Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood verwarming schilderij

Infrarood verwarming als schilderij

Infrarood verwarming met schilderij

Tegenwoordig hoeven verwarmingen niet meer te misstaan in je inrichting. Ouderwetse radiatoren zijn niet meer van deze tijd. Een infrarood warmtepaneel als schilderij mag juist opvallen in je woning.

Je vrienden en familie zijn jaloers wanneer ze je woonkamer binnen komen en een prachtig gekleurd schilderij zien hangen. Of juist een mooie print zien van jou en je geliefde. Ze geloven niet dat het ook een verwarmingspaneel is. Dat is het voordeel van ir verwarming met een mooie print.

Een beeldpaneel geeft niet alleen warme af maar siert je interieur. Ieder foto, print of motief kun je op een beeldpaneel laten drukken. Een infrarood beeldpaneel combineert de efficiënte warmte met het mooie ontwerp. Het is de ideale oplossing voor een verwarming die gezien mag worden in je woning.

Kan infrarood verwarming worden gebruikt als schilderij? Ja zeker, wij bedrukken de glazen infrarood panelen voor je woonkamer, slaapkamer of badkamer met de kunst van jouw keuze. De enige voorwaarden is dat wij een hoog kwalitatief foto ervan krijgen. Iedere afbeelding met tenminste 300dpi en groot formaat kunnen wij hiervoor gebruiken.

 

Infrarood warmtepanelen infrarood paneel groen woonkamer energiezuinige bijverwarming

Wat is een infrarood verwarming schilderij?

Infrarood panelen met schilderij

Een infrarood verwarming schilderij, is een paneel dat infrarode warmtestralen uitzendt. Het is een verwarming en tegelijkertijd een mooi schilderij of foto aan de muur.

Infrarood verwarmingspanelen maken gebruik van lange golf warmtestralen. De objecten die in de kamer staan slaan de warmte op en weerkaatsen ze vervolgens de ruimte in. Je voelt van alle kanten de heerlijke warmte. Infrarood verwarming werkt op elektriciteit.

Het oppervlak van de ir beeldverwarming is gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas. In de praktijk is dit bewezen als uiterst robuust en resistent. De panelen zijn slechts 2 centimeter dik, waardoor ze ruimtebesparend zijn.

De afbeeldingspanelen zenden infrarood stralen uit en kan zelfs oplopen tot een temperatuur van tot wel 120 graden Celsius. De panelen kun je ophangen aan de muur of het plafond. De muurpanelen bereiken vanuit veiligheidsoogpunt een maximale temperatuur van 105 graden Celsius.

De achterkant van het infrarood paneel van Infrarood Verwarming is voorzien van een elektriciteitskabel met stekker. De installatie is daarom zeer eenvoudig. Voor een nog mooier resultaat van je beeldpaneel is het aan te raden om de kabel weg te werken.

De ir beeldverwarming past in elke inrichting. Je zou bijna vergeten dat het een verwarming is, totdat je de heerlijke comfortabele warmte voelt.

woonkamer infrarood paneel schilderij Venetie afbeelding

Vervaagt de afbeelding

Nee, blijft perfect

Het antwoord op deze vraag is nee. Het oppervlak van de het infrarood paneel van Infrarood Verwarming is kras- en zuurbestendig. Hierdoor kan de afbeelding, de glans en levendige kleuren langdurig behouden blijven.

De afbeelding wordt volgens de nieuwste technologie bedrukt en is daarmee hittebestendig. Ga nooit zelf je infrarood paneel beschilderen. Gewone verf is niet geschikt voor hoge temperaturen. Laat het vakwerk aan ons over.

Het afbeeldingspaneel reinig je, net als alle andere infrarood panelen. Dat kan eenvoudig met een vochtige doek. In tegenstelling tot een conventionele radiator is regelmatig reinigen van een ir verwarming niet moeilijk. Je ir schilderij blijft mooi schoon en beschadigd niet.

WAAROM EEN IR PANEEL VAN GLAS?

Infrarood panelen van glas zijn zeer populair dankzij het stijlvolle en strakke uiterlijk. De glaspanelen zijn in veel varianten beschikbaar, zoals beeld-, krijt en spiegelpaneel.

Een ir glaspaneel kun je overal ophangen, in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of kantoor. Het biedt comfortabele directe warmte en is daarnaast een visueel hoogtepunt voor iedere ruimte. De warmtepanelen zijn niet alleen mooi uit, maar ook duurzaam en slijtvast.