Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood verwarming plafond

Infrarood plafond verwarmingspanelen zijn vlakke verwarmingspanelen die eenvoudig aan of in het plafond kunnen worden bevestigd. Plafond montage met infrarood verwarming is met de infrarode straling een grotere warmtedekking te bereiken. Uit het zicht liggende warmtebron voor een heerlijke warmte afgifte.

De warmte van de infrarood panelen op het plafond wordt onmiddellijk gevoeld. Het Infrarood systeem is geschikt voor plafonds tot 300cm hoogte. Natuurlijk een goed plan voor de verwarming is noodzakelijk.

Een infrarood paneel verwarmt eerst de muren, mensen en de objecten, welke daarna de omgevingslucht verwarmen. Je kan de ervaring vergelijken met de warmte afgifte van een zon opgewarmde stenen buitenmuur. Het zorgt voor een natuurlijk warmtegevoel.

Infrarood verwarming plafond is de ideale oplossing om de ruimte te verwarmen. De plafond montage kan je het best door een vakman laten uitvoeren.

Infrarood verwarming plafond is een goede en goedkope oplossing, zowel voor hoofd- als bijverwarming. Elke ruimte kan afzonderlijk worden bediend. Infrarood verwarming is zeker ook duurzaam.

Als je een kamer niet gebruikt, dan kan je het infrarood paneel van Infrarood Verwarming via de app uitschakelen. Je kan het ook op de gewenste temperatuur zetten.

Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 12

Infrarood panelen installeren

Infrarood panelen installeren begint met het maken van een verwarmingsplan. Kies de juiste locaties van de ir plafond panelen.

Als je een groter gebied wilt verwarmen met een aantal infrarood panelen? Verdeel deze gelijkmatig in die ruimte. De panelen moeten bijna boven de zitgedeeltes worden geplaatst. Op deze manier kan je het maximale resultaat behalen met de infrarood plafond panelen.

Als de infrarood verwarmingspanelen aan het plafond worden gemonteerd. Kan je het beste ze niet direct boven je hoofd plaatsen. Zeker niet op plaatsen waar u veel tijd doorbrengt. Bijvoorbeeld boven een bureau.

Zorg ervoor dat er een hoek naar de kachel is. Lange en directe blootstelling te dicht bij het hoofd kan als ongemakkelijk worden ervaren. Plaats het infrarood verwarmingspaneel net een paar centimeters van de zitplaats.

Je plafond van beton is geschikt voor infrarood verwarming. Voor een plafond van hout moet je eerst advies bij ons inwinnen. De achterkant van de ir plafond paneel van Infrarood Verwarming kan 60 graden bereiken.

Kunststof plafond kan in sommige gevallen niet. Vraag ook eerst om advies.

Natuurlijk kan je het professioneel laten ophangen door onze installateurs. Wij maken een uitgebreid plan met je op. Je gaat optimaal profiteren van een goede installatie. Veel warmte en een lage rekening.

Voor wie is de infrarood verwarming aan het plafond?

Ieder huis is perfect om infrarood verwarming aan het plafond te installeren. Een klein huis of een groot huis? Beide soort woningen zijn geschikt voor ir panelen aan het plafond.

Plafond infrarood verwarming is ook ideaal voor commerciële gebouwen zoals werkplaatsen of laadperrons. Een infrarood verwarming aan het plafond stuurt alle warmte naar de grond. Het minimaliseert het onbedoelde warmteverlies naar de omgeving.

Infrarood verwarmingspanelen voor het plafond werken niet zoals conventionele verwarmingen die daarbij de lucht verwarmen. In plaats daarvan zenden de infrarood panelen onschuldige straling uit die mensen en objecten verwarmt.

Heb je een restaurant of hotel? Dan is een infrarood paneel wondermooi weggewerkt in het interieur.

Op een groot kantoor is infrarood verwarming zeer geschikt. Je kan de ir-panelen op hangen aan het plafond. In de hal zodat de muren van de kantoren worden opgewarmd. In de kantoren op het plafond eventueel in combinatie met een warmte pomp systeem.

Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 8

Infrarood panelen aan het plafond zijn veilig

Verwar infrarood niet met schadelijk UV-licht, dat zich aan de andere kant van het lichtspectrum bevindt. Infrarood is 100% veilig. Infrarood straling verwarmt je.

Het belangrijkste om te onthouden is dat de infraroodstraling met lange golf niet mag worden belemmerd. Het is ideaal om de plafond infrarood verwarming in het midden van de kamer te plaatsen.

Infrarood verwarming is onschadelijk voor mens en dier. Je planten groeien er ook beter door. Je muren worden droger. De lucht wordt lekkerder.

Voordelen van infrarood plafond verwarming op een rij

• Panelen infra rood compleet onzichtbaar weggewerkt

• Iedere ruimte wordt gelijkmatig verwarmd

• Snel opwarmen binnen enkele minuten

• Geen onderhoudskosten voor jou

• Gaat tientallen jaren veilig mee

• Geen lucht en stofverplaatsing

• Gezond voor mensen met allergieën

• Smart home systeem

• Op afstand bedienen

• Muren drogen

De ir panelen aan het plafond zijn mooi voor het interieur

Vanuit het perspectief van het interieur ontwerp biedt de infrarood plafondverwarmer een duidelijk voordeel op de ouderwetse muurverwarming. De infrarood verwarmingspanelen zijn nauwelijks merkbaar en nemen geen ruimte in beslag.

Je hoeft de ir panelen niet tussen meubels te persen. Of op te hangen waar je liever een schilderij wilt zien. Aan het plafond kunnen de infrarood verwarmingspanelen overal in de kamer worden geïnstalleerd. Je kiest de beste plek.

Je kunt infrarood verwarmingspanelen ook integreren in verlaagde plafonds. Net als verlichting waardoor ze bijna onmogelijk te herkennen zijn. De meeste mensen kiezen voor het verbergen van de infrarood panelen.

Als je zeer grote ruimtes wilt verwarmen, dan is de infrarood plafondverwarming de ideale oplossing. Bijvoorbeeld voor restaurant, hotels en fabrieken. Infrarood verwarmingen aan het plafond kunnen een afstand van ongeveer 3 meter bereiken.

Optimaal profiteren met ir verwarming

Heb je een goed geïsoleerde muren, dan werken je ir panelen nog veel beter. Heb je naast ir plafond panelen ook muur ir panelen? Dan kan je met de smart home iedere kamer apart regelen. Op deze manier bespaar je veel geld iedere maand.

Wij raden bijna altijd infrarood plafond verwarmingspanelen te gebruiken. Esthetisch prachtig met de natuurlijke warmte. Het oog wil ook wat.

De prijs van een plafond infrarood verwarming is niet duur. De aanschaf is goedkoper dan bijvoorbeeld centrale verwarming plaatsen. Plaats een plafond infrarood verwarming in combinatie met een warmtepomp. Dit helpt je snel de juiste warmte op te wekken.

Je bespaart ook enorm veel geld op de onderhoudskosten. Geen jaarlijkse onderdelen vervangen. Geen draaiende onderdelen die kapot gaan.

De ultieme groene oplossing

Plafond ir panelen in combinatie met zonne-energie is goud waard. Duurzaam en een lage rekening van de elektriciteit. Wil je het milieu een handje helpen? Probeer de combinatie van zonnepanelen en ir verwarming.

De overheid wil dat we allemaal van het gas afgaan. De oplossing om over te stappen naar duurzame energie is de combinatie.

Een warmte pomp alleen werkt niet. Je blijft het koud hebben. HeatXL heeft voor jou de oplossing. De combinatie van Infrarood plafond verwarmingspanelen met een warmte pomp en zonnepanelen.

Heat XL is de moderne oplossing voor een lekker warm huis. Duurzaam en gezond. En wel voor het lichaam en de geest.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming nadelen of juist de vele voordelen. Een infrarood paneel van Infrarood Verwarming heeft voornamelijk alleen voordelen, waaronder snel warm, gezond voor iedereen en energiezuinig in het verbruik. Je kan ook kiezen voor een infrarood verwarming foto. Verwarmingspanelen geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming.