeleverde muurbeugel, pluggen en schroeven gaat dit snel en eenvoudig. Bij de installatie kit is ook een boormaal meegeleverd.

Dankzij het goede montage systeem bieden de warmtepanelen een stabiele en veilige ophanging. Per infraroodpaneel kan je tevens kiezen uit verschillende frame maten. Zodat het altijd bij je interieur past. Tevens verkrijgbaar als krijtbord verwarming met led-verlichting.

Plafond montage is ook mogelijk, echter is het lastig om het infrarood paneel aan het plafond te beschrijven. Voor plafondmontage is de infrarood verwarming van metaal of glas uiterst geschikt. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, opvallend of onopvallend. Of koop een infrarood verwarming afbeelding. Alleen even mooi en zuinig in verbruik.

Een krijtbord verwarming is geen magneetbord. Omdat het oppervlak een temperatuur van 100 graden bereikt, mag het nooit beplakt worden met tape. Gebruik van magneten is ook niet toegestaan. Het oppervlak van het warmtepaneel mag nooit geblokkeerd worden, dit verminderd namelijk de warmte-afgifte. 

woonkamer met stone art

Kenmerken krijtbord paneel

Eenvoudig schoon te maken

Kenmerken van een infrarood verwarming krijtbord:

– Je beschrijft het krijtbord paneel met echt krijt.

– Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

– Ideaal voor ruimtes, zoals de keuken, kinderkamer, scholen en restaurants.

– Gemakkelijk installatie dankzij de Infrarood Verwarming muurbeugel.

– Efficiënte en directe warmte. 

– Zuinig in verbruik. 

– Geen onderhoudskosten.

– Infrarood verwarming maakt geen geluid.

– Geurloos verwarmen. 

– Geen scherpe hoeken of randen.

– Ook verkrijgbaar met LED-verlichting.

– Beveiligd met oververhitting sensoren.