Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood verwarming met led verlichting

Infrarood verwarming met led verlichting

Infrarood verwarming met verlichting

Combineer infrarood verwarming met led verlichting. Twee zuinige en duurzame werelden die elkaar treffen in één toestel. Aangename infrarood warmte met zuinige led verlichting. Keuze uit directe of indirecte led-verlichting lampen.

De infrarood verwarming met led verlichting sluit je eenvoudig aan op een bestaand lichtpunt. De draadloze besturing schakelt zowel de kachel als de verlichting onafhankelijk van elkaar aan of uit. Het warmte paneel is uitgerust met slechts 48 watt aan led lichten en brengt een prachtige sfeer.

Vaak zien we infrarood verwarming plafond met verlichting in de badkamer of woonkamer. Een spiegel met infrarood verwarming en verlichting is ook een veel gezien item in de badkamer. De mogelijkheden met infrarood warmtepanelen is zeer ruim. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en vermogens.

Infrarood verwarming plafond met verlichting

Infrarood paneel met verlichting

Een infrarood verwarming plafond met verlichting geeft niet alleen heerlijke warmte, maar zorgt ook voor een goede verlichting. Infrarood paneel met verlichting is daarom een uitmuntende keuze, voor welke ruimte dan ook. Je kan ieder infrarood paneel voorzien van duurzame led verlichting. Je hebt keuze uit twee modellen.

Een klik magneet systeem met led verlichting aan de zijkanten van het infrarood warmtepaneel. Of kies voor een led frame waarbij de IR verwarming geïntegreerd wordt. Vaak kom je bij het plaatsen van plafond infrarood verwarming in conflict met een beperkt aantal beschikbare aansluitpunten. Dit probleem los je op door een infrarood verwarming plafond met verlichting.

Indien je de verlichting integreert in een infraroodpaneel houd je meer ruimte vrij aan de wand. Zeker in een badkamer staat dit strak, modern en natuurlijk zeer mooi. Een ander pluspunt is dat je slechts één stroomkabel nodig hebt waarmee je zowel het warmte paneel als de led-verlichting mee voedt.

Via een draadloze combinatie kit bedien je zowel de IR kachel als de led-verlichting via één aansluitpunt. De elektrische verwarming regel je via een draadloze thermostaat. De verlichting regel je met een draadloze schakelaar. Beide zijn apart van elkaar te schakelen. De led-lampen zijn netjes weggewerkt. Je ziet ze niet als de leds uit zijn.

Infrarood led

Led verwarming badkamer

Infrarood led verlichting en verwarming is een ideaal product voor kleinere ruimtes. Zoals led verwarming badkamer of infrarood led paneel in het toilet, hal of kledingkamer. Door infrarood verwarming met led verlichting te combineren bespaar je ruimte. Bovendien staat het ook zeer mooi. Infrarood led is geschikt voor spiegel, kleuren en foto panelen. Zoals een verwarming zwart met infrarood led verlichting.

Deze stijlvolle verwarmingspanelen passen in elk interieur en hebben een strak en subtiel design. Infrarood-verwarming.nl biedt diverse panelen in verschillende afmetingen, zodat je een formaat kiest dat perfect bij de grootte van de ruimte past. Bij de uiteenlopende afmetingen horen uiteraard ook verschillende vermogens, zodat de verlichting niet overheersend of te fel is in een kleinere ruimte.

De ledverlichting is een prettig warm licht dat de hele ruimte goed beschijnt en een fijne sfeer aan de kamer toevoegt. Wanneer je op zoek bent naar een design paneel dat goed opgaat in de omgeving, maar toch veel warmte en licht afgeeft, kies je voor onze hoge kwaliteit infrarood licht verwarming.

Al onze IR warmtepanelen zijn voorzien van de nodige keurmerken. Duitse keurmerk TÜV staat voor veiligheid en efficiëntie. Het RoHS keurmerk staat voor vrij van schadelijke stoffen, CE-keurmerk voor Europese veiligheidsnormen. Het EMV, VDE en Geprüfte Sicherheit (GS) keurmerk zijn voor de strenge Duitse wet goedgekeurde panelen.

Infrarood verwarming badkamer met verlichting

Infrarood paneel met led verlichting badkamer

Een infrarood verwarming badkamer met verlichting zorgt voor een heerlijke warme badkamer. De led-verlichting zorgt voor sfeer met indirect licht, waarbij het licht weerkaatst tegen een oppervlak. Zoals de muur of het plafond. Daardoor oogt het licht zachter en zorgt het voor sfeer. Met direct licht verlicht je de badkamer op een functionele manier.

Een veel gezien item in de badkamer is een spiegel met verwarming en verlichting. Een infrarood paneel met led verlichting badkamer zorgt voor warmte en een schoon binnenklimaat. Infrarood panelen warmen namelijk niet de lucht op, zoals een centrale verwarming met convectie warmte. Maar het warmt direct de objecten en mensen op.

De muren worden warm, waardoor het vocht onttrekt. Dit betekent dat de isolatie van de buitenmuur beter werkt en tevens dat schimmels verdwijnen. Doordat er geen luchtcirculatie plaatsvindt met infrarood straling heb je ook geen last van rond dwarrelende stofdeeltjes en bacteriën. Juiste vochtigheidsgraad en een schoon klimaat.

Zuinige en gezonde warmte met een infrarood verwarming badkamer met verlichting. De infrarood straling heeft namelijk ook een therapeutische werking op ons lichaam. Spieren ontspannen en pijnklachten aan gewrichten of spieren nemen af. IR verwarming zet 93% van de energie om in warmte. Het lage wattage van de led-verlichting zorgt voor een kosten besparing.

Infrarood verwarming spiegel met verlichting

Spiegel met infrarood verwarming en verlichting

Een infrarood verwarming spiegel met verlichting zorgt ervoor dat je nooit meer een beslagen spiegel hebt na het douchen. Dit komt doordat IR panelen direct de voorwerpen zoals muren, vloer en badkamermeubel verwarmt. Warme muren betekenen geen condens- en schimmelvorming. Je kan ook gerust een raam open zetten voor ventilatie zonder veel warmte verlies te leiden.

Een spiegel met infrarood verwarming en verlichting monteer je eenvoudig boven de wastafel. Hier zit meestal al een aansluitpunt. Je kan hier zowel de verlichting als de elektrische verwarming op aansluiten. De elektrische verwarming bedien je via een aparte thermostaat badkamer en de led-verlichting met een draadloze schakelaar.

Infrarood verwarming spiegel is gemaakt van gehard ESG-H veiligheidsglas. De stralingspanelen zijn robuust, stevig en veilig. Er zijn geen scherpe randen dankzij de gepolijste randen. Dankzij de IP54 klasse is de badkamer verwarming veilig te gebruiken in natte ruimtes. Ze zijn namelijk spatwaterdicht.

Om de veiligheid te garanderen is de infrarood led-verlichting ook van hoge kwaliteit en tevens hittebestendig. Dat wil zeggen dat ze, in tegenstelling tot standaard led strips, zonder problemen toegepast kunnen worden op de spiegel infraroodpanelen. Wil je meer weten over infrarood verwarming met led verlichting? Neem dan gerust contact met ons op.

Led verwarming badkamer

Led strip verlichting

Met een led verwarming badkamer geniet je iedere dag opnieuw van een heerlijke warme ruimte, minder vocht en droge muren. Een elektrische verwarming badkamer zijn er in vele soorten, maten en vermogens. Van een kleine verwarming van 60×60 als spiegel paneel met led-verlichting tot een design verwarming met eigen gekozen foto.

De led-strip verlichting van Ecaros kan je ook achteraf monteren. Het klik systeem van het Ecaros led frame duo-line zorgt voor licht op jouw infrarood paneel. De set bestaat uit twee led-strip verlichting die je aan het warmte paneel vastklikt middels een magneet. Geschikt voor wand en plafond verwarming.

Het lage frame is geschikt voor Ecaros metalen panelen. Het hoge frame voor Ecaros glazen panelen. De led strip verlichting is verkrijgbaar in twee soorten kleuren. Warm wit licht van 3000K en koud wit licht 4000 Kelvin. Combineer dit item met een handdoek droger infrarood zodat je altijd warme en droge handdoeken hebt. Verkrijgbaar in vele prachtige designs.

Het inbouw led verwarming badkamer is geschikt voor de Ecaros en Welltherm panelen. Het inbouw infrarood verwarming plafond met verlichting is bijzonder mooi in de badkamer, als ook in de woonkamer. Verkrijgbaar in diverse standaard afmetingen. Vraag onze experts van de infrarood verwarmingswinkel om advies. We stellen een gratis offerte voor je op.