HeatXL Logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00
en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Webshop

Bezoeken

Infrarood verwarming plafond met verlichting

Infrarood verwarming met led verlichting

Combineer infrarood verwarming met led verlichting. Twee zuinige en duurzame werelden die elkaar treffen in één toestel. Aangename infrarood warmte met zuinige led verlichting. Keuze uit directe of indirecte led-verlichting lampen.

De infrarood verwarming met led verlichting sluit je eenvoudig aan op een bestaand lichtpunt. De draadloze besturing schakelt zowel de kachel als de verlichting onafhankelijk van elkaar aan of uit. Het warmte paneel is uitgerust met slechts 48 watt aan led lichten en brengt een prachtige sfeer.

Vaak zien we infrarood verwarming plafond met verlichting in de badkamer of woonkamer. Een spiegel met infrarood verwarming en verlichting is ook een veel gezien item in de badkamer. De mogelijkheden met infrarood warmtepanelen is zeer ruim. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en vermogens.

led verlichting badkamer plafond spiegelverwarming infrarood spiegel van Infrarood Paneel, elektrische kachel, infrarood kachel, paneelverwarming, Infrarood verwarming plafond met verlichting, infrarood verwarming met verlichting

 Infrarood verwarming plafond met verlichting kopen

Een infrarood verwarming plafond met verlichting geeft niet alleen heerlijke warmte, maar zorgt ook voor een goede verlichting. Infrarood paneel met verlichting is daarom een uitmuntende keuze, voor welke ruimte dan ook. Je kan ieder infrarood paneel voorzien van duurzame led verlichting. Je hebt keuze uit twee modellen.

Een klik magneet systeem met led verlichting aan de zijkanten van het infrarood warmtepaneel. Of kies voor een led frame waarbij de IR verwarming geïntegreerd wordt. Vaak kom je bij het plaatsen van plafond infrarood verwarming in conflict met een beperkt aantal beschikbare aansluitpunten. Dit probleem los je op door een infrarood verwarming plafond met verlichting.

Indien je de verlichting integreert in een infrarood paneel houd je meer ruimte vrij aan de wand. Zeker in een badkamer staat dit strak, modern en natuurlijk zeer mooi. Een ander pluspunt is dat je slechts één stroomkabel nodig hebt waarmee je zowel het warmte paneel als de led-verlichting mee voedt.

Via een draadloze combinatie kit bedien je zowel de IR kachel als de led-verlichting via één aansluitpunt. De elektrische verwarming regel je via een draadloze thermostaat. De verlichting regel je met een draadloze schakelaar. Beide zijn apart van elkaar te schakelen. De led-lampen zijn netjes weggewerkt. Je ziet ze niet als de leds uit zijn.

Zuinige LED verwarming

LED Verwarming is de combinatie van led verlichting en een infrarood verwarming. Het combineert twee zuinige werelden in één toestel. Je geniet direct van de heerlijke warmte en het aangename warme licht.

Een infrarood verwarming met led verlichting kan je in meerdere ruimtes toepassen, zoals de woonkamer, badkamer of slaapkamer. De infrarood panalen zijn spatwaterdicht waardoor je ze ook in een vochtige ruimte kan installeren, zoals een spiegel met verlichting en verwarming.

Een spiegel met verlichting en verwarming of een gekleurd glaspaneel met led kopen. De led frames en led strips kunnen worden toegepast op de glas en metalen infrarood panelen van Ecaros en Welltherm.

Bovendien kan je de verlichting subtiel wegwerken rondom de elektrische verwarming, zodat de leds niet zichtbaar zijn als ze uit staan. Zowel de infrarood verwarming als de led verlichting kan je separaat van elkaar bedienen.

Koop nu LED verwarming in onze Infrarood verwarming winkel of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Infrarood verwarming plafond met verlichting, infrarood verwarming met verlichting

Infrarood led

Infrarood led verlichting en verwarming is een ideaal product voor kleinere ruimtes. Zoals led verwarming badkamer of infrarood led paneel in het toilet, hal of kledingkamer. Door infrarood verwarming met led verlichting te combineren bespaar je ruimte. Bovendien staat het ook zeer mooi. Infrarood led is geschikt voor spiegel, kleuren en foto panelen. Zoals een verwarming zwart met infrarood led verlichting.

Deze stijlvolle verwarmingspanelen passen in elk interieur en hebben een strak en subtiel design. Infrarood-verwarming.nl biedt diverse panelen in verschillende afmetingen, zodat je een formaat kiest dat perfect bij de grootte van de ruimte past. Bij de uiteenlopende afmetingen horen uiteraard ook verschillende vermogens, zodat de verlichting niet overheersend of te fel is in een kleinere ruimte.

De ledverlichting is een prettig warm licht dat de hele ruimte goed beschijnt en een fijne sfeer aan de kamer toevoegt. Wanneer je op zoek bent naar een design paneel dat goed opgaat in de omgeving, maar toch veel warmte en licht afgeeft, kies je voor onze hoge kwaliteit infrarood licht verwarming.

Al onze IR warmtepanelen zijn voorzien van de nodige keurmerken. Duitse keurmerk TÜV staat voor veiligheid en efficiëntie. Het RoHS keurmerk staat voor vrij van schadelijke stoffen, CE-keurmerk voor Europese veiligheidsnormen. Het EMV, VDE en Geprüfte Sicherheit (GS) keurmerk zijn voor de strenge Duitse wet goedgekeurde panelen.

Infrarood verwarming badkamer met verlichting

Een infrarood verwarming badkamer met verlichting zorgt voor een heerlijke warme badkamer. De led-verlichting zorgt voor sfeer met indirect licht, waarbij het licht weerkaatst tegen een oppervlak. Zoals de muur of het plafond. Daardoor oogt het licht zachter en zorgt het voor sfeer. Met direct licht verlicht je de badkamer op een functionele manier.

Een veel gezien item in de badkamer is een spiegel met verwarming en verlichting. Een infrarood paneel met led verlichting badkamer zorgt voor warmte en een schoon binnenklimaat. Infrarood panelen warmen namelijk niet de lucht op, zoals een centrale verwarming met convectie warmte. Maar het warmt direct de objecten en mensen op.

De muren worden warm, waardoor het vocht onttrekt. Dit betekent dat de isolatie van de buitenmuur beter werkt en tevens dat schimmels verdwijnen. Doordat er geen luchtcirculatie plaatsvindt met infrarood straling heb je ook geen last van rond dwarrelende stofdeeltjes en bacteriën. Juiste vochtigheidsgraad en een schoon klimaat.

Zuinige en gezonde warmte met een infrarood verwarming badkamer met verlichting. De infrarood straling heeft namelijk ook een therapeutische werking op ons lichaam. Spieren ontspannen en pijnklachten aan gewrichten of spieren nemen af. IR verwarming zet 93% van de energie om in warmte. Het lage wattage van de led-verlichting zorgt voor een kosten besparing.

LED verwarming

Infrarood paneel met led verlichting

Qua prestaties is de plaatsing van een infrarood paneel aan het plafond het beste, vanwege de grote warmte verspreiding. Bij renovatie is het gemakkelijk om de bestaande bekabeling te gebruiken. Maar het vervallen van bestaande lichtpunten schrikt sommige mensen af.

Daarom heeft Welltherm een lichtframe ontwikkeld dat zonder een extra stroomkabel, een aangenaam warm wit, dimbaar licht afgeeft. Efficiënte LED-lichtstrips in het armatuur, stralen hun licht gelijkmatig uit dankzij een witte, doorschijnende strooilicht cover.

Het lichtframe voor om de paneelverwarming is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Dankzij de modulaire opbouw is het geschikt voor alle Welltherm infrarood panelen. Dus voor zowel de metalen als voor de glazen panelen.

Het lichtframe kan bediend worden met een optioneel verkrijgbare afstandbediening met wand schakelaar. Dankzij het formaat van 55 x 55 mm past de schakelaar in het frame van de gangbare schakelaars van bekende fabrikanten.

Aan de wand staat een infrarood paneel met led verlichting ook prachtig. Doordat je de lichtsterkte kan dimmen kan je de verlichting ook gebruiken als sfeermaker. Het lichtframe is een aantrekkelijke accessoire, vooral ook bij spiegelpanelen aan de muur.

LED verwarmingl bied comfort. Het frame is eenvoudig achteraf in te bouwen op de Welltherm infrarood panelen. Efficiënte led-technologie met warm wit licht. Los te verkrijgen is een dimbare led transformator met ontvanger.

Optioneel met design wandschakelaar welke een universeel formaat heeft van 55 x 55 mm. De Led frames zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Te weten, 60×60 cm, 120 x 60 cm, 150 x 60 cm en 120 x 90 cm.

Bij de aankoop van een led frame is het aan te raden om de complete voedingskit te bestellen. Deze bestaat uit een voeding, dimmer en schakelaar. Via een draadloze combinatie kit bedien je zowel de design verwarming als de verlichting via één aansluitpunt.

Infrarood verwarming spiegel met verlichting

Een infrarood verwarming spiegel met verlichting zorgt ervoor dat je nooit meer een beslagen spiegel hebt na het douchen. Dit komt doordat IR panelen direct de voorwerpen zoals muren, vloer en badkamermeubel verwarmt. Warme muren betekenen geen condens- en schimmelvorming. Je kan ook gerust een raam open zetten voor ventilatie zonder veel warmte verlies te leiden.

Een spiegel met infrarood verwarming en verlichting monteer je eenvoudig boven de wastafel. Hier zit meestal al een aansluitpunt. Je kan hier zowel de verlichting als de elektrische verwarming op aansluiten. De elektrische verwarming bedien je via een aparte thermostaat badkamer en de led-verlichting met een draadloze schakelaar.

Infrarood verwarming spiegel is gemaakt van gehard ESG-H veiligheidsglas. De stralingspanelen zijn robuust, stevig en veilig. Er zijn geen scherpe randen dankzij de gepolijste randen. Dankzij de IP54 klasse is de badkamer verwarming veilig te gebruiken in natte ruimtes. Ze zijn namelijk spatwaterdicht.

Om de veiligheid te garanderen is de infrarood led-verlichting ook van hoge kwaliteit en tevens hittebestendig. Dat wil zeggen dat ze, in tegenstelling tot standaard led strips, zonder problemen toegepast kunnen worden op de spiegel infrarood panelen. Wil je meer weten over paneelverwarming met led verlichting?

Badkamer spiegel met verlichting en verwarming

Een veel geziene combinatie is een badkamer spiegel met verlichting en verwarming en een handdoekdroger infrarood. Een badkamerspiegel met verlichting en verwarming staat wonderschoon. Het is een infrarood verwarming badkamer met led verlichting waarbij het moderne infrarood paneel van Infrarood Verwarming gecombineerd is met een led frame.

Een badkamerspiegel met infrarood en led verlichting zorgt voor warmte en licht. Hoewel de voordelen van een infrarood heatpanel steeds bekender is, weten weinig mensen dat je een infrarood verwarming met led lampen kan combineren. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur, kies je voor directe of indirecte led verlichting.

Directe led verlichting geeft neutraal wit licht en is 4000 Kelvin. De verlichting is om de ruimte op een functionele en praktische manier te verlichten. Bij indirecte verlichting weerkaatst het licht eerst tegen een oppervlakte, zoals de muur en de spiegel zelf. Daardoor oogt het licht zachter en zorgt het voor een aangename sfeer in de badkamer.

Indirecte verlichting geeft warm wit licht van 3000K. Een spiegel met verwarming en verlichting mag daarom niet ontbreken in een natte ruimte. Combineer dit item met een handdoekdroger infrarood zodat je altijd warme en droge handdoeken hebt. Verkrijgbaar in vele prachtige ontwerpen als een dual-zone straler. Vraag meer informatie aan.

Led strips voor infrarood verwarming

De Led strips voor onze infrarood verwarming panelen zijn bijna onzichtbaar. Deze zijn eenvoudig met een magnetisch systeem aan de achterkant van infrarood verwarming te bevestigen.

De Duo-line led strips staan erg mooi bij een spiegel verwarming in de badkamer. De led verwarming is ook beschikbaar in twee verschillende hoogtes zodat ze perfect passen op zowel metalen infrarood panelen als de glazen panelen.

De Led verlichting wordt heel gemakkelijk aangesloten op het paneel via een ompool beveiligde connectoren. De driver kan dan bevestigd worden achter het wandpaneel met een magneet. Of bij plafondverwarming kan je de aansluiting eenvoudig erop leggen.

De bedrading kan makkelijk aangesloten worden op dezelfde bedrading van de afstandsbediening. Maar het wordt aangeraden om een extra draad te voorzien, zodat dit apart bediend kan worden.

Ideale combinatie van led verlichting en infrarood

Onze led-verlichting is de ideale oplossing voor wiegezonde aan het nuttige wil koppelen. Onze stijlvolle infrarood verwarming panelen worden op dit moment het meest aan het plafond bevestigd.

Hiermee wordt dan eigenlijk de bestaande plaats van de verlichting ingenomen door het infrarood paneel met led verlichting. Niet alleen is deze led-verwarming geschikt om aan het plafond te bevestigen, maar je kan natuurlijk het paneel ook aan de muur monteren.

Als je een lichte muur verlichting wil combineren met een verwarming element met een mooie foto erop, kies dan voor onze verwarming met foto en kunst. Kies een eigen afbeelding of foto en wij verzorgen de print op de infrarood verwarming.

Het paneel krijgt een verlicht kader op de muur. Een led-verlichting infrarood verwarming kan ook heel handig in de hal geïnstalleerd worden. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw infrarood paneel met led verlichting.

Infrarood licht

De infrarood licht verwarming producten van infrarood-verwarming.nl geven een heerlijke, gezonde stralingswarmte met een laag verbruik. De moderne IR warmtepanelen zijn gemaakt van glas, metaal, staal, natuursteen of aluminium panelen. Infrarood panelen kan je combineren met diverse andere functionaliteiten.

Zoals infrarood led-verlichting, handdoekbeugels of frames. De energiezuinige infrarood licht verwarming geeft zuinige warmte en verlichting. Bovendien mag dit infrarood led-verlichting warmte paneel gezien worden in iedere kamer. Geschikt voor toepassing in de woonkamer, hal, slaapkamer, badkamer, werkkamer of keuken.

Een design verwarming van Infrarood Verwarming combineert comfortabele infraroodstraling met aangename verlichting. De infrarood licht verwarming kan je in verschillende sterktes instellen. De verwarming en de verlichting zijn apart van elkaar te bedienen. Bovendien heb je maar één aansluitpunt nodig voor beide systemen.

Wil je ook zuinig, gezond en functioneel jouw woning of kamer verwarmen? Via onze website kan je een afspraak maken. Of kom langs bij onze showroom. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen. Ook kunnen we een warmte berekening voor je uitvoeren.

Infrarood led strip

De infrarood led strip van het merk Ecaros kan je los kopen. Combineer een Ecaros infrarood paneel met led frame of duo-line strip. Dit zorgt voor warmte en licht tegelijk. Je ontvangt voor iedere zijde een infrarood-led-strip die je middels een magneet vastklikt aan het paneel. De led strips zijn geschikt voor de wand en infrarood verwarming plafond.

Ecaros heeft type infrarood led strip voor de infrarood verwarming. Een led strip met een laag frame, welke geschikt is voor de metalen stralingspanelen. En een infrarood led-strip met hoog frame wel voor de glazen panelen bedoeld is. De led lichten kan je in verschillende sterktes verkrijgen. Warm wit licht 3000 Kelvin of 4000K als koud wit licht (neutraal wit).

Om de veiligheid te garanderen is de infrarood-led-strip van hoge kwaliteit en uiteraard hittebestendig. Plak nooit zomaar een led strip op een infrarood verwarming. De temperaturen van IR panelen lopen op tot wel 120 graden Celsius. De Ecaros of Welltherm infrarood paneel met led zijn speciaal gemaakt en bestand tegen hoge temperaturen.

Je kan de led strip toepassen op een infrarood spiegel met verwarming, wat prachtig staat in de woonkamer of hal. De led-verlichting en het infraroodpaneel is apart van elkaar te bedienen. Op deze manier kan ook zonder de infraroodwarmte genieten van de zuinige led lampen. Het lichtframe is een aantrekkelijk accessoire voor de infrarood warmtepanelen.

Infrarood led warmtelamp

Een verlichting die ook warmte geeft dat is een infrarood-led warmtelamp of paneel. Een infrarood led-warmtelamp wordt veel toegepast bij pasgeboren dieren. Het is een elektrische warmtelamp met infraroodwarmte en ledverlichting. De infrarood dieren lamp is goed voor de jonge dieren. De elektrische warmtelamp houdt ze warm.

Op de dag hebben de jonge dieren meer licht nodig dan in de avond en nacht. Dit kan je eenvoudig regelen met de afstandsbediening waar je ook de gewenste temperatuur mee instelt. De infrarood-led warmtelamp is goed voor onze dieren, maar ook voor jezelf. Infraroodstraling wordt namelijk toegepast als warmtetherapie.

De infraroodwarmte is goed voor ons lichaam. Infraroodstraling vermindert rug- en nekklachten. Het geeft verlichting bij reumatische klachten en zorgt voor soepele ontspannen spieren. Bovendien bevordert het de bloedsomloop waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Infrarood-led warmtelamp badkamer verlicht stijfheid.

De verbeterde doorbloeding versnelt de aanvoer van voedings- en bouwstoffen. Kortom, infraroodwarmte heeft een therapeutische en positieve werking op ons lichaam. Infrarood verwarming gezondheid gaan daarom zeer goed samen. Vraag meer informatie aan over de ir led warmtelamp of infrarood led-panelen. Zuinig warmte met elektrische verwarming.

Offerte aanvragen